-
Ωραίες οι καταβασίες στα Χανιά, εύγε!
Αν θες να δώσεις 2 κατοστάρικα για ποδήλατο, γνώμη μου είναι να κοιτάξεις στα μεταχειρισμένα μοντέλα της Ideal. Σε καινούριο δεν μπορείς να περιμένεις κάτι της προκοπής σε αυτό το εύρος τιμής.
Μια χαρά είναι τα Βασιλικά Κτήματα, μπορείς να κάνεις πάρα πολλές εναλλακτικές διαδρομές εκεί μέσα. Να περιμένεις όμως και μερικές ανηφοροκατηφόρες, τις οποίες δε συνάντησες στην παραλιακή κι οι οποίες κουράζουν περισσότερο. Όχι κάτι τραγικό πάντως...
-
αληθεια ειναι οτι οι μονες ανηφοροκατηφορες που συναντησαμε ηταν εκεινη του Margi στο καβουρι και εκεινη αμεσως μετα την πλαζ του αστερα στο λαιμο
η απορια μου σχετικα με τα κτηματα στο τατοι ειναι τι ειδους εδαφος θα συναντησουμε μιας και τα δικα μου ελαστικα ειναι 'σεμι σλικ'
αυτα δηλαδη (http://www.hostelshoppe.com/images/prod ... _kwest.jpg)υπαρχει καποιος χαρτης στο web με την διαμορφωση των δρομων στα κτηματα ωστε να παρω μια σχετικη ιδεα για τις διαδρομες (ακομα καλυτερα προτεινομενες διαδρομες)?
-
Τα ελαστικά σου δεν είναι για χώμα, αλλά μη νομίζεις ότι το τερέν εκεί είναι ιδιαίτερα ζόρικο. Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα πρόσφυσης, το μόνο σου θέμα θα είναι η αντοχή του ελαστικού στις φυτεμένες κοτρόνες. Αν τις αποφεύγεις, δε νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα. Σχεδιάγραμμα δε γνωρίζω να υπάρχει. Έτσι κι αλλιώς, πρόκειται για μια τεράστια χαώδη περιοχή, όπου μπορείς να ακολουθήσεις 500 διαφορετικές πορείες. Καλύτερα να πάρεις πυξίδα...
-
lol ok thanks
αν το συγκρινουμε με το χωματινο κομματι του παρκου τριτση θα ελεγες οτι ειναι καλυτερο η χειροτερο σαν εδαφος?
-
Συγγνώμη, αλλά δε γνωρίζω τη συγκεκριμένη διαδρομή.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ωραίες οι καταβασίες στα Χανιά, εύγε!πάρε και άλλο ένα από τη φίλη μου τη Δέσποινα (που κάνει πάντα όμορφες δουλειές στα video).
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ωραίες οι καταβασίες στα Χανιά, εύγε!
πάρε και άλλο ένα από τη φίλη μου τη Δέσποινα (που κάνει πάντα όμορφες δουλειές στα video).
Μπράβο στη Δέσποινα!
Εκτός των ωραίων πλάνων μας έδειξε και τι ζόρι (τούμπες-πτώσεις κλπ.) τραβάνε οι πρωταγωνιστές. Άντε βρε παιδί μου και είχαμε κομπλάρει, πως αυτοί οι θεοί έχουν το αλάθητο
-
Κανένα αλάθητο. Όταν συναντιούνται οι DownHillάδες, μιλούν για τούμπες και σπασμένα κόκαλα. Οπότε, μην κομπλάρεις.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
το σαββατο εκανα την πρωτη μου μεγαλη διαδρομη με ποδηλατο (η πρωτη βολτα ηταν μεσα στο παρκο τριτση 4 γυρους)
ξεκινησα απο μαρινα φλοισβου εφτασα μεχρι το ακρωτηρι στο λαιμο της βουλιαγμενης και πισω στον φλοισβο...συνολικα μαζι με παρακαμψεις, βολτες, κλπ κλπ 42χμ
ολη η διαδρομη εγινε χωρις να κινηθω καθολου στην Λ. Ποσειδωνοςεντυπωσιαστηκα πως ουτε κουραστηκα ουτε και πιαστηκα καθολου!!!
ποδηλατο merida crossway 58αρι trekking
whats next now?
σκεφτομαι τα βασιλικα κτηματα στο τατοι...
αποψη καποιου που εχει παει?είναι λίγο ανώμαλα τα εδάφη εκεί... να πας στο βατό χωματόδρομο στην αρχή και να έχεις πάρει μαζί σου ανταλλακτικές σαμπρέλες
-
α για τοσο ανωμαλο εδαφος μιλαμε? καμια σχεση δηλαδη με το παρκο τριτση....
αλλη εναλλακτικη διαδρομη σε αλλη περιοχη - μερος? -
Χτες έπαθα καταναλωτική κρίση και πλακώθηκα στο Ebay. Δυό Cree XM-L T6, μπαταρίες 18650, φορτιστή, νέα φώτα πορείας μπρος-πίσω, νέα χερούλια με κέρατα, τσαντάκι για το front tube...
Γ@μώ το κέρατό μου, κάποτε πειράζαμε μηχανές και αυτοκίνητα, τώρα δεν έχουμε λεφτά και τουμπανιάζουμε το cross...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
α για τοσο ανωμαλο εδαφος μιλαμε? καμια σχεση δηλαδη με το παρκο τριτση....
αλλη εναλλακτικη διαδρομη σε αλλη περιοχη - μερος?Κι εγω τα ίδια με σένα κάνω...
εχω καιρό να κάνω.Ας προτείνει κάποιος άλλος, αν και υπάρχουν πολλά site με διαδρομές
-
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
Youtube Videoτι εχουν πιει αυτοι?
Έχουν μεγάλα cohones πάντως...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
τι εχουν πιει αυτοι?
Έχουν μεγάλα cohones πάντως...
sto 3.57 πηγε να φυγει απο κατω?
-
Την κυριακη έτρεξα στον 6ο γύρο Πικρολιμνης 75 χιλιόμετρα .......
Μέγα λάθος να ξεκινήσω κρυος χωρίς προθερμανση .... Με αποτέλεσμα να κοπω Απ το πρώτο κιόλας χιλιόμετρο ...
Το έβγαλα βέβαια μεχρι το τέλος αλλα .... η καρδούλα μου το ξέρει ....
Και μια φωτο εν κινήσει ! -
Σημερινή πρωινή ανάβαση Χολομωντα ......
Ηταν τόσο ωραια .... Σχεδόν σαν τον ΚΡΕΜΑΣΤΟ λαγό .....
-
Ρίξτε χολή για το τιμημένο ένδοξο βουνό. Ευτυχώς που κάποιοι συνεχίζουν να εκτιμούν τον Υμηττό, εκλεκτό τμήμα του οποίου είναι κι ο Κρεμαστός Λαγός.
-
Εχει κανεις αυτο;
Κανει δουλεια; -
ο θ. τιμαμοπουλος ανοιγει νεο καταστημα ποδηλατων στην παπαναστασιου.
μορφη στην ποδηλασια στα 70ς ηταν το προτυπο μας οταν ξεκινουσαμε οι νεοτεροι (τα πετρινα χρονια του αθλητισμου) με στοχο να τον φτασουμε.......
Η ζωή...ποδήλατο!