-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Επίσης, όλα όσα διαθέτουν ISOFIX άγκιστρα, δένονται ΚΑΙ με τις ζώνες του αυτοκινήτου.Είναι σίγουρο αυτό; Εγώ το καλοκαίρι που πήρα κάθισμα έψαξα αρκετά για να βρω κάποιο που να έχει ISOFIX και ταυτόχρονα να υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του με τις ζώνες.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Επίσης, όλα όσα διαθέτουν ISOFIX άγκιστρα, δένονται ΚΑΙ με τις ζώνες του αυτοκινήτου.
Είναι σίγουρο αυτό; Εγώ το καλοκαίρι που πήρα κάθισμα έψαξα αρκετά για να βρω κάποιο που να έχει ISOFIX και ταυτόχρονα να υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του με τις ζώνες (εκτός κι αν μιλάμε για τη συγκεκριμένη κατηγορία μόνο, μιας κι εγώ πήρα για την αμέσως προηγούμενη).
-
Απο λιγο που κοιταξα ειδα οτι σε αυτη τη κατηγορια (II/III) ειναι πολλα καθισματα που ενω εχουν isofix μπορουν να δεθουν και με τις ζωνες.Καλο αυτο.
@Govus :Ευχαριστω για το site!
Ειδα οτι μερικα εχουν συστηματα που αλλαζουν τη κλιση.Προσφερει κατι αυτη η λειτουργια? -
Δες επίσης και εδώ για καθισματάκια (έχω ήδη πάρει 2 από αυτούς).
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Απο λιγο που κοιταξα ειδα οτι σε αυτη τη κατηγορια (II/III) ειναι πολλα καθισματα που ενω εχουν isofix μπορουν να δεθουν και με τις ζωνες.Καλο αυτο.
@Govus :Ευχαριστω για το site!
Ειδα οτι μερικα εχουν συστηματα που αλλαζουν τη κλιση.Προσφερει κατι αυτη η λειτουργια?Κλίση = πιο βολικά για ύπνο!
Τέλος, να έχουν βολικά υφάσματα για καθάρισμα από εμετους! Η μπόχα μετά από εμετους δεν παλευεται -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Δες επίσης και εδώ για καθισματάκια (έχω ήδη πάρει 2 από αυτούς).Και ο ανταγωνιστής του, http://www.babyartikel.de/ (συνήθως έχουν ανταγωνιστικά προιόντα σε πολύ καλή τιμή).
Με αυτούς τους 2 έχεις σίγουρη μια έκπτωση 30-40% σε σχέση με το Ελλάντα.
-
Γειά σας, είμαι νέο μέλος στο 4 τροχοι
Αν και διάβασα το φορουμ είμαι ακόμα πολύ μπερδεμένη
Έχω κάνει μια ανάλογη έρευνα αγοράς επίσης έχω βρει πως κάποια από τα πιο ασφαλές καθίσματα είναι τα εξής:
Jane Montecarlo R1
Kiddie Cruiserfix Pro
Storchenmuhle solarseat fix
Peg Pereggo Viaggio
και από αυτό το φόρουμ διαβασα καλές κριτικές για το Britax.
Θα ήθελα ένα καρεκλάκι στην ομάδα ΙΙ- ΙΙΙ ο γιός μου τώρα είναι 3,5 ετών και είναι καιρός για την αλλαγή,
Επίσης θα ήθελα να δένετε το καρεκλάκι και με τις ζώνες και με ISOFIX.
Αν μπορείτε λίγη βοήθεια θα ήμουν ευγνώμων.
Ευχαριστώ. -
http://www.maxi-cosi.co.uk/gb-en/produc ... difix.aspx
-
Ο χρήστης AlexRin έγραψε:
Γειά σας, είμαι νέο μέλος στο 4 τροχοιΑν και διάβασα το φορουμ είμαι ακόμα πολύ μπερδεμένη
Έχω κάνει μια ανάλογη έρευνα αγοράς επίσης έχω βρει πως κάποια από τα πιο ασφαλές καθίσματα είναι τα εξής:
Jane Montecarlo R1
Kiddie Cruiserfix Pro
Peg Pereggo Viaggio
Θα ήθελα ένα καρεκλάκι στην ομάδα ΙΙ- ΙΙΙ ο γιός μου τώρα είναι 3,5 ετών και είναι καιρός για την αλλαγή,
Ευχαριστώ.Από όσα γνωρίζω, για παιδιά άνω των 18 κιλών οι κατασκευαστές δεν προσφέρουν ISOFIX, καθώς
το συνολικό βάρος καθίσματος και παιδιού είναι μεγάλο.
Καθίσματα με ISOFIX εννοείται ότι μπορούν να δεθούν με ζώνη τριών σημείων.Γιάννης
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
Jane Montecarlo R1
Kiddie Cruiserfix Pro
Peg Pereggo Viaggio
Ευχαριστώ.Από όσα γνωρίζω, για παιδιά άνω των 18 κιλών οι κατασκευαστές δεν προσφέρουν ISOFIX, καθώς
Καθίσματα με ISOFIX εννοείται ότι μπορούν να δεθούν με ζώνη τριών σημείων.Γιάννης
Είναι λανθασμένη η εντύπωση. Το romer/britax kidfix είναι με isofix και προορίζεται για παιδιά μέχρι 36 kgr [ Group 2,3 - 15 εως και 36 Κιλά]
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Jane Montecarlo R1
Kiddie Cruiserfix Pro
Peg Pereggo Viaggio
Είναι λανθασμένη η εντύπωση. Το romer/britax kidfix είναι με isofix και προορίζεται για παιδιά μέχρι 36 kgr [ Group 2,3 - 15 εως και 36 Κιλά]
Δεκτή η διόρθωση με την επισήμανση ότι το παιδί σε αυτά τα καθίσματα δένεται με τη ζώνη του αυτοκινήτου, το κάθισμα στηρίζεται στις θέσεις ISOFIX και όχι όπως στα μικρότερα group στα οποία το κάθισμα έχει τις δικές του ζώνες.
Γιάννης
-
Ναι, έτσι είναι. Αν και, κατά τη γνώμη μου πάντα, θάπρεπε να δένονται ακόμη με τις ζώνες πολλαπλών σημείων του καθίσματος, ίσως πιο ενισχυμένες για αυτή την κατηγορία βάρους.
-
Από τη στιγμή που με το κάθισμα (booster) το παιδί φτάνει σε ύψος ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι ζώνες του αυτοκινήτου αυτές είναι η καλύτερη επιλογή. Δεν θέλεις να έχεις ζώνες που να στηρίζονται σε καθισματάκι που συνδέετει με το ισοφιξ. Έχεις πολλά αδύνατα σημεία, τη ζώνη, το σκελετό του καθίσματος και το ισοφιξ.
-
Μα τα καθισματα ΙΙ/ΙΙΙ εχουν ειδικο μηχανισμο που προσαρμοζει τις ζωνες του αυτοκινητου στο υψος των παιδιων.Εγω δεν ειδα κανενα κανονικο ΙΙ/ΙΙΙ που να εχει δικες του ζωνες.Ολα χρησιμοποιουν τις ζωνες του αυτοκινητου για τη συγκρατηση του παιδιου.
-
Ναι μάλλον έχετε δίκιο. Είναι πολλά τα αδύνατα σημεία στήριξης για τόσο αυξημένο βάρος και πρέπει να αλλάξει ή να ενισχυθεί όλη η σχεδίαση του καθίσματος.
-
double post
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
O μικρος ειναι πλεον 32 μηνων και το βαρος του εφτασε τα 16- 18 kg.
Οποτε ψαχνω για καθισμα κατηγοριας II/III.
Εχετε να προτεινετε καποιο?Κατι που πρεπει να προσεξω??Παιδια τι λετε για καποιο απο αυτα τα τρια?Το Britax ειναι και αρκετα φθηνοτερο...
1.RECARO Monza Nova SeatFix
http://www.amazon.co.uk/RECARO-Monza-No ... a+car+seat2.Britax Kid Plus High Backed Booster Group 2/3
http://www.amazon.co.uk/Britax-Backed-B ... s=car+seat3.Kiddy Cruiserfix Pro N07 Phantom
http://www.amazon.co.uk/Kiddy-Cruiserfi ... s=car+seat -
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Δες και αυτο...κατά τη γνώμη μου φαίνεται εξαιρετικό, είδα και τα χαρακτηριστικά του: http://www.maxi-cosi.com/products/car-s ... tures.aspx
-
Ωραιο φαινεται!Μονο σκεφτομαι μηπως ειναι πολυ ψηλη η βαση σε σχεση με τα υπολοιπα
Παιδικά καθισματάκια ...ISOFIX κτλ