-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
- Οι πολίτες. Δικαιούνται να κάνουν ότι 'μ@λκί@' θέλουν αρκεί να δηλώσουν ότι διαθέτουν αρκετή κρίση ώστε να αποφασίζουν αυτοί πότε θα τηρούν τον νόμο, πότε θα τον εφαρμόσουν στους άλλους και πότε θα τον αγνοούν.
Από την στιγμή που τα όρια ταχύτητας στις ΕΟ τις χώρας μας είναι ΓΕΛΟΙΑ (νομίζω συμφωνούμε όλοι σ'αυτό) δυστυχώς (ή ευτυχώς) μαθαίνουμε να τα αγνοούμε, ακόμα και τα σωστά...
-
δεν διαφωνω.σιγουρα το 120 σε εθνικη οδο με 3 λωριδες ανα κατευθυνση,ειναι μικρο.
αλλα αλλο να το αγνοουμε και να το παραβιαζουμε λιγακι,κατι που ολοι κανουμε,π.χ 140 και 160,και αλλο αν το ξεσκιζουμε π.χ 220.
με αυτην την λογικη και το οριο στο αλκοολ πολλοι το θεωρουν γελοιο.και ακομα περισσοτεροι το αγνοουν. -
Χρήστος Λάππας
Εσυ καταλαβαινεις οτι γουσταρεις και οτι σε βολευει για να κανεις το κυρηγμα σου. Αλλα δεν μου απαντησες στο αλλο τοπικ που σε ρωταγα και κανεις τον κινεζο, οταν σε επιασαν με 160τοσα στην εθνικη και ειπες οτι παραδεχτηκες στους μπατσους οτι ηταν λαθος,
α) το πιστευες πραγματικα οτι ηταν λαθος? Αν ναι, γιατι το εκανες?
β) το ελεγες απλα για να το ακουσουν οι μπατσοι μπας και σου κανουν καμμια εκπτωση? Οπου φυσικα εσυ 'ξερεις καλυτεραεγω ειμαι σιγουρος οτι μονο στο κυρηγμα στους αλλους εισαι καλος, ενω φυσικα στον δρομο εσυ 'ξερεις καλυτερα' και αποφασιζεις μονος σου τι ειναι σωστο και τι οχι.
kasel
edit -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
kasel
edit.Το έχεις κουράσει πια kacey μ' αυτή την απάντηση. Ο kasel έκανε μια βλακεία για την οποία μετάνοιωσε τελικά. Δε μπορείς όποτε πάει να μιλήσει ο άνθρωπος να του τη λες γι' αυτή του την πράξη. Έχεις αναφέρει και συ κατα περιόδους αρκετές καφρίλες που έχεις κάνει, δε στις κοπανάει όμως κάποιος όλη την ώρα ως απάντηση σε κάποιο ποστ σου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Χρήστος ΛάππαςΕσυ καταλαβαινεις οτι γουσταρεις και οτι σε βολευει για να κανεις το κυρηγμα σου. Αλλα δεν μου απαντησες στο αλλο τοπικ που σε ρωταγα και κανεις τον κινεζο, οταν σε επιασαν με 160τοσα στην εθνικη και ειπες οτι παραδεχτηκες στους μπατσους οτι ηταν λαθος,
β) το ελεγες απλα για να το ακουσουν οι μπατσοι μπας και σου κανουν καμμια εκπτωση? Οπου φυσικα εσυ 'ξερεις καλυτεραεγω ειμαι σιγουρος οτι μονο στο κυρηγμα στους αλλους εισαι καλος, ενω φυσικα στον δρομο εσυ 'ξερεις καλυτερα' και αποφασιζεις μονος σου τι ειναι σωστο και τι οχι.
kasel
edit.. -
@Χρήστος Λάππας
Έγραψες!!!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σουΟ χρήστης kacey έγραψε:
Χρήστος ΛάππαςΕσυ καταλαβαινεις οτι γουσταρεις και οτι σε βολευει για να κανεις το κυρηγμα σου. Αλλα δεν μου απαντησες στο αλλο τοπικ που σε ρωταγα και κανεις τον κινεζο, οταν σε επιασαν με 160τοσα στην εθνικη και ειπες οτι παραδεχτηκες στους μπατσους οτι ηταν λαθος,
Και γω κινούμαι σε αρκετούς δρόμους με αρκετά περισσότερα χιλιόμετρα από το όριο του δρόμου, σε περίπτωση όμως που με σταματήσουν θα κάνω την πάπια, θα πάρω την κλήση μου και θα βγάλω το σκασμό μιας και φυσικά το ξέρω ότι θα έχω παρανομήσει. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δε θεωρώ παράλογα τα όρια κάποιων δρόμων, το ότι όμως θα με σταματήσουν δε σημαίνει ότι κακώς το έκαναν. Τον ΚΟΚ θα επιβάλλουν, κάτι που είναι η δουλειά τους. Και επειδή κάποιοι θα πουν ότι το να σε σταματάνε στην εθνική με 140 και να μη σε γράφουν για κάθε άλλου είδους καγκουριές, καφρίλες, κτλ που κάνεις ότι είναι τραγικό θα πω ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί τους. Ελπίζω λοιπόν κάποια στιγμή να αρχίσουν να γράφουν και γι' αυτά και όχι να σταματήσουν να γράφουν για ταχύτητα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όταν έχουν στήσει ραντάρ σε επικίνδυνο σημείο, οφείλουμε να τους εξηγήσουμε πόσο μ@λ@κες είναι διότι με το να σταματήσεις κάποιον εκεί μπορεί να προκληθεί ατύχημα. Από την άλλη, αν βάλουν σταθερή κάμερα στο επικίνδυνο σημείο (και ταμπέλα που προειδοποιεί για την ύπαρξη της) οφείλουμε να θυμίσουμε ότι όποιος είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει την ελευθερία του για χάρη της ασφάλειας δεν αξίζει ούτε ελεύθερος ούτε ασφαλής να είναι και να αποκηρύξουμε μετά βδελυγμίας τον μεγάλο αδελφό των δρόμων. Αν δε, διαλέξουν να στήσουν φορητό ραντάρ σε σημείο που μπορούν να σταματήσουν τα αυτοκίνητα με ασφάλεια πριν από επικίνδυνα σημεία, τότε επανερχόμαστε στο κλασικό «μόνο στις ευθείες ξέρουν να γράφουν οι κ@λ@μπατσοι.
Υπάρχει και η εξής εναλλακτική που στην Ελλάδα φαντάζει ακατόρθωτη: στο επικίνδυνο σημείο υπάρχει τροχαία ραντάρ που απλά καταγράφει την παρανομία και μετά από 1-2-3χλμ. - σε ασφαλές σημείο - υπάρχει μπλόκο που σε σταματάει κατόπιν ειδοποίησης από τους χειριστές του ραντάρ. Επίσης, μπορεί στο επικίνδυνο σημείο που υπάρχει το ραντάρ και λίγο πιο μπροστά να κόβει βόλτες συμβατικό όχημα που θα ενημερώνεται από το προσωπικό του ραντάρ και θα σε πλευρίζει και θα σε σταματάει λίγο αργότερα.
Είναι τόσο δύσκολο τα μπλόκα να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο;;; Όντως θα χρειάζεται το διπλάσιο προσωπικό ανά μπλόκο, αλλά θα γίνεται ΣΩΣΤΑ η δουλειά! -
ΚΕΙΣΥ ΑΜΑ ΣΕ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ ΘΑ ΦΤΑΙΩ;
ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ;
ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΔΙΑΝΟΙΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟ ΤΡΟΠΟ.
ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΡΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ,ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΝΑΒΡΙΖΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ.
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ,ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΜΕΤΑ.
ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ.
ΠΑΝΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ.
ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗ.
ΒΓΗΚΕ Ο ΚΕΙΣΥ Ο ΤΙΜΩΡΟΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗ ΠΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΖΩΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΚΗΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
@Χρήστος ΛάππαςΈγραψες!!!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σουΧρήστος Λάππας
Εσυ καταλαβαινεις οτι γουσταρεις και οτι σε βολευει για να κανεις το κυρηγμα σου. Αλλα δεν μου απαντησες στο αλλο τοπικ που σε ρωταγα και κανεις τον κινεζο, οταν σε επιασαν με 160τοσα στην εθνικη και ειπες οτι παραδεχτηκες στους μπατσους οτι ηταν λαθος,
Και γω κινούμαι σε αρκετούς δρόμους με αρκετά περισσότερα χιλιόμετρα από το όριο του δρόμου, σε περίπτωση όμως που με σταματήσουν θα κάνω την πάπια, θα πάρω την κλήση μου και θα βγάλω το σκασμό μιας και φυσικά το ξέρω ότι θα έχω παρανομήσει. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δε θεωρώ παράλογα τα όρια κάποιων δρόμων, το ότι όμως θα με σταματήσουν δε σημαίνει ότι κακώς το έκαναν. Τον ΚΟΚ θα επιβάλλουν, κάτι που είναι η δουλειά τους. Και επειδή κάποιοι θα πουν ότι το να σε σταματάνε στην εθνική με 140 και να μη σε γράφουν για κάθε άλλου είδους καγκουριές, καφρίλες, κτλ που κάνεις ότι είναι τραγικό θα πω ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί τους. Ελπίζω λοιπόν κάποια στιγμή να αρχίσουν να γράφουν και γι' αυτά και όχι να σταματήσουν να γράφουν για ταχύτητα.
Ναι μαστορα, εγω ομως δεν κανω κηρυγμα στους αλλους για πραγματα που κανω ο ιδιος οπως κανει ο λαππας...μας εχει ζαλισει τα ουμπαλα για την ταχυτητα, για τα ορια, για την δουλεια της αστυνομιας, και μετα βγαινει και παιρνει μια κληση για 167 χαω και γυρναει και απανταει 'ηταν λαθος συγνωμη', και μετα συνεχιζει να μας κανει και κυρηγμα εδω μεσα.
Ουτε λεω στους μπατσους 'ναι συγνωμη ηταν λαθος δεν θα το ξανακανω' για να μου την χαρισουν, τους λεω οτι λεω και εδω μεσα: οτι για τις συγκεκριμενες συνθηκες (αυτοκινητο, κινηση, δρομος, τροπος οδηγησης κλπ), θεωρω οτι η ταχυτητα μου ηταν οκ, αμα θελετε γραψ'τε με. Τις περισσοτερες φορες συμφωνουν μαζι μου.
Προσεξε τωρα, λες οτι αμα σε πιασουν κανεις την παπια και παιρνεις την κληση γιατι ησουν παρανομος. Και εγω αμα μου δωσουν κληση για κατι παρανομο που εκανα (γιατι εχουν προσπαθησει να μου δωσουν και κλησεις για πραγματα που ΔΕΝ εκανα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα), και εγω το βουλωνω. Δεν ζητησα ποτε αμα με πιασουν, να μην μου δωσουν κληση.
Αυτο που φωναζω τοσο καιρο ειναι οτι εφ'οσον η δυναμη της αστυνομιας και η δυνατοτητα της να βεβαιωνει παραβασεις ειναι πεπερασμενη και οχι απεριοριστη (σε απλα ελληνικα: δεν μπορουν να ειναι παντου), να κοιτανε να κυνηγανε τις παραβασεις που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κανουν διαφορα στην ασφαλεια ολων μας, και οχι να μου παιζουν κρυφτουλι στις ατελειωτες ευθειες αδειων ΕΟ. Οταν δε μου κανου και κυρηγμα για να με πεισουν οτι το κανουν για το καλο μου/μας και οτι ετσι προαγουν την οδικη ασφαλεια, προσβαλλουν την νοημοσυνη μου και για αυτο τους χαρακτηριζω ετσι οπως τους χαρακτηριζω, ΟΧΙ επειδη 'εφαρμοσαν τον νομο'...
Παμε τωρα και στο τρομερο ποιημα του Λαππα που 'ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΕΓΑΛΕ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ':
για το 1), ναι ο πολιτης εχει το δικαιωμα να κανει οτι μλκια θελει εφ'οσον μετα πληρωσει τις συνεπειες. Αμα ο μαλακας μηχανακιας εσκαγε στην μπαριερα και εγω εφταιγα, θα πηγαινα φυλακη, σωστα? Αν ομως δεν εφταιγα, ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΑ.
για το 2)
ναι, ΑΠΑΙΤΩ οι αστυνομικοι να ΜΗΝ τραυματισουν καποιον αμα δεν μπορουν να τον σταματησουν αλλιως, ειδικα οταν προκειται για τροχαια παραβαση.ΑΠΑΙΤΩ οι μπατσοι να μην εξαντλουν την αυστηροτητα τους με εκδικητικο τροπο στον επομενο επειδη δεν μπορεσαν να κανουν κατι για τα μηχανακια.
ΑΠΑΙΤΩ οι αστυνομικοι να μην θεωρουν εξ'ορισμου υποπτο το να μην σταματησει καποιος σε μπλοκο (ακου μλκια που ειπε ο ανθρωπας), ειδικα απο την στιγμη που ξερουν οτι δεν θα τους πιασουν. Και εγω αμα μου εκαναν νοημα σε μπλοκο, ηξερα οτι θελουν να με γραψουν για ταχυτητα αλλα παραλληλα ηξερα οτι μπορω να τους ξεφυγω, θα εφευγα. Αυτο με κανει υποπτο για ληστεια/βιασμο και κατι αλλα ωραια που διαβασα? Ακου εκει 'εξ'ορισμου υποπτος'...
ΑΠΑΙΤΩ οι αστυνομικοι να μην με γραφουν εξω απο το Riba's/Island (καλα, ειδικα εκει...) για ταχυτητα απο την στιγμη που δεν κανουν τιποτα για τα 3 φαινομενα που δημιουργουν την επικινδυνοτητα στο σημειο και συμβαινουν μπροστα στα ματια τους (μεθυσμενοι που φευγουν απο τα μαγαζια, πεζοι που περναν απο οπου και οποτε θελουν και ειδικοτερα αυτοκινητα που παρκαρουν πανω στην παραλιακη), επειδη τα εχουν κανει πλακακια με τα εν λογω μαγαζια...
ΑΠΑΙΤΩ οι αστυνομικοι ΚΑΙ να στησουν ρανταρ στα πραγματικα επικινδυνα σημεια, ΚΑΙ να σταματανε κοσμο με τετοιο τροπο ωστε να μην κινδυνευει. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ το πως θα το κανουν, αυτο ειναι δικο τους προβλημα που ΠΡΕΠΕΙ να λυσουν.
ΑΠΑΙΤΩ οι αστυνομικοι να ΜΗΝ ελεγχουν ταχυτητα σε μη επικινδυνα σημεια (σε συνδυασμο με το απο πανω, ΟΧΙ να μην ελεγχουν ταχυτητα καθολου), ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη ο λογικος ανθρωπος στο επικινδυνο σημειο θα κοψει ενω στο ακινδυνο σημειο, εκει που τον περιμενει το ρανταρ, θα 'τρεξει'. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, θα κοβει στα ακινδυνα σημεια γιατι ξερει οτι τον περιμενει ρανταρ, ενω θα τρεξει στα επικινδυνα ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ξερει οτι εκει κανεις δεν θα τον ελεγξει, με αποτελεσμα να ερθει να καρφωθει πανω μου...
Οπως βλεπεις, πουθενα δεν εχω μιλησει για κοκκινα, στοπ, μονοδρομους, λεωφορειολωριδες, διαβασεις πεζων, παρα μονο για το θεμα τις ταχυτητας και αυτο παντα σε συναρτηση με τις εκαστοτε ΣΥΝΘΗΚΕΣ και ΔΡΟΜΟΥΣ, συγκεκριμενα σε αδειες μεγαλες οδικες αρτηριες. Καταλαβες τιποτα ουσιαστικο ή τσαμπα τα λεμε για να ξαναβγει ο λαππας και να μας λεει για την ταχυτητα?
kasel
αντε να πατησεις κανεναν με την νταλικα σου παλικαρι μου. Εγω δεν κρινω τους αλλους ενω εχω κανει μλκιες, καταλαβες? Οσο για το βρισιδι, προτιμω να σου πω 'εισαι μαλακας', παρα να το λεω στα πλαγια οπως εσυ λεγοντας παπαριες του τυπου 'με αυτα που γραφονται εδω μεσα απο μερικους, καταλαβαινεις τι κυκλοφορει εκει εξω' και 'που περιμενεις να καταλαβουν τι εννοεις φανταστικε Λαππα', 'στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα' και κατι αλλα χαρουμενα. Εκτος αν δεν καταλαβαινω ελληνικα και αυτα δεν ειναι προσωπικες επιθεσεις... -
edit -
Tέλος κύριοι. Από εδώ και στο εξής κάθε προσωπική επίθεση θα διαγράφεται. [Moderator - cmarin]
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα