-
-
Fail ζάντες και μαρσπιε
-
90ιλα ειναι μωρε κ αφου τη βαζει και πιστα,σηκωνει και λιγο αλητεια
-
Ο χρήστης dr.spiderman έγραψε:
οταν λέμε 'οδηγήσει' εννοουμε test drive αυτοκινητα?
και μια ερώτηση ακομα. Τι εννοουμε ακριβως με τον ορο 'μετρια αναρτηση' της Mito QV? η αλλιώς, υπο ποιές συνθήκες δεν στάθηκε αριστη?Στην συγκεκριμενη περιπτωση, απο την δικη πλευρα τουλαχιστον ναι. Δεν ξερω ακριβως αν ηταν td η ιδιωτικη, η G που οδηγησε ο Realzeus.
Μετρια αναρτηση, ειπα σε σχεση με δυνατοτητες πλαισιου-κινητηρα, και τα δυο, πλαισιο , κινητηρας της mito QV θεωρω παρεπιπτοντως, εκπληκτικα για hot-hatch supermini.
Για να ειμαι πιο συγκεκριμενος μιας και ρωτας, τουλαχιστον η QV που ειχα στα χερια μου για ενα διωρο περιπου, (μαλιστα με λιγα χλμ στο οδομετρο, κατω απο 50χλμ, της οποιας και ημουν ο πρωτος που την οδηγησε ως υποψηφιος αγοραστης, στην συγκεκριμενη αντιπ/σωπεια, απ' οσο μου ειπωθηκε) η οποια φορουσε και την ενεργητικη αναρτηση, -μαζι και με κοκκινες δαγκανες- φανηκε στο δρομο, σε ολες τις ρυθμισεις, και κυριως στην θεση D (dynamic) του DNA, αρκετα 'overspringed' , ή άλλιως 'underdamped' δηλαδη υπερισχυε αρκετα η λειτουργια των ελατηριων σε σχεση με αυτη των αμορτισερ, και μαλιστα
το αυτοκιντο το ενιωθα και αρκετα πιο 'σηκωμενο/ψηλωμενο' απ' οσο θα επρεπε, για τον σπορτιφ χαρακτηρα του.
Δεν ξερω αν ολο αυτο οφειλοταν στο οτι ηταν ολοκαινουργο το αυτοκινητο, ή σε ενδεχομενο προβλημα λογισμικου-ελεγχου της αναρτησης, παντως αυτη ηταν η εντυπωση που αποκομισα, σε καθε στυλ οδηγησης, και σε ποικιλια ποιοτητας οδοστρωματος. Ισως με την στανταρ αναρτηση να λειτουργουσε καλυτερα. Ισως παλι και οχι, τουλαχιστον σε οσα ξενα κυριως αρθρα εχω διαβασει, γραφουν μετριες εντυπωσεις για την συνολικη λειτουργια της αναρτησης...Ως σημειο αναφορας, -στην κατηγορια και μονο- θεωρω σαφως καλυτερη αναρτηση, αυτη του DS3 THP, και εχω ηδη γραψει στο παρελθον, οτι το ιδανικο Hot-hatch supermini για τα γουστα μου θα ηταν μια QV με την αναρτηση του DS3 -τιμονι ιδανικα απο cooper s- αλλα και πληρως απενεργοποιουμενα ηλεκτρονικα, δυνατοτητα που επισης εχει το DS3 THP (οχι ομως και το χρησιμοτατο ηλεκτρομπλοκε, και συστημα DNA της AR...)
-
οκ. ομολογώ οτι δέν κατάλαβα ακριβώς την μετριότητα, αλλά θα μου επιτρέψεις να πώ πως σε αυτο το διωρο, με τους ρυθμους που το ανώτερο τους όριο θέτει ο ορος test drive , δεν είδες τίποτα απο αυτο το αυτοκινητο. Οπως και απο κανένα αλλο . Ουτε και εγω θα εβλεπα, ουτε κανείς αλλος . Ειδες απλά, οτι 'σου αρεσει' ή 'δεν σου αρέσει' κάτι. Οτι 'σου κάνει' ή οχι. μεχρις εκει. το αν ηταν μέτρια ή καλή ή κακη, δυστυχως δεν το βλέπεις ετσι . Γεγονός, οτι η στάνταρ ανάρτηση, είναι καλύτερη της ηλεκτρονικής. και της απλής 155αρας ( με διαφορά).
Το ds3 δεν το έχω οδηγήσει, δεν αμφιβαλω ομως οτι θα ειναι τουλαχιστον πολυ καλό, καθότι citroen που κλεινει το μάτι στο χθές. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
το ιδανικο Hot-hatch supermini για τα γουστα μου θα ηταν μια QV με την αναρτηση του DS3 -τιμονι ιδανικα απο cooper s- αλλα και πληρως απενεργοποιουμενα ηλεκτρονικα, δυνατοτητα που επισης εχει το DS3 THP (οχι ομως και το χρησιμοτατο ηλεκτρομπλοκε, και συστημα DNA της AR...)Άσχετο, αλλά το ξέρεις πως περιγράφεις μέσω Λαμίας ένα Cooper S με πιο μαλακή ανάρτηση, έτσι...?
-
οκ. ομολογώ οτι δέν κατάλαβα ακριβώς την μετριότητα, αλλά θα μου επιτρέψεις να πώ πως σε αυτο το διωρο, **με τους ρυθμους που το ανώτερο τους όριο θέτει ο ορος test drive **, δεν είδες τίποτα απο αυτο το αυτοκινητο. Οπως και απο κανένα αλλο . Ουτε και εγω θα εβλεπα, ουτε κανείς αλλος . Ειδες απλά, οτι 'σου αρεσει' ή 'δεν σου αρέσει' κάτι. Οτι 'σου κάνει' ή οχι. μεχρις εκει. το αν ηταν μέτρια ή καλή ή κακη, δυστυχως δεν το βλέπεις ετσι . Γεγονός, οτι η στάνταρ ανάρτηση, είναι καλύτερη της ηλεκτρονικής. και της απλής 155αρας ( με διαφορά).
Το ds3 δεν το έχω οδηγήσει, δεν αμφιβαλω ομως οτι θα ειναι τουλαχιστον πολυ καλό, καθότι citroen που κλεινει το μάτι στο χθές.Aφου μιλας, σαν να με ξερεις, σαν να ξερεις πως πηγα το αυτοκινητο, και αφου θετεις συγκεκριμενες, ιδιες βασεις για εμενα, και οποιονδηποτε αλλο (ολοι το ιδιο, με την καλη/κακη εννοια) , δεν εχω να σου πω κατι αλλο...
Οσο για τα bold δεν ξερω εσυ τι καταλαβες απο τον ορο td, εγω απλα ανεφερα οτι το αυτοκινητο ηταν προς διαθεση για td.
Kαποιες φορες σε Td παμε με συνοδηγο καποιον πωλητη, και αναλογως τον χαρακτηρα του αλλα και οδηγιες απο την εκαστοτε αντιπ/σωπεια, ειτε παμε 'κυρια' ειτε λιγο πιο ανετα το εκαστοτε td, αλλα και καποιες φορες παμε και μονοι μας χωρις πωλητη, και οποιοι, οσοι θελουν, μπορουν, εχουν χρονο/ευνοικες συνθηκες, μπορουν και τα πανε διχως αυριο, ή τουλαχιστον τοσο, ωστε να μπορουν να βγαλουν καποια συμπερασματα, για θεματα οπως αυτο που με ρωτησες... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
το ιδανικο Hot-hatch supermini για τα γουστα μου θα ηταν μια QV με την αναρτηση του DS3 -τιμονι ιδανικα απο cooper s- αλλα και πληρως απενεργοποιουμενα ηλεκτρονικα, δυνατοτητα που επισης εχει το DS3 THP (οχι ομως και το χρησιμοτατο ηλεκτρομπλοκε, και συστημα DNA της AR...)
Άσχετο, αλλά το ξέρεις πως περιγράφεις μέσω Λαμίας ένα Cooper S με πιο μαλακή ανάρτηση, έτσι...?
σε οδηγικα κριτηρια ναι, αν ομως εχει και ηλεκτρομπλοκε, γιατι χωρις αυτο, καποιες στιγμες τα μουτρα ειναι ενοχλητικα. (κατι που εχω διαπιστωσει προσωπικα εχοντας οδηγησει και με, αλλα και χωρις) Ειναι βλεπεις και 20 αλογα παραπανω οι ρυθμισεις, τουλαχιστον στο cooper S 175, απο το THP, και ακομα συν 10αλογα περιπου για το fl...
-
οκ. ομολογώ οτι δέν κατάλαβα ακριβώς την μετριότητα, αλλά θα μου επιτρέψεις να πώ πως σε αυτο το διωρο, με τους ρυθμους που το ανώτερο τους όριο θέτει ο ορος test drive , δεν είδες τίποτα απο αυτο το αυτοκινητο. Οπως και απο κανένα αλλο . Ουτε και εγω θα εβλεπα, ουτε κανείς αλλος . Ειδες απλά, οτι 'σου αρεσει' ή 'δεν σου αρέσει' κάτι. Οτι 'σου κάνει' ή οχι. μεχρις εκει. το αν ηταν μέτρια ή καλή ή κακη, δυστυχως δεν το βλέπεις ετσι . Γεγονός, οτι η στάνταρ ανάρτηση, είναι καλύτερη της ηλεκτρονικής. και της απλής 155αρας ( με διαφορά).
Το ds3 δεν το έχω οδηγήσει, δεν αμφιβαλω ομως οτι θα ειναι τουλαχιστον πολυ καλό, καθότι citroen που κλεινει το μάτι στο χθές.Ποια ειναι η στάνταρ ανάρτηση της qv??
Η μιτο πάσχει σε όλες της , τις εκδόσεις στο θέμα ανάρτηση , πως να το κάνουμε ;;;
Κικιζα οδηγία άμεσα abarth Evo, θα βρεις αυτό που ψάχνεις
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το ds3 δεν το έχω οδηγήσει, δεν αμφιβαλω ομως οτι θα ειναι τουλαχιστον πολυ καλό, καθότι citroen που κλεινει το μάτι στο χθές.Ποια ειναι η στάνταρ ανάρτηση της qv??
...φανταζομαι προφανως θα εννοει, την παθητικη σπορ μεν, αλλα στανταρ, χωρις χρεωση, αναρτηση της Mito QV...
Η μιτο πάσχει σε όλες της , τις εκδόσεις στο θέμα ανάρτηση , πως να το κάνουμε ;;;
...και με μια τετραδα fsd σωστα ρυθμισμενα, ερχεται 'στα ισα της', και στην τελικη, ψωνιζοντας καμμια καλομτχ QV, γινεται και ετσι η δουλεια...
Κικιζα οδηγία άμεσα abarth Evo, θα βρεις αυτό που ψάχνεις
To ξερω και το γουσταρω οδηγικα, ειδικα το SS ...Δυστυχως δεν την βρισκω με την εμφανιση μεσα-εξω...
Αυτο που ψαχνω, προς το παρον υπαρχει σε project, και εαν πραγματοποιηθει σε πολυ κοντινη εμφανιση, βλεπω να αποτελει
πιθανοτερη επιλογη... (και οχι δεν ειναι φυσικα η 4C αν και θα ηθελα πολυ, προς το παρον, και για καμποσα χρονια σε καινουργιο δεν παιζει αυτη η δυνατοτητα, ουτε με σφαιρες... ) -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ποια ειναι η στάνταρ ανάρτηση της qv??
η μή ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ισως?
@ Κίκιζας Γ.
-
@ΓΚ: κι εγω θα πουλαγα το σπιτι μου για μια Mito GTA
-
Ποια ειναι η στάνταρ ανάρτηση της qv??
η μή ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ισως?
@ Κίκιζας Γ.
η οποία τι διαφορά φέρει από αυτή της 155αρας?
-
δεν το γνωρίζω δυστυχώς. μιλώντας για σκληροτητες κλπ.
-
δεν το γνωρίζω δυστυχώς. μιλώντας για σκληροτητες κλπ.άσε τις σκληρότητες, έχουν διαφορετικό κωδικό σαν ανταλλακτικό ?
-
Ηρέμησε νεαρέ. Επειδή τυγχάνει να είμαι φίλος και να έχω δει τι και ποιος είναι ο Δόκτωρ Κώστας aka spiderman, καλύτερα να τον ακούσεις. Από τα πολύ δυνατά χέρια που έχω γνωρίσει. Συφιλιάζεται δε, όταν το τιμόνι έχει σήμα της AR και το πιάνει στα χέρια του.
-
θα σε διαφωτίσει καλυτερα κάποιος πωλητής/συνεργείο. σιγουρα οχι εγω...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
το ιδανικο Hot-hatch supermini για τα γουστα μου θα ηταν μια QV με την αναρτηση του DS3 -τιμονι ιδανικα απο cooper s- αλλα και πληρως απενεργοποιουμενα ηλεκτρονικα, δυνατοτητα που επισης εχει το DS3 THP (οχι ομως και το χρησιμοτατο ηλεκτρομπλοκε, και συστημα DNA της AR...)
Άσχετο, αλλά το ξέρεις πως περιγράφεις μέσω Λαμίας ένα Cooper S με πιο μαλακή ανάρτηση, έτσι...?
σε οδηγικα κριτηρια ναι, αν ομως εχει και ηλεκτρομπλοκε, γιατι χωρις αυτο, καποιες στιγμες τα μουτρα ειναι ενοχλητικα. (κατι που εχω διαπιστωσει προσωπικα εχοντας οδηγησει και με, αλλα και χωρις) Ειναι βλεπεις και 20 αλογα παραπανω οι ρυθμισεις, τουλαχιστον στο cooper S 175, απο το THP, και ακομα συν 10αλογα περιπου για το fl...
Εννοείται... Για να μη σου πω και με το μηχανικό που φόραγαν τα 175άρια... (και οι μαλάκες το κατάργησαν στο fl και άφησαν μόνο το ηλεκτρομπλοκέ)...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ηρέμησε νεαρέ. Επειδή τυγχάνει να είμαι φίλος και να έχω δει τι και ποιος είναι ο Δόκτωρ Κώστας aka spiderman, καλύτερα να τον ακούσεις. Από τα πολύ δυνατά χέρια που έχω γνωρίσει. Συφιλιάζεται δε, όταν το τιμόνι έχει σήμα της AR και το πιάνει στα χέρια του.μπούσε που ακριβώς κολλάει το σχόλιο σου ?
και τι σχέση έχει η ικανότητα του να οδηγεί με την τεκμηρίωση της απάντησης του ?
-
θα σε διαφωτίσει καλυτερα κάποιος πωλητής/συνεργείο. σιγουρα οχι εγω.... Γεγονός, οτι η στάνταρ ανάρτηση, είναι καλύτερη της ηλεκτρονικής. και της απλής 155αρας ( με διαφορά).
γιατί εδώ φαίνεσαι βέβαιος ότι μιλάμε για διαφορετικό ανταλλακτικό...
ALFA ROMEO FORUM