-
Α μπράβο, αυτό είναι. Δηλαδή αγοράζεις μπαταρίες κάθε μέρα;
-
Έχετε σκεφτεί ότι έτσι το ποδήλατο γίνεται κάπως έτσι...
-
Καλύτερα λατέρνα, παρά χαλκομανία από κανέναν γκαβούλιακα οδηγό.
Dimbasa, αν θυμάμαι καλά, οι οδηγίες λέγανε ένα σετ αλκαλικές μπαταρίες κρατάει 20 ώρες στα λεντάκια ή 4-5 ώρες στο laser και τις διπλάσιες αν είναι στο flashing mode. Δεν κάνω ποδήλατο βράδυ συχνά, οπότε έχω πάνω επαναφορτιζόμενες που δουλεύουν μιά χαρα για τα λεντάκια και έχω στο τσαντάκι ένα σετ φρέσκες αλκαλικές, να φορέσω αν χρειαστώ για το laser.
-
Ανεβαίνει πολύ το κόστος δηλαδή. Γιατί το θέμα είναι να βγαίνεις σε καμιά λεωφόρο και να το βάζεις, όχι να φοβάσαι μη σου κάψει μπαταρία...
-
Εγώ ήθελα να ήξερα αυτά τα βόδια οι μπαταριάδες, γιατί δεν έχουν κάνει τις επαναφορτιζόμενες 1.5V και τις έχουν ακόμη 1.2 ...
-
φορεσα λασπωτηρες και θελω να βαλω και πισω σχαρα, αλλα τσιγκουνευομαι, προς το παρον ..
-
Στο kona? Βαλε φωτο για να επεξεργαστεί η επιλογή σου απο ειδική επιτροπή style guruzz.
Σε μενα με τα ασφαλτινα δεν πετάει καθόλου νερό. Ειδικα σε καλη άσφαλτο
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
από τα ομορφότερα ποδήλατα που έχω δει (και την τσέπη βέβαια....)
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Στο kona? Βαλε φωτο για να επεξεργαστεί η επιλογή σου απο ειδική επιτροπή style guruzz.Σε μενα με τα ασφαλτινα δεν πετάει καθόλου νερό. Ειδικα σε καλη άσφαλτο
Πεταγε νερο κανονικα. Με την πρωτη ευκαιρια θα βγαλω φωτο και θα ανεβασω, ειναι της Zefal η σειρα Trail (10E)
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
To Merida να το συγκρίνεις καλύτερα με το Megistο και όχι το Crossmo επειδή υπερτερεί σχεδόν παντού...
ο λογος που συγκρινω αυτα τα 2 ειναι η παραπλησια τιμη τους...crossway 350 vs crossmo 340
το megisto πλεον ξεκιναει απο 420 ε και δεν υπαρχει σε stock...Πριν από κάνα μήνα και κάτι μου είχαν προτείνει το megisto στο whellmania και φυσικά η τιμή έπεφτε κάτω από τα 4 κατοστάρικα.
Δεν κάνεις ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις. -
αποφασισα να βγαλω το ποδηλατο μου σε κυκλοφορια. αλλαξα λαστιχα και ντιζες φρενου-ταχυτητων.
ηταν παρατημενο στην αποθηκε 5 χρονια. δουλευει τελεια αλλα θα ηθελα 24 η 27 ταχυτητες (21 εχει)
http://postimage.org/image/m16wjhb5d/ -
Εγω την Κυριακή θα παω μαλλον σε 8αρα κασέτα απο 7αρα. Μαζι με αλλαγή shifters, κασέτας.
Περίεργο setup εχεις. κοντος λαιμος τιμονιού και η σελα πολύ πίσω μου φαίνεται. Σε βολευει?
-
@carfanatic και το δικο μου θελει 8 πισω, ακομα καλητερα αν βαλω 9. το στησιμο ειναι του αδερφου μου
που ειναι ψηλοτερος απο μενα και δε με βολευει καθολου ετσι. δεν προλαβα να το ρυθμισω.
5 λεπτα βολτα το εκανα χτες να δω αν δουλευουν σωστα οι ταχυτητες με τις καινουριες ντιζες.
θα το φτιαξω στα μετρα μου αυριο. ξερεις ποιο ειναι το κολπο για να βγουνε οι δισκοι των ταχυτητων
απο τους αξονες? -
fat bikes λέγονται
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Επειδη ειμαι απο το κινητο και δεν εχω την υπομονη να το ψαξω.... υπαρχει κανενας στην αθηνα για οικονομικη και καλη ακτινολογηση;Στάλθηκε από το GT-S7562 μου
Δεν πρέπει να υπάρχει ποδηλατάδικο που να μην κάνει ακτινολόγηση. Εγώ κάνω μόνος μου.
Επειδη εγω δεν μπορω να την κανω μονος μου.... και επειδη μπορει να κανουν ολα τα ποδηλαταδικα... αλλα ζητανε πολλα (20-25 ο τροχος)
Γνωριζει κανενας καποιον που να ειναι πιο οικονομικος?(Εκτος και αν ολοι παιζουν σε αυτα τα νουμερα!)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
από τα ομορφότερα ποδήλατα που έχω δει (και την τσέπη βέβαια....)το Λοττε ΙΙ με άρεσε πολύ
τιμούλες βεβαια δε γράφει πουθενα
-
Υπολόγισε πάνω κάτω ενάμιση χιλιάρικο!
Αν σε ενδιαφέρει, ένα τηλέφωνο στην quad imports θα σου λύσει τις απορίες.
Υπερεκτιμημένο...edit, Τα δεσίματα στο σκελετό τα πρόσεξε κανείς; Μπρρρ...
Anyway με τα ίδια λεφτά υπάρχει και αυτο, http://sogrenibikes.com/index.php?main_ ... ucts_id=20 -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
από τα ομορφότερα ποδήλατα που έχω δει (και την τσέπη βέβαια....)
το Λοττε ΙΙ με άρεσε πολύ
τιμούλες βεβαια δε γράφει πουθενα
αν πατήσεις κάθε μοντέλο έχει προτεινόμενες λιανικές. (από 1350-3200€ )
-
Ο χρήστης Alexis 5 έγραψε:
Επειδη εγω δεν μπορω να την κανω μονος μου.... και επειδη μπορει να κανουν ολα τα ποδηλαταδικα... αλλα ζητανε πολλα (20-25 ο τροχος)
Γνωριζει κανενας καποιον που να ειναι πιο οικονομικος?(Εκτος και αν ολοι παιζουν σε αυτα τα νουμερα!)
Αποκλείεται. Δύσκολα θα σου πάρουν πάνω από 5ευρώ/τροχό. Η τιμή αυτή που λες είναι μάλλον για πλέξιμο τροχού δηλαδή να πας ακτίνες/στεφάνια/κέντρα και να σου πλέξουν τροχό. Χώρια που με ένα 50άρι βρίσκεις τροχούς μεταχειρισμένους με χιλιόμετρα πρώτης βόλτας.
Εάν εννοεί για ακτινολόγηση, πές μας όνομα να στήσουμε λαϊκό δικαστήριο!
Τα σιντελαχαουβεναντενκιουμπελβάγκενκλώνιασίφερτζάγκερπάντεουερ είναι φαντάστικα στο μάτι , αλλά φανταστικότερα στην τιμή . Ελπίζω πάντως κάποια μέρα να πειστούν οι κατασκευαστές ότι ο μέσος ποδηλάτης βαριέται τη ζωή του να καθαρίζει αλυσίδες και κασσέτες και να γίνουν οι ιμάντες/εσωτερικές προσιτές στον κόσμο...
-
Ωραια... επειδη τα 20-25 ειναι πολλα.... που μπορω μεσα στην αθηνα να βρω με 5€ ανα τροχο; στο περιστερι και στα περιξ πηρα αυτες της τιμες το καλοκαιρι!
Στάλθηκε από το GT-S7562 μου
Η ζωή...ποδήλατο!