Mar 30, 2013, 11:33 PM

Ο χρήστης chemic έγραψε:

Όσον αφορά το θέμα των σασί που αναπτύχθηκε ακόμα και γω που έχω καβαλήσει σχεδόν όλες τις μάρκες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα λόγο της ιδιότητας μου και έχοντας επαφή με όλους σχεδόν τους αντιπροσώπους,

Εσύ θες να πεις κ. Ασημακόπουλε ότι ξέρεις από σασί? Το **2010 ** στραμπούλαγες το νοικιάρικο όπως φαίνεται κ στη φωτογραφία που σου βάζω, δεν ήξερες τι πάει να πει αγωνιστικό καρτ. Και τώρα, μετά από 2,5-3 χρόνια μιλάς εσύ για αγωνιστικό καρτ με ύφος χιλίων καρδιναλίων βρίζοντας χυδαία κάποιον που απλά εκφέρει τη γνώμη του. Εσύ, που αν μπεις στην πίστα θα σου ρίξουν γύρο και τα Mini? Eίπαμε Ελλάδα, ο καθένας δηλώνει ό,τι θέλει αρκεί να φωνάζει κ να ωρύεται όπως εσείς, αλλά έχει και το θράσος το όριο του!

Επιτέλους εβγαλες επίπεδο και ξεγυμνώθηκες και εσύ!
Καταρχήν σε ευχαριστώ για την υπέροχη φωτογραφία μου που καταφερες και βρήκες! Η αλήθεια είναι ότι την έψαχνα!
Ηξερα ότι με θαυμάζεις αλλά όχι και τόσο....!!!

Οσον αφορά τα λεγόμενα σου, δυστηχώς σου απαντάω για τελευταία φορά μια και η άγνοια σκοτώνει.

Τόσο πολύ σε ενοχλεί που σε 2 χρόνια έχω κάνει τόσα στο καρτ όσα εσυ και ο Αλεξιάδης δεν θα κάνετε σε όλη σας την ζωη?

Εχει μεγάλη διαφορά το να λες την γνώμη σου από το να λασπολογείς!
Δεν μπορώ να στο εξηγήσω σε ένα forum αν δεν το καταλαβαινεις.
Ειναι θεμα παιδείας που δεν εχεις.

Όσο για τις επιδόσεις μου στην πίστα και στους αγώνες πίστεψε με θα τις ζηλευες πολύ αν τις ήξερες... και με δεδομένο οτι το 10 είχα λιώσει τα νοικιάρικα στην Kartland!
Τα 2 PICK, οι 8 αγώνες στο ΛΟΥΞ και το ένα βαθρο που έχω ανέβει σε αγώνα είναι μονο μερικά από τα πραγματα που δεν προκειται ποτε να απολαύσεις... όχι μόνο σαν γεγονότα αλλά και με τον τρόπο που ήρθαν για μένα...
Περιλιπτικά λοιπόν:
Μεγάλη μαγκιά το 10 να στραμπουλάς το νοικιάρικο και το 11 να τερματιζεις 7ος στον ημιτελικό του PICK στην BP125! και να παίζεις για 6-7 στον τελικό και να έχεις στην κατηγορία Μαιτό, Βασιλέρη, Καλέση, Ξυνό, Κατσίνη και άλλα λαμπρά ονόματα και να είσαι και 15 κιλά πάνω από την κατηγορία σου λόγο υψους!
Μεγάλη μαγκιά το 10 να στραμπουλάς το νοικιάρικο και το 11 να ανεβαίνεις στο βαθρο στην Πάτρα σε αγώνα του Λουξ.
Μεγάλη μαγκιά το 10 να στραμπουλάς το νοικιάρικο και το 11 να σε καλεί σε απονομή η ΕΘΕΑ ως 3ο της κατηγορίας Masters.

Μεγάλη μαγκιά το 10 να στραμπουλάς το νοικιάρικο και το 12 να τρέχεις στα εξατάχυτα στο PICK μαζί με τον παγκόσμιο FORE και όλη την αφρόκρεμα του ελληνικού καρτ, και να παίζεις 11 - 12 στον τελικό μέχρι την διακοπή έχοντας 2 μόλις μήνες εμπειρία στο εξατάχυτο και 195κιλά στο ζυγισμα..

Μεγάλη μαγκιά το 10 να στραμπουλάς το νοικιάρικο και το 13 να σέβεσαι όλους τους πραγματικούς πρωταθλητές σε αυτό το υπέροχο άθλημα ακόμα και αν είσαι 25 χρόνια μεγαλύτερος ηλικιακά από τους περισσότερους.

και επειδή οι θέσεις και τα βαθρα και τα κυπελα και τα πρωταθλήματα στην ηλικία μου, για μενα δεν εχουν καμμία αξία η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΓΚΙΑ είναι ότι απλά κάνω καρτ! Είτε βγαίνω πρώτος είτε τελευταίος.
Στόχος μου είναι πάντα να τερματίζω και να χαίρομαι το κάθε δέκατο που ειμαι μέσα στο καρτ σεβόμενος πάντα τους συναθλητές μου εντός και εκτός πίστας είτε σε προπόνηση είτε σε αγώνα.

Και είμαι ακόμα στην αρχή... πιο αρχή δεν γίνετε... είμαι πιο χομπίστας και από τον κάθε χομπίστα καθώς κάθε μέρα που μπαίνω στην πίστα μαθαίνω πράγματα σαν να μπαίνω για πρωτη φορά... με στόχο να κάνω και να απολαμβάνω το καρτ μεχρι τα γεράματα.

Και αν εσένα το 99% του καρτ σου είναι στο Καρτόδρομο εμένα είναι:
Στα Βραχνέικα της Πάτρας
Στα Χανιά
Στην Καλαμάτα
Στην Σπάρτη
Στο Καρτόδρομο
Στα Μέγαρα
Στην Αγία Μαρίνα
και στον Αγιο Κοσμά... που είναι δίπλα στο σπίτι μου.
και σύντομα και σε άλλες πίστες που σκοπεύω να κανω προπόνηση ή αγώνες.

Βγάλε και άλλη χολή... έχεις πολλά να μάθεις!

Και τέλος μια και όπως θα γνωρίζεις είμαι ο άμεσα εμπλεκόμενος του πρώτου και μεγαλύτερου site στην Ελλάδα για το καρτ Kartnews.gr (από εκεί ξεκινάει το κόμπλεξ σας...) είχα και έχω την δυνατότητα ή το προνόμιο αν θες να έχω δοκιμάσει αρκετά σασί.