-
Τι θεούλης είναι αυτός. Δώστε και άλλα τέτοια διαμάντια.
-
http://www.dailymotion.com/user/f100001 ... deo=xrr73g
Το σημειο του πυροβολισμου ! -
Βεβαιως!!
Και status report εχω
'850 CSi αναβαν οι εσωτερικες λαμπες τοτε στη βιεννη......'Τελικα μετα απο τοσες μερες απλα σημερα η δουλεια ειχε κεφι,,,,,και γιατι παραλαβαμε το Πολυβολο σι ες αιη.
κοστος βεβαια 70 ευρω το φορτωμα η μετακινηση αλλα 80 ο ηλεκτ. αλλα στην τιμη συμπεριλαμβανετε (μετα το νεο ετος ενα σαββατο η κυριακη με λασκα χρονο) και η επισκευη μιας Μπλαφωνιερας στην πλακετα που δεινη το κλειδωμα απο αποσταση και με το κλικ του πομολου πορτας - καπω αναβαν οι εσωτερικες λαμπες τοτε στη βιεννη μετα ξαφνικα επαψαν (ετσι το αγορασα με αυτο το προβλ.) τωρα βεβαια ως στιγμης νο προμπλεμ το χειριζομαι Μανουαλ το κουμπακι για τον εσωτερικο φωτισμο.
Οσο για το κλειδωμα απο αποσταση δεν ειμαι και,,,,,αναπηρος,,,,με το κλειδι στην Πορτα ειναι ολα Ο.Κ.
Ακομα τιμη σε κατι λαδια που θελλω απο φιλο εμπορο το Kroon Oil Full Synthetic 10/40 δυο Πεντακιλα απο 22 ευρω το ενα 44 και σε δωρο τιμη 2 ευρω το ενα 2 Ενισχυτικα λαδιου Αγωνιστηκα κουτακια Made in England Ολα 198 ευρω στρογγυλα 200 για το Πολλυβολο,,,,,,,,,,,, Αιντε ,,,,,,,,,,,,,,και ΜΗ εις ανωτερα -
Μπλαφωνιερας
Εχω γινει αλοιφη στο πατωμα απο τα γελια, ΔΩΣΤΕ περισσοτερες πληροφοριες, ο τυπος ειναι θεος!!
-
Σαβατιατικη Εξοδος και Νυχτερινο Γαζωμα opel-tigra ειχαμε το περασμενο σαβ.
κατα το πρωτο ημ/νο του ματσ ξανθη-παοκ μας βρηκε στην πλατεια μακρυγιαννη (ανω Ηλ.θεσ/κης) και φραπε περαν Γλυκης σε ψηλο Τραπεζακι που 3,5 μετρα ακριβως ηταν Παρκαρισμενη η Αγαπη μου το μαγαζι ειναι γωνια απο τη πανω μερια της πλατειας το more & more ε,,,,,,,ενταξει εκτος απο πιπινι που μαζευει εχει και τις πιο Ωριμες παραλαγες καπου - καπου,,,,,,,,
κατα τις 12 σηκωθηκα να παω ευοσμο γιατι ε ενταξει σε σπαη τα Νευρα το να κανεις το σεκιουριτα ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΛΕΟΝ και να λες τον αλλον να μη κολλαει καθωντας δεν το'χω Ξαναδει αλλα ισως να συμβαινει τωρα με Ορισμενους που ΑΝ η ηλιθιοτητα μετριοταν με Ηλιθιομετρο σε Κοντερ θα'χαν σπαση ΣΙΓΟΥΡΑ τη βελονα βλεπεις τον αλλον κραταη το κινητο του τηλεφωναη και ταυτοχρονος Περιεργαζετε το αμαξι τους Καθρεπτες (το ποσο καθαροι ειναι) να το δειξη στο πανω μπαλκονι του μαγαζιου για να το δουνε αλλοι ,,,,,,,,,,καλα ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ να'ναι τοσο Ηλιθιος καπιος οσο να πιστευη αυτος που το παρκαρε μπροστα στο club θα,,,,,,,,,,,,,,πηγε για υπνο?
και,,,,,,,,,την δευτερη φορα τα χρειαστηκα ειχανε κανη πολλοι πηγαδακι και τα (πωωωωωω ρε λαστιχα κοιτα - κοιταα) ενταξει ας τ'απολαυση καπιος βλεπωντας ,,,,, Γηινο δημιουργημα ειναι εδω μερικοι συμπεριφερονται σα να βλεπουν εξω απο το μαγαζι UFO. γιατι να τ'ακουμπανεΟποτε πηγαμε ευοσμο παρκινγκ στο πεζοδρομο ειχε χωρο στο τελος πριν τη στροφη απο το δημαρχειο και,,,,,,,,,,,εβαλα τον καλλυτερο συναγερμο του κοσμου σε εφαρμογη που ειναι τα ματια μου και η ακαταπαυστη Οπτικη Επαφη με το Baby.
2.30 τη νυχτα η επιστροφη περιφεριακο - εγνατια θεσ/κης - σερρων και στο υψος του ρεστωραντ σοφουλα (για αυτους που γνωριζουν περιπου το παλιο δρομο)
πηγαινα χαλαρα οικονομικα 150 στις 3.000 στρ.α.λ. και προσπερναω ενα αμαξι στα δεξια μου που το γνωρισα απο το κοντο κοψιμο opel tigra και συνεχισα τον χαλαρο ρυθμο μετα με το που προσπερναω το τιγκρα πλακωθηκε στα γκαζια πισω μου και ανεβασα και εγω την εκτη οπως ημουν και κρατουσα μια αποσταση αλλα σκεφτηκα ισως να νιωθη αδικα ο φιλαρας μας διοτι ηρθα απο πισω με ροπες και μπορει να πιστευει οτι εκμεταλευομαι τη διαφορα γιαυτο μετα απο ενα αμαξι που προσπερασα εκοψα δεξια και το περιμενα να ρθη κοπιο διπλα σα να αρχιζαμε απο ρολ και οντως ηρθε κοπιο και αρχισαμε απο ρολ στα 170 οπως ημουν με την εκτη και αργοτερα με πεμτη γιατι το θηριο καρφωνετε με 220 -230 στον ασφαλτο απο τις στροφες της εγνατιας και το τιγκρα εγινε εξαφανιζολ χαθηκε απ το καθρεφτη. -
για οσους αμφιβαλλουν
'εισαι ολιγον τι ασχετος ΤΟ ΠΙΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ και το πιο ακριβο λαδι να βαλης χωρις ενισχυτικο σε τετια αυτ/τα ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ δλδ. τα αγωνιστηκα που τα βαζουν 4- και 5 ενισχυτικα για θερμοκρασια στους ταδε βαθμους ,,,,,για επαρκη πυκνωτητα στους ταδε και ταδε βαθμους ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΕΣΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ,,,,,,,,,,,,,,,,δεν βαζανε ΜΟΝΟ το λαδι,,,,,,,,,εγω δεν λεω οτι δουλεβω το δικο μου τσιτα συνεχεια το δουλευω Νορμαλ αλλα οταν κατεβαινω απο εγνατια και πυροβολαω συχνα κουβαδες (οπως την περ.κυριακη χθες ηταν ενα 320 46ρι) και τον εκανα
-
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
οριστε
'παντως για να με προσπερασει καπιος σε αοριστο εθν.δρομο θα δυσκολευτει οχι με μι6 , αλλα και με εφ430.
Δε λεω το μι6 ειναι ενας μεγαλος αντιπαλος με αξιωσεις κακα τα ψεματα αλλα,,,,ΔΕΝ το φοβαμαι.
Σιγουρα εχει την εξελιγμενη εισαγωγη 507αλογα ΑΛΛΗ φιλοσοφια αλλα εχω και Γω κυβισμο Γομαρι 2 Κιλινδροι επιπλεον Ξερω το οπλο του Κινητηρα μου ΠΟΥ μπορει να το χτυπηση.
Π.χ. σε φαναρια και περιφερειακους εκει ΔΕΝ Υπαρχει Ελπιδα γιατι τα μι6 οπως και τα μι3 ε46/92 σκανε απο χαμηλα σαν καβασακι αλλα,,,,,,,,,απο κει και μετα?
Χρειαζομαστε την ψαλμωδια : Σωσον Κυριε τον λαο σου,,,,,,,,,,,,,,,,
Το Οπλο του δικου μου μοτεριου ειναι οτι εκτος που βγαζει ΟΛΗ την Ιποδυναμη Νωρις 5.300σ.α.λ. αλλα κανει με τοις Ψηλες του Χαβαλε δηλ. εχει τοις 6.500στρ. του για Ψωμοτυρι και μπορει να μεινη Εκει κολλημενος σε τετια κατασταση και με τετιο Ρυθμο ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ για αποστασεις ηπειρους αυτο το αυτοκινητο οσο δρομο του δινεις ΑΛΛΟ τοσο ΑΧΟΡΤΑΓΟ γινενε σαν να σου λεει απο Ορεκτικο ακομα δεν μπηκα ουτε στο κυριως Γευμα.
αλλα στα εμ6 οταν θες κοντα στοις 9.000στρ. να βγαλεις ολη την Ιποδυναμη και σου απαιτειται να μεινης εκει διαρκεις κολλημενος πιστεψε με δεν ειναι το ιδιο γιατι το αμαξι εκει Ξεζουμιζετε.
Γι'αυτο πιστευω το μι6 σε δρομο μεγαλης αποστασης θα το σκαλωνα'θα τον παρω τηλ αυριο....
-
Την αγγελια την εχει για πλακα λεει.Παρε και ηχογραφησε
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Την αγγελια την εχει για πλακα λεει.Παρε και ηχογραφησεθα τον κανω αντ και στο φατσοβιβλίο... τους κάτι τέτοιους,...
-
Nταξει ειναι Hands down η προσωπικοτητα της χρονιας στο 4ΤΦ
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3511053/
Ντρέπεται να πει ότι είναι dacia;;;
-
Κορυφαίος ο λαζογερμανός, επική περιγραφή και σκηνοθεσία
-
Και δωστου να πεφτει το γιουρο..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και δωστου να πεφτει το γιουρο..Σε αυτό το μοτέρ κανονικά (αν είναι σωστά ρυθμισμένο κτλ) δεν πρέπει να πέφτει...
Το ίδιο πάνω κάτω και σε εμένα (αλλά αν θέλετε να το δοκιμάσετε στο αυτοκινητό μου, βολεύομαι και με 50ευρώ ) -
Δειτε τι παθαινουν τα Μ3 οταν βλεπουν τετοιο εργαλειο
'Εδω ο Ιδιος επαθα ΠΛΑΚΑ'
απο το πετροστροτο της αριστοτελους βγαινω με 5 χιλιομετρα ( Να Αποφυγω το ντακαρ ντουκαρ) αλλοι βλεπανε τετιο αυτοκινητο με απορια να παη ετσι με το που αναβη πρασινο δεξια κοφτιαζω τη πρωτη κατω καπνιλα αλλαγη δευτερα ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ με καπνα (το t.c. βγαλμενο)
μεχρι τα mc donalds της αγ.σοφιας διπλωνα και εσιαζα MΕ ΑΝΕΣΗ κατι αλλοι χτυπουσαν παλαμακια με σηκωμενα χερια καπου απιανε τ'αυτι μου φερραρι - φερραρι ,,,,,,μετα οχιι ρε μπ εμ β ειναι,,,,,,,,,,,,,,,
τωρα το θεμα δεν ειναι οτι η γκ@βλα ειναι στο πυροβολημα αλλα ΚΑΙ στο φρεναρησμα το αυτ. εχει αλλαξη χαρακτηρα εκει και φρεναρη με ολη την μουρη ομοιομορφα κατω Γκαααααπ σαν να οδηγας μηχανη.
κοιταω καθρεφτες στρουμφακια πουθενα :
καλα παμε λεω,
η ερμου ηταν ολο πεζους κατεβαινω παραλιακη και στην ουζερι καφε παραλιακη και αριστοτελους γωνια σταματαω διπλοπαρκαρισμα και στη στιγμη εκμηδενιζω ενα μερσ. αστραφτερο καμπριο 200ρακι amg ενα μινι και ενα καμπριο μεγκαν λιγο μετα σταματαω λευκο πυργο με εκκινησεις φλογας και μπαντες κατι ιωτα ζητα με ακολουθησαν ως εκει που σταματησα και αφου βγαλαν τα κρανη σε αποσταση κατι λεγανε και τα φορεσανε και φυγανε ,,,,,,,,,,θα θυμηθηκαν τους μισθουδακους τους φαινετε λεγοντας ασεεε για τετια ΚΥΒΙΚΑ ΔΕΝ ειμαστε
Απο κει πριν πεσει ο ηλιος απεφασισα να παω στο πολιχνη οχι μακρυα απο το φαγωποτι αλλα αριστερα και μετα στην αρχη της ανηφορας εκει που εχει γωνια εσπρεσο καφε τραπεζια και αλλο καφε ακριβως απεναντι σκαω με ντριφτ και πλαγιασμενο τ'αμαξι με πρωτη φυσικα και το ισιαζω λιγο παραπανω και μετα με οπισθεν παρκαρω 3 μετρα απο το τραπεζακι του καφε
το πληθος - σαλεψε με αφθονο Οφθαλμολουτρο ενω καπιοι μας λεγανε για καπιους στελακηδες και κλαιν μαιν οτι τρελλεναν ενα 850CSI στο συμπλεκταριζμα για να κολιασει ενω ας ειπωθη οτι εν κινηση το αυτ. θα βγαλω το αριστερο μου ποδι και θα υπογραψω στην ασφαλτο το Ονομα μου στην αλλαγη δευτερας με δευτερα θα βαλω και ανω τελεια ΜΟΝΟ με πεταλ γκαζιου οσοι ΜΗ πιστευσαντες ενεδυσατω
αλλα Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ηταν σε 15 μετρα δεξια μου ηταν στο περιπτερο ενα κοκκινο μ3 που κατατη βαση του δυσκολα μπορουσες να καταλαβης το αμαξωμα και οι καθρεπτες ηταν ε36 τα φωτα πισω μπρος xenon απο 46ρι και το καπω πισω και αυτο απο 46ρι και με τα βρανχια στα φτερα οπως το 46ρι εξατμισεις ειχε διπλες αλλα οχι του ε46 κατι αλλες μπουρομπουκες και η μεγαλη λαλακεια που'χε στον εγκεφαλο το ατομο ειναι πως το'χε σποιλερ μολις 5-6 δαχτυλα απο την ασφαλτο γυριστα με βιδες ρεγουλαρισματος για να δειξη οτι το μ3 ειναι ταχα σε επιδοσεις και αμαξι GALIARDO χουχουουουουουουου ΠΟΣΟ βλακεια και ΠΟΣΑ λεφτα μπορει να διαθεση καπιος για κατι το ανουσιο γιατι απο χρωμα το αμαξι ηταν πεννα σα να μην ειχε καθιση μυγα πανω.
Μολις ομως ειδε το κοσμο να πηγαινη σιγα - σιγα να γυρναη γυρω απο το σι ες αιη και να ακουει κατι σαν:
(κοιτα ρε οταν εχουν κεφια στη μπ εμ βε πως μπορουν και κανουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτοκινητα ) ο αλλος ( πλακα κανεις? μονο που το βλεπεις αυτο τ'αμαξι φτανη)
τωρα η γκ@μενα χαμογελαστα λεει : (ελα ρε οταν τ'ακουσα απο κατω οπως ερχοτανε και το ειδα δεν πηγε το μιαλο μου ουτε μια στο εκκατομυριο οτι ειναι μπ εμ β για φερραρι το περασα απο την εμφανιση του και μονο αν και δεν ξαναδα ποτε τετιο μπ εμ β ετσι εχει αλλο ηχο.
Το πολυβολο ηταν με κατεβασμενα κρυσταλα και ηλ.οροφη
λεει ο αλλος δεν το πιστευω ρε μεχρι τον ουρανο πανω κολλυμπαει στο δερμα και λεει η αλλη : (τι Ζετα τωρα και τιιιιιι!!!! να βαλης εδω)
μετα απο 2-3 λεπτα με το που εσκασα βλεπω το μ3 να βαζη μπρος και να φευγη για τα φαναρια
Βλεποντας τα πηγαδακια ο μ3κιας στο σι ες αιη σε αποσταση 15 μετρα απο το δικο του σιγουρα θα υπενιχθηκε για κατι (εκτακτο τηλεφωνημα πηρε το κοκκινο λουνα παρκ και εξηφανησθην.
Εδω ο Ιδιος επαθα ΠΛΑΚΑ ΠΩΣ ετσι απλα τα κανη ΜΟΝΟ ΤΟΥ το Baby μου και ΕΤΣΙ απλα με το μονο που σκαη και εμφανιζετε με το PRESTIGE της Ανωτερης Κλασης του σωριαζη ετσι ΑΠΛΑ το πιο φανατικο μ3κια που βλεπει οτι μπροστα στην Αυθεντικοτητα ενος ORIGINAL CSI (ποσο μαλιστα και με διαστασεις ζαντες - λαστιχα) BBS - Le Man 11ρες πισω 315/25/19 βλεπει ετσι απλα να καταρεουν τα λεφτα που εδωσε που ΟΤΙ και να κανη στην Τελικη ΟΥΣΙΑ ενα μι3 ΠΑΛΙ θα'χει
Εχει ΟΝΤΩΣ το baby CSI γυρω του την Αχνη των SUPERCARS γιατι ειναι!
Και ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙ,,,,,,,,,,,
αλλο αν η γευση μεσα στον κουραμπιε ειναι διαφορετικη (δλδ σε επιδοσεις χρονους) π.χ. με την σημερινη Italia - GTB FIORANO το βαρος του ειναι αλλο -
Εγω εχω σταματησει να γελαω με τον τυπο και προσπαθω να μπω στο μυαλο του και τον τροπο σκεψης του....!!!!
Μιλαμε δεν ξερω να περνει ληγμενα ή τον εχει χτυπησει κεραυνος αλλα το σιγουρο ειναι πως κυκλοφορει αναμεσα μας...!!!!
-
Ομολογώ ότι με την οικ. κρίση αδυνατώ να είμαι κουβαρντάς, όμως στην περίπτωση του πρέπει κάποιος να τον πάει στις εκδιδόμενες ( sic ) να ξελαμπικάρει! Θα τα έδινα ειλικρινά αν τον ήξερα...
Όχι για τίποτα άλλο αλλά για να μην σκοτώσει όποιον βρεθεί στο δρόμο του διότι κρίνω ότι είναι επικίνδυνος, τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τους άλλους! -
Οντως γιατι οπως παραδεχεται:
'Το αυτοκινητο απο κατω εχει ΚΥΡΙΟ προβλημα τωρα αυτο το ΚΥΡΙΟ προβλημα ειναι 80% ΛΑΘΟΣ ευθυγραμηση και το αλλο 20% τα 2 δεξια ακρομπαρα επεζαν Ντραμς και το Παξιμαδι απ'το μπουλονι του Ατερμωνα του τιμωνιου Καργα ξεβιδωτο λασκα.
Ηταν μεγαλη ΜΠΟΥΡΔΑ οτι μπαινω με πολλα χιλ. στις στροφες για το προωρο φαγωμα στις εξωτερικες ακρες των μπρ.τροχων Απεδειχθη ηταν απο λαθος πατημα των τροχων μπροστα και φαγωθηκαν (Γλυτωσαμε το τακουνι μεσα ομως καλιο αργα παρα ποτε που λενε) ΣΥΝ οτι και ο Αριστερος τροχος πισω εβοσκε ΑΛΛΟΥ σε σχεση με τον μπροστινο του.
Πρωτα αλλαχθηκαν τα ακρομπαρα σφιχτηκε και ο Ατερμων στη Μπαρα τιμονιου και μετα πλαγιασαν τα Οργανα στα πλαγια των τροχων με τα Φωτοκυταρα και Εγινε η Τελεια Ευθυγραμηση.
Το Αυτοκινητο σε Νορμαλ η και γρηγορη Οδηγηση σε ευθεια δεν καταλαβαινα κατι το Ιδιαιτερο Οταν ομως του δινες υψηλες απαιτησεις εδειχνε τσαλιμια προβληματα ασε που στην κατηφορα για την νικοπολη στο σπιτι μου με νεκρα και φρενο επαιζε τρεμουλο και καρφωνοταν η καρδια μου.
Μετα τον Καλυβιδη το παιρνω απ τον δρομο του αγνο βγαινω για περιφερειακο πριν βαζω βενζινη 50ε και με το που περναω απο κατω την γεφυρα μπαινω μπροστα απο τους αλλους και κοφτιαζω την τριτη αρπαζει η τεταρτη κι'αυτη στον κοφτη μετα το φαναρι ευκαρπιας για το υψος του παπαγεωργειου νοσοκ. ειχα κανει ενα σλαλομ με 190 - 200 προσπερασεων και ΟΥρλιαξα το αυτοκινητο στεκοταν κουτσουρο ΚΑΤΩ σαν ποτε πριν αλλα η Περιεργια ΣΥΝΕΧΙΣΑ μ'αυτον το ρυθμο ΝΑ ΔΩ σε τι οριο μπορει να κρατηθη και μεχρι πααααανω απ'την ανηφορα στην εξοδο για επταπυργιο ΟΣΟ το τσιγκλιζα σε κοφτιαζμα κυριως 3τη -4τη ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ εδειχνε τη Διαθεση να σκιση την ασφαλτο και να βουτηξη μεσα ΤΟΣΟ Καρφωμενο ηταν' -
Πόση γλαφυρότητα !!!!
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα