Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Ωραία.
Ανάφερε 3 καλά συνεχόμενα παιχνίδια που έχει κάνει στην 'καριέρα' του ο Σχορτσανίτης. Αν δε μπορέσεις, ανέφερε έστω 2. Μια και εγώ δεν ανέφερα ούτε inside info, ούτε οπαδικές απόψεις, ούτε τίποτα, αλλά αντικειμενικά στοιχεία του παιχνιδιού του.
Όταν το κάνεις, πες με ότι θες, βάλε και emoticons άμα γουστάρεις. Για να μη μιλάμε στον αέρα και απόλυτα ρε παιδάκι μου, όχι τίποτα άλλο...
Το παιδί δεν είπε τίποτα περί Σόφο, προφανώς σχολίασε την γενικότερη στάση και απαντήσεις σου επί του θέματος της καλαθοσφαίρισης γενικότερα...το δικό σου σχόλιο πάει προς εμένα, αλλά ήδη σου έχω αναφέρει πολλά ματς (όχι συνεχόμενα όπως λες) όπου ο Σόφο είτε πήρε παραμάζωμα όποιον βρήκε μπροστά του -αν και μπορεί να έβαλε μόνο π.χ. 14 πόντους με τις ΗΠΑ, ή 8 με την CSKA προχθές- είτε όπως είπες, ΕΠΡΕΠΕ να τον φυλάνε 2 και 3 (π.χ. σε ΟΛΑ τα ματς με τον ΠΑΟ όταν ήταν στο γαύρο) γιατί αλλιώς δεν έβγαινε η άμυνα.
Μόνο και μόνο το γεγονός που αναφέρεις ότι 'με ένα καλό double-team τον εξουδετερώνεις' αυτομάτως αποδεικνύει αυτό που λέω (αν και φυσικά δεν στέκει το 'τον εξουδετερώνεις', αφού έχει παίξει καλά ακόμα και σε triple ή και quadruple-team !!!). Πες ΕΝΑΝ center στην Ευρώπη, ή ακόμα και στο ΝΒΑ, που ΑΠΑΙΤΕΙ double-team άμυνα αλλιώς δεν σταματιέται...
Ο δεύτερος τη τάξει (μεγέθους, δύναμης κλπ) center στην Ευρώπη προχθές, ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΕΣ, και δεν μπορούσε να τον σταματήσει παρά μόνο με foul...
Σου φτάνουν τα παραπάνω επιχειρήματα/παραδείγματα, ή θα μου πεις πάλι για Undertaker και Great Khali....