-
Μια απορία
Πολλαπλασιαστές με part number για BMW δεν βγαζει η Denso?
Όχι τίποτε άλλο αλλά να βάλετε οι κάτοχοι μια τετράδα να ησυχάσετε -
Καλα ρε παιδια ,μια φορα εγινε , μπορει να μην ειναι και τιποτα και να ειναι η βενζινη.
-
Ναι μωρε γενικά το είπα γιατι είδα για τις ανακλησεις που έγραφε ο Νικος παραπανω κι επειδη έχουν γραφτει πολλα για πολλαπλασιαστες σε BMW
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Kαταλαβα,δε βγαζουμε καλοκαιρι παλι
Δεν θέλω να βάλω φωτιά , αλλά όταν έγραφα να πέρνατε μια Mercedes Benz C180 (1.6-156hp) δεν θα τρέχατε .
Ε μα θα έσκαγα αν δεν το έγραφα .Oχι οτι νοιαζει και κανεναν εδω μεσα,αλλα δεν αρεσε σε κανεναν εμφανισιακα στην οικογενεια(εμενα μ αρεσει πολυ),εχουν και μια αποστροφη στο αστερι (αυτο δε το καταλαβα ποτε) και γενικα παιζουν πολλα πραγματα ρολο οταν ερχεται η ωρα να διαθεσεις τοσα χρηματα.Οποτε δεχεσαι την επιλογη σου με οτι αυτη συνεπαγεται και εκμεταλλευεσαι οσα θετικα σου δινει εναντι των υπολοιπων
Και ναι,οτι το ειπες το ειπες ,οποτε respect -
Μηπως ειναι αντλια υψηλης? Στο 5.30 αυτο ητανε σε παρομοιο ποβλημα (αν καταλαβαινω σωστα την περιγραφη του προβληματος). Αναψε μηπως το check engine?
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν θέλω να βάλω φωτιά , αλλά όταν έγραφα να πέρνατε μια Mercedes Benz C180 (1.6-156hp) δεν θα τρέχατε .
Ε μα θα έσκαγα αν δεν το έγραφα .Τί γ@μ@το αμαξάκι ........
Μια απορία
Όχι τίποτε άλλο αλλά να βάλετε οι κάτοχοι μια τετράδα να ησυχάσετεή τίποτα Beru
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Μηπως ειναι αντλια υψηλης? Στο 5.30 αυτο ητανε σε παρομοιο ποβλημα (αν καταλαβαινω σωστα την περιγραφη του προβληματος). Αναψε μηπως το check engine?Μη μου λες τέτοια...
Οχι δεν άναψε check -
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Ε μα θα έσκαγα αν δεν το έγραφα .Τί γ@μ@το αμαξάκι ........
Μια απορία
Όχι τίποτε άλλο αλλά να βάλετε οι κάτοχοι μια τετράδα να ησυχάσετεή τίποτα Beru
Γαμάνε τα Beru! Όλα τα Μέρκ φοράνε
-
Άλλαξα λαδάκια σήμερα 110 ευρά και μου άλλαξαν και πολλαπλασιαστές είχαν τέτοια οδηγία μου είπαν και ότι οι νέοι είναι δύο κωδικοί πιο νέοι από τους μαμά , ελπίζω να συνεχίσω να μην έχω θέμα .
-
Πόσες φορές τους έχει αλλάξει. Εγω 2 φορές.
-
https://www.anytimeonline.gr/portal/insurance-offers
Οποιος ψήνετε έχει bosh στην μιση τιμή...
'Αντικαταστήστε τους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου σας, με 50% έκπτωση στο κατάστημα της CARGLASS που σας εξυπηρετεί. Το μόνο που χρειάζεται για να λάβετε την έκπτωση είναι να έχετε μαζί το σήμα ασφάλισης σας από την Anytime.
Δείτε τα καταστήματα της CARGLASS.
Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 30/04/2013'
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πόσες φορές τους έχει αλλάξει. Εγω 2 φορές.Η πρώτη ήταν μετά από τέσσερα χρόνια χρήσης και 30κ χμ περίπου .
-
Σημερα που τη ξαναοδηγησα παει μια χαρα ...
-
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Πόσες φορές τους έχει αλλάξει. Εγω 2 φορές.
Η πρώτη ήταν μετά από τέσσερα χρόνια χρήσης και 30κ χμ περίπου .
Περίεργο... εγω έχω ήδη 2 ανακλήσεις... και τα εχουμε παρει μαζί...
-
To νεο Μ6 το εχει οδηγησει κανεις;
-
Ο χρήστης SkylineGT-R έγραψε:
To νεο Μ6 το εχει οδηγησει κανεις;Σε ενδιαφέρει?
-
Δεν βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον...ούτε 380χαω τελική δεν πρέπει να έχει...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον...ούτε 380χαω τελική δεν πρέπει να έχει...H τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250km/hr
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν βρίσκω κάποιο ενδιαφέρον...ούτε 380χαω τελική δεν πρέπει να έχει...Με 560 αλογα δεν περιμενω να πιανει πανω απο 320-325...
BMW FORUM