-
Λογικα θα εχουν φοροαπαλλαγες για οικογενειες με παιδια αλλιως δεν γινεται να ζησεις εκει. Νομιζω οτι τα περισσοτερα τα ειχα γραψει και δεν εχω παει ποτε Δανια. Απλα δεν ξερω κανεναν που θελει να παε να δουλεψει στην Δανια και φανταστηκα οτι θα παιζει κατι τετοιο.
Λαχανικα ειναι προβλημα στον βορρα λογικο ειναι αλλα οποιος δεν εχει βγει απο την Ελλαδα δεν μπορει να το καταλαβει ποση διαφορα κανει ο καιρος.
-
Eγώ είμαι για τέταρτη συνεχομενη χρονιά άρρωστος με βροχοπνευμονία, μ έχει φάει η υγρασία
Κόντεψα να μην πάω την πρώτη βδομάδα στη δουλειά, αλλά είπα παραπάει, παμεας ξεκινήσουμε και βλέπουμε.
Μετά από ένα μήνα ακόμα να συνέλθω, σήμερα κρεβατώθηκα οριστικά στο cocomat -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eγώ είμαι για τέταρτη συνεχομενη χρονιά άρρωστος με βροχοπνευμονία, μ έχει φάει η υγρασία
Κόντεψα να μην πάω την πρώτη βδομάδα στη δουλειά, αλλά είπα παραπάει, παμεας ξεκινήσουμε και βλέπουμε.
Μετά από ένα μήνα ακόμα να συνέλθω, σήμερα κρεβατώθηκα οριστικά στο cocomatΠεραστικά Πάνο
-
Δεν πειράζει kilomeater ούτως ή άλλως δεν πρέπει να το ήθελες και πολύ. Νεξτ τάιμ με πιο καλές συνθήκες και η εμπειρία δεν πάει χαμένη.
Περαστικά στον drifter που περνάει μαρτυρικά στο κοκοματ!
-
μαλλον δεν ειχες τον απαιτουμενο χρονο για να γνωρισεις και τα θετικα τους....
σιγουρα ο παραδεισος βρισκεται αλλου, αλλα τουλαχιστον ο βορρας δεν 'σκοτωνει' τα παιδια του... -
Δεν τα σκοτωνει σιγουρα... ομως σιγουρα επισης δεν φοροδιαφευγεις και πληρωνεις παρα πολλους φορους.... Αυτο πρεπει να λεγεται οταν καποιοι το προτεινουν σε καποιους σαν τροπο ζωης... ετσι ωστε να ξερει ο αλλος τι διαλλεγει με την ψηφο του... Και οχι να λενε απο τα μπαλκονια για σοσιαλιστικους παραδεισους που ο κατοικος απλως δουλευει και το κρατος τον εχει στα οπα οπα τζαμπα... τα πληρωνει στο κρατος και το κρατος του τα δεινει... και φυσικα δεν τα τσεπωνει ο καθε διορισμενος αφισσοκολλητης...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν πειράζει kilomeater ούτως ή άλλως δεν πρέπει να το ήθελες και πολύ. Νεξτ τάιμ με πιο καλές συνθήκες και η εμπειρία δεν πάει χαμένη.Περαστικά στον drifter που περνάει μαρτυρικά στο κοκοματ!
Πάτερ μήπως να έλθετε για κανα ευχέλαιο να σπάσει η γκίνια
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Δεν τα σκοτωνει σιγουρα... ομως σιγουρα επισης δεν φοροδιαφευγεις και πληρωνεις παρα πολλους φορους.... Αυτο πρεπει να λεγεται οταν καποιοι το προτεινουν σε καποιους σαν τροπο ζωης... ετσι ωστε να ξερει ο αλλος τι διαλλεγει με την ψηφο του... Και οχι να λενε απο τα μπαλκονια για σοσιαλιστικους παραδεισους που ο κατοικος απλως δουλευει και το κρατος τον εχει στα οπα οπα τζαμπα... τα πληρωνει στο κρατος και το κρατος του τα δεινει... και φυσικα δεν τα τσεπωνει ο καθε διορισμενος αφισσοκολλητης...Επισης εκει δεν ειναι καθολου αποδεκτο να γινονται δημοσια εργα με γιγαντιαιες υπερτιμολογησεις που μοιραζονται πολιτικοι και εργολαβοι...και τα μεροκοματα να πηγαινουν σε λαθρομεταναστες...
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
thanks but no thanks τελικα, δεν ειχαμε τη σωστη χημεια
Μεγαλη εμπειρια ηταν αυτο το interview, θα στειλω και ενα ευχαριστηριο στους τυπους (γιατι εμενα με ενημερωσε το HR τους) .
Ενταξει προφανως δε μαρεσε το 'νο' γιατι θελω να 'κερδιζω' παντα αλλα κατα τα αλλα η εξελιξη δε με στεναχωρει, ειχα πολλα ανοικτα μετωπα για το αν με επαιρνε (οικονομικα) να παω
[...]Πιστεύω ότι ήταν θέμα ταιριάσματος με την κουλτούρα τους και δυστυχώς ως προς αυτό δεν υπάρχει έτοιμη 'συνταγή'.
Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να είναι 'αποδοτικός' manager σε μια εταιρία επειδή επιβάλλεται με τις χριστοπαναγίες. Αυτό όμως δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι κατάλληλος για οποιαδήποτε εταιρία.
Άλλη νοοτροπία σε σχέση με την Ελλάδα, πάντως. Και σου απάντησαν, έστω και αρνητικά.
Καλή συνέχεια.
ΥΓ. Συνονόματε, περαστικά.
-
Πως τα ξέρετε τα ξένα και τα αναλύετε, στα δάκτυλα τα μπαίζετε
Προσοχή στο συνάχι κυρίως και στις τιμές των αυτοκίνητων. -
Some say..that he's the man depicted in Jethro Tull's 'Aqualung' front cover...
and that he considers 'I love to yodel! Vol. II' the greatest album of all time..
all we know is he's called the Tryph...
-
Lemme guess, 5th Gear?
-
Κουράγιο Τρύφωνα, μην τα παρατάς.
-
Εντάξει, θα ήθελα να πούνε ΟΚ ακόμα και αν δεν πήγαινα τελικά απλά επειδή μαρεσει να κερδίζω.
Κατά τα άλλα , θέλω να φύγω για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά, δεν ψάχνω να γίνω πλούσιος αλλά και να πάω σε κατάσταση που τελικά κάθε μήνα σου μένουνε λιγοτερα στην τσέπη, θα ήταν δύσκολη αποφαση. Δε λέω ότι δε θα το έκανα απλα θέλω να πιστεύω ότι είναι για καλυτερα, η επομενη θα είναι πιο καλή:-)
Μιλησα της προάλλες με το ΗR στο για το interview που είχα πάει το Δεκέμβρη γερμανια..
Μου είχανε πει Φεβρουάριο απάντηση. .. λέω τι έγινε παιδιά; μου λενε ο φάκελος με την είσηγηση για την πρόσληψη του υπόψηφιου είναι στο γραφείο του executive directorτο πότε θα γίνει, άγνωστο. Φυσικά δε μου είπαν αν με άφορα και δεν έχω και πολλές προσδοκίες (too good to be true φαση)
Πάμε για άλλα. .. Έχω στείλει δύο καλά application που λήγουν μέσα στο Μάρτιο και ματιαζω ενα δυο ακόμη που θέλουν λίγο δουλειά. ....
Αντε να δούμε. ...Δεν έχω και κάνα γνωστό έξω ρε γμτ....
-
Αν σου κανανε προσφορα και δεν πηγαινες θα θεωρουσαν ασοβαρος γιατι τους εβαλες σε εξοδα σε χρονο και χρημα και μετα τους ειπες οχι. Θελει λιγο προσοχη η αγορα εργασιας.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Αν σου κανανε προσφορα και δεν πηγαινες θα θεωρουσαν ασοβαρος γιατι τους εβαλες σε εξοδα σε χρονο και χρημα και μετα τους ειπες οχι. Θελει λιγο προσοχη η αγορα εργασιας.Εννοειται
Και επειδή αν τα βρίσκαμε στα λεφτά θα έλεγα μάλλον ναι η γυναίκα μου γιορταζει από προχθές που το έμαθε. ... -
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Πως τα ξέρετε τα ξένα και τα αναλύετε, στα δάκτυλα τα μπαίζετε
Προσοχή στο συνάχι κυρίως και στις τιμές των αυτοκίνητων.ισένα αφού σι χαλάσαν τόσου.... γιατί δεν γυρίζεις πίσου πιδάκι' μμμμμ????
-
Πίσω που; Στο μπουρδέλο που λέτε χώρα; Και γιατί να μη πάω στη Ζιμπάμπουε να μεγαλώσω τα παιδιά; Πιο οργανωμένα είναι τα ζώα της σαβάνας.
Άσε που είμαι και ψιλό-ευαισθητος σε συνάχια και τέτοια.
Τέλος θηρίο δεν έχει πίσω για μένα απλά γιατί δεν είχε μπροστά. -
Αυτά που γράφει ο Ελβετός αποτελούν κορυφαίο παράδειγμα για να μην λοιδορούμε την Ελλάδα σχετικά με τις προσλήψεις στον ΙΤ. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα είχε κοπεί στο interview με το καλημέρα.
-
ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι δεν γραφει στο www.4tforum.ch
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....