-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πιο αδύνατο πόδι από του Drew Nicholas δεν έχω ματαδεί πάντως. Σαν καχεκτικό, αλλά το άλμα δεν του έλειπε.Μια που το ανέφερες, να πούμε ότι και μια βασική προϋπόθεση για ταχύτητα/άλμα/αντιδράσεις είναι και το
-
Oυτε 10 ρημπάουντ ούτε 1 κόψιμο στο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι στην άμυνα πηδάει όποτε να'ναι και όπου να'ναι.
Για μένα εδώ είναι όλο το ζουμί. Είναι δυνατόν ο Ιμπάκας και ο κάθε Ιμπάκας να είναι φόβος και τρόμος και ο Γκρίφιν να είναι η χαρά του μπουκαδόρου? Κανονικά έπρεπε να έχει 5-6 ταψιά σε κάθε ματς και άπειρα chase down blocks. Όπως βγαίνει πρώτος και καλύτερος στον αιφνιδιασμό για να μαζέψει ότι μπάλα κινείται στα 3+μ ύψος, έτσι θα πρεπε να τρέχει και στην άμυνα. Εδώ το κάνει ο Λεμπρόν που όσο να πεις δεν έχει να αποδείξει και τίποτα.
Μην πας μακριά. O Μπλεντσου έχει περισσότερες τάπες από τον Γκρίφιν ακόμα και σε απόλυτα νούμερα! (μόλις το τσέκαρα). Αν δεν είναι τεχνική η τάπα, τι είναι;
-
Όσοι έχουν παίξει μπάσκετ ξέρουν τι θα πει να πάρεις βήματα για το κόψιμο.Και το περιβόητο chasedown που έκανε κ ο τζορνταν είναι ακριβώς τεχνική στο κόψιμο.Παίρνεις τα βήματα σε σωστό timing με τον επιτηθεμενο κ οποίος πήδηξει ψηλότερα/σωστοτερα κερδιζει
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Όσοι έχουν παίξει μπάσκετ ξέρουν τι θα πει να πάρεις βήματα για το κόψιμο.Και το περιβόητο chasedown που έκανε κ ο τζορνταν είναι ακριβώς τεχνική στο κόψιμο.Παίρνεις τα βήματα σε σωστό timing με τον επιτηθεμενο κ οποίος πήδηξει ψηλότερα/σωστοτερα κερδιζειΣτο chase-down (ή γενικότερα στο κόψιμο στην κίνηση) θέλεις και άλμα τύπου leap (και όχι τύπου jump), το οποίο έχει και ο MJ και ο Lebron (άντε, και ο Παπανικολάου ). Κοινώς θέλεις άλμα με το ένα πόδι, συν βέβαια το σωστό χρονισμό για να βρεις μπάλα και όχι χέρι ή σώμα. Αντιθέτως στο στατικό κόψιμο θέλεις στατικό άλμα, αλλά και πάλι σωστό χρονισμό.
Κοινώς αν έχεις timing, και φυσικά το άλμα για να φτάσεις τη μπάλα, μπορείς να γίνεις φόβος και τρόμος...αν όμως δεν ξέρεις πως να σταθείς και πως να πηδήξεις, ή ακόμα σημαντικότερο ΠΟΤΕ να πηδήξεις, πρέπει να λέγεσαι Stojan για να κάνεις το κόψιμο
-
- του ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη κ@βλα από την τάπα. Ειδικά αυτές τις περιποιημένες τις ύπουλες τις απο πίσω που ο άλλος πάει αμέριμνος για 2 ποντάκια και του τη στέλνεις εξέδρα! Για μας του μετρίου αναστήματος είναι η εκδίκηση προς το παιχνίδι!
-
Ρε Στεφάν, από περιέργεια δλδ, δε θα ήθελες τον έλληνα Ιμπάκα στην εθνική; Παιχταράς (στο περίπου ) είναι ο άνθρωπος κ με καλύτερο σουτ του αιρμπωλίστα του Γκρίφιν. Και στα μπλοκ, φλερτάρει με τα 3 ανά παιχνίδι (που κ που τα πιάνει κιόλας) σε καθε του σεζόν. Αυτό με το αδερφές Ισπανούς έχει σαπίσει λίγο. Λες και εμείς δεν έχουμε/είχαμε παίκτες γελοίους φλόπερς, δες Αλβέρτη, Σπανούλη κλπ. Και όπως και να το κάνουμε, καλύτερα να 'χαμε κανά Μαρκ δε πούσι Γκασόλ από τον Λάρρυ το Μπουρούση, τον άντρακλα.
-
Βασικός λόγος να αγαπάμε Kenyon Martin στα ντουζενια του
@babs ο μαρκ δε πουσι παίζει να ναι ο εξυπνοτερος ψηλός στο ΝΒΑ σήμερα.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Ρε Στεφάν, από περιέργεια δλδ, δε θα ήθελες τον έλληνα Ιμπάκα στην εθνική; Παιχταράς (στο περίπου ) είναι ο άνθρωπος κ με καλύτερο σουτ του αιρμπωλίστα του Γκρίφιν. Και στα μπλοκ, φλερτάρει με τα 3 ανά παιχνίδι (που κ που τα πιάνει κιόλας) σε καθε του σεζόν. Αυτό με το αδερφές Ισπανούς έχει σαπίσει λίγο. Λες και εμείς δεν έχουμε/είχαμε παίκτες γελοίους φλόπερς, δες Αλβέρτη, Σπανούλη κλπ. Και όπως και να το κάνουμε, καλύτερα να 'χαμε κανά Μαρκ δε πούσι Γκασόλ από τον Λάρρυ το Μπουρούση, τον άντρακλα.Είμαι εμπαθής και κομπλεξικός με τις Ισπανίδες. Ζητώ συγνώμη αν κουράζω ή αν γίνομαι γραφικός αλλά με τις Ισπανές στο μπάσκετ και με το gay στο ποδόσφαιρο ήμουν, είμαι και θα είμαι κομπλεξάρας!
-
Βασικός λόγος να αγαπάμε Kenyon Martin στα ντουζενια του@babs ο μαρκ δε πουσι παίζει να ναι ο εξυπνοτερος ψηλός στο ΝΒΑ σήμερα.
ναι Σωκράτη, το γνωρίζω. Τα δε πούσι κλπ προφανώς στα αστεία τα λέω. Έχει ξεσκιστεί στην ασίστ. Οπότε η όποια απέχθεια (και καλά) έχει σβηστεί από πρόπερσι. Πέρυσι είχε ήδη σβήσει την μεγάλη αδερφή του .
Για τον γκέι καλά κάνεις Στεφάν. Συμφωνώ και επαυξάνω. Αλλά τα Ισπανά έχουν ξεφύγει από τους υπόλοιπους (εκτός ΗΠΑ φυσικά) όπως και ο γκέι από μας στο ποδόσφαιρο.
-
Ρε Στεφάν, από περιέργεια δλδ, δε θα ήθελες τον έλληνα Ιμπάκα στην εθνική; Παιχταράς (στο περίπου ) είναι ο άνθρωπος κ με καλύτερο σουτ του αιρμπωλίστα του Γκρίφιν. Και στα μπλοκ, φλερτάρει με τα 3 ανά παιχνίδι (που κ που τα πιάνει κιόλας) σε καθε του σεζόν. Αυτό με το αδερφές Ισπανούς έχει σαπίσει λίγο. Λες και εμείς δεν έχουμε/είχαμε παίκτες γελοίους φλόπερς, δες Αλβέρτη, Σπανούλη κλπ. Και όπως και να το κάνουμε, καλύτερα να 'χαμε κανά Μαρκ δε πούσι Γκασόλ από τον Λάρρυ το Μπουρούση, τον άντρακλα.
Είμαι εμπαθής και κομπλεξικός με τις Ισπανίδες. Ζητώ συγνώμη αν κουράζω ή αν γίνομαι γραφικός αλλά με τις Ισπανές στο μπάσκετ και με το gay στο ποδόσφαιρο ήμουν, είμαι και θα είμαι κομπλεξάρας!
Συμφωνώ και επαυξάνω. Συν ότι έχω την εντύπωση ότι οι ισπανοί πρέπει να περνάνε κάποιου είδους course για το flopping ή γενικότερα τη κλάψα προς τους refs
-
Ρε παιδιά ωραία όλα αυτά για το φλόπινγκ. Συμφωνώ είναι γελοίο, εκνευριστικό και εντελώς ξένο προς τους περήφανους έλληνες μπασκετμπωλίστες . Άμα πάρετε μία μία τις μονάδες των Ισπανών με τις δικές μας και τολμήσετε σύγκριση θα πέσει το ίντερνετ. Αν δλδ παραλείψετε τις 3-4 φάσεις φλόπιν, πλακομουν$%^&* κλπ και δείτε το υπόλοιπο παιχνίδι τους δε μπορεί να μην τους βγάλετε το καπέλο.
-
Εγώ δεν έχω θέμα με το φλόπινγκ. Με το ύφος δεν μπορώ που είναι καρμπόν σε όλους. Από Ναβάρο (μεγάλος παίχτης, μεγαλύτερος πισωγλέντης) και Ρούντι μέχρι κάτι Γιουλ, Ρέγιες κτλ. Έχουν όλοι το ύφος του είμαι βασιλικότερος του βασιλέως και future hall of famer. Άσχετα αν συλλογικό επίπεδο η καρπαζά δίνει και παίρνει τις 2 τελευταίες 10 ετίες!
-
O Griffin δε θα γινει carter ποτε ως dunker οτι και να λενε τα 12χρονα του youtube και οσο και να μη του σφυριζουν ορισμενα χτυπητα επιθετικα.Π.χ προχθες με το dallas του πηρε για πλακα ο καρτερ επιθετικο ενω ο γκριφιν κατεβαζε αιφνιδιασμο,δε μπορει να του σφυριζουν αυτα κ οχι το ξυλικι σε mozgov ή gasol στα αντιστοιχα ''επικα'' καρφωματα...Το ξέχασα αυτό πριν και ήθελα να το πω: σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIBA, όλα τα dunks που αναφέρει και υπονοεί παραπάνω ο socratesn (αυτά δηλαδή που έχουν θεωρηθεί 'best-of' ή 'top-10') είναι ορισμοί του επιθετικού φάουλ, καθώς αν δείτε όλοι οι αμυνόμενοι πηδούν και αμύνονται εντός του κατακόρυφου κυλίνδρου της περιοχής τους. Απλά επειδή το ΝΒΑ είναι λίγο τσίρκο, σιγά μην τηρήσουμε τους κανονισμούς για να μην δώσουμε 'θέαμα' στους πελάτες-οπαδούς...
-
Εμενα το φλοπινγκ μου τη σπαει,επειδη μ ενοχλει να βλεπω 2μετρους παιχταραδες να κανουν σα γκομενες.Και οι ισπανοι δεν ειναι οτι θα πεσουν για ενα επιθετικο,ειναι οτι θα κανουν ιστορια και στους διαιτητες για να το σφυριξουν.Ε ξενερωνω να ναι τετοιος μεγαλος παιχτης ο ναβαρρο και να κανει σα καραγκιοζακος με την εθνικη.Το ιδιο κ ο ρουμπιο κ ολοι οι υπολοιποι.
@ασσε,υπαρχουν πολλα τρομερα καρφωματα που ειναι ξεκαθαρα αθλητικα προσοντα και θεαμα.Καλως ή κακως το ΝΒΑ εχει επιλεξει να αβανταρει οσους εχουν περαση στα αμερικανακια και τα κινεζακια.Αλλα στα 2 καρφωματα του griffin που ανεφερα,δε χωραει αμφιβολια πιστευω,οπως και σε πολλες ακομη φασεις των top10 που οι αγκωνες και τα σμπρωξιματα πανε συννεφο.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Τι σχέση έχει η τεχνική με τα κοψίματα;
Μεγάλη. Όχι η τεχνική όπως την καταλαβαίνουμε γενικώς (χειρισμό, ντρίμπλα, έλεγχος κλπ), αλλά τεχνική του κοψίματος. π.χ. δες τον Lasme, 2.02 με καλό άλμα (όχι τεράστιο) και καλό wingspan (πάλι όχι τεράστιο) και όμως κόβει τους πάντες και τα πάντα γιατί έχει (α) τεχνική και (β) τέλειο timing
Αυτό που λέω είναι ότι η τεχνική του κοψίματος είναι εντελώς διαφορετική με την τεχνική που εννοούμε στο υπολοιπο άθλημα.
-
Εγώ δεν έχω θέμα με το φλόπινγκ. Με το ύφος δεν μπορώ που είναι καρμπόν σε όλους. Από Ναβάρο (μεγάλος παίχτης, μεγαλύτερος πισωγλέντης) και Ρούντι μέχρι κάτι Γιουλ, Ρέγιες κτλ. Έχουν όλοι το ύφος του είμαι βασιλικότερος του βασιλέως και future hall of famer. Άσχετα αν συλλογικό επίπεδο η καρπαζά δίνει και παίρνει τις 2 τελευταίες 10 ετίες!Αν προσέξεις στα ισπανικά γήπεδα, με το παραμικρό φάουλ εναντίον τους ζητάνε και αντιαθλητικό όλοι μαζί στην εξέδρα. Γνωστός μου Ισπανός λέει ο ίδιος ότι είναι floppernation.
-
-
Τι άμπαλος είναι αυτός μωρέ...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231242122#ref=newsroomboxΈχει καλό μηχανισμό και κίνηση, απλά δεν είναι εύκολο να σουτάρεις με πουκάμισο, παντελόνι και σκαρπίνια
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
http://news.in.gr/perierga/article/?aid=1231242122#ref=newsroombox
Έχει καλό μηχανισμό και κίνηση, απλά δεν είναι εύκολο να σουτάρεις με πουκάμισο, παντελόνι και σκαρπίνια
Μαλακίες.
Και με σακάκι. Όχι αστεία.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)