-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Σχετικα με το Saab του φιλου:
μοντ 2006, 1800 κ.εκ. 60000 χιλιομετραΣετ ιμαντα 'γνησιο': 100 €
Φιλτρο λαδιου 3€
φιλτρο καμπινας 7€
τακακια εμπρος 40€
λαδια Castrol 0-40 (νομιζω) 40€εργασια για τα παραπανω 80-100€
συνολο: 290€
η Saab ήθελε 550-570€ χωρις τα τακάκια
σε αυτο το saab ο 1.8 κινητηρας ειναι ο Z18XE που μπαινει στα opel με 162δοντια και 20πλατος, για τα κυβικα και τη δυναμη περιμενα να ειχε τουλαχιστον 24-26πλατος αυτος ο ιμαντας
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Νέα τακάκια μπρος-πίσω στη Β. Ανταλλακτικά (γνήσια) και εργασία 150 €.
Προς τι η ζαλάδα; Πολλά;
-
Σε Hyundai Getz:
Ιμαντας χρονισμου-τεντωτηρας γνήσια
Ιμαντας A/C γνήσιος
Ιμαντας δυναμο γνήσιος
Ιμαντας Υ/Τ γνησιος
Λάδια 10-40 GM (5λιτρο δοχείο)
Φίλτρο λαδιού γνήσιο
Φίλτρο βενζίνης (εντός του ντεποζιτου, βγαίνει η τρόμπα για να αλλαχθεί) γνήσιο
Φίλτρο καμπίνας AMC
Μπουζι NGK τα προβλεπόμενα
Αλλαγή υγρών φρενών Ferodo dot4
Αλλαγή παραφλου
Αλλαγή εμπρός τακακια κι έλεγχος πίσω φρενων
Αλλαγή τσιμουχακια βαλβίδων γνήσιαΚόστος ανταλλακτικών 148 ευρώ (εννοείται με απόδειξη).
Κόστος εργασίας για τα παραπάνω σε εξειδικευμένο για Hyundai/Kia 200 ευρώ (εννοείται με απόδειξη).Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Νέα τακάκια μπρος-πίσω στη Β. Ανταλλακτικά (γνήσια) και εργασία 150 €.
Προς τι η ζαλάδα; Πολλά;
Αν το εκανες σε αντιπροσωπεια και οπως λες τα ανταλλακτικα ειναι 'mercedes' νομιζω βγαινει νοημα.. Απο εκει και περα δεν εδινα με τιποτα 150e για τακακια + εργασια. Αποψη μου ψαξτο για αγορα ανταλλακτικων μονος σου και ενα συνεργειο που εχει προσγειωθει στις εποχες που ζουμε.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αν το εκανες σε αντιπροσωπεια και οπως λες τα ανταλλακτικα ειναι 'mercedes' νομιζω βγαινει νοημα.. Απο εκει και περα δεν εδινα με τιποτα 150e για τακακια + εργασια. Αποψη μου ψαξτο για αγορα ανταλλακτικων μονος σου και ενα συνεργειο που εχει προσγειωθει στις εποχες που ζουμε.Σε εξειδικευμένο πήγα. Στην αντιπροσωπεία ζήταγαν άλλο ένα 50άρικο περίπου.
Ποιο κόστος θεωρείται λογικό; Όχι τίποτε άλλο, πρέπει να αλλάξω και στο audi σχετικά άμεσα (μετά από 77.000km ). Αν έχεις κάποιο link για τα ανταλλακτικά, θα ήταν ευπρόσδεκτο (με pm εννοείται). -
Πιστευω οτι στο 100ρικο θα ηταν λογικο.
Ανταλλακτικατζιδικα (ας μου επιτραπει ο ορος ) για mercedes δεν εχω υποψιν μου.. Με μια αναζητηση στο google ομως δεν ηταν και λιγα τ αποτελεσματα. Δε θα σου προτεινω ομως εφοσον δεν εχω εικονα καλη γενικως απο mercedes ποσω δε μαλλον με καποιον απο αυτους. Ισως ο Θωμας μπορεσει να βοηθησει περισσοτερο -
Ο Θωμάς έχει ήδη βοηθήσει αρκετά
Πάντως σε μη εξειδικευμένο που ρώτησα (πήγα συστημένος), μου είπαν την ίδια τιμή με της αντιπροσωπείας για γνήσια και την ίδια τιμή με το εξειδικευμένο για ιμιτασιόν . Οπότε προτίμησα το εξειδικευμένο με γνήσια ανταλλακτικά .
Τέλος πάντων, θα το ψάξω καλύτερα -
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Σε Hyundai Getz:Ιμαντας χρονισμου-τεντωτηρας γνήσια
Ιμαντας A/C γνήσιος
Ιμαντας δυναμο γνήσιος
Ιμαντας Υ/Τ γνησιος
Λάδια 10-40 GM
Φίλτρο λαδιού γνήσιο
Φίλτρο καμπίνας
Μπουζι
Αλλαγή παραφλου
Αλλαγή τσιμουχακια βαλβίδων γνήσιαΚόστος ανταλλακτικών 148 ευρώ (εννοείται με απόδειξη).
Κόστος εργασίας για τα παραπάνω σε εξειδικευμένο για Hyundai/Kia 200 ευρώ (εννοείται με απόδειξη).Sent from my Neo V using Tapatalk
οταν λες γνισια τι ενοης;;; με το σημα της Hyundai επανω ή συμβατα πρωτης εφαρμογης απο ετεριες του εμποριου;;
-
Όλα τα φίλτρα (πλην καμπίνας που ειναι AMC) κι ο τεντωτηρας σφραγισμένα με σήματα Hyundai mobis, τα τσιμουχακια από κουτί επίσης σφραγισμένο. Οι ιμάντες bando που αυτούς φοράνε και τα εξουσιοδοτημένα..ίσως στους ιμάντες έπρεπε να βάλω 'γνήσιοι' αλλα μιας κι αυτούς βάζουν και στα εξουσιοδοτημένα το ίδιο κανει.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Όλα τα φίλτρα (πλην καμπίνας που ειναι AMC) κι ο τεντωτηρας σφραγισμένα με σήματα Hyundai mobis, τα τσιμουχακια από κουτί επίσης σφραγισμένο. Οι ιμάντες bando που αυτούς φοράνε και τα εξουσιοδοτημένα..ίσως στους ιμάντες έπρεπε να βάλω 'γνήσιοι' αλλα μιας κι αυτούς βάζουν και στα εξουσιοδοτημένα το ίδιο κανει.Sent from my Neo V using Tapatalk
Αν ειναι Αττική, στειλε ενα ΠΜ ποιο συνεργειο ειναι, αν θελεις
-
Peugeot 107, 30000χλμ
Λαδια 5-30
Φιλτρο λαδιου
Φιλτρο αερα
Φιλτρο καμπινας
Παραφλου
Μπουζι
Τακακια130€
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Peugeot 107, 30000χλμΛαδια 5-30
Φιλτρο λαδιου
Φιλτρο αερα
Φιλτρο καμπινας
Παραφλου
Μπουζι
Τακακια130€
Μόνο;;;; Τόσα είχα δώσει προπερσι χωρίς αλλαγη τακάκια !!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Peugeot 107, 30000χλμ
Λαδια 5-30
Φιλτρο λαδιου
Φιλτρο αερα
Φιλτρο καμπινας
Παραφλου
Μπουζι
Τακακια130€
Σε αντιπροσωπεια;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ο Θωμάς έχει ήδη βοηθήσει αρκετά
Πάντως σε μη εξειδικευμένο που ρώτησα (πήγα συστημένος), μου είπαν την ίδια τιμή με της αντιπροσωπείας για γνήσια και την ίδια τιμή με το εξειδικευμένο για ιμιτασιόν . Οπότε προτίμησα το εξειδικευμένο με γνήσια ανταλλακτικά .
Τέλος πάντων, θα το ψάξω καλύτεραΤι δαγκανες φοραει;
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Peugeot 107, 30000χλμ
Λαδια 5-30
Φιλτρο λαδιου
Φιλτρο αερα
Φιλτρο καμπινας
Παραφλου
Μπουζι
Τακακια130€
Σε αντιπροσωπεια;
Ναι
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Όλα τα φίλτρα (πλην καμπίνας που ειναι AMC) κι ο τεντωτηρας σφραγισμένα με σήματα Hyundai mobis, τα τσιμουχακια από κουτί επίσης σφραγισμένο. Οι ιμάντες bando που αυτούς φοράνε και τα εξουσιοδοτημένα..ίσως στους ιμάντες έπρεπε να βάλω 'γνήσιοι' αλλα μιας κι αυτούς βάζουν και στα εξουσιοδοτημένα το ίδιο κανει.Sent from my Neo V using Tapatalk
ρωταω με απορια γιατι μου φαινονται αρκετα λιγα τα € για ολα αυτα τα ανταλακτικα και μαλιστα το 70% αυτων γνησια
συνηθως τα γνησια εχουν σχεδων την διπλασια τιμη (αυτα με το σημα της αυτοκινητοβιομιχανιας )
-
Ισως πεφτω εξω αλλα υποψιαζομαι οτι τα ανταλλακτικα του getz αγοραστηκαν εκτος του συνεργειου απο τον ιδιο και πληρωθηκε μοναχα η εργασια στο συνεργειο. Οπως και εχει σου ηρθε πολυ καλα.
-
Ο χρήστης maik79 έγραψε:
Όλα τα φίλτρα (πλην καμπίνας που ειναι AMC) κι ο τεντωτηρας σφραγισμένα με σήματα Hyundai mobis, τα τσιμουχακια από κουτί επίσης σφραγισμένο. Οι ιμάντες bando που αυτούς φοράνε και τα εξουσιοδοτημένα..ίσως στους ιμάντες έπρεπε να βάλω 'γνήσιοι' αλλα μιας κι αυτούς βάζουν και στα εξουσιοδοτημένα το ίδιο κανει.
Sent from my Neo V using Tapatalk
ρωταω με απορια γιατι μου φαινονται αρκετα λιγα τα € για ολα αυτα τα ανταλακτικα και μαλιστα το 70% αυτων γνησια
συνηθως τα γνησια εχουν σχεδων την διπλασια τιμη (αυτα με το σημα της αυτοκινητοβιομιχανιας )
σου απαντησε ο φιλος που ποσταρε ακριβως κατω απο εσενα
Ισως πεφτω εξω αλλα υποψιαζομαι οτι τα ανταλλακτικα του getz αγοραστηκαν εκτος του συνεργειου απο τον ιδιο και πληρωθηκε μοναχα η εργασια στο συνεργειο. Οπως και εχει σου ηρθε πολυ καλα.
δεν πεφτεις εξω..αυτο ακριβως!
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Σε Hyundai Getz:Ιμαντας χρονισμου-τεντωτηρας γνήσια
Ιμαντας A/C γνήσιος
Ιμαντας δυναμο γνήσιος
Ιμαντας Υ/Τ γνησιος
Φίλτρο λαδιού γνήσιο
Φίλτρο καμπίνας AMC
Αλλαγή παραφλου
Να σε ρωτησω, εχεις διετη εγγυηση εργασιων και ανταλλακτικων λογο του οτι αγορασες απο εξω τα ανταλλακτικα?
Εμενα ο Μητροπουλος δινει διετη εγγυηση σε οποιοδηποτε σερβις, ετσι το σετ χρονισμου και ιμαντων το κανω εκει με ενα παραπανω κοστος της ταξης των 100-120 ευρω, απο οτι να αγοραζα απεξω τα ανταλλακτικα. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Σε Hyundai Getz:
Ιμαντας χρονισμου-τεντωτηρας γνήσια
Ιμαντας A/C γνήσιος
Ιμαντας δυναμο γνήσιος
Ιμαντας Υ/Τ γνησιος
Φίλτρο λαδιού γνήσιο
Φίλτρο καμπίνας AMC
Αλλαγή παραφλου
Να σε ρωτησω, εχεις διετη εγγυηση εργασιων και ανταλλακτικων λογο του οτι αγορασες απο εξω τα ανταλλακτικα?
Εμενα ο Μητροπουλος δινει διετη εγγυηση σε οποιοδηποτε σερβις, ετσι το σετ χρονισμου και ιμαντων το κανω εκει με ενα παραπανω κοστος της ταξης των 100-120 ευρω, απο οτι να αγοραζα απεξω τα ανταλλακτικα.να σε ρωτησω...σου εχει σπασει πολλες φορες και σε πολλα αμαξια ο ιμαντας χρονισμου που εχεις παρει απεξω και ειναι ο ιδιος με αυτον που βαζει ο μητροπουλος κι ο καθε μητροπουλος; η μηπως σου εχει χαλασει πολλες φορες ο γνησιος τεντωτηρας που απλα τον πηρες απο αλλου;
δινε εσυ τα 100-120 λοιπον στα εξουσιοδοτημενα, κι εγω θα δινω λιγοτερα στα εξειδικευμενα και τα υπολοιπα θα τα κραταω στην τραπεζα να παιρνουν τοκους στην απιθανη περιπτωση να μου συμβει (μιας και ουτε εχει συμβει ως τωρα σε μενα η σε οποιοδηποτε αλλο ξερω) η απλα θα τα τρωω σε σουβλακια και καφεδες. τι λες..fair enough?
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?