-
Καλημέρα σε όλους.
Παρέλαβα επιτέλους χθές το νέο μου αυτ/το, ένα Nissan ALmera Challenge (μαύρο) και ομολογώ πως είναι πολύ πιό ωραίο απ'ότι περίμενα!
Έχει σφιχή ανάρτηση, πολύ ωραίο πορωτικό ήχο εξάτμισης, αισθητικά όχι και τόσο όμορφη 'μπούκα' εξάτμισης(κατά τα γούστα μου πάντα) και το χρώμα του απλά υπέροχο!
Ένα δημόσιο ευχαριστώ και στην Nissan Ν.Ι. Θεοχαράκης (Υποκατάστημα Μοναστηρίου - Θεσ/νίκη) - και ειδικά στον κ.Γιοβανάκη Εμμανουήλ - για την άψογη εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στη διαδικασία αγοράς του αυτ/του, όπως επίσης και για τα ωραία δώρα που μου έκαναν:α) Συναγερμό Gemini και όχι απλό της εταιρίας
β) ΡαδιοCD-MP3 Player Clarion και όχι απλό ΡαδιοCD
γ) Υποβραχιόνιο οδηγού(πραγματικά το χρειαζόμουνα!)Απομένει η αλλαγή των ελαστικών το Σάββατο (απο 185/65/15 σε 195/60/15) και τελειώσαμε....
-
Puntolord ..... καλορίζικο και καλοτάξιδο
-
Καλοτάξιδο!!!
-
Σας ευχαριστώ.......κερνάω βόλτα!
-
Πρόσεξε καλά τον τόπο στο προφίλ μου!
Καλοτάξιδος και όλα τα σχετικά!
-
Καλοτάξιδο και από μένα!!!
-
καλοριζικο και καλοταξιδο!!!
αντε σιγα σιγα να μαζευονται τα almerakia!!!! -
Σας ευχαριστώ για τις ευχές!
Ρωτώντας την αντιπροσωπεία για αλλαγή λαδιών στα πρώτα 2.000-3.000χλμ, μου απάντησαν 'όχι κύριε, δέ χρειάζεται. Πρώτη αλλαγή στα 7.500χλμ και κάθε 7.500χλμ οι επόμενες. Σέρβις κάθε 15.000χλμ'.
ΥΓ: Ξέρει κανένας πόσο τελική έχει το sedan 1.5l Challenge (το τελευταίο μοντέλο vvti)?
-
Ένας γνωστός μου πάντως που έχει φορτηγάκι Datsun μια χαρά τα πάει το αυτοκίνητο. Εργάτης .......
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Σας ευχαριστώ για τις ευχές!Ρωτώντας την αντιπροσωπεία για αλλαγή λαδιών στα πρώτα 2.000-3.000χλμ, μου απάντησαν 'όχι κύριε, δέ χρειάζεται. Πρώτη αλλαγή στα 7.500χλμ και κάθε 7.500χλμ οι επόμενες. Σέρβις κάθε 15.000χλμ'.
ΥΓ: Ξέρει κανένας πόσο τελική έχει το sedan 1.5l Challenge (το τελευταίο μοντέλο vvti)?
Ένας φίλος με Almera 1.5lt VVTi 3θυρο χτύπησε 210km/h!!!! (κοντερίσια βέβαια) και όλα αυτά όχι σε γκρεμό!
Καλοτάξιδο κιόλας!!!
-
Καλημέρα.
Πήγα να γεμίσω το ρεζερβουάρ χθές και διαπίστωσα ότι παίρνει πολλή βενζίνη βρε παιδιά!!
Πλήρωσα 62 Euro περίπου κι έβαλα 100άρα....αλήθεια, χρειάζεται 100άρα ή μια vpower είναι υπέραρκετή?? -
Καλημέρα σε όλους.
Εχθές παρέλαβα το καινούργιο μου MICRA και θα ήθελα να επαληθεύσω αυτά που μου είπε ο υπ. Συνεργείου για τα service. Ισχύει ότι κάθε 7.500χλμ. αλλαγή λαδιών και κάθε 15.000 χλμ. service; Ο πωλητής, ο οποίος εκ των υστέρων αποδείχτηκε εντελώς αναξιόπιστος μου είχε πει 7.500χλμ λάδια ημισυνθετικά ή 15.000χλμ λάδια συνθετικά και 30.000χλμ service. O υπ. Συνεργείου απέκλεισε τη χρήση συνθετικών λαδιών. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι διαφορετικό από αντιπροσωπεία Θεσ/νίκης εκτός της ΤΕΡΖΗΣ ας το αναφέρει. -
Ο χρήστης kosavr έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.
Εχθές παρέλαβα το καινούργιο μου MICRA και θα ήθελα να επαληθεύσω αυτά που μου είπε ο υπ. Συνεργείου για τα service. Ισχύει ότι κάθε 7.500χλμ. αλλαγή λαδιών και κάθε 15.000 χλμ. service; Ο πωλητής, ο οποίος εκ των υστέρων αποδείχτηκε εντελώς αναξιόπιστος μου είχε πει 7.500χλμ λάδια ημισυνθετικά ή 15.000χλμ λάδια συνθετικά και 30.000χλμ service. O υπ. Συνεργείου απέκλεισε τη χρήση συνθετικών λαδιών. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι διαφορετικό από αντιπροσωπεία Θεσ/νίκης εκτός της ΤΕΡΖΗΣ ας το αναφέρει.Κάποτε είχα primera και το έκανα service στο συνεργείο του θεοχαράκη στην γιαννιτσών.
Έκανα service πάντα με συνθετικά καθε 15.000κμ (μην σου πω 18.000 ) και κανένας δεν είπε ποτέ τίποτα. Μάλιστα κάποιες χαζομαρίτσες του αυτοκινήτου αλλαχτήκανε μετά την εγγυηση.
Το μόνο κακό που έχει το συγκεκριμένο συνεργείο είναι ότι έχουνε λίγο από νοοτροπία ΔΕΚΟ αλλά τουλάχιστον γνωρίζουνε το αυτοκίνητο. -
Καλημέρα.Πήγα να γεμίσω το ρεζερβουάρ χθές και διαπίστωσα ότι παίρνει πολλή βενζίνη βρε παιδιά!!
Πλήρωσα 62 Euro περίπου κι έβαλα 100άρα....αλήθεια, χρειάζεται 100άρα ή μια vpower είναι υπέραρκετή??Υπαρχει μια μικρη διαφορα
-
Σας ευχαριστώ για τις ευχές!Ρωτώντας την αντιπροσωπεία για αλλαγή λαδιών στα πρώτα 2.000-3.000χλμ, μου απάντησαν 'όχι κύριε, δέ χρειάζεται. Πρώτη αλλαγή στα 7.500χλμ και κάθε 7.500χλμ οι επόμενες. Σέρβις κάθε 15.000χλμ'.
Καλά ρε παιδιά. το manual τι λέει?
(Εγώ θα κάνω πρώτη αλλαγή στα 3500χλμ, και μετά στο service)
-
εγω παντωσ στα 1200km εκανα την πρωτη αλλαγη με δικη μου πρωτοβουλια.. δεν με νοιαζει τι λεει το manyal διοτι η μηχανη ειναι καινουργια και ειναι πολυ πιθανο να υπαρχουν ρινισματα (και να μην υπαρχουν κακο δεν ειναι).. απο εδω και περα ακολουθω οτι λεει η nissan.
7500 και 15000 -
Καλοριζικο και απο εμενα ........ΑlmeraLord
-
Καλησπέρα και από μένα,
έχω Nissan Sunny 1.4 SLX (N14) mod.91 me 126.000 km.Σχετικά με την δημιουργία του club που βρισκόμαστε;
-
Ο χρήστης Dracumel έγραψε:
Σχετικά με την δημιουργία του club που βρισκόμαστε;
Καλώς ήρθες!
Σχετικά με το club δυστυχώς δεν έχει γίνει κάποια κίνηση ακόμη αλλά εδώ είμαστε για να θέσουμε το θέμα club επι ...πληκτρολογίου. -
Καλημέρα.
Για τους γνώστες της αγγλικής γλώσσας , υπάρχει στο εξωτερικό club Almera του οποίου φυσικά έγινα μέλος.....
Για περισσότερα, πατήστε εδώ:
http://www.almeraownersclub.com/newforu ... 0d4f41ea2&
NISSAN FORUM