-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Mιλαω για το concept των φορων.Να ξέρεις ότι οι 9 μηνες είναι η ανταποδοτικότητα των φόρων αυτή την στιγμή . Όσο φάς και όσο πιείς τώρα γιατί μετά μόνο θα πληρώνεις
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Mιλαω για το concept των φορων.
Να ξέρεις ότι οι 9 μηνες είναι η ανταποδοτικότητα των φόρων αυτή την στιγμή . Όσο φάς και όσο πιείς τώρα γιατί μετά μόνο θα πληρώνεις
Εισαι σοφος τελικα Θωμα.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Mιλαω για το concept των φορων.
Να ξέρεις ότι οι 9 μηνες είναι η ανταποδοτικότητα των φόρων αυτή την στιγμή . Όσο φάς και όσο πιείς τώρα γιατί μετά μόνο θα πληρώνεις
Εισαι σοφος τελικα Θωμα.
Πάντως ο angel γράφει ότι στο σχολείο κάτι μάθαινε και στον ΕΣ τίποτα! Πλανάται πλάνην οικτρά!
Στον ΕΣ μαθαίνεις να φιδιάζεις, να σφουγγαρίζεις, να σκουπίζεις, λάντζα, ΣΠΕΝ που γίνεσαι κομμάντο.
Άμα δεν είναι αυτό ανταποδοτικότητα των φόρων απο την ελληνική κυβέρνηση μέσω του ΕΣ, τότε τι είναι?? -
Η θητεία είναι σαν τον βιασμό. Όσο αντιστέκεσαι, τόσο πιο πολύ πονάει.
Προσωπικά φροντίζω να περνάω όσο το δυνατόν καλύτερα, δεδομένων των συνθηκών πάντα (Έβρος και ό,τι αυτό συνεπάγεται). Επιπλέον δεν έχω κανέναν ηθικό ενδοιασμό να χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για να προστατέψω την σωματική και ψυχική μου υγεία από τους αγράμματους καραβανάδες και αυτό έχει παραδόξως κερδίσει και την εκτίμησή τους.
Τέλος, υπάρχει πάντα η λύση του Ι5Ψ, επιλογή με την οποία προσωπικά δεν έχω καμιά ένσταση απλά δεν έχω τα @@ να ξεφτιλιστώ. Βέβαια αν ήμουν σε στρατόπεδο σαν το 616, πρώτα θα τους έκανα άνω κάτω και μετά θα έπαιρνα ένα καραμπινάτο Ι5Ψ while giving them the finger και θα πήγαινα περήφανος σπίτι μου . Είναι περισσότερο ηθικό από το να χρησιμοποιείς βύσμα .Angel, αν έχεις βύσμα, κάνε χρήση παρά τα παραπάνω. Γιατί όταν γίνουν γνωστές οι μεταθέσεις θα φρίξεις με αυτά που θα ακούσεις. Οπότε καλύτερα να είσαι σε αυτούς που θα βολευτούν παρά σε αυτούς που θα πάνε στην άλλη άκρη της Ελλάδας για να γίνουν μαχίμια (εδώ γελάμε ). Από τον θάλαμό μου στο κέντρο (19 άτομα) ήμουν ο μόνος που βρέθηκα Έβρο. Ο ΜΟΝΟΣ!!! Όλοι οι άλλοι κοντά στα σπίτια τους
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Η θητεία είναι σαν τον βιασμό. Όσο αντιστέκεσαι, τόσο πιο πολύ πονάει.
Προσωπικά φροντίζω να περνάω όσο το δυνατόν καλύτερα, δεδομένων των συνθηκών πάντα (Έβρος και ό,τι αυτό συνεπάγεται). Επιπλέον δεν έχω κανέναν ηθικό ενδοιασμό να χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για να προστατέψω την σωματική και ψυχική μου υγεία από τους αγράμματους καραβανάδες και αυτό έχει παραδόξως κερδίσει και την εκτίμησή τους.
Τέλος, υπάρχει πάντα η λύση του Ι5Ψ, επιλογή με την οποία προσωπικά δεν έχω καμιά ένσταση απλά δεν έχω τα @@ να ξεφτιλιστώ. Βέβαια αν ήμουν σε στρατόπεδο σαν το 616, πρώτα θα τους έκανα άνω κάτω και μετά θα έπαιρνα ένα καραμπινάτο Ι5Ψ while giving them the finger και θα πήγαινα περήφανος σπίτι μου . Είναι περισσότερο ηθικό από το να χρησιμοποιείς βύσμα .Angel, αν έχεις βύσμα, κάνε χρήση παρά τα παραπάνω. Γιατί όταν γίνουν γνωστές οι μεταθέσεις θα φρίξεις με αυτά που θα ακούσεις. Οπότε καλύτερα να είσαι σε αυτούς που θα βολευτούν παρά σε αυτούς που θα πάνε στην άλλη άκρη της Ελλάδας για να γίνουν μαχίμια (εδώ γελάμε ). Από τον θάλαμό μου στο κέντρο (19 άτομα) ήμουν ο μόνος που βρέθηκα Έβρο. Ο ΜΟΝΟΣ!!! Όλοι οι άλλοι κοντά στα σπίτια τους
Πω μλκ φόλα ολκής!
Εγώ πάλι καλά είχα παρέα άλλα 100+ άτομα για Γκατζολία και δεν ένοιωθα ο μλκας της υπόθεσης -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
@Realzeus
Μετα το σχολειο γυριζα σπιτι μου. Επισης στο σχολειο κατι μαθαινεις, στο στρατο δεν μαθαινεις τιποτα χρησιμο. Οι φοροι εχουν ανταποδοση.Υπάρχουν και σχολεία εσωκλείστων αλλά το νόημα ήταν ότι και στις δύο περιπτώσεις κάνεις κάτι επειδή σε υποχρεώνει ο νόμος, είτε σε αρέσει ή όχι. Εννοείται ότι ο Στρατός είναι πιο 'βάρβαρος' από το σχολείο. Στην μια περίπτωση είσαι εκεί για να πολεμήσεις αν χρειαστεί και στην άλλη για να μάθεις 5 γράμματα. Ασχέτως πόσο επιτυχημένοι είναι τελικά οι θεσμοί στην Ελλάδα... Στο μόνο που συμφωνώ 100% μαζί σου είναι στο ότι κακώς, κάκιστα, δεν μαθαίνεις διάφορα πράγματα στον Στρατό. Θα έπρεπε να ξέρεις το ατομικό σου όπλο με κλειστά τα μάτια, βασικές τακτικές μάχης, τεχνικές επιβίωσης, πρώτες βοήθειες κλπ. Βέβαια τότε είμαι σίγουρος ότι θα ακούγαμε άλλου είδους γκρίνια...
ΥΓ: Οι φόροι ανταποδοτικοί; Τουλάχιστον έχεις διατηρήσει το χιούμορ σου εκεί μέσα...
-
Ι5Ψ δεν παιρνεις ετσι ευκολα...Εισαι αναγκασμενος να παγωνεις τη ζωη σου για οσο καιρο παλευεις να το παρεις.Σου δινουν 6μηνες-ετησιες αναβολες,παρουσιαζεσαι συνεχως σε κεντρα και περνας συνεχως τα ιδια και τα ιδια...Καλυτερα λοιπον βαζεις το κεφαλι κατω και υπηρετεις το 9μηνο σου.Πριν προλαβετε να το συνειδητοποιησετε εχει περασει και δεν αφηνει κανενα κουσουρι...Περσυ τετοιο καιρο δεν ειχα παρουσιαστει καν και σημερα ουτε που σκεφτομαι οτι υπηρξα στο στρατο ασχετα αν λογω φιλοτιμιας και αυτοσεβασμου κουραστηκα υπερβολικα πολυ και εχασα και 10 κιλα...1.90 υψος,μπηκα 85kg και βγηκα 75... Ειναι πολυ μικρο διαστημα στη πορεια της ζωης σας οποτε κρατησετε τα θετικα και τις ωραιες στιγμες,τα ασχημα θα τα θυμαστε μετα και θα γελατε...
-
Ο χρήστης JIM A3 έγραψε:
Ι5Ψ δεν παιρνεις ετσι ευκολα...Εισαι αναγκασμενος να παγωνεις τη ζωη σου για οσο καιρο παλευεις να το παρεις.Σου δινουν 6μηνες-ετησιες αναβολες,παρουσιαζεσαι συνεχως σε κεντρα και περνας συνεχως τα ιδια και τα ιδια...Καλυτερα λοιπον βαζεις το κεφαλι κατω και υπηρετεις το 9μηνο σου.Πριν προλαβετε να το συνειδητοποιησετε εχει περασει και δεν αφηνει κανενα κουσουρι...Περσυ τετοιο καιρο δεν ειχα παρουσιαστει καν και σημερα ουτε που σκεφτομαι οτι υπηρξα στο στρατο ασχετα αν λογω φιλοτιμιας και αυτοσεβασμου κουραστηκα υπερβολικα πολυ...Ειναι πολυ μικρο διαστημα στη πορεια της ζωης σας οποτε κρατησετε τα θετικα και τις ωραιες στιγμες,τα ασχημα θα τα θυμαστε μετα και θα γελατε...Πές τα συνιλίτη της 2.1
Πάντως θα το ξαναφράψω: Ο ΕΣ είναι σαν τον βιασμό κοιτάς να το απολάυσεις όσο μπορείς -
Πάντως θα το ξαναφράψω: Ο ΕΣ είναι σαν τον βιασμό κοιτάς να το απολάυσεις όσο μπορείς
Σ'έχουνε βιάσει και το απολάμβανες?
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Πάντως θα το ξαναφράψω: Ο ΕΣ είναι σαν τον βιασμό κοιτάς να το απολάυσεις όσο μπορείς
Σ'έχουνε βιάσει και το απολάμβανες?
Οχι δα! Απλά αυτό λέω! Φτου φτου μακρυά!
Alexel:
Η θητεία είναι σαν τον βιασμό. Όσο αντιστέκεσαι, τόσο πιο πολύ πονάει.Σελ. 685, δλδ ο Alexel είναι βιασθείς νέος?
-
Κάποια στιγμή πρέπει να γράψω και γω τις εμπειρίες μου αλλά να περάσει πρώτα το εξάμηνο να μη μας κυνηγάν
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Κάποια στιγμή πρέπει να γράψω και γω τις εμπειρίες μου αλλά να περάσει πρώτα το εξάμηνο να μη μας κυνηγάνΓράψε και μην ακούς τις ραδιο αρβύλες. Πουστόνεος
-
Κάποια στιγμή πρέπει να γράψω και γω τις εμπειρίες μου αλλά να περάσει πρώτα το εξάμηνο να μη μας κυνηγάν
Γράψε και μην ακούς τις ραδιο αρβύλες. Πουστόνεος
για στρατοδικείο είμαι τόμας άσε να περάσει το 6μηνο να παραγραφούν τα αδικήματα
-
για στρατοδικείο είμαι τόμας άσε να περάσει το 6μηνο να παραγραφούν τα αδικήματα
Μετα συγχωρήσεως, παπαριές . Έχουμε μέσον στο στρατοδικείο μην φοβάσαι
-
μαντραπήδα?
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Από τον θάλαμό μου στο κέντρο (19 άτομα) ήμουν ο μόνος που βρέθηκα Έβρο. Ο ΜΟΝΟΣ!!! Όλοι οι άλλοι κοντά στα σπίτια τουςΕγω πάλι πηγα μεσα σε πολη σχετικά κοντα στη Σαλονικη κ ειμαστε 12 ατομα μεσα στην ταξιαρχια....ολοι κανουμε σκοπιες κ θαλαμοφυλίκια καθε μερα....
και στο γραφείο μου την λενε εμένα που δεν μπορω να πάω να κανω παραπάνω ώρες υπηρεσια και δεν λενε τπτ στο διοικητη
Αντε να πάω ανατολικά που έχουν τα στρατοπεδα κοσμο γιατι εδω ειμαστε 7 μεσα μια εξω και αυτη με υπηρεσιακό, αυτός που έχει το πλυντηριο μας φερνει τα ρούχα στην πύλη για να είμαστε και καθαροι και σιδερωμενοι να ειναι ευχαριστημενοι και οι από πάνω
αυτοί που εβαλαν μεσο για να ειναι στην πολη τους χτυπιουνται...
τουλαχιστον έφυγαν οι βλαμμενοι Γεωργιανοί και δεν εχουμε καυγαδες ολη μερα
οπότε Εβρο κ πάλι Εβρο -
Τεσπα , το κρίμα στο λαιμό σου , πέρασα γαμάτη θητεία και γέλασα πολύ , μπήκα και με νοοτροπία ότι δεν χαλαστώ για το στρατό και πράγματι όλα πήγαν καλά .
23 - 11- 11 παρουσιάζομαι θήβα συν γυναιξί και ταίκνοις με πήγαν μέχρι την πύλη των άλλω έκλαιγαν οι μανάδες εμένα ο πατέρας μου δείχνω το χαρτί μας χωρίζουν σε ομάδες , πρόσωπα κατυφή ολόγυρα αλλά δεν νιώθω γνωρίζω ένα θεσσαλονικιό και ένα μυτιληνιό εκεί που δίναμε τα χαρτιά τέρμα φοβισμένοι δεν τουε έπαιρνες κουβέντα , μετά από κανά δύωρο παραδίδουμε ταυτότητες συνεντεύξη και τα σχετικά και μας παίρνει ένας επιλοχίας για γιατρούς , στα ιατρεία της πόπης από κόσμο μας παίρνει να μας πάει για φαγητό , φασολάδα πρώτη μέρα η ίδια αμίλητη παρέα κάναμε πως φάγαμε πλένουμε τους δίσκους και πάμε πάλι στην ουρά των ιατρείων που είχε μεγαλώσει και τότε ο επιλοχίας αποφασίζει να μας πάει αποθήκη ιματισμού παίρνουμε ρούχα και βγαίνοντας μας παρέλαβε ένας ανθύπας όσοι πήρατε ρούχα στην ουρά για θάλαμο μπαίνω και γω κουράστηκα τόσα πήγαινε έλα βέβαια δεν έκανα τα εμβόλια και τις ιατρικές εξετάσεις και το 'χα έννοια μέχρι τη μονάδα αλλά δεν με βρήκαν ποτέ . Πολύ χαλαρά η θήβα ξενοδοχείο πραγματικά να 'χε λίγο καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και δεν σε έβλεπε κανείς απραξία 17 μέρες δεν έκανα τπτ , η μονάδα σε επόμενο ποστ . -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
μαντραπήδα?
αν δεν έχεις κάνει μαντραπήδα δεν έχεις πάει στρατό
-
Τεσπα , το κρίμα στο λαιμό σου , πέρασα γαμάτη θητεία και γέλασα πολύ , μπήκα και με νοοτροπία ότι δεν χαλαστώ για το στρατό και πράγματι όλα πήγαν καλά .
23 - 11- 11 παρουσιάζομαι θήβα συν γυναιξί και ταίκνοις με πήγαν μέχρι την πύλη των άλλω έκλαιγαν οι μανάδες εμένα ο πατέρας μου δείχνω το χαρτί μας χωρίζουν σε ομάδες , πρόσωπα κατυφή ολόγυρα αλλά δεν νιώθω γνωρίζω ένα θεσσαλονικιό και ένα μυτιληνιό εκεί που δίναμε τα χαρτιά τέρμα φοβισμένοι δεν τουε έπαιρνες κουβέντα , μετά από κανά δύωρο παραδίδουμε ταυτότητες συνεντεύξη και τα σχετικά και μας παίρνει ένας επιλοχίας για γιατρούς , στα ιατρεία της πόπης από κόσμο μας παίρνει να μας πάει για φαγητό , φασολάδα πρώτη μέρα η ίδια αμίλητη παρέα κάναμε πως φάγαμε πλένουμε τους δίσκους και πάμε πάλι στην ουρά των ιατρείων που είχε μεγαλώσει και τότε ο επιλοχίας αποφασίζει να μας πάει αποθήκη ιματισμού παίρνουμε ρούχα και βγαίνοντας μας παρέλαβε ένας ανθύπας όσοι πήρατε ρούχα στην ουρά για θάλαμο μπαίνω και γω κουράστηκα τόσα πήγαινε έλα βέβαια δεν έκανα τα εμβόλια και τις ιατρικές εξετάσεις και το 'χα έννοια μέχρι τη μονάδα αλλά δεν με βρήκαν ποτέ . Πολύ χαλαρά η θήβα ξενοδοχείο πραγματικά να 'χε λίγο καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και δεν σε έβλεπε κανείς απραξία 17 μέρες δεν έκανα τπτ , η μονάδα σε επόμενο ποστ .ωραίος
-
μαντραπήδα?
αν δεν έχεις κάνει μαντραπήδα δεν έχεις πάει στρατό
οταν ειναι λιγα άτομα φαίνεται ρε γαμώτο
Περί Θητείας [#3]