Η θητεία είναι σαν τον βιασμό. Όσο αντιστέκεσαι, τόσο πιο πολύ πονάει.
Προσωπικά φροντίζω να περνάω όσο το δυνατόν καλύτερα, δεδομένων των συνθηκών πάντα (Έβρος και ό,τι αυτό συνεπάγεται). Επιπλέον δεν έχω κανέναν ηθικό ενδοιασμό να χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για να προστατέψω την σωματική και ψυχική μου υγεία από τους αγράμματους καραβανάδες και αυτό έχει παραδόξως κερδίσει και την εκτίμησή τους.
Τέλος, υπάρχει πάντα η λύση του Ι5Ψ, επιλογή με την οποία προσωπικά δεν έχω καμιά ένσταση απλά δεν έχω τα @@ να ξεφτιλιστώ. Βέβαια αν ήμουν σε στρατόπεδο σαν το 616, πρώτα θα τους έκανα άνω κάτω και μετά θα έπαιρνα ένα καραμπινάτο Ι5Ψ while giving them the finger και θα πήγαινα περήφανος σπίτι μου . Είναι περισσότερο ηθικό από το να χρησιμοποιείς βύσμα .
Angel, αν έχεις βύσμα, κάνε χρήση παρά τα παραπάνω. Γιατί όταν γίνουν γνωστές οι μεταθέσεις θα φρίξεις με αυτά που θα ακούσεις. Οπότε καλύτερα να είσαι σε αυτούς που θα βολευτούν παρά σε αυτούς που θα πάνε στην άλλη άκρη της Ελλάδας για να γίνουν μαχίμια (εδώ γελάμε ). Από τον θάλαμό μου στο κέντρο (19 άτομα) ήμουν ο μόνος που βρέθηκα Έβρο. Ο ΜΟΝΟΣ!!! Όλοι οι άλλοι κοντά στα σπίτια τους