-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
αφού θα αλλάξεις, βάλε ένα φθηνό να παίζει από usb. Υπαρχουν με 35 ευρώ που παίζουν μόνο usb, δεν εχουν καν μηχανισμό για cd.
Σε αμαξι που είχαμε εμείς, τα mp3 από cd δεν παίζαν πάντα καλάκατι τετοιο εχω κατα νου, συγκεκριμενα ενα με 39euro εχω βρει, που παιζει και USB και memory card
-
Υπάρχουν και κάτι συσκευές που συνδέονται στην εργοστασιακή υποδοχή που έχουν τα cd-player για changer και το ξεγελάνε νομίζοντας πως έχει συνδεθεί κάτι τέτοιο, και παίρνουν usb/ipod κλπ. Θα κοστίσει λίγο πιο ακριβά, αλλά θα κρατήσεις το εργοστασιακό look, με μόνο μειονέκτημα ίσως ότι δε θα βλέπεις τίτλους στην οθόνη, παρά ενδείξεις του τύπου CD 01 Tr 01 κλπ.
Άσχετο, τι μανία είναι αυτή που έχει αρκετός κόσμος όταν αλλάζει ραδιοCD με after market, να ψάχνει εκτός από αντάπτορα για τα χειριστήρια του τιμονιού, και άλλον για τις ενδείξεις της οθόνης; Νομίζω πως είναι πεταμένα λεφτά από τη στιγμή που το νέο σύστημα έχει έτσι κι αλλιώς οθόνη...
-
Adaptor=20 euro.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Adaptor=20 euro.τωρα θες να με βαλεις σε εξοδα εσυ...
για δωσε κανα λινκ... -
Ναι, εκτός και αν θέλεις να δώσεις σε ελληνικό μαγαζί τα ευρώ σου, απλώς θα είναι ψιλοεξαπλά σε σχέση με ebay κλπ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ναι, εκτός και αν θέλεις να δώσεις σε ελληνικό μαγαζί τα ευρώ σου, απλώς θα είναι ψιλοεξαπλά σε σχέση με ebay κλπ.
Και σίγουρα τα περί εξαπλά, είναι αυθαίρετες παραθέσεις. Πουλάμε σε τιμές Κορέας, διότι μας φτάνει το 40% μεικτό κέρδος. Δεν πουλάμε ντομάτες και αγγούρια και σαλάτες να σαπίσουν, απλά περιορίσαμε δραματικά της εισαγωγές, λόγο μύωσης των πωλήσεων. Της κάνουμε συνεταιρικά για να επιτύχουμε τιμές, και να συναγωνιστούμε practiker και ορισμένα super market!.
Ο καθένας πουλαει όσο θέλει, μη διαβαθμισμένα ανταλλακτικά, όπως είναι μπουζί φρένα λάδια λουριά λάμπες κλπ.
Ο καταναλωτής δεν πρέπει να τσιμπήσει με ψωμάκι, σαν χάνος στην παραλία, αλλά να ψάχνει το καλύτερο δόλωμα – προσφορές – εκπτώσεις.
Σίγουρα να διαβάζει τη αγοράζει, για να μπορεί να συγκρίνει, και να ξέρει ότι αυτό θέλει.
Α. -
-
Σιγά τη διαφορά.
-
Η διαφορά είναι η ελληνική προστιθέμενη αξία.
-
Εγώ παραθέτω και εξηγώ.
Μετά βάζετε διαφημιστικές σελίδες.
Το εξαπλό που έγραψε ο φίλος και με ενόχλησε εμπορικά, πως τεκμηριώνετε.
Εσείς που πάτε για ένα κομμάτι, και εμείς που πάμε για εκατοντάδες δεν μετράει?.
Μήπως νομίζετε ότι έχουμε ένα αεροπλάνο ψάχνοντας?. Εμείς δεν έχουμε το διαδίκτυο με κατευθείαν επαφές με εργοστάσια?. Και σίγουρα εμείς για αυτούς είμαστε επώνυμοι…….
Τώρα εάν έγραφα ότι από 100ε το πουλώ 20 μετρητά, θα γινόμουν θεός?.
Αναμφίβολε όποιος κατάλαβε κατάλαβε, αλλά εξηγήστε μου με περισσότερα λόγια να καταλάβω και εγώ.
Α. -
Αντώνη ούτε εσύ κατάλαβες ούτε κανένας πρέπει να έχει καταλάβει εσένα....
Η σωστή απάντησή σου πάντως θα έπρεπε να ήταν .... και τίποτα άλλο! -
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Εγώ παραθέτω και εξηγώ.
Μετά βάζετε διαφημιστικές σελίδες.
Το εξαπλό που έγραψε ο φίλος και με ενόχλησε εμπορικά, πως τεκμηριώνετε.
Εσείς που πάτε για ένα κομμάτι, και εμείς που πάμε για εκατοντάδες δεν μετράει?.
Μήπως νομίζετε ότι έχουμε ένα αεροπλάνο ψάχνοντας?. Εμείς δεν έχουμε το διαδίκτυο με κατευθείαν επαφές με εργοστάσια?. Και σίγουρα εμείς για αυτούς είμαστε επώνυμοι…….
Τώρα εάν έγραφα ότι από 100ε το πουλώ 20 μετρητά, θα γινόμουν θεός?.
Αναμφίβολε όποιος κατάλαβε κατάλαβε, αλλά εξηγήστε μου με περισσότερα λόγια να καταλάβω και εγώ.
Α.Με συγχωρείς για την αργία,
δεν το είχα κυττάξει κυρ Αντώνη που σε συμπαθώ όσο λίγους.
Εγώ δεν είμαι έμπορας, μα την τζέπη μου κυττάω
και άμα το ένα πουλί κοστάει είκοσι
και το άλλο (ε)κατόν πεντεκαίδεκα
δεν είναι σάμπως εξαπλά τα φράγκα που θα δώκω;Και αν τα παίρνω μοναχός ένα-ένα
και όχι σαν έμπορας το λάδι
δεν πληρώνω εκτός αυτού καπέλο
της λιανικής το χάδι;Θωρώ λοιπόν και όρκο βαρύ να πάρω
πώς αν το εμπόρευμα ακριβώς είν' το ίδιο
φράγκα εμπρός στο φλόκο να φουντάρω
παρά στον μαυραγορίτη να τα στείλω -
-
-
Γεια σας,
συζητουσα σημερα με εναν γνωστο μου για την επισκευη του κινητηρα στο Seat..Και η συζητηση πηγε στη φλαντζα.Οταν ανεφερα οτι τα τσιμουχακια που χρησιμοποιηθηκαν και οι φλαντζα ηταν Victor reinz μου ειπε οτι κακως χρησιμοποιησε ο μηχανικος αυτη τη μαρκα μιας και ειναι πολυ κατωτερης ποιοτητας σε σχεση με τα γνησια ανταλλακτικα vw/seat που θα πρεπε να χω χρησιμοποιησει στο συγκεκριμενο τομεα..Ισχυει κατι τετοιο? -
Μια χαρά είναι η victor reinz, αν όμως άλλαξες φλάτζα και δεν έκανες πλάνισμα / καθάρισμα προσώπου στο καπάκι και το έβαλες έτσι, καμμία φλάτζα δεν θα κρατήσει πολύ.
Επίσης αν οι βίδες του καπακιού σφίγγονται με κιλά και μοίρες και δεν άλλαξες τις βίδες με καινούργιες, και άφησες τις παληές, αργότερα θα έχεις πρόβλημα.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Μια χαρά είναι η victor reinz, αν όμως άλλαξες φλάτζα και δεν έκανες πλάνισμα / καθάρισμα προσώπου στο καπάκι και το έβαλες έτσι, καμμία φλάτζα δεν θα κρατήσει πολύ.Επίσης αν οι βίδες του καπακιού σφίγγονται με κιλά και μοίρες και δεν άλλαξες τις βίδες με καινούργιες, και άφησες τις παληές, αργότερα θα έχεις πρόβλημα.
Ετσι ακριβως..
Καμποσα γνησια σετ, ειναι viktor reinz.. Οπως goetze, mahle, κλπ σετ επισκευης. -
καλησπέρα σας έχω ένα βολβο 1600 και πλησιάζω το σέρβις αλλαγή ιμάντα.επειδή θέλω να ψάξω για τιμές να τα αγοράσω εγώ και να τα πάω στον μηχανικό, τι παρελκόμενα έχει το σέτ τιπρέπει να ψάξω; έχετε υπόψιν σας κάποιο κατάστημα με καλές τιμές; κάθε βοήθεια δεκτή. ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης κωστας καλοκυρης έγραψε:
καλησπέρα σας έχω ένα βολβο 1600 και πλησιάζω το σέρβις αλλαγή ιμάντα.επειδή θέλω να ψάξω για τιμές να τα αγοράσω εγώ και να τα πάω στον μηχανικό, τι παρελκόμενα έχει το σέτ τιπρέπει να ψάξω; έχετε υπόψιν σας κάποιο κατάστημα με καλές τιμές; κάθε βοήθεια δεκτή. ευχαριστώ.για σετ χρονισμου σε volvo θα κοιταζα σε contitech(απο οτι εχω διαβασει ειναι ο εργοστασιακος προμηθευτης τους).
μερικα site ανταλλακτικων
nt.gr
parts.gr
http://www.mister-auto.gr/el/
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........