-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εγώ στο ερώτημα του φίλου απαντώ Octavia 1 1,8T ασυζητητί!!!!!! Καλοί χώροι, τεράστιο πορτ-μπαγκάζ, αξιοπιστία και στρίψιμοστριψιμο ?????? η απειρη υποστροφη θεωρειται στριψιμο???
-
Πώς λέμε 'τετραγωνισμός του κύκλου'; Εδώ έχουμε 'ευθειοποίηση της στροφής' (συνδυασμένη με αγορά αγροτεμαχίου).
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Εγώ στο ερώτημα του φίλου απαντώ Octavia 1 1,8T ασυζητητί!!!!!! Καλοί χώροι, τεράστιο πορτ-μπαγκάζ, αξιοπιστία και στρίψιμο
στριψιμο ?????? η απειρη υποστροφη θεωρειται στριψιμο???
Τι να πω... Όσα περιοδικά πάντως (και οι 4Τ) το οδήγησαν έλεγαν τα καλύτερα (και για το προσθιοκίνητο). Το έχεις οδηγήσει;;; (εγώ όχι...).
Μην μας πεις τώρα ότι και η μαούνα στρίβει καλύτερα...
-
Μια χαρά στρίβει η μαούνα αν θυμάσαι
Όσο για την υποστροφή είναι δεδομένη στα Octavia λόγω ανάρτησης ( πολύ μαλακή ) και βέβαια ανάρτησης αλά Golf. Εντάξει στρίβει καλύτερα από Passat αλλά μέχρι εκεί. Ας πάει στο καινούργιο Octavia το οποιο και ποιοτικότερο είναι και σαφώς πιο ευρύχωρο με τον 2.0 πρέπει να έχει και γκάζι -
στρίβει, όσο καλά στρίβει και το Golf IV
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μια χαρά στρίβει η μαούνα αν θυμάσαιΑυτή τη μαούνα τη θυμάμαι, για την καινούρια λέω...
Όσο για το Golf, αν δεν κάνω λάθος, το Octavia είχε αρκετά διαφορετικά ρυθμισμένη ανάρτηση... Εξάλλου, δεν είχε και λάστιχα με προφίλ 80!!!!
-
μαουνα ( ) (αλλα κολπα)
μαρκο την καινουργια η μαουνα δεν ξερω λυπαμαι να την πιεσω..... ενα καλο τεστακι στο χολωμοντα θα μας δειξει τα αποτελεσματα ......( )
οσο για το οκταβια οδηγησα με τα 193 και τον χαλδεξ...........
τα εργστασιακα αμορτισερ αλλαχτηκαν με τα KW variant 2.........οποτε περιμενε να το οδηγησω και θα σου πω -
Παιδιά συγγνώμη αλλά πεφτω από τα σύννεφα σχετικά με αυτά που ακούω για τους FSI. Θα ήθελα περισσότερα από όσους γνωρίζουν επ'αυτού του θέματος καθώς είμαι ένα βήμα πριν την αγορά ενός Α3 1.6 FSi. Έχουν πράγματι προβλήματα; Χρειάζονται οπωσδήποτε Super αμόλυβδη; Δεν αποδίδουν τους ίππους που αναφέρονται; Δώστε συμβουλές γιατί 27.000 Ευρώ δεν είναι και λίγα...
-
Για τα άλογα δεν ξέρω δεν είμαι δυναμόμετρο ( αν και αυτά δεν έδειξαν τέτοια προβλήματα ) και σίγουρα ενα test drive δεν είναι αρκετό για να βγάλεις τέτοιου είδους συμπεράσματα. Εκείνο που ξέρω σίγουρα είναι οτι θέλει super αμόλυβδη αποκλειστικά.
-
Αν δεις και στο site της Audi το γραφει οτι απαιτειται super αμολυβδη. Αλλωστε πολυ ειχαν προβληματα με τη χρηση απλης αλλα και μερικοι δεν ειχαν. Παντως το θεμα εχει συζητηθει πολυ εδω μεσα ψαξο λιγο.
-
SUPER ΑΜΟΛΥΒΔΗ ΜΟΝΟ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ λ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΣΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΝΕΟ Α/Κ, ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ FSI ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΑΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΚΕΜΠΕΛΣ (ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ! Η VW-AUDI ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ (1.8Τ). ΚΡΙΜΑ...
-
τελικα αν και αποφασισε προς focus μερια ηρθε νεα κεραμιδα που ακουσα το σαββατο στην ford στον κηφισο.
παω απο κει να ρωτησω για το 1,6 με προσθηκη πισω δισκοφρενα και προβολακια που στριβουν. μου λεει ο πωλητης οτι.
αν παρω πισω δισκοφρενα θα εχω συνολικη επιβαρυνση.
950 δισκοφρενα
1350 εκπτωση που την χανω
1500 περιπου απο εχτρα που δινουν στην sport plus
δηλαδη καμια 3500 παραπανω απο την τιμη που εχει τωρα
αναποφασιστος αγοραστης.... μια βοηθεια?