-
Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά το sport tourer έχει άλλο μήκος μεταξονίου από το 5θυρο και άλλους χώρους για τους πίσω από το 5θυρο που για μικρομεσαίο station κάθε άλλο παρά φτωχούς τους λες.
-
Οι χώροι αυτοι δεν είναι καλοί?
Καλα με S class το συγκρίνεις?
500 λιτρα χωρο αποσκευών και χώρους μεγαλυτερους απο το Fluence μου και δεν είναι καλοί
Έλα παναγία μου -
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Μετά από πάρα πολύ σκέψη (Ειδικά για τους πίσω χώρους) καταλήγω στο Megan GT Line 1,6 dci λευκό περλέ ή μπλε.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ εδώ η αντιπροσωπεία ΔΕΝ φέρνει το Sport Tourer (το στέισον δλδ) αλλιώς θα επέλεγα αυτό αβλεπεί.Δεν το φέρνει αλλα νομιζω μπορεις να το παραγγείλεις
+1 κατόπιν παραγγελίας το φέρνουν.
Η καλύτερη επιλογή για Megane, το GT Line
Πήρα σε 2 αντιπροσωπείες και μου είπαν ότι δεν το φέρνουν.
Που να τηλεφωνήσω;;; Το θέμα μου βασικά είναι ότι θα είναι εταιρικό, η εταιρία leasing μου είπε ότι η ρενώ ΔΕΝ το φαίρνει, αν το κανονίσω να τους το πω να κλείσει το θέμα. -
Τους είχα ρωτήσει πριν 4 μήνες στην έκθεση αυτοκινήτου, και μου είχαν πει ότι το φέρνουν κατόπιν παραγγελίας και σε στεισον. Ίσως τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα Κάνε ένα τηλέφωνο στα κεντρικά της PGA και ρώτα τους, νομίζω το τηλ. είναι 2111070700.
-
Δυσκολο να έχουν sw στοκαρισμένο. Για εκθεσιακό δε, ούτε λόγος!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δυσκολο να έχουν sw στοκαρισμένο. Για εκθεσιακό δε, ούτε λόγος!Δεν με απασχολεί να είναι στοκαρισμένο, έχω περιθώριο 3 μήνες.
-
Τότε τόσο πανω κάτω θα κανει η παραγγελία! Επελεξε αυτο που σου αρέσει.
-
Βάλε στα υπόψην ότι αλλάζει η αντιπροσώπευση στην Ελλάδα
-
Δεν γνωριζα οτι εχει αλλο μεταξονιο απο το 5πορτο. Η υποθεση μου δεν ηταν λαθος. Ουτε ειχα δει κανενα σε εκθεση.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Βάλε στα υπόψην ότι αλλάζει η αντιπροσώπευση στην ΕλλάδαΔεν επηρρεάσει γκάμα και εισαγόμενες εκδόσεις.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Δεν επηρρεάσει γκάμα και εισαγόμενες εκδόσεις.
Πιθανό ναι για λίγο διάστημα. Απο MAVA σε PGA υπήρξε πάντως καθυστέρηση σε παραλαβή -συγκεκριμένου και όχι ιδιαίτερα συνηθισμένου- ανταλλακτικού απο Γαλλια.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν επηρρεάσει γκάμα και εισαγόμενες εκδόσεις.
Πιθανό ναι για λίγο διάστημα. Απο MAVA σε PGA υπήρξε πάντως καθυστέρηση σε παραλαβή -συγκεκριμένου και όχι ιδιαίτερα συνηθισμένου- ανταλλακτικού απο Γαλλια.
Το έχουμε αναφέρει στο Renault forum. Δεν θα υπάρξει τέτοιο ζήτημα. Οποιος αναλάβει παίρνει επιτόπου τις ήδη υπάρχουσες υποδομές, στοκ ανταλλακτικών, στοκ αυτοκινήτων καθώς επίσης και τις παραγγελίες αυτοκινήτων και ανταλλακτικών που μπορεί να βρίσκονται στο δρόμο. Η μετάβαση δεν θα γίνει αισθητή στον πελάτη σε καμία περίπτωση. Αλλες οι συγκυρίες με MAVA.
-
Πλέον διατίθεται εδώ και κάποιες μέρες το estate facelift σε μία έκδοση μόνο: 1.5 DCi 110 hp Progressive με τιμή καταλόγου 21.500 χωρίς την όποια έκπτωση και το όφελος απόσυρσης.
-
Σήμερα που δοκίμασα το Clio IV DCi έμαθα ότι έχουν βγεί συγκεκριμένα κομμάτια Megane (Coupe και Hatchback - βενζίνη και πετρέλαιο) με -1.500 έκπτωση + απόσυρση δηλαδή -2.460 για βενζίνη και -2.900 για πετρέλαιο.
-
δηλαδή πόσο βγαίνουν κ με τί εξοπλισμό? έχεις κάποιο λινκ?
σε ρωτάω γιατί ψάχνει συνάδελφος για ντιζελ (αυριο πουλαει το 207 cc που έχει).
όταν λες συγκεκριμένα εννοείς ετοιμοπαράδοτα προφανώς? (από αύριο μένει χωρίς αμάξι ) -
Ναι.Ε απο εξοπλισμο δες εδώ http://www.renault.com.gr/cars/meganeha ... pment.html
Δεν νομιζω να μην τον καλυπτει δηλαδη αλλα οκ τσεκαρετε -
πολύ καλή προσφορά! βγαινει -2000 σε σχέση με το νεο λεον που είναι έτοιμος να παει να 'κλεισει'
-
Υπολογίζεις για diesel από τη τιμή καταλόγου για τα diesel -2.900 και προσθέτει περίπου 550 για χρώμα/πινακίδες.
Υπήρχαν κάποια diesel απ'ότι είδα αλλά τα περισσότερα ήταν 1.2 tce 115.
Υπήρχαν επίσης scenic με ανάλογες εκπτώσεις.
Αφορούν ετοιμοπαράδοτα κομμάτια που βρίσκονται ήδη Ελλάδα. Θα χρειαστούν μόνο οι μέρες μεταφοράς στην έκθεση. -
Φίλε ευχαριστώ κ για τις πληροφορίες μέσω pm.
αυριο θα παρει τηλέφωνο κ βλέπουμε. 20 χρόνια όλο γαλλικά έχουν στην οικογένεια, προβλέπω να συνεχιστεί η παράδοση -
Αν ενδιαφέρεσαι για diesel, δοκίμασε οπωσδήποτε το hatch με τον dci 130. Θα το μετανιώσεις αν το παραλείψεις
Renault Megane III