-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και Legacy Outback αγοράζανε αλλά δεν θα είχε ενδιαφέρον + πως θεωρητικά δεν ξέρουν τι θα γίνει + πως η επιλογή πρέπει να ταιριάζει με τα γούστα τους δλδ,** powah, show-off, james may**. -
Τί έγινε με το αμερικάνικο?
-
Tέλειωσε αυτός ο κύκλος.
-
Δεν είχε χθες νέο επεισόδιο?
-
Ακυρο.
As you probably know, it usually takes us a while to find a quality rip of Top Gear America. For whatever reason, the Scene is slow to release rips of the show. However tonight they appear to be running even later than normal, hence no re-release of it from us yet. Thanks for your patience while we work on getting you quality rips of the show.
In other news, the show is taking a break for at least two weeks, assuming this wasn’t the season finale tonight. Based on previous reports though, there should be 5 more episodes in this season. -
Αντε θελουμε φαϊ!!!!
-
Πολύ καλό και το part2.
YΓ. τι σπάσιμο ήταν αυτό στην ζάντα του volvo... ...πρέπει να είχαν από 2 τετράδες ο καθένας καβάτζα. Φάνηκε σε αρκετά πλάνα ότι δεν φόραγαν τις ίδιες συνέχεια. Ειδικά στο τέλος.
-
Το 1st part μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον, ειδικά το τέλος που έψαχναν να βρουν την πηγή ήταν ψιλό βαρετό. Επίσης, στο πρώτο μέρος φαινόταν ότι αν και η επιλογή των αυτοκινήτων ήταν λάθος τα έβγαζαν πέρα, στο προχθεσινό επεισόδιο φάνηκε ότι έπρεπε τελικά να πάρουν κανένα Land Cruiser.
Πολύ γέλιο με τους Αμερικάνους τουρίστες -
Το γέλιο ήταν με τον Τζέζα που έκανε τον κόκκορα για το κορμό δέντρου που είχε δέσει απο πίσω και τη φάτσα του όταν λίγα λεπτά μετά του έσπασε το πίσω τζάμι. Λύθηκα!
-
Ναι ναι!My engineerity is brilliant! Μπουμ παρτα!
-
Τα σπασμενα τζαμια στο δρομο που περπατανε ξυπόλυτα παιδακια δεν ηταν τοσο αστειο...Δεν ηταν ωραιο.
Μαλλον αισθανθηκαν ασχημα και οι ιδιοι για αυτο τους δειχνει μετα να τα μαζευουν ενα- ενα απο το δρομο. -
Εμένα μου φάνηκε ότι του έλειπε λίγο το μουσικό στοιχείο. Σε σημεία, πολύ ήσυχο επεισόδιο
-
Κάποιο λινκ που να μπορούμε να δούμε τα επεισόδια του top gear σε apple υπάρχει?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Κάποιο λινκ που να μπορούμε να δούμε τα επεισόδια του top gear σε apple υπάρχει?Τα βγάζουν μόνο για χρήστες Windows. Ατύχησες.
-
Έλεος ρε j.marr
Φίλε nEk, παίζει κάποια ασυμβατότητα codec στον player που χρησιμοποιείς?
Οι περισσότεροι φαντάζομαι απο το γνωστό site τα προμηθεύονται (FinalΓκίαρ) και είναι οκ τα αρχεία.
-
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει προσωπικά. ..μέχρι τώρα τα έβλεπα στο στριτφσιρ μέσω win.τωρα έχω πάρει μακ και δεν ξέρω πως και που να το δώ. Ξέρετε, δεν ¨παιζείflash...
-
Τί ενοείες δεν παίζει flash; mp4 δεν είναι αυτά που κατεβάζεις;
Κατέβασε το vlc βγαίνει και για mac http://www.videolan.org -
τα βλεπει απο stream λογικα, δεν τα κατεβαζει
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Τί ενοείες δεν παίζει flash; mp4 δεν είναι αυτά που κατεβάζεις;
Κατέβασε το vlc βγαίνει και για mac http://www.videolan.orgΔεν τα κατέβαζα. Τα έβλεπα online, πως μπορώ να τα κατέβασε και να τα δώσει μετά?
-
Παίδες, χωρίς πλάκα, προσέχτε λίγο τα Auto-correct ,
αρχίζουν και δίνουν ερμηνείες χειρότερες και απο Πυθία σε ταβερνάκι.www.finalgear.com , μπορείς να πας και να επιλέξεις και σε τι ανάλυση θα το κατεβάσεις.
Τα κατεβάζεις μέσω αρχείων τόρρεντ , ένας καλός και για Mac είναι :
http://www.utorrent.com/downloads/mac
ΥΓ το τελευταίο Top Gear σε 1080i ήταν μόλις 4.32 GB.Niiiiiiice.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion