-
Ο χρήστης jasonpap έγραψε:
18500 βγαινει με το κλειδι στο χερι με μεταλλικο κ αποσυρση. Τι λετε αξιζει;Σήμερα πήρα προσφορά 18100 με το κλειδί στο χέρι για 1.6 tdi style, με μεταλλικό, συναγερμό και τις γνωστές χαζομαρούλες των αντιπροσωπειών (πατάκια, τρίγωνο-πυροσβεστήρα και 2 χρόνια οδική) ενώ ο πωλητής μου είπε και για καλύτερη προσφορά αν βρω αλλού καλύτερα...
Συνεπώς η προσφορά που πήρες δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου... ψάξε και σε καμιά άλλη αντιπροσωπεία.
Αν θες πμ για περισσότερα.
-
Αν εισαι Αθηνα το εχουν για test drive στη ΒΕΛΜΑΡ στο μαρουσι. Εγω προτιμησα το 1.4 TSI style, με 17.000. Νομιζω πως η VAG ειναι πισω στους diesel.
Η style στο Leon ειναι η πιο πλουσια εκδοση εξαιρουμενης της FR η οποια ομως εχει πιο σκληρη αναρτηση αλλα δινει καλυτερα καθησματα. Σιγουρα το golf ειναι πιο πιοτικο αλλα η διαφορα ειναι πανω απο 2.500 η 3.500 αναλογα την εκδοση που συγκρινεις.
Απο οτι βλεπω κ στο spritmonitor οι TSI ειναι οικονομικοι στο καυσιμο, η διαφορα με τον diesel ειναι 1.5lt max.
Εγω οδηγησα κ τον TSI κ τον diesel, για μενα το diesel δεν μου κανει.
Οδηγησε το να δεις. -
για πες εντυπωσεις απο το diesel...
-
Δερμάτινο τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων και χειρόφρενο έχουν σίγουρα η Style και η Fr. Η Reference σίγουρα δεν έχει. Για την Elegance δεν ξέρω.
Το 1.6Tdi diesel βγαίνει σίγουρα πάντως και στην έκδοση Style. Για όποιον ενδιαφέρεται η συγκεκριμένη έκδοση βγαίνει και με dsg.
Η έκδοση Fr σε diesel υπάρχει μόνο στο δίλιτρο τόσο με τα 150cv όσο και με τα 184cv ενώ σε βενζίνη σε όλους τους κινητήρες από 122 άλογα και πάνω.
Αναμένω με ενδιαφέρον δοκιμή του 1.8tsi fr 180cv, το οποίο έχει τιμή πρόκληση...
-
Η elegance ειναι η reference με ζαντες αλουμινιου, προβολεις ομιχλης, ηλ. παραθυρα πισω κ χειριστηρια στο τιμονι, οποτε δεν εχει δερμα δεν εχει μεγαλη οθονη δεν εχει xds κλπ.
Δεν ειμαι ο καταλληλος για diesel, ειμαι αρνητικος, μου φαινεται 'αργο' στην αρχη. Μιλαω για οτι δοκιμασα C4, golf, auris (πιο ψοφιο).
Το πιο νορμαλ diesel ηταν το 1.5dci της renault στο megane, αλλα τουλαχιστον στο test drive που οδηγησα ειχε κραδασμους στο λεβιε.
Αναλογο ηταν κ το λεον χωρις να ενοχλει καπου απλα σε μενα δεν ταιριαζει. -
Ο χρήστης astrageo έγραψε:
18500 βγαινει με το κλειδι στο χερι με μεταλλικο κ αποσυρση. Τι λετε αξιζει;
Σήμερα πήρα προσφορά 18100 με το κλειδί στο χέρι για 1.6 tdi style, με μεταλλικό, συναγερμό και τις γνωστές χαζομαρούλες των αντιπροσωπειών (πατάκια, τρίγωνο-πυροσβεστήρα και 2 χρόνια οδική) ενώ ο πωλητής μου είπε και για καλύτερη προσφορά αν βρω αλλού καλύτερα...
Συνεπώς η προσφορά που πήρες δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου... ψάξε και σε καμιά άλλη αντιπροσωπεία.
Ειμαι Πατρα και πλεον εχει μια μονο αντιπροσωπεια. Εμενα αναλυτικα μου ειπαν 17670 + μεταλλικο 450 + 400 μεταφορικα(?),πινακιδες. Απο δωρα συναγερμο και το parking system, πατακια
-
Η τιμη που σου εδωσαν ειναι η τιμη καταλογου με δωρο την αποσυρση. Τα εξοδα μεταφορας/προετοιμασιας ειναι 300 κ 130 οι πινακιδες, το tdi δεν εχει τελη. Οποτε συνολο ειναι 18.550 με μεταλλικο κ την αποσυρση δικη τους. Ο φιλος παραπανω εχει καλη προσφορα... 450 εκπτωση κ με αποσυρση δικη τους. Στην περιπτωση μου πετυχα 230 εκπτωση, βενζινη ομως, κ την αποσυρση δικη τους, εκπτωση με την αγορα του αυτοκινητου κ οχι σαν απλη προσφορα.
-
Ο χρήστης jasonpap έγραψε:
18500 βγαινει με το κλειδι στο χερι με μεταλλικο κ αποσυρση. Τι λετε αξιζει;
Σήμερα πήρα προσφορά 18100 με το κλειδί στο χέρι για 1.6 tdi style, με μεταλλικό, συναγερμό και τις γνωστές χαζομαρούλες των αντιπροσωπειών (πατάκια, τρίγωνο-πυροσβεστήρα και 2 χρόνια οδική) ενώ ο πωλητής μου είπε και για καλύτερη προσφορά αν βρω αλλού καλύτερα...
Ειμαι Πατρα και πλεον εχει μια μονο αντιπροσωπεια. Εμενα αναλυτικα μου ειπαν 17670 + μεταλλικο 450 + 400 μεταφορικα(?),πινακιδες. Απο δωρα συναγερμο και το parking system, πατακια
Ποιος εκλεισε?
Ο Χατζηβασιλειου ή ο Σπυρόπουλος? -
Τα Full Led φώτα πόσο κοστίζουν;
-
Καπου διαβασα για 800ευρω δεν ειμαι σιγουρος, το σιγουρο οτι περιμενεις 3 μηνες αφου παει για παραγγελια.
-
Ο χρήστης netgeo έγραψε:
Καπου διαβασα για 800ευρω δεν ειμαι σιγουρος, το σιγουρο οτι περιμενεις 3 μηνες αφου παει για παραγγελια.πρέπει να αξίζουν όμως
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Ποιος εκλεισε?
Ο Χατζηβασιλειου ή ο Σπυρόπουλος?Δεν έκλεισε, πήραν απλά την αντιπροσωπεία από τον Χατζηβασιλείου
-
Πήγα να ρίξω και 'γω μια ματιά ...
Το 1.2 TSi με τους 105 στην έκδοση Elegance βγαίνει στα 15 χιλιάρικα κλειδί, ενώ στην Style 16. Η Elegance έχει όλα τα απαραίτητα, οπότε δεν υπάρχει λόγος για παραπάνω (εκτός αν κάποιος θέλει 1.4).
Ενδιαφέρον εμφανισιακά και με καλούς χώρους για τους πίσω, κρύβει αρκετά τον όγκο του, αλλά ρε γμτ, ΠΟΛΥ ΦΑΡΔΙΑ δεν τα κάνουν πια όλα (σχεδόν 1,82 μέτρα το συγκεκριμένο ! ) ...; -
Ειπαμε εσύ πας για Rapid.Τι το ψαχνεις?
Τώρα για το φαρδος αν κι ειναι κι καουκα φαρδιά το έχουν παρακανει πλεον -
Ίδια τιμή έχει ένα καλοεξοπλισμένο Rapid με ένα Leon, με τον ίδιο κινητήρα !
Επίσης το Leon έχει 'μαλακό' ταμπλό ... -
Καλά για 2 παιδια μικρα με ότι μπορει να κουβαλας τα 350 με τα 530 δεν ειναι το ίδιο όμως
Το ταμπλο γιατι το θες μαλακο?
Για να χτυπας το κεφαλι σου πανω όταν καταλαβεις τι έκανες? -
Ρε συ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ, το πολύ-πολύ να πάω να πάρω κανα 100άρι Panda, για να κάνω την πλάκα μου εντός πόλης ...
-
**edit mod **
-
Τελικά το τρίπορτο στην Αγγλία κοστίζει 300 λίρες (350 ευρώ) λιγότερο από το πεντάπορτο. Αναμενόμενο.
http://www.carsuk.net/new-seat-leon-sc- ... rom-15370/
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ρε συ, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ, το πολύ-πολύ να πάω να πάρω κανα 100άρι Panda, για να κάνω την πλάκα μου εντός πόλης ...Καλά μη βαράς Και ποιος παιρνει τέτοια περιοδο αμάξι
Πλακα κανουμε (ασχετα που έχουμε καταλαβει ότι θα μπεις κι εσυ στην μεγαλη οικογενεια του ομίλου VW)
SEAT León Mk3 (2013-2020)