-
πω watanoobz, επειδή λέει η τελική εκβολή του Νείλου είναι το Γιβραλτάρ, οι πηγές θα είναι στην αντίθετη μεριά της λίμνης, δηλαδή όσο ανατολικότερα και μακρύτερα από το Γιβραλτάρ.
good logic.
Νοt
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα λυπήθηκε η καρδούλα τα αμαξάκια.Eκεί στο 50λεπτο Σφίχτηκα
Πολύ καλό το επεισόδιο.
-
Τέλεια! θα υπομένω το μαρτύριο να τα δω κ τα 2 μαζί.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
πω watanoobz, επειδή λέει η τελική εκβολή του Νείλου είναι το Γιβραλτάρ, οι πηγές θα είναι στην αντίθετη μεριά της λίμνης, δηλαδή όσο ανατολικότερα και μακρύτερα από το Γιβραλτάρ.good logic.
Νοt
Αυτό είναι όλο;
Αυτό το κατάλαβα και με τα αραχνιασμένα μου αγγλικά. Επιστημονική προσέγγισης...
-
Καλα ειδικα εκεινο το volvo πραγματικα το λυπηθηκε η ψυχη μου. Αλλα και αυτη σμπουτζα τους ουτε λιγο να το πλαγιασουν το αμαξι να ανεβουν τα σαμαρακια.Μπαμ ευθεια!
-
Το επεισόδιο super! Το Subaru εντυπωσιακό στην λάσπη
-
Για τα speed bumps της Αφρικης υπαρχει μονο ενα οχημα....Land Cruiser...οτιδηποτε αλλο
Στη 5αρα οι υαλοκαθαριστηρες γιατι ειναι αναποδα (για αριστεροτιμονο, ενω το αυτοκινητο ειναι δεξιοτιμονο)?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Για τα speed bumps της Αφρικης υπαρχει μονο ενα οχημα....Land Cruiser...οτιδηποτε αλλοΣτη 5αρα οι υαλοκαθαριστηρες γιατι ειναι αναποδα (για αριστεροτιμονο, ενω το αυτοκινητο ειναι δεξιοτιμονο)?
Ελα μου ντε και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο.Αλλα μετα απο μια αναζητηση που εκανα στο google η συγκεκριμενη 5αρα ετσι εβγαινε.
-
Γνωριζω οτι πολλοι κατασκευαστες δεν δειχνουν ιδιαιτερο ενδιαφερον σε καποια πραγματα, οταν προσαρμοζουν τα αυτοκινητα τους απο αριστερο- σε δεξιοτιμονα ή το αναποδο. Για παραδειγμα τα Volvo που πωλουνται ως δεξιοτιμοντα εχουν το χειροφρενο απο την μερια του συνοδηγου, σωστα τοποθετημενο δηλαδη για αριστεροτιμονα. Το αναποδο εχω δει σε μερικα γιαπωνεζικα.
Επισης ενα Megane Coupe που ειχα στο νησι προ 10ετιας ( περασε τοσος καιρος!), ενω οι υαλοκαθαριστηρες δουλευαν με τη σωστη φορά, τα μπρατσα τους ηταν αναποδα (κοντο-μακρυ), δηλαδη κατι τους ξεφυγε στο QC αλλα διορθωθηκε ευκολα στο πρωτο σερβις. Τετοιο πραγμα ομως σαν την 5αρα του βιντεο πρωτη φορα βλεπω! -
Εγω αναρωτιεμαι οταν επιλεγουν αμαξι, τους δινουν οδηγιες προς τα που να 'κινηθουν' ή οτι τους κατεβασει η γκλαβα τους επιλεγουν? Διοτι κανενας δεν πηρε κατι τζιμποειδες αν και θα πηγαιναν στην αφρικη και ο james με το χαμηλοπροφιλο προφιλ, εκτος τοππου και χρονου.
Οπως επισης για τις διαρρυθμισεις του εσωτερικουτων αυτοκινητων, τα υλικα και συναφη τα βρηκαν στην αφρικη ή τα φεραν απο πριν απο Uk? -
Δεν το'χεις με τα αγγλικά ε?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Για τα speed bumps της Αφρικης υπαρχει μονο ενα οχημα....Land Cruiser...οτιδηποτε αλλο
Στη 5αρα οι υαλοκαθαριστηρες γιατι ειναι αναποδα (για αριστεροτιμονο, ενω το αυτοκινητο ειναι δεξιοτιμονο)?
Ελα μου ντε και εμενα μου εκανε εντυπωση αυτο.Αλλα μετα απο μια αναζητηση που εκανα στο google η συγκεκριμενη 5αρα ετσι εβγαινε.
Και στην Ε60 ετσι ειναι. Και τα δυο μοντελα εχουν παραβολικο μηχανισμο για τους υαλοκαθαριστηρες.Ο δεξιος υαλοκαθαριστηρας καθαριζει αρκετα καλα και τη δεξια πανω γωνια του παρμπριζ ,λογω της παραβολικης κινησης,οποτε για λογους οικονομιας κρατησαν την ιδια φορα και στα δεξιοτιμονα.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Και στην Ε60 ετσι ειναι. Και τα δυο μοντελα εχουν παραβολικο μηχανισμο για τους υαλοκαθαριστηρες.Ο δεξιος υαλοκαθαριστηρας καθαριζει αρκετα καλα και τη δεξια πανω γωνια του παρμπριζ ,λογω της παραβολικης κινησης,οποτε για λογους οικονομιας κρατησαν την ιδια φορα και στα δεξιοτιμονα.Mega foul συνονοματε...Εκτος αν ειναι ενας τροπος να τους δειξουν οι Γερμανοι οτι οδηγουν απο τη λαθος μερια Φαινεται οτι χανουν ενα κομματι απο την μερια του οδηγου οποτε για ψηλους δεν κανει τοσο καλη δουλεια. Στα αριστεροτιμονα προφανως no problem.
-
Δεν ξερω αν ενοχλει.Το κομματι που μενει στη δικια μου ειναι πολυ μικρο παντως.Καμμια σχεση με του Α5 ας πουμε.
Επισης δε ξερω αν εχουν αλλη ρυθμιση στο συστημα τα δεξιτιμονα ωστε να ελαχιστοποιειται ακομα περισσοτερο το τμημα αυτο.
Βεβαια οτι και να εχουν κανει ,καποιο κομματι θα μενει...Σιγουρα θα ηταν καλλιτερα αν τους γυριζαν . -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Εγω αναρωτιεμαι οταν επιλεγουν αμαξι, τους δινουν οδηγιες προς τα που να 'κινηθουν' ή οτι τους κατεβασει η γκλαβα τους επιλεγουν? Διοτι κανενας δεν πηρε κατι τζιμποειδες αν και θα πηγαιναν στην αφρικη και ο james με το χαμηλοπροφιλο προφιλ, εκτος τοππου και χρονου.
Οπως επισης για τις διαρρυθμισεις του εσωτερικουτων αυτοκινητων, τα υλικα και συναφη τα βρηκαν στην αφρικη ή τα φεραν απο πριν απο Uk?Κοίτα αν μάζευαν ένα Legacy Outback, ένα Rav4 και ένα Terrano δε θα είχε το ίδιο ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Οπως επισης για τις διαρρυθμισεις του εσωτερικουτων αυτοκινητων, τα υλικα και συναφη τα βρηκαν στην αφρικη ή τα φεραν απο πριν απο Uk?Κοίτα αν μάζευαν ένα Legacy Outback, ένα Rav4 και ένα Terrano δε θα είχε το ίδιο ενδιαφέρον.
1500 λιρες για estate δεν ηταν η απαιτηση ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Η απαίτηση όμως βρε Βασίλη είναι καθαρά θέμα παρουσίασης και σκηνοθεσίας.
-
Δεν τα πιανω ολα, οπως αυτο το estate μου ξεφυγε.
-
Κοίτα αν μάζευαν ένα Legacy Outback, ένα Rav4 και ένα Terrano δε θα είχε το ίδιο ενδιαφέρον.
Αυτό ακριβώς. Με £1500 θα μπορούσαν να πάρουν κι ένα Forester.
-
Και Legacy Outback αγοράζανε αλλά δεν θα είχε ενδιαφέρον + πως θεωρητικά δεν ξέρουν τι θα γίνει + πως η επιλογή πρέπει να ταιριάζει με τα γούστα τους δλδ, powah, show-off, james may.
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion