-
αυτο να ειναι καλο????????, λενε κάποιοι οτι τα parkside ειναι σκυλιά..και 150bar
Και έχει 3 χρόνια εγγύηση !!!
-
Το Parkside μου έβγαλε χοντρό πρόβλημα στο 6μηνο και το γύρισα πίσω. Μου έδωσαν πίσω τα λεφτά μου και πήρα ένα Karcher. Τι να σου πω... αν θες δοκίμασέ το...
-
Tα πρώτα link που έχεις βάλει, δεν ανοίγουν.
Μην ανχώνεσε με τα bar, εκτός αν θες να ξελασπώνεις 4χ4 που το βουτάς στις λάσπες, ή φορτηγό!
Σίγουρα το σφουγγάρι δεν το γλυτώνεις, ότι και να πάρεις. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το Parkside μου έβγαλε χοντρό πρόβλημα στο 6μηνο και το γύρισα πίσω. Μου έδωσαν πίσω τα λεφτά μου και πήρα ένα Karcher. Τι να σου πω... αν θες δοκίμασέ το...έχω το ίδιο εδώ και ένα χρόνο , τι ακριβώς έβγαλε;
-
στα πλυστικα μηχανηματα καλα ειναι να κοιτατε και τα λιτρα/λεπτο,οχι μονο τα bar.
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Tα πρώτα link που έχεις βάλει, δεν ανοίγουν.
Μην ανχώνεσε με τα bar, εκτός αν θες να ξελασπώνεις 4χ4 που το βουτάς στις λάσπες, ή φορτηγό!
Σίγουρα το σφουγγάρι δεν το γλυτώνεις, ότι και να πάρεις.Τα διορθωσα τα link ποιο πανω .
Ας γραψει και κανεις αλλος για το parksite του litl...το εχει βγαλει αρκετες φορες προσφορα..δεν μπορει καποιος θα το εχει παρει ή κατι θα εχει ακουσει απο καποιον αλλο που το εχει...να μας πει και ο φιλος τι προβλημα του εβγαλε...αν και νομιζω οτι μάλλον θα παω για karcher 3500... άλλα και το stihl μου φανηκε πολυ καλο και βαρυ εργαλειο, ετσι οπως πηγα να το σηκωσω...το θεμα ειναι οτι δεν ειχα και εχω ακουσει τιποτε για stihl πλυστικα http://www.stihl.gr/Προ% ... RE-98.aspx -
Πολύ σημαντικό να έχει μεταλλική αντλία, αλλιώς θα σου χαλάσει σε λίγο καιρό η πλαστική αντλία. Τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα πλυστικά είναι τα nilfisk. Στο παρακάτω όλα τα παιδιά έχουν πιεστικά και το έχουν μελετήσει πολύ καλά το θέμα:
http://www.cardetailing.gr/phpBB3/viewt ... &start=650 -
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Το Parkside μου έβγαλε χοντρό πρόβλημα στο 6μηνο και το γύρισα πίσω. Μου έδωσαν πίσω τα λεφτά μου και πήρα ένα Karcher. Τι να σου πω... αν θες δοκίμασέ το...
έχω το ίδιο εδώ και ένα χρόνο , τι ακριβώς έβγαλε;
Δεν ανέβαζε πίεση. Μάλλον το μοτεράκι ή ο συμπιεστής...
-
εχω παρει και εγω αυτο του Lidl το Parkside το εχω 3 χρονια χωρις κανενα προβλημα με εντατικη χρειση σκυλι το ατιμο .
χαλανε ακομη και τα επονιμα οταν δεν πειμενεις να βγαλει τον αερα και να ερθει το νερο βρυσης στο ακροφυσιο χωρις on . δηλαδη μονο πατας στην σκανδαλι περιμενεις και αφου ερθει το νερο μετα το ανοιγεις στο on .
επισεις και τα πολα ασκοπα πατα ασε της σκανδαλης της μανικας δηλαδη το συνεχες ξεκινα σταματα τα φθυρουν γριγορα .ρωτηστε και σε καποιο πλυντηριο που εχουν κερχερ να σας πουν .
-
Καλησπέρα. Το σκέφτομαι και γώ για αγορα ενός nilfisk πλυστικού μεταξύ 100-120 bar (πιστεύω είναι καλά χωρίς να κινδυνεύουμε να βγάλουμε το χρώμα του αυτοκινήτου ειδικά στο δικό μου που έχω γδαρμένους προφυλακτίρες)
Ξέρετε αν γενικά τα πλυστικά έχουν μεταβαλλόμενη πίεση ; Η δουλεύουν μόνο στην max αναγραφόμενη τους;Ευχαριστώ.
-
Δεν μεταβάλλεται, αλλά ρυθμίζεις τη δέσμη, από βεντάλια μέχρι turbo, σαν ακτίνα δηλαδή, όπου αν δεν προσέξεις μπορείς να κάνεις ζημιά.
-
Πόσα bar μου προτείνεις χωρίς να κινδυνεύω να κάνω ζημιά στο χρώμα. Τα χοντρά να παίρνει το πλυστικό ή έστω να τα μαλακώνει και μετά θα το πλένω με σφουγγάρι.
-
Ο χρήστης Dare-Devil έγραψε:
Πόσα bar μου προτείνεις χωρίς να κινδυνεύω να κάνω ζημιά στο χρώμα. Τα χοντρά να παίρνει το πλυστικό ή έστω να τα μαλακώνει και μετά θα το πλένω με σφουγγάρι.Οσα πιο πολλα τοσο πιο καλα.Απλα απομακρυνεσαι λιγο παραπανω για να μην χτυπαει με ολη την δυναμη.
-
Τελικά επέλεξα αυτό:
http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=TLS.120033 80 ευρώ (πρόλαβα μια προσφορά)
-
Μια χαρά.
Πρόσεχε να μην κάνεις ζημιές στο ψυγείο ή σε φλάντζες με την πίεση. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μια χαρά.
Πρόσεχε να μην κάνεις ζημιές στο ψυγείο ή σε φλάντζες με την πίεση.Θα κρατάω μια απόσταση ασφαλείας γενικά. Αν και προβλέπεται να αγοράσω ένα έξτρα εξάρτημα απο το κατάλογο της nilfisk για αυτό το μοντέλο το οποίο είναι σχεδιασμένο για πλύσιμο αυτοκινήτου. 'Ελέγχει' την πίεση εξόδου για να μην κάνει ζημιά στο χρώμα.
-
Έχει κανεις την καλοσύνη να μου προτείνει ένα καλο καθαριστικό απορυπαντικό για το πιστόλι του nilfisk c110 (για το δοχειο απορρυπαντικού λέω) . Η nilfisk έχει στο κατάλογο απορρυπαντικά αυτοκινήτου με σιλικόνη αλλά δεν ξέρω κατα πόσο καλά θα είναι.
-
Ακόμα και με αυτό, το σφουγγάρι δεν το γλυτώνεις.
Κάνεις πρόπλυση για να μαλακώσει η χοντρή βρωμιά, και μετά κουβά/σφουγγάρι.Αν δεν κερώνεις, βάζε Ava, Trylet, Fairy για να φχαριστιέσε τον αφρό.
Αγνόησε τους επόμενους που θα ποστάρουν για την επικινδυνότητα των απορρυπαντικών αυτών, για το βερνίκι. -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Ακόμα και με αυτό, το σφουγγάρι δεν το γλυτώνεις.
Κάνεις πρόπλυση για να μαλακώσει η χοντρή βρωμιά, και μετά κουβά/σφουγγάρι.Αν δεν κερώνεις, βάζε Ava, Trylet, Fairy για να φχαριστιέσε τον αφρό.
Αγνόησε τους επόμενους που θα ποστάρουν για την επικινδυνότητα των απορρυπαντικών αυτών, για το βερνίκι.Καλα.. μιλαμε για αμαξι 2003 που το χρώμα πλέον δεν έχει γυαλάδα και είναι πολύ ταλαιπορημένο. (Ο πατέρας μου πριν περάσει στη κατοχή μου το αμάξι το πλενε με ava επι χρόνια πλυντήριο ποτέ δεν το πήγαινε. Κέρωμα ουδέποτε έγινε )
-
Cemical guys no touch foam θα τα πάρεις από:
Swell.gr
Auto-star.gr
Τα AVA προκαλούν οξείδωση στη γυμνή λαμαρίνα τουλάχιστον. Αυτό που σου προτείνω είναι αρκετά ισχυρό καθαριστικό για πρόπλυση και δε βγάζει το κερί εάν έχεις κερώσει. Όμως για να επιτύχεις πλήρες πλύσιμο χωρίς να περάσεις με το γάντι (και όχι με το σφουγγάρι) θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τοξικούς αφρούς που θα σου θολώνουν φανάρια και βερνίκι σε δεύτερο χρόνο. Από την άλλη με τον αφρό που λέω θα περνάς αρχικά μια θα αφήνεις λίγα λεπτά και θα ξεπλένεις. Μετά ξανά αφρός το περνάς λίγο με το γάντι πλυσίματος ξεπλένεις και έισαι έτοιμος για στέγνωμα. Φυσικά θα σκουπίζεις με πετσέτες μικρο-ίνες και όχι πετσιά (γιατί η μοναξιά, έχει επτά πετσιά!!!)
Τώρα ακόμα και χωρίς καμία προετοιμασία, μπορείς σε πλυμένο αυτοκίνητο να περάσεις το ακόλουθο προϊόν και σε λίγα λεπτά να ΄χεις ένα αστραφτερό αυτοκίνητο για μήνες!
http://www.cardetailing.gr/phpBB3/viewt ... =18&t=2052
ΥΓ αν και οι αφροποιητές που έχουν από τη μάνα τους τα πλυστικά κάνουν μόνο λίγα πράγματα και όχι σπουδαίο αφρό, όπως η σαντιγύ!
ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΛΥΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ