-
Να σπάσω λίγο αυτή τη μίνι κοντρα λέγοντας ότι η πραγματική μέση κατανάλωση μετά από 6900 χλμ. βρίσκεται στο 5,8!
Το τριπ κουμπιουτερ λέει 5,6. -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Να σπάσω λίγο αυτή τη μίνι κοντρα λέγοντας ότι η πραγματική μέση κατανάλωση μετά από 6900 χλμ. βρίσκεται στο 5,8!Ναι. Και μετά απο αυτο το διάλειμμα για διαφημίσεις, Γιώργο πολύ καλή ειναι η κατανάλωση!
Εκανα την και μηδένισα πριν λίγες μερες τον μετρητη και με μονο πολη μου δείχνει 9,8!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Να σπάσω λίγο αυτή τη μίνι κοντρα λέγοντας ότι η πραγματική μέση κατανάλωση μετά από 6900 χλμ. βρίσκεται στο 5,8!
Το τριπ κουμπιουτερ λέει 5,6.τι ντιζελ μοτεράρες φτιάχνει η πουτάνα η ρενό
έχει φάει καθόλου σκίσιμο ή μόνο στοργή και προδερμ ?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ναι. Και μετά απο αυτο το διάλειμμα για διαφημίσεις, Γιώργο πολύ καλή ειναι η κατανάλωση!
Εκανα την και μηδένισα πριν λίγες μερες τον μετρητη και με μονο πολη μου δείχνει 9,8!
Eμένα που είναι μαυρο έχει σταθεροποιηθεί στο 6,2
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ναι. Και μετά απο αυτο το διάλειμμα για διαφημίσεις, Γιώργο πολύ καλή ειναι η κατανάλωση!
Ένα ταξιδάκι Κώστα (χλμ στην εθνική) και θα επανέλθει σε 'ψυχολογικώς' αποδεκτά επίπεδα
Και εγώ που δεν έχω μηδενίσει εδώ και κάπου 1000-1500 χλμ είμαι στο 8,5 και ανεβαίνω...
Ντιζελάκηδες μη μιλάτε για κατανάλωση, μας πληγώνετε βαθύτατα -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Κατι του χει κάνει μετά από παροτρύνσεις
-
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Ένα ταξιδάκι Κώστα (χλμ στην εθνική) και θα επανέλθει σε 'ψυχολογικώς' αποδεκτά επίπεδα
Και εγώ που δεν έχω μηδενίσει εδώ και κάπου 1000-1500 χλμ είμαι στο 8,5 και ανεβαίνω...Κάτι τετοιο πρέπει να γίνει Παναγιώτη!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Κατι του χει κάνει μετά από παροτρύνσεις
Ο πατέρας μου, πρέπει να το προσέχει ιδιαίτερα... Αντίθετα εγώ γω ναι μεν πάω χαλαρά αλλά όταν βρω ανοιχτό δρόμο ανεβαζω στροφές
-
Focusman91 Για το 1.6 μιλαμε? Αν ναι πως το βλεπεις στον δρομο? νιωθεις την ροπη ή την πνιγει το βαρος?
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Focusman91 Για το 1.6 μιλαμε? Αν ναι πως το βλεπεις στον δρομο? νιωθεις την ροπη ή την πνιγει το βαρος?Το 1,6 έχουμε! Η ροπή δεν πνίγεται καθόλου από το βάρος αλλά πρέπει να προσεχεις μην πέσουν οι σαλ κάτω από τις 1.700 γιατί από κει και κάτω κοιμάται. Στο δρόμο διατηρείς για πλάκα υψηλές ταχύτητες (πας με 130 και δεν το καταλαβαίνεις) ωστόσο υπάρχουν αεροδυναμικοι θόρυβοι και σχέση με την οκταβια η ποιότητα κυλισης είναι ένα δύο κλικ κάτω. Αυτό όμως μπορεί να οφείλεται στα λάστιχα 80-20 που του εχουμε βάλει! Θόρυβος από τον κινητήρα υπάρχει αλλά σε πολύ χαμηλή ένταση. Ειδικά στην αρχή κάπου στα 120 ακουγόταν ένα εκνευριστικό βουητό αλλά μετά συνήθισα!
-
Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου έκανα 900χλμ με ένα ρεζερβουάρ δηλαδή 82 ευρώ.
Qashqai 1.6 dCi 4X4 ISS
-
ο άνθρωπός μου!!
η 4κίνηση τι λέει; ακόμα δεν εχω καταφέρει να οδηγήσω το 4χ4...
έχει 3 επιλογές σωστά; στο μόνιμο πώς δουλεύει; στο αυτοματο;
δώσε τα φώτα σου!
ευχαριστημένος;
-
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου έκανα 900χλμ με ένα ρεζερβουάρ δηλαδή 82 ευρώ.Qashqai 1.6 dCi 4X4 ISS
Ωραίος !!! Η αλήθεια λοιπόν για το ντίζελ !!
900 χιλιομετρα με 82 ευρώ δια 1,45 το λίτρο άρα : 56 λίτρα
Τόσο θέλω και εγώ αλλά βενζίνη οπότε 56 επί 1,78 ευρω το λιτρο ίσον : 100 ευρώ !
Οπότε θέλω 100-82 = 18 ευρώ περισσότερα επί 12 μήνες = 216 ευρω τον χρόνο περισσότερα από ένα ντίζελ αφού κάνω 900 επι 12 μήνες χιλιόμετρα !!
4000ευρω η διαφορά ντιζελ βενζίνης δια 216 ευρω = Σε 18,5 χρόνια κάνω απόσβεση !!!! -
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Qashqai 1.6 dCi 4X4 ISS
Τόσο θέλω και εγώ αλλά βενζίνη οπότε 56 επί 1,78 ευρω το λιτρο ίσον : 100 ευρώ !
Οπότε θέλω 100-82 = 18 ευρώ περισσότερα επί 12 μήνες = 216 ευρω τον χρόνο περισσότερα από ένα ντίζελ αφού κάνω 900 επι 12 μήνες χιλιόμετρα !!
4000ευρω η διαφορά ντιζελ βενζίνης δια 216 ευρω = Σε 18,5 χρόνια κάνω απόσβεση !!!!900χλμ τον μήνα κάνεις;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Qashqai 1.6 dCi 4X4 ISS
4000ευρω η διαφορά ντιζελ βενζίνης δια 216 ευρω = Σε 18,5 χρόνια κάνω απόσβεση !!!!Η συγκριση που κανεις ειναι ακυρη.
Αλλωστε με τις καταναλωσεις που γραφεις, αν ειχες ντιζελ κατω απο 5λιτ/100χλμ θα ησουν. -
Qashqai 1.6 dCi 4X4 ISS
4000ευρω η διαφορά ντιζελ βενζίνης δια 216 ευρω = Σε 18,5 χρόνια κάνω απόσβεση !!!!82 ευρώ δια 1,34 το λίτρο ίσον 61 λίτρα
Τί οδηγείς και καταναλώνει την ίδια ποσότητα βενζίνης;
-
ο άνθρωπός μου!!
η 4κίνηση τι λέει; ακόμα δεν εχω καταφέρει να οδηγήσω το 4χ4...
έχει 3 επιλογές σωστά; στο μόνιμο πώς δουλεύει; στο αυτοματο;
δώσε τα φώτα σου!
ευχαριστημένος;
Την τετρακίνηση την έχω μόνιμα στο auto γιατί έτσι είναι συνεχώς στην μπροστινή κίνηση και όταν γλιστρήσει γίνεται τετρακίνητο, με αποτέλεσμα καλύτερο κράτημα και οικονομία στα λάστιχα.
Την έχω κλειδώσει μόνο σε πολύ δύσκολα σημεία.Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με ένα set πιο Α/Τ λάστιχα θα κάνει θαύματα. Αυτά που έχει από το εργοστάσιο είναι 100% ασφάλτινα
-
παιδιά περιμένετε , πέσατε όλοι μαζί !!!
Ενας ένας :
ναι κάνω900 χιλιόμετρα τον μηνα , 30 χιλιομετρα την μερα !!!
το ντίζελ εδώ έχει 1,45 και η βενζινη 1,78!!
αυτό που είπα στο προηγούμενο ποστ ειναι ένας μπουσουλας , το παιδί οδήγησε όπως οδήγησε και για 900 χιλιομετρα έδωσε 82 ευρώ , εγω δινω 100
ας μας πει ο φίλος χοντρικά εαν κάθε μήνα θέλει 82 ευρώ για τα 900 χιλιόμετρα , εγώ επειδή κάνω στανταρ δρομολόγιο θέλω 100 ευρω τον μηνα για τα 900 χιλιόμετρα που κάνω !
οσο λαθος και να κάνω πάνω κάτω ισχύουν αυτά που προείπα !!
τώρα έαν αυτό τότε εκεινο , εαν η βενζίνη πάει 2,5 ευρώ και το ντιζελ ευρώ , τα παραπάνω θα αλλάξουν , εαν πάλι το ξεσκίσω το αμάξι και το δουλευω στα κόκκινα ,εκεί που τώρα καιω 6,5 λίτρα ανα 100 χιλιομετρα , μπορώ να καιω και 10 λίτρα στα 100 !!!!
Το αμάξι μου είναι το 1,6 βενζινη και ζει στη σαμο!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
..........Ολο μου την βγαίνεις τώρα τελευταία , γιατί δεν έχει δίκιο ο βέγγος;;;;;;;;;;;;
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)