-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ποιος το είπε αυτό? Το λέω εγώ: Η Αννούλα είναι και γαμώ. Εντάξει τώρα το να συγκρίνουμε μια καρίερα 40 ετών με τυπάκια που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι, είναι υπερβολή.
Το Σάββατο που μας πέρασε πήγα στο θέατρο Παλλάς να δω τους 'Δαίμονες', είχα κλείσει εισιτήρια 2,5 μήνες πριν για να κάτσω πρώτη θέση. Το αποκορύφωμα της καριέρας της.LEL
Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβεις οτι η Αννούλα (και κάθε νούλα) δεν είναι τίποτα άλλο απο έναν περφορμερ που μέσω προώθησης έχει γίνει αυτό που είναι. Δεν έχει καμία καλλιτεχνική (αν αντιλαμβάνεσαι τη μουσική σαν τέχνη) αξία. Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η pop (πές το και λαική) μουσική στην ελλάδα και στο εξωτερικό.
Και όσο το πας πιο πίσω και αντιληφθείς πως λειτουργ_ούσε/ει η μουσική βιομηχανία μπορεί να καταλάβεις οτι και οι Beatles ήταν κάτι σαν τον Justin Bieber του καιρού τους (στην αρχή τουλάχιστον).
Καρβέλας
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
LELΚάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβεις οτι η Αννούλα (και κάθε νούλα) δεν είναι τίποτα άλλο απο έναν περφορμερ που μέσω προώθησης έχει γίνει αυτό που είναι. Δεν έχει καμία καλλιτεχνική (αν αντιλαμβάνεσαι τη μουσική σαν τέχνη) αξία. Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η pop (πές το και λαική) μουσική στην ελλάδα και στο εξωτερικό.
Σε προκαλώ να μου βρεις καλλιτέχνη που μπορεί φωνητικά να ερμηνεύσει τα μουσικά είδη που έχει ερμηνεύσει η Βίσση.
Και επειδή δεν θα βρεις, άστο.Πάει για funniest quotes το ποστ
-
Εγω σε προκαλω να μου αναφερεις εναν σοβαρο στιχο απο τραγουδι της Βισση.
-
Τι πάει να πει σοβαρός στίχος; Μελοποιημένη ποίηση; Ελύτης, Καβάφης;
Καψουροτράγουδα τραγουδούσε η Βίσση. Πόσο σοβαρό στίχο να έχει ένα καψουροτράγουδο; -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Σε προκαλώ να μου βρεις καλλιτέχνη που μπορεί φωνητικά να ερμηνεύσει τα μουσικά είδη που έχει ερμηνεύσει η Βίσση.
Και επειδή δεν θα βρεις, άστο.Πάει για funniest quotes το ποστ
Η Δέσποινα Βανδή
Τζάμπα μιλάω. Ασ' το Giuseppe. Δεν πρόκειται να καταλάβεις ούτε κατάλαβες το post.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Τι πάει να πει σοβαρός στίχος; Μελοποιημένη ποίηση; Ελύτης, Καβάφης;
Καψουροτράγουδα τραγουδούσε η Βίσση. Πόσο σοβαρό στίχο να έχει ένα καψουροτράγουδο;Οποτε;
Που καταληγουμε;
Ολα στον βωμο του χρηματος.
Που ειναι τωρα με την κριση αυτη η κυρια και οι αλλοι οι καψουροτραγουδιστες;
Πουθενα,αφαντοι.
Ποτε δεν ηταν λαικοι.
Καραγκιοζιδες ηταν και αυτοι και οι δημιουργοι των τραγουδιων τους. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Αφού λες ότι δεν έχεις πάει ποτέ σε live του γιατί συνεχίζεις; Εκτίθεσαι.
Δεν έχει μόνο ήσυχα εντεχνοειδή κομμάτια ο Μάλαμας. Έχει και τσιφτετέλια και ζειμπεκιές (άσε που δε λέει μόνο δικά του κομμάτια, τραγουδάει από Θεοδωράκη μέχρι Άκη Πάνου και Καζαντζίδη). Ε όταν ανεβαίνουν στα τραπέζια οι γκόμενες και το κουνάνε κάνουν κέφι. Πως το λένε;
Το κέφι το έβαλα σε εισαγωγικά γιατί δεν διασκεδάζει ο κάθε άνθρωπος με τον ίδιο τρόπο. Ε ο πιο κοινός (ή πιο αποδεκτός αν θέλεις) ορισμός του κεφιού είναι όταν σε κάνει να χορεύεις ας πούμε, πράγμα με το οποίο δεν συμφωνώ 100% μιας και δεν είμαι του χορού.
Φυσικά υπάρχει και αυτό που λες ότι εμείς οι ταγμένοι μουτζαχεντίν του Σωκράτη, οι μουσουλμανικής αφοσίωσης ακόλουθοί του, γουστάρουμε και του ζητάμε να παίξει και τα πιο άγνωστα και αδικημένα κομμάτια του που συνήθως δεν είναι του 'κεφιού'.
Αλλά ντάξει μην μου τον συγκρίνεις τώρα με τον Παντελή Παντελίδη του Παντελή και της Παντέλως. Ήμαρτον...Καθολου δεν εκτιθεμαι. Για το πως τραγουδα, το υφος του, και να κρινω αν μου κανει για τα αυτια μου, μου αρκει και to youtube.
Ενα σημαντικο κομματι ξερατου για το Μάλαμα ειναι αυτο....http://www.youtube.com/watch?v=f0iHr_L6kJA δεν το 'χεις ρε παιδι μου αστο.
Οπως ειπα και παραπανω, δεν βαζω τους μουτζαχεντιν στην εξισωση, οι καλλιτεχνες ολοι εχουν ενθερμους οπαδους. Αντιστοιχα με με εσενα ενθερμους εχει και ο ΠΠ του Π και της Π , για τους θιασωτες που κεφαρουν μιλουσα παραπανω αν ξαναδιαβασεις, δε συγκρινα τους καλλιτεχνες μεταξυ τους.
BTW ειμαστε οταν μιλαμε για Μαλαμα. Ο Παντελιδης ειναι ον τοπικ
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Η Δέσποινα Βανδή
Τζάμπα μιλάω. Ασ' το Giuseppe. Δεν πρόκειται να καταλάβεις ούτε κατάλαβες το post.
Τρολοαπάντηση η Βανδή. Μάλιστα απαντάς στον εαυτό σου για αυτό που είπες περί promotion κλπ. Την παράτησαν τη συγκεκριμένη και τρέχει σε κάτι πανηγύρια στην Ήπειρο για τα προς το ζην.
Βασικά δεν μιλάς τσάμπα, τσάμπα γράφεις γιατί δεν έχεις ιδέα. Απλά στην Ελλάδα έχουμε το σύμπλεγμα ότι ΚΑΙ εμπορικός=σκουπίδι ενώ ο,τιδήποτε αντιεμπορικό είναι αυτομάτως ψαγμένο, γαμάτο, λέει κλπ...Ειδικά εμείς που ξέρουμε και αγγλικά θα ακούμε ελληνικά? Bus class...
Σέβομαι όμως την άποψη σου για ένα και μόνο λόγο, αυτόν την άγνοιας. -
Μπουσο,τα ιδια σκατα ειναι κοι οι δυο τραγουδιστριες που αναφερατε.
Ακομα περιμενω ενα στιχο της Βισση. -
Έχετε ξεσκιστεί στο offtopic.
Πάμε σε μια γνήσια ελληνική σκατόφατσα, τον Joe Pesci απ' τα Τρίκαλα.
-
-
-
Μαργαριτης σκυλος μεν, Θεος δε. Υπαρχει καποια ιστορια οτι στις αρχες ειχε σοβαρη προταση για κουλτουρα κλπ αλλα ειχε αδερφια μικρα να ζησει οποτε προτιμησε το μεροκαματο.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Αφού λες ότι δεν έχεις πάει ποτέ σε live του γιατί συνεχίζεις; Εκτίθεσαι.
Δεν έχει μόνο ήσυχα εντεχνοειδή κομμάτια ο Μάλαμας. Έχει και τσιφτετέλια και ζειμπεκιές (άσε που δε λέει μόνο δικά του κομμάτια, τραγουδάει από Θεοδωράκη μέχρι Άκη Πάνου και Καζαντζίδη). Ε όταν ανεβαίνουν στα τραπέζια οι γκόμενες και το κουνάνε κάνουν κέφι. Πως το λένε;
Το κέφι το έβαλα σε εισαγωγικά γιατί δεν διασκεδάζει ο κάθε άνθρωπος με τον ίδιο τρόπο. Ε ο πιο κοινός (ή πιο αποδεκτός αν θέλεις) ορισμός του κεφιού είναι όταν σε κάνει να χορεύεις ας πούμε, πράγμα με το οποίο δεν συμφωνώ 100% μιας και δεν είμαι του χορού.
Φυσικά υπάρχει και αυτό που λες ότι εμείς οι ταγμένοι μουτζαχεντίν του Σωκράτη, οι μουσουλμανικής αφοσίωσης ακόλουθοί του, γουστάρουμε και του ζητάμε να παίξει και τα πιο άγνωστα και αδικημένα κομμάτια του που συνήθως δεν είναι του 'κεφιού'.
Αλλά ντάξει μην μου τον συγκρίνεις τώρα με τον Παντελή Παντελίδη του Παντελή και της Παντέλως. Ήμαρτον...Καθολου δεν εκτιθεμαι. Για το πως τραγουδα, το υφος του, και να κρινω αν μου κανει για τα αυτια μου, μου αρκει και to youtube.
Ενα σημαντικο κομματι ξερατου για το Μάλαμα ειναι αυτο....http://www.youtube.com/watch?v=f0iHr_L6kJA δεν το 'χεις ρε παιδι μου αστο.
Οπως ειπα και παραπανω, δεν βαζω τους μουτζαχεντιν στην εξισωση, οι καλλιτεχνες ολοι εχουν ενθερμους οπαδους. Αντιστοιχα με με εσενα ενθερμους εχει και ο ΠΠ του Π και της Π , για τους θιασωτες που κεφαρουν μιλουσα παραπανω αν ξαναδιαβασεις, δε συγκρινα τους καλλιτεχνες μεταξυ τους.
BTW ειμαστε οταν μιλαμε για Μαλαμα. Ο Παντελιδης ειναι ον τοπικ
Ε καλά δε σου είπε κανένας ότι πρέπει με το ζόρι να γουστάρεις τον Μάλαμα. Όλοι έχουμε τα γούστα μας. Δεκτό.
Μια χαρά τη λέει τη μολυβιά, δεδομένου ότι εκείνη την ώρα πρέπει να ήταν πάνω από 4,5 ώρες σερί στη σκηνή παίζοντας μουσική και τραγουδώντας (και έχοντας πιει και κανα μισό μπουκάλι καρντού ). Και μιλάμε για μια τραγουδάρα που την έχει σημαδέψει η φωνή του Αγγελόπουλου. Είναι άδικη η σύγκριση.
Πάρε δωράκι
-
Τρίζουν τα κόκαλα του Στελλάρα. Μπαλάντα το έκανε ο άπιστος!!! Οι αδερφοί Κατσάμπα μόνο λείπουν!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τρίζουν τα κόκαλα του Στελλάρα. Μπαλάντα το έκανε ο άπιστος!!! Οι αδερφοί Κατσάμπα μόνο λείπουν!!!Του Ακη θες να πεις.
-
Φφφφφφ μου θυμίζετε κάτι αφοριστικούς 70άρηδες κολλημένους στον Καζαντζίδη, στον Στράτο και στον Γαβαλά.
Τα κομμάτια αυτά ΔΕΝ τα κάνει πρόβα, ΔΕΝ τους έχει κάνει ενορχήστρωση. Του τα ζητάει ο κόσμος και τα παίζει στο φτερό. Συνήθως μόνο με την κιθάρα του και πολλές φορές δεν γνωρίζει και ακριβώς τα ακόρντα για να τα παίξει σωστά και τα 'βγάζει' όπως λέμε στη κιθάρα εκείνη την ώρα. (καμιά φορά συνοδεία του μπουζουκιού που παίζει ο Κυριάκος όπως και όσο τα θυμάται).
Μη μου τα συγκρίνετε τώρα με τις αυθεντικές στουντιακές εκτελέσεις με τα 10 μπουζούκια. Ήμαρτον ρε παιδιά. -
Δεν είμαι του πνεύματος αλλά ο Μάλαμας τραγουδά σαν να νανουρίζει κουνούπια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τρίζουν τα κόκαλα του Στελλάρα. Μπαλάντα το έκανε ο άπιστος!!! Οι αδερφοί Κατσάμπα μόνο λείπουν!!!Του Ακη θες να πεις.
[5ημερος αποβολη και αυριο με τους κηδεμονες σας και οι δύο.... και ο Κομμουνιστης και ο Χρυσαυγιτης.... φτου σας ]
Διαγραφεται η ως ανω κοτσανα.
Στίχοι: Ανδρέας Σπυρόπουλος
Μουσική: Λευτέρης Ζέρβας
Πρώτη εκτέλεση: Μανώλης ΑγγελόπουλοςΕδιτ:
-
Περί Παντελίδη, μπουζουκίων και σκυλοκουλτούρας