-
Τα ποδια σε αυτα τα εργαλεια τα εχεις απλωμενα σχεδον ευθεια και οχι διπλωμενα ακομα και στο rx7 fd ειναι ετσι αλλα βλεπω εχετε μπει σε πολλα σπορ αυτοκινητα.
-
ειστε πανω απο 1.85 ;;; δεν περνατε το τεστ ... Δεν ξερω ποσο ηταν ο συνοδηγος (ο οδηγος καλα ηταν) και αν πραγματικα καθοταν οπως θα επρεπε...
-
Ο χρήστης vasilis164 έγραψε:
Τα ποδια σε αυτα τα εργαλεια τα εχεις απλωμενα σχεδον ευθεια και οχι διπλωμενα ακομα και στο rx7 fd ειναι ετσι αλλα βλεπω εχετε μπει σε πολλα σπορ αυτοκινητα.Εντελώς άκυρο σχόλιο...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τα ποδια σε αυτα τα εργαλεια τα εχεις απλωμενα σχεδον ευθεια και οχι διπλωμενα ακομα και στο rx7 fd ειναι ετσι αλλα βλεπω εχετε μπει σε πολλα σπορ αυτοκινητα.
Εντελώς άκυρο σχόλιο...
Ακυρος εισαι εσυ που μαλλον δεν εχεις μπει σε εργαλεια που το καθισμα ειναι σχεδον στο πατωμα.Αλλα τι λεω τωρα
-
Αφού το συγκεκριμένο είναι του Alonso έχει φτιαχτεί στα μέτρα του.Σου παίρνουν μέτρα και τα καθίσματα φτιάχνονται για τον σωματότυπό σου.Επίσης και το τιμόνι αλλά και τα πεντάλ ρυθμίζονται ηλεκτρικά. Νομίζω ότι και δίμετρος δεν θα αντιμετωπίσει θέμα χώρου.....
-
Ο χρήστης vasilis164 έγραψε:
Εντελώς άκυρο σχόλιο...
Ακυρος εισαι εσυ που μαλλον δεν εχεις μπει σε εργαλεια που το καθισμα ειναι σχεδον στο πατωμα.Αλλα τι λεω τωρα
Και ξανά . Και στο MX-5 είναι έτσι η θέση ρε άνθρωπε, τι θες να μας πεις μ' αυτό? Δεν είπα να κάθονται λες και είναι σε Q7 αλλά στο βίντεο δείχνει να χωράνε οριακά τα πόδια τους.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αφού το συγκεκριμένο είναι του Alonso έχει φτιαχτεί στα μέτρα του.Σου παίρνουν μέτρα και τα καθίσματα φτιάχνονται για τον σωματότυπό σου.Επίσης και το τιμόνι αλλά και τα πεντάλ ρυθμίζονται ηλεκτρικά. Νομίζω ότι και δίμετρος δεν θα αντιμετωπίσει θέμα χώρου.....O Alonso δεν έχει αγοράσει.
Το κάθισμα μεν φτιάχνεται στα μέτρα σου αλλά ο χώρος είναι συγκεκριμένος, δεν μπορεί να μεγαλώσει.
Το τιμόνι χειροκίνητα ρυθμίζεται. -
Άμα σηκώσει την κούπα θα του χαρίσουν μία, όπως χάρισαν την FXX στο μπαρμπα-Μιχάλη.
-
Κάτσε να πάρει 5 τίτλους πρώτα και μετά...
-
Αν δεν είναι του Alonso, σημαίνει ότι και στις άλλες 498 θα βρίσκεται τ' όνομά του;;
Για ποιο λόγο;; -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κάτσε να πάρει 5 τίτλους πρώτα και μετά...Χλωμό..
-
Ο χρήστης MAGNITIS έγραψε:
Αν δεν είναι του Alonso, σημαίνει ότι και στις άλλες 498 θα βρίσκεται τ' όνομά του;;
Για ποιο λόγο;;Για την έκθεση... Marketing! Το αμάξι του Πρωταθλητή κι έτσι...
Χλωμό..
Εδώ ούτε έναν δεν βλέπω να παίρνει στο τέλος...
-
Φάση θα είχε όμως να το παιρνε ο Massa φέτος..
Λέμε τώρα -
Ο χρήστης MAGNITIS έγραψε:
Φάση θα είχε όμως να το παιρνε ο Massa φέτος..
Λέμε τώρα -
Να μην μπορώ να ανεβάσω φωτό απο LaFerrari
Αλέξανδρε σου αφιερώνω τις φωτογραφίες στο φβ -
Thanks Θωμά!
Γιατί δεν μπορείς να ανεβάσεις εδώ όμως; -
Thanks Θωμά!
Γιατί δεν μπορείς να ανεβάσεις εδώ όμως;To tinypic απλά μινάρει .
-
Τότε τις ανεβάζω εγώ για σένα.
Φωτό του Θωμά από Γενεύη:
-
Τώρα έδειξε το αμάξι!!!
Ίσως αν ήταν και σε χρυσαφί απόχρωση οι συγκεκριμένες.. -
laferrari : ειμαι η νεα ferrari και εχω την πιο ωραια μουρη !!!
355 berlinetta : εισαι σιγουρη γιατι σε βλεπω με το στομα ανοικτο ...
laferrari : καλα εχω ομως το τελειο πισω μερος !!!
f50 : ναι καλα , ολο διαχυτη και κακο εισαι ...
laferrari : τελοσπαντων , το πλαινο μου ειναι απιστευτο !!!
550 maranello : καλα μην τρελενεσαι κιολας ...
laferrari : σταματηστε εχω τον καλυτρο ηχο !!!
360 cs : για ηρεμησε κοπελια ...
laferrari : δεν ακουω τιποτα ειμαι ηδη κλασσικη !!!
f40 : αυτο θα το δουμε ...
laferrari : με ζηλευετε , ειμαι η καλυτερη γιαυτο και μου εδωσαν το καλυτερο ονομα !!! ειμαι Η φερραρι !!!
enzo : τι λες μωρη !
LaFerrari (πρώην F70/F150)