-
Το autobild ειναι μια απαράδεκτη φυλλάδα που δεν αξίζει ούτε μισό ευρώ.
Ούτε για προσάναμμα δε κανεί το χαρτί του.
Έχω εκνευριστει με τις ψεύτικες συγκρίσεις του και τις περιγραφές που κανεί λες και γράφει μωρό δημοτικού. -
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Στο τρέχον Autobild συγκριση Golf-Leon βγάζει νικητή το Golf στα σημεία, αφού προηγουμένως διαπιστώνει ισοπαλία (!) στο ερώτημα 'είναι το Leon πιο προσιτό αυτοκίνητο;' !!! Επειδή, λέει, το Golf έχει καλύτερη μεταπώληση δεν μπορεί να ειπωθεί ότι το Leon, αν και φθηνότερο, είναι πιο προσιτό...!Έλεος, καταλαβαίνω το Autobild, ή όποιον άλλον τέλος πάντων, να θεωρεί ότι το Golf είναι καλύτερο, πιο ολοκληρωμένο, κ.λπ., αλλά θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο ερώτημα για να μαγειρέψουν το αποτέλεσμα που θέλουν...
Εδώ που τα λέμε, το 10% διαφορά στην τιμή ίσως όντως να αντισταθμίζεται από την οριακά καλύτερη απτή ποιότητα του Golf και την καλύτερη μεταπώληση. Δεν το θεωρώ παράλογο επιχείρημα.
-
Η ερώτηση είναι ποιο αυτοκίνητο είναι πιο προσιτό και όχι π.χ. ποιο είναι καλύτερη αγορά αν λάβουμε υπόψη και άλλους παράγοντες... Επομένως η απάντηση είναι άστοχη, διότι πιο προσιτό αυτοκίνητο είναι αποκλειστικά το πιο φτηνό, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν αυτοκίνητα 'απρόσιτα' για άλλους λόγους... π.χ. γιατί δεν ανταποκρίνονται στα (ερωτικά) καλέσματα του αγοραστή... ή σε σνομπάρουν γιατί είσαι Έλληνας...!
Είναι σαν να ρωτάς ποιο είναι πιο γρήγορο και να σου απαντούν ότι πιο γρήγορο είναι το 'Α' αλλά το 'Β' είναι πιο βαρύ, επομένως... ισοπαλία! Όπως επίσης είναι σαν να ρωτάς ποιο είναι πιο ποιοτικό και να σου λένε πιο ποιοτικό είναι το 'Α' αλλά το 'Β' είναι φθηνότερο, επομένως... πάλι... ισοπαλία!
Πιθανόν να πρόκειται για κακή μετάφραση από το γερμανικό κείμενο.
-
Ναι, έχεις δίκιο, η διατύπωση είναι λανθασμένη. Φαντάζομαι ότι εννοούν σχέση τιμής/αξίας. Δεν έχω διαβάσει το έντυπο όμως, δεν ξέρω καν αν είναι μεταφρασμένο κείμενο ή όχι.
-
Την ίδια στιγμή που ακούγεται πως θα επανέλθει η τετρακίνητη έκδοση καθώς και cupra με 280+ άλογα, ιδού κ τo 3θυρο Leon:
Σε αναμονή των επίσημων φωτό. -
Sporty Seat Leon SC joins five-door:
http://www.autocar.co.uk/car-news/genev ... -five-door
το τρίθυρο μοιάζει ακόμα περισσότερο με το Α3 από το πλάι και πίσω. Ωραίο είναι πάντως...
-
Ειχαν τοση κάψα να μεγαλώσουν το Ibiza? 5θυρες και τωρα και 3θυρες αηδίες ...
Στις 2 προηγούμενες γενιές Leon σταματάει η αισθητική! -
Εγω νομιζω οτι βλεπω το επομενο μου αυτοκινητο!!
(Καααααααποια στιγμη... ) -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Εγω νομιζω οτι βλεπω το επομενο μου αυτοκινητο!!
(Καααααααποια στιγμη... )Καλά καλά κσνονισρ εσύ...
Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2
-
Και ένα ωραίο βίντεο όπου ο Γερμανός δέιχνει κάποιες λειτουργίες στο κεντρικό display του πίνακα οργάνων
(im deutsch φυσικά, άρα για όποιον ξέρει γερμανικά ακόμα καλύτερα -
-
Βασικά μας βρίζει όλη η Ευρώπη (και όλος ο κόσμος από την Κορέα μέχρι τη Βραζιλία),
μεταξύ αυτών που μας προσβάλλουν είναι και Ιταλοί, Γάλλοι, Σουηδοί, Ολλανδοί κά.
Συνεπώς δεν αγοράζουμε Ιταλικούς κουβάδες, Γαλλικούς κουβάδες, Σουηδικούς κουβάδες κλπ.
Δεν το κλείνουμε καλύτερα το φόρουμ εδώ που τα λέμε;
Για την ουσία του πράγματος υπάρχει άλλο πλέον σχετικό τόπικ.
viewtopic.php?f=13&t=42830
viewtopic.php?f=13&t=50409 κλπ
Για επιπλέον εκτόνωση, υπάρχουν και τα τόπικ με τους Ιταλικούς κουβάδες, τους Γαλλικούς κουβάδες, τους Σουηδικούς κουβάδες κλπ -
Το να λέμε απαξιωτικά σχόλια για τον έναν λαό ή τον άλλο άρα κ για τους μισητούς Γερμανούς, είναι όσο ρατσιστικά είναι αυτά που σήμερα λέγονται για τους Έλληνες. Για το χάλι μας, το ολοδικό μας χάλι, φέρουμε βαριά ευθύνη εμείς, είτε γιατί άλλοι ανεχτήκαμε, είτε γιατί άλλοι ψηφίζαμε ανέυθυνα, είτε γιατί άλλοι λαδωθήκαμε, είτε γιατί άλλοι περνάγαμε καλά, είτε γιατί λίγοι δε μπορούσαμε να αντιδράσουμε σ' αυτό που γινόταν. Δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα που απαιτεί μέγιστη στάση ευθύνης από τον πολίτη, ένα πολίτευμα που πρωτοεφαρμόστηκε εδώ αλλά και κακοποιήθηκε εδώ. Δε μας φταίει κανένας ξένος, αν ο μέσος νεοέλληνας είναι ανάξιος της κληρονομιάς που κουβαλάει, αν ήταν λίγοι αυτοί που δεν άντεχαν στο ματαιόδοξο κλίμα των πολλών τελευταίων δεκαετιών. (Και ούτε νομίζω ότι ακόμη και σήμερα ο μέσος νεοέλληνας έχει αλλάξει.) Για να κλείσω, πιστεύω στην αξιοπρέπεια όλων των λαών. τέλος
Για τη γλώσσα βρε αδερφέ αφού το ξέρεις έχεις πρόβλημα, χάθηκε να το βάλεις στο mute; Έστω στη σίγαση;;;
Τα επόμενα βίντεο θα είναι σε άλλη γλώσσα, υπομονή.διορθώνω με γλώσσα Νοτίων, ισπανικά της SEAT:
χωρίς λόγια (για τους δύσκολους), στο πρώτο βίντεο (sorry για τον τίτλο ) φαίνεται και ο ambient φωτισμός:
eleos σε κόβω για ιταλόφιλο, bonus ιταλικά:
ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΑΡΒΑΡΙΚΟ YOUTUBE!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΥΑΗΟΟ! -
-
Ιbiza + A3 = Leon 3
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ιbiza + A3 = Leon 3Έτσι ακριβώς είναι. Από εμπρός είναι Ibiza f/l, από το πλάι και πίσω Α3. Αλλά είναι κακό αυτό;
Πάντως η σχεδίαση του εσωτερικού στο Leon είναι νομίζω πιο επιτυχημένη από του Α3, το οποίο μοιάζει υπερβολικά μέσα με το λιτό και άτολμο εσωτερικό του Α1.
+7.000€ επιπλέον για καλύτερα πλαστικά και μπόλικη φιγούρα (που κοστίζει το Α3) είναι νομίζω πολλά. Αν ήταν π.χ. μέχρι 3.000 το συζητούσαμε...
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Πάντως η σχεδίαση του εσωτερικού στο Leon είναι νομίζω πιο επιτυχημένη από του Α3, το οποίο μοιάζει υπερβολικά μέσα με το λιτό και άτολμο εσωτερικό του Α1.
+7.000€ επιπλέον για καλύτερα πλαστικά και μπόλικη φιγούρα (που κοστίζει το Α3) είναι νομίζω πολλά. Αν ήταν π.χ. μέχρι 3.000 το συζητούσαμε...
εξωτερικά μια χαρά είναι το λεον κ χτυπαει γκολφ-α3. εσωτερικά, πάλι η κεντρική κονσόλα, ειδικά το κάτω μέρος της, είναι χάλια
7χλρ διαφορά (35%) θα εχουν αντίστοιχες εκδόσεις? -
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Ιbiza + A3 = Leon 3
Έτσι ακριβώς είναι. Από εμπρός είναι Ibiza f/l, από το πλάι και πίσω Α3. Αλλά είναι κακό αυτό;
Για μένα ναι. Γιατί δεν έχει προσωπικότητα. Χάνεται στα διάφορα καλούπια του γκρουπ.
-
Έγινε ωραίο όμως και ας είναι αποτέλεσμα ένωσης άλλων αυτοκινήτων του ομίλου.
-
Εμενα μ αρεσει και θα το προτιμουσα ανετα απο ενα golf αν εχει την οδικη συμπεριφορα που ειχε το προηγουμενο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ιbiza + A3 = Leon 3
Έτσι ακριβώς είναι. Από εμπρός είναι Ibiza f/l, από το πλάι και πίσω Α3. Αλλά είναι κακό αυτό;
Για μένα ναι. Γιατί δεν έχει προσωπικότητα. Χάνεται στα διάφορα καλούπια του γκρουπ.
+1.
Βάλε διπλα στο καινούριο το δικό σου ... και σιγουρα θα το ξαναερωτευτείς το δικό σου!Το group VW την νέα Octavia5 και το νέο Leon τα τιμωρεί γιατι τα προηγούμενα ήταν πολύ καλά αυτοκίνητα!
-
Πραγματικα παααρα πολυ καλο μεσα εξω..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πραγματικα παααρα πολυ καλο μεσα εξω..Το τρίπορτο, το πεντάπορτο, ή και τα δύο;
Προσωπικά βρίσκω εμφανίσιμα και τα δύο αλλά το τρίπορτο μου φαίνεται πιο αρμονικό. Σαν να σχεδίασαν πρώτα το SC και μετά το πεντάθυρο και όχι το αντίστροφο...
SEAT León Mk3 (2013-2020)