Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    2013 - Rolex Australian Grand Prix
    1. Home
    2. Formula 1
    3. 2013 - Rolex Australian Grand Prix
    • 1
    • 2
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 18
    • 23
    • 24
    • 16 / 24
    Formula 1
    56
    473
    556
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • J
      joe-bar-team last edited by

      θα τον πάρω τηλ και θα του τα μεταφέρω.

      1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • elteo
        elteo last edited by

        Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
        άξιος ο Κιμ

        ο Χόρνερ σε απευθείας λέει τωρα οτι το παιχνίδι το έχασαν λόγω ελαστικών-κρύου που δεν το υπολόγισαν καθολου.

        τα ταυράκια κατ'εμέ ειναι πάλι το φαβορί Νο1...

        Ε αφού το δικαιολόγησε έτσι, ναι, είναι το φαβορί.

        1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • C
          christos-dimou last edited by

          Λίγα λόγια.

          1. KR. Ο Φιλανδός ξεκίνησε πολύ καλά από νωρίς διαχειρίστηκε τα ελαστικά του μαεστρικά (και μάλλον έκλεισε και κάποια στόματα στο forum που δεν έχαναν ευκαιρία να βρίσουν τη Lotus για θέματα strategy) και με τον παραδοσιακό του τρόπο έκλεψε στο τέλος και το FL. Μπράβο στον Φιλανδό που δείχνει ότι αξίζει για περισσότερα.

          2. FA. Φέτος δεν οδηγεί νταλίκα (τουλάχιστον όχι στον 1ο αγώνα). Μπορεί για κάτι καλύτερο;; Ναι μπορεί. Σίγουρα ο Ισπανός έκανε τις κινήσεις του αγώνα μετά το 2ο pit-stop όταν και κατάφερε να προσπεράσει τους AS + SV. Στο τέλος απλά διαχειρίστηκε τα ελαστικά του και ως μία άλλη αλεπού αφήνει το πεδίο της μάχης στους κερδισμένους. Όλο και περισσότερο ο FA θυμίζει τον Alain Prost.

          3. SV. Damage limitation. Και όμως για μία ομάδα που μας είχε συνηθίσει πολύ καλύτερα ο Γερμανός τρις πρωταθλητής έδειξε γιατί είναι 3 φορές πρωταθλητής ενώ ο team mate του είναι για τα μπάζα. α) έκανε εκκίνηση β) διαχειρίστηκε καλύτερα ένα μονοθέσιο που ήταν το 3ο πιο γρήγορο του grid και βρέθηκε στην 3η θέση. Ευχαριστημένος;; Όχι βέβαια! Τουναντίον. Οψόμεθα για την επόμενη ημέρα και αυτός όμως νικητής.

          4. FM. Αναγέννηση;;; Θα δείξει. Ο Βραζιλιάνος ήταν καλύτερος από τον FA στα δοκιμαστικά και στον αγώνα βρέθηκε να τα πάει πολύ καλά. Δεν μπόρεσε να προσπεράσει τον SV αλλά επιτέλους έδειξε στόφα του οδηγού που γνωρίζαμε πριν το ατύχημα του. Θα τα καταφέρει;; Το ελπίζω! Πάντως μάλλον έκλεισε τα στόματα πολλών και έχει και ως έξωθεν καλή μαρτυρία ότι υπέκυψε λόγω στρατηγικής από τον #1 οδηγό της ομάδας.

          5. LH. Ο ημίαιμος πρίγκηπας δείχνει στόφα οδηγού. Μπορεί να μην πετύχει πολλά φέτος αλλά με το καλημέρα έστειλε για τσαγάκι τον Φιλανδό με το Γερμανό διαβατήριο (κάτι που δεν είχε καταφέρει ο MS για να μην το ξεχνάμε αλλά αυτό είναι θέμα που δεν μας αφορά) και κατάφερε να φέρει την Merc σε μία θέση που προσωπικά δεν την περίμενα. Ελπίζω για το καλό του sport και του ίδιου να συνεχίσει το ίδιο δυναμικά. Πάντως έχει αποδείξει ότι δεν ήταν απλά το παιδί του RonD. Και ο τρόπος με τον οποίο κράτησε τον FA για λίγες στροφές είναι ο λόγος για τον οποίο παρακολουθούμε F1. Σκληρό racing μέχρις εσχάτων που δεν προκαλεί ατυχήματα!!!

          6. MW. Απογοήτευση. Εκκίνηση για τα μπάζα (πάλι το σύστημα εκκίνησης Mark??). Αγώνας για τα μπάζα και στο τέλος απλά εκμεταλλεύτηκε τη δυναμική του μονοθέσιου και τις τσιχλόφουσκες της Pirelli για να βρεθεί σε μία θέση που από τον τρόπο που οδήγησε δεν την άξιζε.

          7. AS. Ο άτυχος της ημέρας. Στρατηγική που λέει να βάλουμε στο τέλος τα SS όταν η πίστα θα έχει στρωθεί με γόμα και το μονοθέσιο θα είναι χωρίς καύσιμα. Ναι αλλά όταν λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο. Εντάξει η ημέρα δεν ήταν τόσο ζεστή αλλά από την άλλη να έχεις τόση βροχή ώστε να μην χρειαστούν βρόχινα αλλά τόση ώστε να μην μπορεί να στρωθεί μία αγωνιστική γραμμή της προκοπής θέλει να τα έχει βάλει μαζί σου ο Θεός της F1.

          8. PdR. Δεν ξέρω δεν είδα δεν άκουσα. Πραγματικά δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί ο Ισπανός.

          9. JB. Τόσο λεμόνι η φετινή Macca??? Ο πρώτος που μπήκε για λάστιχα αλλά χωρίς κάποιο απτό αποτέλεσμα. Η Macca δεν έφερε ανταγωνιστικό μονοθέσιο αλλά το γεγονός της 9ης θέσης είναι μία μεγάλη απογοήτευση (θα είχε τρομακτικό ενδιαφέρον να έχουμε 5 δυνατές ομάδες στο grid αντί για 3 + LH που φαίνεται ως τώρα). Damage limitation και για αυτόν και οψόμεθα για τις βελτιώσεις που θα έρθουν σίγουρα στην Ισπανία. Τέλος το 2013;;; Μπα δεν θα το έλεγα. Ειδικά αν δούμε το πως είχε ξεκινήσει η Ferrari τα προηγούμενα δύο χρόνια και που στο τέλος είχε ελπίδες για 1 από τους 2 τίτλους.

          10. RG. Αναλογικά με τον KR χάλι μαύρο για τον Γάλλο. Ηττημένος κατά κράτος, σε μία πίστα που ο team-mate του, του έριξε 1.1 sec στα αυτιά....

          Ομάδες.

          1. Ferrari. Η γριά αλεπού επιστρέφει στο παζάρι. Από δοκιμαστικά κλάφτα Χαράλαμπε. Αλλά από race-pace μάλλον ισοδύναμη του κορυφαίου μονοθεσίου. Οψόμεθα.

          2. Lotus. Η έκπληξη.

          3. RB. Η απογοήτευση για τον αγώνα ενώ ως και τις κατατακτήριες έμοιαζε να κάνει πλάκα στους υπόλοιπους. Οψόμεθα.

          4. Merc. Καλύτερη συγκριτικά από πέρυσι;; Στα χέρια του LH μάλλον ναι. Αξιοπιστία όμως;

          Ειδική μνεία. Pastor 'The destroyer' Maldonato. [troll mode on]Μπράβο αγόρι μου! Έτσι να τρώμε εμείς τα λεφτά της κρατικοδίαιτης μαμάς εταιρείας που κρατά στη ζωή τη Williams. Εμπρός στο δρόμο του λαϊκιστή προστάτη σου που εν τέλει ο μεγάλος και φιλέσπαχνος Θεός τον έστειλε στο διάολο μία ώρα αρχύτερα μπας και γλυτώσει η Βενεζουέλα από τους Τσαβίστας. Άντε και στο διάολο και εσύ και ακόμα παραπέρα. Κωλόπαιδο!!! [troll mode off] Και στο σοβαρό. Ο αρνητικός star της ημέρας. Γιατί απλά κατάφερε να κάνει το λάθος εκεί όπου δεν έπρεπε. Και δεν έφτανε αυτό μόνον... Πήγε πρακτικά να κάψει και το μοτέρ με την προσπάθεια του να φύγει από την αμμοπαγίδα (άμμος ήταν μην μας ξεγελά το χαλάκι από πάνω). Και το λάθος ήταν αυτό που όλοι οι οδηγοί προσπαθούσαν να αποφύγουν. Πάτημα στη γραμμή και γλίστρημα... Γρήγορος οδηγός αλλά ανώριμος. Αν βάλει μυαλό του αξίζει μία θέση στην Φ1. Αλλά θα βάλει;;;;

          1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • J
            joe-bar-team last edited by

            Το ένα δεν πηγάζει από το άλλο.

            Προσωπική εκτίμηση έκανα.

            Μακαρι να μπορεσει να τους χτυπησει στα ισα ο Κιμ...

            1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • Y
              y2j last edited by

              Tραγικη εμφανιση απο την ομαδα μου την Γουιλιαμς που φαινεται αρκετα πισω απο τον συναγωνισμο.

              Χαρηκα πραγματικα για τον Ραικονεν μια χαρα οι Αλονσο και Μασα.

              Ασχημα ,πολυ ασχημα οι Μακλαρεν.

              1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • S
                speedy-gio last edited by

                ποσες μαχες εδωσε ο κιμι ??
                εκει παιχτηκε η διαχειρηση των ελαστικων...

                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • L
                  ladaman11 last edited by

                  Αναφορα απο τα FP της Παρασκευης

                  Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
                  Το πηγα σερι απο χθες το βραδυ και μολις τελειωσα τη μελετη γυρολογιων.
                  Θα πω επιγραμματικα λιγα πραγματα πριν παω για υπνο γιατι ειμαι πτωμα.

                  Για σειρα καταταξης δοκιμων (pace 1 γυρου)

                  Red Bull σε αλλο πλανητη (κυριως ο Vettel) που του παει και η πιστα. Πρεπει να ειναι τουλαχιστο 0.5δ(Vettel) μπροστα απο ολους.

                  Επεται η Mercedes που δειχνει οτι το pace του χειμωνα οτι δεν ηταν φουμαρα. Ham-Ros στα ιδια ισως λιγακι ταχυτερος ο Ros, κατι που θα αλλαξει μολις ο Ηαμ εγκλιματιστει στη ομαδα.

                  Lotus - Ferrari θα παλεψουν για τις θεσεις 5-6 στη σχαρα εκκινησης. Σαφως βελτιωμενη η ferrari σε σχεση με περσι.

                  Η σειρα κατα τη γνωμη μου
                  RB->Merc->Fer=Lot

                  Για το pace αγωνα

                  Εδω τα πραγματα φαινονται διαφορετικα. Red Bull(Vettel) και Ferrari φαινονται να εχουν τον καλυτερο ρυθμο. H διαφορα μεταξυ τους πρεπει να ειναι λιγοτερο απο 0.1 δ. Ο Webber εχει ρυθμο στη αρχη αλλα φαινεται να τρωει τα λαστιχα του πολυ γρηγορα (κατι που γινοταν και το 2011 αν αυτο λεει κατι) και μετα απο 5 γυρους χανει απο τον Vettel πανω απο 1 δευτερολεπτο στο γυρο.

                  Ακολουθουν οι Lotus και μετα οι Mercedes (αν και το δειγμα που εδωσαν δεν ηταν αρκετο μιας και καμμια δεν ολοκληρωσε το προγραμμα της). Παντως απο το λιγο που ειδα μαλλον το προβλημα με τα λαστιχα(τα τρωνε γρηγορα) παραμενει σε λιγοτερο ισως βαθμο.

                  Η σειρα κατα τη γνωμη μου
                  RB=Fer->Lot->Merc

                  Γενικα τωρα:

                  Απογοητευση το pace των McLaren τοσο στο 1 γυρο, οσο και αγωνα. Κατι πρεπει να εχει παει πολυ στραβα εκει. Απο προτοποροι στη Βραζιλια περσι φαινεται να ειναι πισω πανω απο 2 δευτερoλεπτα το γυρο( ρυθμο αγωνα).

                  ο Sutil σκορπισε απλα τον diResta.

                  H RB εχει οσμη απο 2011 τουλαχιστο για τα δοκιμαστικα. Η μεγαλη διαφορα γινεται στο τριτο χρονομετρημενο κομματι που εχει πολλες 90 μοιρων στροφες και χρειαζεσαι πολυ καλη προσφυση (κατι που και η LOtus) φαινεται να διατηρει απο περσι.

                  Ο Massa φαινεται να συνεχιζει την καλη φορμα που ειχε στο τελος της περσινης σεζον.

                  Τα SS ελαστικα φαινεται να βγαζουν ανετα 10-12 γυρρους (με φουλ καυσιμα) τουλαχιστο στα χερια των Vettel,Alonso και Lotus.
                  Τα medium βγαζουν γυρω στου 20-22. Οποτε παμε 2(Vettel,Alonso,Lotus) με 3(Webber,Mercedes) πιτ στοπ.

                  Αυτα σαν πρωτη γευση των πρωτων δοκιμων για φετος.

                  ΥΓ:Ελπιζω να μην βρεξει αυριο στα δοκιμαστικα (για το FP3 ειναι σχεδον σιγουρο) ωστε να δουμε τη δυναμικοτητα των μονοθεσιων

                  Aν εξαιρεσω τη Lotus Για τον αγωνα που δεν τη διαβασα σωστα, το τι εγινε σε δοκιμαστικα και αγωνα φανηκε ξεκαθαρα απο την αναλυση των 2 FP της Παρασκευης.

                  Παντως στα του αγωνα αν ο Alonso δεν καθυστερουσε πισω απο τον vettel-Massa στη αρχη και αναγκαζοτανε να κανει compromised στρατηγικη στο δευτερο πιτ στοπ (πολυ γρηγορα μολις 10 γυρους κρατησε τα ελαστικα) + το περιστατικο με τον Ηamilton που στοιχησε 3+ δευτ., θα ηταν μαζι με τον kimi και θα παιζανε στα ισια για τη νικη. Βεβαια με τα αν δεν γινεται δουλεια ποτε.

                  Ομολογω οτι η Lotus(Raikonnen) κανει φοβερη διαχειρηση ελαστικων και τουλαχιστον στη αρχη του πρωταθληματος μπορει να παιζει ανετα με ενα πιτ στοπ λιγοτερο απο τους αλλους, πραγμα που σημαινει οτι ακομα και οταν ξεκιναει απο πισω θα μπορει να απειλει ανετα.

                  Η Ferrari χρειαζεται οπωσδηποτε να βελτιωθει στα δοκιμαστικα γιατι ναι μεν εχει καλυτερο race pace αυτη τη στιγμη απο τη RB αλλα αμα ξεκινας παντα απο πισω θα χρειαζεται να προσπερνας και να χανεις χρονο πραγμα που οπως ειδαμε εκμεταλευτηκε ο Ραικονεν με το ησυχο αγωνα που εκανε(Δεν μονομαχησε με κανενα).

                  Τεσπα παμε για τη λαστιχοφαγο Μαλαισια τωρα για εχουμε και μια καλυτερη εικονα της ταξης μεγεθυος μιας και η Αυστραλια παραδοσιακα δεν δινει παντα σωστες ενδειξεις.

                  All in all νομιζω θα εχουμε ενα καλο πρωταθλημα φετος.

                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • sprsk
                    sprsk last edited by

                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • C
                      ckastam last edited by

                      Ένα παγωτό για τον κίμι παρακαλώ....

                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • R
                        ripper last edited by

                        Ωραίος ο πρώτος αγώνας της χρονιάς, αλλά χωρίς μάχες στο τέλος (άνοιξαν οι διαφορές).
                        Απαράδεκτα τα supersoft και λόγω της ιδιαιτερότητας της Αυστραλίας, δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Στην Μαλαισία μπορεί να δούμε εντελώς διαφορετική εικόνα.
                        Δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία σας για συναρπαστική χρονιά πάντως.
                        ΜcLaren δεν υπάρχει, η Mercedes αν και βελτιωμένη έδειξε να έχει τα ίδια προβλήματα με πέρυσι και η Lotus (δηλαδή o Kimi) δεν νομίζω να αντέξει.
                        Πάμε για κούρσα για δυό άλογα. Vettel-Alonso και Ferrari-Red Bull θα παλέψουν για τους τίτλους.

                        Εντύπωση μου έκαναν: Η Force India (πολύ βελτιωμένες), οι συνεχιζόμενες καταπληκτικές εκκινήσεις των Ferrari (οι άλλοι αετό πετάνε τόσο καιρό; ) και ότι ο Maldonado και ο Grosjean δεν στούκαραν με κανέναν.
                        Α, και συγχαρητήρια στον Webber. Έπιασε το απόλυτο μηδέν στις εκκινήσεις (μακράν ο καλύτερος όλων των εποχών).

                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • U
                          unicornf1 last edited by

                          Ο χρήστης elteo έγραψε:
                          μάχη μέχρι εσχάτων του LH με FA και μόλις τον πέρασε ο δεύτερος μπήκε στα πιτ.

                          epic fail....

                          Για να καθυστερησει τον Alonso προφανως, οσο μπορει.
                          Ο Ισπανος εχασε καπου δυο δευτερολεπτα σε σχεση με τον Vettel, μετα απο αυτη τη μαχη.

                          Και ενδεχομένως να αυξήσει και τις όποιες φθορές στα ελαστικά του Ισπανού. Ο Λούις θα τα άλλαζε, δεν τον ένοιαζε να τα ταλαιπωρήσει λίγο ακόμα. Στο κάτω-κάτω είναι αγώνας και η όποια καθυστέρηση παίζει το ρόλο της και διαμορφώνει την τελική κατάταξη. Π.χ. αν δεν ειχε γίνει αυτή η μάχη μπορεί να είχε τερματίσει 1ος ο Ισπανός, οπότε θα ήταν μεγαλύτερη η διαφορά του από τον Λούις. Άρα επωφελήθηκε ο Λούις από αυτή τη μάχη όσον αφορά τη μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά.

                          Στα της Mercedes, πιστεύω δείχνουν καλύτερη εικόνα από πέρυσι που πέταγαν μόνο στις κατατακτήριες ελέω DDRS και μετά στον αγώνα τίποτα. Και στην πορεία της χρονιάς χάσαν και το πλεονέκτημα του DDRS και ψιλοπάτωσαν. Φέτος, θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα. Από την άλλη η McLaren δεν έχω ιδέα τι είδους εξέλιξη έκανε και αν αληθεύουν οι σκέψεις για επιστροφή στο περσινό μονοθέσιο τότε έχε γεια. Θα παλεύει με Force India και Sauber για την 5η θέση. Από την άλλη ας αφήσουμε το μονοθέσιο. Βλέπω συνεχόμενα τραγικά λάθη στη στρατηγική και ειδικά στις κατατακτήριες. Xαντάκωσαν αρχικά τον Περέζ που τον έβγαλαν από τα πιτ 2 συνεχόμενες φορές με τα SS όταν όλοι έτρεχαν με ενδιάμεσα. Με τον Μπατον δεν τα κατάφεραν αφού ο Βρετανός ζήτησε τη 2η φορά να μπει με ενδιάμεσα (πάλι καλά). Ρε σεις, μήπως ο Σούμι πήγε στη McLaren για συμβουλάτορας και όχι στη Merc; Τελικά, χαντάκωσαν και τον Μπάτον στο Q3 που τον έβγαλαν ναι μεν με τα σωστά ελαστικά αλλά σε λάθος χρονική στιγμή, αφού όσο πέρναγε η ώρα η πίστα βελτιωνόταν και ο Βρετανός είχε βγει από πολύ νωρίτερα σε σχέση με τους υπόλοιπους και όταν έφτιαξε η πίστα είχε ήδη φθείρει τα ελαστικά για γρήγορο γύρο.

                          Αυτό το πισωγύρισμα μάλιστα της McLaren φαίνεται να δικαιώνει τον Λούις για τη μεταγραφή που έκανε μιας και φαίνεται για φέτος (με βάση τα πρώτα σημάδια που είδαμε) να βρίσκεται σε καλύτερη ομάδα.

                          Για τον Κίμι, απλά respect
                          Πολύ καλά για Ferrari και RedBull που μαζί με Lotus φαίνεται θα είναι το top3 για την κατάκτηση του τίτλου.

                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • realzeus
                            realzeus last edited by

                            Χαιρομαι γιατι ειχα χρονια να δω την Ferrari πρωτη στην βαθμολογια. Μακαρι να την δουμε πρωτη και μετα την Βραζιλια!!!

                            Απο εκει και περα φαινεται οτι φετος θα τα παμε καλα. Ας ελπισουμε οτι δεν θα μας κανει πλακα το Νιουι-αμαξο.

                            Ο Κιμι απλα φοβερος! Νομιζω οτι πλεον βουλωσε πολλα στοματα.

                            Sent from my Neo V using Tapatalk.

                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • L
                              ladaman11 last edited by

                              Τωρα που βλεπω re-run τον αγωνα ειμαι σιγουρος οτι η Ferrari ειχε το καλυτερο race pace απο ολους για αυτον τον αγωνα.

                              Απλα ο Alonso εχασε τον αγωνα γιατι ολα του πηγαν στραβα ενω ο Raikonnen εκανε τον αγωνα μονο του μην μπλεκοντας σε καμμια μαχη κατι που βοηθησε πολυ το ηδη πολυ καλο tyre degradation που εχει.

                              Ο Alonso ενω εκανε την καλυτερη εκκινηση κλειστηκε και εμεινε πισω απο τον Massa, ενω δεν καταφερε να τον περασει στους πρωτους γυρους, τους καθυστερησε ολους ο Sutil μετα το πρωτο στοπ(ο vettel δεν εκανε εγκαιρα κινηση να περασει φοβουμενος - σωστα- τα ελαστικα του) και o Raikonnen καλυψε σχεδον την αποσταση, ο Bottas του στοιχισε 2-3 δευτ και 3-4 ο Ηamilton.

                              1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • C
                                ckastam last edited by

                                Ο χρήστης ripper έγραψε:
                                ΜcLaren δεν υπάρχει, η Mercedes αν και βελτιωμένη έδειξε να έχει τα ίδια προβλήματα με πέρυσι και η Lotus (δηλαδή o Kimi) δεν νομίζω να αντέξει.
                                Πάμε για κούρσα για δυό άλογα. Vettel-Alonso και Ferrari-Red Bull θα παλέψουν για τους τίτλους.

                                εξαρτάται πόση βοήθεια θα πάρουνε απο τους team-mates τους - κατά πόσο θα μπορέσουν να κόβουν βαθμούς γιατι εκτός απο τον Μασσασάκο οι άλλοι 2 στον αγώνα πάτωσαν

                                Εντύπωση μου έκαναν: Η Force India (πολύ βελτιωμένες), οι συνεχιζόμενες καταπληκτικές εκκινήσεις των Ferrari (οι άλλοι αετό πετάνε τόσο καιρό; )
                                Α, και συγχαρητήρια στον Webber. Έπιασε το απόλυτο μηδέν στις εκκινήσεις (μακράν ο καλύτερος όλων των εποχών).

                                Σουτίλ = Εγγύηση
                                Επίσης συγχαρητήρια στον Σιαγόνα - άραγε τι θα σκέφτοταν στην εκκίνηση ?
                                Επίσης συγχαρητήρια στο Άλμπατρος-Λουδοβίκο

                                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • U
                                  unicornf1 last edited by

                                  Ο Σιαγόνας ήταν στο πατρίδα και προφανώς δεν είχε μυαλό για κούρσες...

                                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • T
                                    the_sigman last edited by

                                    Στατιστικό για τους αγώνες του Hulk στην Αυστραλία:
                                    2010 - Εγκατάλειψη στον πρώτο γύρο
                                    2011 - Δεν αγωνίστηκε
                                    2012 - Εγκατάλειψη στον πρώτο γύρο
                                    2013 - Δεν ξεκίνησε

                                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • C
                                      christos-dimou last edited by

                                      Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
                                      Στατιστικό για τους αγώνες του Hulk στην Αυστραλία:
                                      2010 - Εγκατάλειψη στον πρώτο γύρο
                                      2011 - Δεν αγωνίστηκε
                                      2012 - Εγκατάλειψη στον πρώτο γύρο
                                      2013 - Δεν ξεκίνησε

                                      Απο τους λιγους οδηγους που δεν θα του λειψει η Αυστραλια αν βγει απο το καλενταρι...

                                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • V
                                        vasilakis last edited by

                                        Ο χρήστης roman_k έγραψε:
                                        Πολύ καλό live commenting στο 4ΤΦ

                                        Πρωτος αναγνωριστικος αγωνας της χρονιας ειναι. Σιγα σιγα (μην πω αποτομα) θα επανελθει το κλασσικο σκηνικο βρισιδι-ευχες-καταρες κλπ.

                                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • T
                                          the_sigman last edited by

                                          Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:

                                          Στατιστικό για τους αγώνες του Hulk στην Αυστραλία:
                                          2010 - Εγκατάλειψη στον πρώτο γύρο
                                          2011 - Δεν αγωνίστηκε
                                          2012 - Εγκατάλειψη στον πρώτο γύρο
                                          2013 - Δεν ξεκίνησε

                                          Απο τους λιγους οδηγους που δεν θα του λειψει η Αυστραλια αν βγει απο το καλενταρι...

                                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • P
                                            pik last edited by

                                            Youtube Video

                                            τι να λεμε .....

                                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 16 / 24
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • TEST
                                              • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
                                              • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
                                              • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
                                            • VIDEO
                                              • 4TTV
                                              • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CANDID CAMERA
                                            • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΛΕΞΙΚΟ
                                            • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • FORMULA 1
                                              • WRC
                                              • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                              • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4T CLASSIC
                                              • ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
                                              • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΟΡΑ
                                              • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
                                              • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
                                              • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
                                            • 2ΤΡΟΧΟΙ
                                              • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CLASSIC
                                            • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
                                            • MENU
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4ΤΡΟΧΟΙ
                                            • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
                                            • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
                                            • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
                                            • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
                                            • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
                                            • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
                                            • ΚΟΚ

                                            logo footer

                                            coty











                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                            • CLASSIC
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • VIDEO
                                            • FORUM
                                            4T FORUM
                                            4T LIBRARY
                                            • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
                                            • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
                                            • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                                            • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
                                            Powered by nxcode.gr