-
Ο χρήστης SkylineGT-R έγραψε:
Και αυτό το έγραψες για καλό δηλαδή;
Εσυ τι λες; Αν ενα αμαξι δεν παει βημα, δεν προκειται να σε φοβισει απο την επιταχυνση....
Μα το θεό, θα ήθελα να ξέρω τι στην ευχή οδηγάς-αν οδηγάς- και θεωρείς ότι σερνονται αυτοκίνητα με 300, 400, 500 άλογα...
Επίσης... να ξέρεις ότι στο φόρουμ επιτρέπονται μόνο οι ενήλικοι. Είσαι σίγουρος οι έχεις ενηλικιωθεί; -
Κάνεις τώρα κι εσύ κάτι ερωτήσεις βρε Κώστα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εσυ τι λες; Αν ενα αμαξι δεν παει βημα, δεν προκειται να σε φοβισει απο την επιταχυνση....
Μα το θεό, θα ήθελα να ξέρω τι στην ευχή οδηγάς-αν οδηγάς- και θεωρείς ότι σερνονται αυτοκίνητα με 300, 400, 500 άλογα...
Επίσης... να ξέρεις ότι στο φόρουμ επιτρέπονται μόνο οι ενήλικοι. Είσαι σίγουρος οι έχεις ενηλικιωθεί;Οι ανω των 13 ετων
rules.html -
Εξομολογηση ιδιοκτητη GT-R & Porsche:'Picked up the 993 today...man I love this car. Not only is it great to look at...the sound (no mufflers), the gear changes, and the quickness of the Turbo is fantastic. Nothing like the GT-R which is stupid fast (60-130mph in 3.0sec/0-60 in 2.2sec)...this is just a sweet acceleration vs. frightening I just pissed and shit myself acceleration (GT-R).'
http://www.gtrheritage.com/topic/609-am ... lds/page-2
Ενα αμαξι 12 ετων παλαιοτερο που κοστιζει οσο 2 GTR, μεταχειρισμενο. Πως το εξηγεισ αυτο?
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Εξομολογηση ιδιοκτητη GT-R & Porsche:
'Picked up the 993 today...man I love this car. Not only is it great to look at...the sound (no mufflers), the gear changes, and the quickness of the Turbo is fantastic. Nothing like the GT-R which is stupid fast (60-130mph in 3.0sec/0-60 in 2.2sec)...this is just a sweet acceleration vs. frightening I just pissed and shit myself acceleration (GT-R).'
http://www.gtrheritage.com/topic/609-am ... lds/page-2
Ενα αμαξι 12 ετων παλαιοτερο που κοστιζει οσο 2 GTR, μεταχειρισμενο. Πως το εξηγεισ αυτο?
H συλλεκτικη αξια δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικη αξια.... Μπορεις να βρεις ακομη και πανακριβα σαραβαλα/αντικες. Η συγκεκριμενη Πορσε ειναι ξεπερασμενη προ πολλου ακομα και απο μοντελα της ιδιας της Πορσε, απλα εχει συναισθηματικη συλλεκτικη αξια.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εχω συνοδηγησει σε αμαξια 300-400 ιππων και δεν τρελαθηκα κιολας.
Λοιπον δες τι εγινε εχθες στο Τεξας.... GT-R με 1000-1500 αλογα.... Δες χρονους: 8,85 δευτερολεπτα ηταν ο καλυτερος.
Οπως βλεπεις τα περισσοτερα αμαξια που συμμετειχαν ηταν Datsun GT-R, ουτε Ford ουτε Chevrolet.... -
Έχεις ΣΥΝοδηγησει??? Τι ακριβώς έκανες σε εκείνη την θέση?
Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Θα απαντουσα εγω τι έκανε αλλα ειναι κρυα η θαλασσα ακομα για μπανια
-
Έχεις μαύρα μεσάνυχτα.....αρκούν 150 άλογα για να σου πάει το σκατό στην κάλτσα.
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Έχεις μαύρα μεσάνυχτα.....αρκούν 150 άλογα για να σου πάει το σκατό στην κάλτσα.
- ένας οδηγος που με απολυτη ηρεμια θα πηγαινει κομματια
Αυτο δεν ξερω γιατι αλλα εμενα με τρομαζει παραπανω
- ένας οδηγος που με απολυτη ηρεμια θα πηγαινει κομματια
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Θα απαντουσα εγω τι έκανε αλλα ειναι κρυα η θαλασσα ακομα για μπανιαΤο ερχόμενο 3ήμερο το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου! Χαχαχαχα!
Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
@Bill33 οκ αν χορηγουνται και οι εν λογω κυριες μαζι με στο Banιο παιρνω τον Cosneo που παει την άλλη βδομαδα και παμε
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Έχεις ΣΥΝοδηγησει??? Τι ακριβώς έκανες σε εκείνη την θέση?Στάλθηκε από το MT27i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Τραβουσα βιντεο ενα Μ3 που ηταν διπλα και προσπαθουσε να μας περασει...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μονο αν μιλας για Saxo VTS που κανει drift ανεβαινοντας τον Χορτιατη...
Το εχω κανει κι αυτο. Δεν ειμαι 15 ετων για να ασχολουμαι ακομα με drift, ελεος.... Σαν το drag racing δεν εχει.
-
-
Ναι σωστα.Δεν έχει και τίποτα ενδιαφερον το drag racing όπως το λες
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ναι σωστα.Δεν έχει και τίποτα ενδιαφερον το drag racing όπως το λεςΕισαι σιγουρος;
-
mpahahahahahahahahahahahahahahaa^mpahahaahahahahahahahahahaha
not
-
Μονο αν μιλας για Saxo VTS που κανει drift ανεβαινοντας τον Χορτιατη...
Το εχω κανει κι αυτο. Δεν ειμαι 15 ετων για να ασχολουμαι ακομα με drift, ελεος.... Σαν το drag racing δεν εχει.
Είσαι όμως αρκετά σπαζαρχιδης...
Nissan GT-R