-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Tι ακριβως απεικονιζεται στη μεσαια φωτο?Κανας προφυλακτήρας (με σίδερο? ) αν έφυγε απο μπροστά...ξερω γω...
-
Ο χρήστης steliosss94 έγραψε:
**Θρήνος για την 24χρονη που έσβησε στην άσφαλτο
**
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/2 ... z2PJkFqVfIΝαι...Δυστυχώς...
Στο Ηράκλειο!
Ήταν 5 άτομα μέσα...
Οι 3 πίσω πετάχτηκαν στο δρόμο...τα ίδια και ο συνοδηγός (δε φορούσε ζώνη)!!
Δεν ξερω για ποιο λόγο του έφυγε το αυτοκίνητο...ευθεία είναι εκεί...
Τωρα γιατί γράφουν ότι ειναι καρμιανόλα δεν ξέρω...αν τρέχεις με 200 μπορεις να το πεις έτσι...το c2 έχει άδεια για 4 άτομα. Η χαρά της ασφαλιστικής
η οδηγός πως σκοτώθηκε ρε γαμώτο. Η καμπίνα φαίνεται 'άθικτη' -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το c2 έχει άδεια για 4 άτομα. Η χαρά της ασφαλιστικής
η οδηγός πως σκοτώθηκε ρε γαμώτο. Η καμπίνα φαίνεται 'άθικτη'Και δεν είναι και smart να έχουμε έτοιμη και εύκολη την εξήγηση
Κρίμα όπως και να 'χει -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
**
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/2 ... z2PJkFqVfIΝαι...Δυστυχώς...
Στο Ηράκλειο!
Ήταν 5 άτομα μέσα...
Οι 3 πίσω πετάχτηκαν στο δρόμο...τα ίδια και ο συνοδηγός (δε φορούσε ζώνη)!!
Δεν ξερω για ποιο λόγο του έφυγε το αυτοκίνητο...ευθεία είναι εκεί...
Τωρα γιατί γράφουν ότι ειναι καρμιανόλα δεν ξέρω...αν τρέχεις με 200 μπορεις να το πεις έτσι...το c2 έχει άδεια για 4 άτομα. Η χαρά της ασφαλιστικής
η οδηγός πως σκοτώθηκε ρε γαμώτο. Η καμπίνα φαίνεται 'άθικτη'Ακριβώς. Αν δεις το αυτοκίνητο και δεν ξέρεις για το ατύχημα δεν πάει το μυαλό σου πως ο οδηγός σκοτώθηκε.
-
Tι ακριβως απεικονιζεται στη μεσαια φωτο?
Κανας προφυλακτήρας (με σίδερο? ) αν έφυγε απο μπροστά...ξερω γω...
Δε νομιζω να ειναι του citroen μαλλον μοιαζει με απομεινάρι απο προγενεστερο ατύχημα
-
κριμα!!! μηπως η οδηγος δε φοραγε ζωνη?
-
Aν σκεφτείς οτι κανεις από τους υπολοιπους δε φόραγε, καθολου απίθανο...
-
Αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη – Αθήνα συγκρούστηκε με διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο στην ισόπεδη σιδηροδρομική διάβαση λίγο έξω από το Καμαρωτό στις Σέρρες.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου διεκομίσθη στο νοσοκομείο Σερρών με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η σύγκρουση με το τρένο ήταν τόσο σσφοδρή που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.
Η μοιραία σύγκρουση
Ήταν περίπου 11 και 30 το πρωί όταν έγινε το μοιραίο. Σύμφωνα πάντα με εκτιμήσεις, αλλά και με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου πιθανόν να αντιλήφθηκε την τελευταία στιγμή, τη διέλευση του τρένου από το σημείο. Προσπαθώντας να κόψει ταχύτητα και ενδεχομένως να κάνει “σλάλομ”, περνώντας ενδιάμεσα από τις μπάρες που όπως λένε από τον ΟΣΕ ήταν κατεβασμένες, δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να μην αποφύγει την σύγκρουση με την αμαξοστοιχία. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομία ΕΚΑΒ, αλλά και η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του οδηγού, όπως επίσης και ο σταθμάρχης του σταθμού του Στρυμόνα.
Αναγκαστική ταλαιπωρία
Οι επιβάτες του τρένου εμφανώς ταλαιπωρημένοι λόγω της δίωρης και πλέον καθυστέρησης, περιέγραψαν το σοκ από τη στιγμή της σύγκρουσης. Ευτυχώς, όλοι είναι καλά στην υγεία τους.
Η αμαξοστοιχία με δυσκολία κατάφερε και έφτασε μέχρι τον πλησιέστερο σταθμό που είναι αυτός του Στρυμόνα, καθώς χρειάστηκε να γίνει αλλαγή μηχανής προκειμένου να συνεχίσει χωρίς κανένα πρόβλημα το δρομολόγιο.“Επικίνδυνο σημείο”
Κάτοικοι της περιοχής που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος, αμέσως μόλις ενημερώθηκαν για το συμβάν, κάνουν λόγο για ένα σημείο στο οποίο και στο παρελθόν έχουν συμβεί ανάλογα ατυχήματα. Αφού τονίζουν πως αυτό που χρειάζεται είναι αυξημένη προσοχή και πως το τρένο έχει πάντα προτεραιότητα, ευελπιστούν πως ίσως κάποτε οι αρμόδιοι μεριμνήσουν και κατασκευάσουν ανισόπεδη διάβαση.
Πηγή: serreslife.gr
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... z2PTztoigO
Seleo.gr News -
Πριν ζητήσουμε από τους 'αρμόδιους' την κατασκευή ανισόπεδης διάβασης που θα στοιχίσει κάτι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ίσως θα ήταν πιο λογικό να αναρωτηθούμε αν οι μπάρες ήταν κατεβασμένες, αν υπήρχε σηματοδότηση, αν μετρήθηκε η ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του οδηγού και αν τηρούσε το όριο ταχύτητας.
-
Προσπαθώντας να κόψει ταχύτητα και ενδεχομένως να κάνει “σλάλομ”, περνώντας ενδιάμεσα από τις μπάρες που όπως λένε από τον ΟΣΕ ήταν κατεβασμένες, δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να μην αποφύγει την σύγκρουση με την αμαξοστοιχία.
Αν αληθεύει το απο πάνω δεν φταίει το σημείο ή ο ανάδρομος Ερμής!
-
Ένας 46χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Σούνιο της Ξάνθης.
Οδηγώντας το ΙΧ του , στις 02.00, με κατεύθυνση από τους Αμαξάδες προς το χωριό του, το Σούνιο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, προσέκρουσε στην εκκλησία του οικισμού, στον κεντρικό δρόμο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα να σκάσουν και τα λάστιχα του αυτοκινήτου.
Οι πρώτοι συγχωριανοί του που έφτασαν στο σημείο του ατυχήματος, τον βρήκαν εν ζωή, και λίγα λεπτά αργότερα εξέπνευσε, στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Ο 47χρονος μουουλμάνος, που εργαζόταν ως εποχιακός εργάτης σε Ναυπηγεία της Γερμανίας, ήταν δίδυμος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Η αστυνομία έφτασε λίγα λεπτά μετά, όπως και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το πτώμα του άτυχου άνδρα στο Νοσοκομείο της Ξάνθης.
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... z2PUKu3qsP
Seleo.gr News -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
**
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/2 ... z2PJkFqVfIΌπως ειπώθηκε, στο σημείο εκείνο είναι ευθεία. Μόνο αν πήγαινε τέρμα τα γκάζια, μεθυσμένος και με 80 % τύφλωση δικαιολογείται να του φύγει. Άραγε ήταν ανοιχτά ο σταθμός ΕΚΑΒ που βρίσκεται ΑΚΡΙΒΩΣ από πάνω από το σημείο που χτύπησε το αμάξι ή το ασθενοφόρο ήρθε από Χανιά?
-
Στη μία φορά που έκανα αυτό το δρόμο, είδα οτι με σωστές προοπτικές θα ήταν η απόλυτη δρομάρα στην Ελλάδα. Μπαριέρα ανάμεσα, φύλαξη, διαβάσεις κάθε όσο συχνά χρειάζεται, ανισόπεδοι κόμβοι κτλ (εκείνο το κομμάτι με τις ανοιχτές στροφές ήταν χάρμα).
Αλλά. Στην κατάσταση που είναι η υπερβολική ταχύτητα, και η μη προσοχή κοστίζουν. Καρμανιόλα δεν ήταν ποτέ λόγω χάραξης ή οτιδήποτε 'τεχνικό'
-
Σίγουρα παίζει και το ενδεχόμενο κλεισίματος, προσπάθεια αποφυγής ζώου ή και εμβολισμός από κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο. Ποιό είναι το όριο εκεί??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Σίγουρα παίζει και το ενδεχόμενο κλεισίματος, προσπάθεια αποφυγής ζώου ή και εμβολισμός από κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο. Ποιό είναι το όριο εκεί??lol δεν παίζει αυτό!
Νομίζω 80 άντε 100...δεν είμαι σίγουρος...εχω καιρό να περάσω απο εκεί... -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
**
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/2 ... z2PJkFqVfIΌπως ειπώθηκε, στο σημείο εκείνο είναι ευθεία. Μόνο αν πήγαινε τέρμα τα γκάζια, μεθυσμένος και με 80 % τύφλωση δικαιολογείται να του φύγει.
Εγω που εχω φυγει σε ευθεια, με μαξ. 60 χαω ταχυτητα κ τιποτα απο τα παραπανω, πως το εξηγεις?
-
Είσαι κουλάδι.
-
Σίγουρα παίζει και το ενδεχόμενο κλεισίματος, προσπάθεια αποφυγής ζώου ή και εμβολισμός από κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο. Ποιό είναι το όριο εκεί??
lol δεν παίζει αυτό!
Νομίζω 80 άντε 100...δεν είμαι σίγουρος...εχω καιρό να περάσω απο εκεί...Τι δεν παίζει απ όλα?? Με 70χλμ ένας απότομος ελιγμός για πλάκα διπλώνει το αυτοκίνητο.
-
Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που χτύπησε με αυτοκίνητο, 17χρονο οδηγό μηχανής στο Μακροχώρι Ημαθίας και τον εγκατέλειψε στην τύχη του. Πιο συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκε ένας 35χρονος ως ο οδηγός του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου που συγκρούστηκε με το δίκυκλο μοτοποδήλατο με οδηγό τον 17χρονο και εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος. Σε βάρος του 35χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ συνεχίζεται η έρευνα από το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.
Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... z2PZyPAgJA
Seleo.gr News -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Είσαι κουλάδι.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#