-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
ΔΙΑΜΑΡΤΎΡΟΜΑΙ εντονα για τον... φονικο inox εσωτερικό διάκοσμο του QQ!
Θα ακολουθησει φωτογραφικο ντοκουμέντο του σοβαροτατου τραυματισμου μου!Sent from my MT27i using Tapatalk
Πρεπει να μιλας για το πομολο που ανοιγει την πορτα, ειχα την εντυπωση οτι στο face lift διορθωθηκε
Κωστα βαλε λιγο σελοτειπ,οχι στο τραυματισμενο δαχτυλο, στο πομολο μεχρι να πας να στο αλλαξουν.Στο δικο μου μεχρι να αλλαξω το χερουλι στη θεση του συνοδηγου εβγαινα και ανοιγα εγω απ΄εξω την πορτα στην γυναικα μου, οταν ειδε την σκηνη μια γειτονισα μου εστειλε τον αντρα της να επιβεβαιωθει για το ποσο ευγενικος ημουν με την γυναικα μου μετα απο ...τοσα χρονια.
Επίτηδες δεν το διορθώνουν Γιώργο αφού το QQ απευθύνεται στους gentlemen
@Κώστας: Κάποιο άλλο χέρι έπρεπε να κοπεί, να ησυχάσουμε λίγο από τις υπογραφές του
Και όχι το δικό σου -
Σωστά! Το εσωτερικό ινοξ χερούλι ... σφάζει!
Προχθές ένα τσίμπημα αλλά χθες ... σφαγή!!!
Και ... πονάει ...ΥΓ. Συγνώμη για τα πολλά ... αποσιωπητικά ( ) ... αλλά ... πονάει ...
@pgeorge την φλούδα αυτη προς το παρόν την κολλησα με κολλα και έβαλα επάνω ένα μικρό στρογγυλο Hansaplast, ίδιο με αυτο που έβαλα και στην πληγη!
@i30mania σκέφτομαι ... το συγκεκριμένο QQ θα ήθελα να έχει 1 αστερι μονο στο NCAP ... να ειμαστε σίγουροι!
-
ασφαλεια ζωης εχεις;
-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Στο δικο μου μεχρι να αλλαξω το χερουλι στη θεση του συνοδηγου εβγαινα και ανοιγα εγω απ΄εξω την πορτα στην γυναικα μου, οταν ειδε την σκηνη μια γειτονισα μου εστειλε τον αντρα της να επιβεβαιωθει για το ποσο ευγενικος ημουν με την γυναικα μου μετα απο ...τοσα χρονια.Ενα θα πω και λόγω της ημέρας. χρόνια σας πολλά και πάντα έτσι!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ασφαλεια ζωης εχεις;Ειμαι υπέρ της κοινωνικής ασφάλισης!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
http://i45.tinypic.com/15fip8y.jpgΠροχθές ένα τσίμπημα αλλά χθες ... σφαγή!!!
http://i45.tinypic.com/29c45l.jpg
Και ... πονάει ...ΥΓ. Συγνώμη για τα πολλά ... αποσιωπητικά ( ) ... αλλά ... πονάει ...
@pgeorge την φλούδα αυτη προς το παρόν την κολλησα με κολλα και έβαλα επάνω ένα μικρό στρογγυλο Hansaplast, ίδιο με αυτο που έβαλα και στην πληγη!
@i30mania σκέφτομαι ... το συγκεκριμένο QQ θα ήθελα να έχει 1 αστερι μονο στο NCAP ... να ειμαστε σίγουροι!
1000 euro και το ξεφορτώνεσε το QQ μια και καλη... Η τιμη που σου κάνω ειναι δικαιη θεωρω για τετοια σκοτωστρα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
http://i45.tinypic.com/15fip8y.jpgΠροχθές ένα τσίμπημα αλλά χθες ... σφαγή!!!
http://i45.tinypic.com/29c45l.jpg
1000 euro και το ξεφορτώνεσε το QQ μια και καλη... Η τιμη που σου κάνω ειναι δικαιη θεωρω για τετοια σκοτωστρα...
Πολλα δινεις.Το αιμα δεν καθαριζει ευκολα.
-
1000 euro και το ξεφορτώνεσε το QQ μια και καλη... Η τιμη που σου κάνω ειναι δικαιη θεωρω για τετοια σκοτωστρα...Σιγα μη παρω και λεφτά! Στο χαρίζω!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σιγα μη παρω και λεφτά! Στο χαρίζω!
θες το κακο μου ε καθαρμα?
-
Κορσέρ, ζήτα και τα χρήματα για την αλλαγή του φονικού inox όπλου. Αλλά εσένα σε φοβάμαι μην το πάρεις και παραδώσεις πινακίδες.
-
1000 euro και το ξεφορτώνεσε το QQ μια και καλη... Η τιμη που σου κάνω ειναι δικαιη θεωρω για τετοια σκοτωστρα...corsair
να σου μεινει και κατι για να αγορασεις νεο χερουλι. -
No.1 σε πωλήσεις με το παρόμοιο ASX της mitsubishi...
-
Τίποτα το καινούριο δηλαδή. Εδώ και πολλά χρόνια ...
-
Καλημερα φιλοι μου και απο μενα.
Εχει ερθει το πληρωμα του χρονου να αλλαξω το αγαπημενο μου opel astra 2007 1.6
Εχω διαβασει με ιδιαςτερο ενδιαφερον ολααυτα που γραφονται εδω μεσα μιας και ειμαι αναμεσα σε2 αυτοκινητα- qq 1.6dci 4x4 action
- asx 1.8 diesel 4χ4
Τα εχω οδηγησει και τα 2 και η αληθεια ειναι πως το qq μου φανηκε πιο σπιρτοζικο σε σχεση με τον γιαπωνεζικο κινητηρα της mitsubishi.βεβαιατο asx ισωςνα εχει πιο πολλα γκαζια μετα γιατι ειναι 1800 με 150 αλογα.
Αυτο που με ξενερωνει αφανταστα στο qq ειναι ο πανφτωχος εξοπλισμος... με 24χιλ περνεις αμαξι χωρις κλιματισμο και ζαντες , ενω η επομενη εκδοση που τα περιεχει εχει 26χιλ.,την ιδια στιγμη το asx με 25χιλ εχει τα παντα..
Θα το ειχα αγορασει ηδη αλλα αυτο με φρεναρει και με κανει να σκεφτομαι το asx ...
Περιμενω τα σχολια σας..
-
Θέτεις τα δικα σου κριτήρια και η επιλογη δικη σου!
Θα σου προτεινα να δεις και το aftersales τους παντως.
Εξοπλιστικά θα συμφωνήσω με οτι λες.Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Ωραίο το ASX... Αν δεν γίνεται να δωσεις το επιπλέον ποσό για την acenta , πάρε το Mitsubishi
Εν τω μεταξύ σήμερα λέω να κάνω μια καγκουρια στο QQ. Λευκός φωτισμός στο πορτ μπαγκάζ -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εν τω μεταξύ σήμερα λέω να κάνω μια καγκουρια στο QQ. Λευκός φωτισμός στο πορτ μπαγκάζ
Έχουμε και τετοιο πραγμα?
Άσχετο-σχετικό! Γιωργο οι ψείρες στα μπροστα φωτα τι χρωμα φως βγάζουν? Λευκό ή κίτρινο?Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Πσσσσ αρχισαμε τις καγκουριες
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Πσσσσ αρχισαμε τις καγκουριεςΚαλοπισμο τον λενε στα QQs!
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Ο χρήστης makgero έγραψε:
Καλημερα φιλοι μου και απο μενα.
Εχει ερθει το πληρωμα του χρονου να αλλαξω το αγαπημενο μου opel astra 2007 1.6
Εχω διαβασει με ιδιαςτερο ενδιαφερον ολααυτα που γραφονται εδω μεσα μιας και ειμαι αναμεσα σε2 αυτοκινητα- qq 1.6dci 4x4 action
- asx 1.8 diesel 4χ4
Τα εχω οδηγησει και τα 2 και η αληθεια ειναι πως το qq μου φανηκε πιο σπιρτοζικο σε σχεση με τον γιαπωνεζικο κινητηρα της mitsubishi.βεβαιατο asx ισωςνα εχει πιο πολλα γκαζια μετα γιατι ειναι 1800 με 150 αλογα.
Αυτο που με ξενερωνει αφανταστα στο qq ειναι ο πανφτωχος εξοπλισμος... με 24χιλ περνεις αμαξι χωρις κλιματισμο και ζαντες , ενω η επομενη εκδοση που τα περιεχει εχει 26χιλ.,την ιδια στιγμη το asx με 25χιλ εχει τα παντα..
Θα το ειχα αγορασει ηδη αλλα αυτο με φρεναρει και με κανει να σκεφτομαι το asx ...
Περιμενω τα σχολια σας..
για ποιο λογο αλλαζεις ενα σχετικα καινουργιο αυτοκινητο;;;;
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)