-
Σκέφτομαι να αγοράσω το Lada Niva .
Κυρίως για την σχέση απόδοσης/τιμής που έχει . Δεν ξέρω όμως τι προβλήματα μπορεί να βγάλει , ούτε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα ίδια χρήματα.
θα παρακαλούσα τους ιδιοκτήτες Lada να παραθέσουν τις εμπειρίες τους με το όχημα .....Ευχαριστώ.
-
Κυρίως για την σχέση απόδοσης/τιμής που έχει . Δεν ξέρω όμως τι προβλήματα μπορεί να βγάλει , ούτε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα ίδια χρήματα.
θα παρακαλούσα τους ιδιοκτήτες Lada να παραθέσουν τις εμπειρίες τους με το όχημα .....Ευχαριστώ.
-
-
Σε Νίβα του 2004 αντιμετώπισα πάρα πολλά προβλήματα. Θα σου έλεγα (όπως μου έλεγαν κι εμένα αλλά δεν τους άκουσα) να βρεις ένα μεταχειρισμένο μονού σημείου ψεκασμού από το 1999 έως το 2001 και να το πάρεις αφού το δει ένας γνώστης μηχανικός πρώτα. Εκτός δρόμου το αμάξι είναι ασύγκριτο
-
To niva ειναι πολυ καλο εκτος δρομου , γιατι εκτος απο δυνατοτητες που εχει , δεν το λυπασαι κι'ολας .... Στο δρομο βεβαια ειναι αλλη ιστορια ...Δεν ειναι ανετο , ειναι θορυβωδες κ αργο ...
Τωρα ως αναφορά τις βλαβες , ψιλοπροβληματακια σιγουρα εχει και σιγουρα θα πρεπει να τα αντιμετωπισεις ....
Σε τελικη αναλυση το niva ειναι ενα ιδιαιτερο αυτοκινητο για ανθρωπους που ΞΕΡΟΥΝ τι αγοραζουν κ γιατι .....Παντως ΠΡΙΝ αγορασεις κοιτα εδω ...
-
Αν δε σε επίγει άμεσα η αγορά του Niva, θα σου πρότεινα να περιμένεις λιγάκι ώστε να δεις και το νέο Niva, αν θες ρίξε μια ματιά στα forum για αυτό:
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewtop ... 712ec.html
και
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=2213Νομίζω ότι πρόκειται για ενδιαφέρουσα πρόταση, και καλύτερα να συγκρίνεις και τα δύο ματαξύ τους, πριν αγοράσεις Niva.
-
σιγουρα στην αρχη εχει καπια προβληματακια, ομως να ξερεις οτι αυτα τα προβληματακια καλο θα ειναι να τα αντιμετωπισεις με καλυψη της εγγυησης της εταιρειας. θα ξερεις ετσι το αυτοκινητο σου καλυτερα και θα μαθεις μ'αυτο. σκεψου να παρεις μεταχειρισμενο και να μην ξερεις ο αλλος πως το δουλεψε, εχεις αγνοια στο 4χ4 που εδωσες χρηματα. εχω ακουσει για 4χ4 ανω των 30.000 ευρω με προβληματα πολυ σοβαρα. ετσι σε συμβουλευω να αγορασεις καινουργιο. με 10.000 ευρω μην περιμενεις ολα τελεια, ενω στα 30.000 ευρω περιμενεις και την πατας. Οσο στο μεταχειρησμενο, ποσα να γλιτωσεις; παντα θα ειναι μεταχειρησμενο.
-
Η προσωπική μου άποψη:
Το παλιό NIVA μου αρέσει σαν σουλούπι. Το καινούργιο όχι. Εγώ δεν θα το αγόραζα λόγω του ότι στην άσφαλτο έιναι λίγο άγριο και κάνει πολύ φασαρία.
Επίσης έιναι βέβαιο ότι βγάζει πολλά προβλήματα.Απο την άλλη είναι φτηνό και έχει φτηνά ανταλλακτικά και φυσικά πάει πολύ καλά εκτός δρόμου.
Θα το αγόραζα μόνο σαν εργαλείο . Ουσιαστικά σαν 2ο ή ίσως και 3ο αυτοκίνητο.Ενα Jimny πάει παντού, ουσιαστικά είναι αυτοκίνητο πόλης (λόγω όγκου) και είναι ιδιαίτερα αξιόπιστο. Δεν έχει χώρους αλλά με μια σχάρα αροφής κάτι γίνεται...
Το Vitara πασχει επίσης απο χώρους. Το Grand Vitara είναι πιό ακριβό αλλά εαν έβρισκα ένα καλό μεταχειρισμένο δεν θα το αγνοούσα...
-
lazy êáëýôåñá íá êïéôÜîåéò êÜôé óå Jimny êáé vitara üðùò óïõ åßðå êáé ï vasdaris.
Αγορά 4κινητου .....