-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αφου τολμω να γινω μπασοβγαλτης με ολους εσας τους τρελλους καταλαβαινεις τι αφοβος που ειμαι.Εδω μπηκα στου Ευριπιδη,εσενα θα φοβηθω ?Μήπως λοιπόν πρέπει να συνομωτήσω με τον Ευριπίδη για να εντείνω την τιμωρία σου;;;
Αλήθεια Ευριπίδη, τι οδηγάς;
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Αφου τολμω να γινω μπασοβγαλτης με ολους εσας τους τρελλους καταλαβαινεις τι αφοβος που ειμαι.Εδω μπηκα στου Ευριπιδη,εσενα θα φοβηθω ?
Μήπως λοιπόν πρέπει να συνομωτήσω με τον Ευριπίδη για να εντείνω την τιμωρία σου;;;
Αδιάβαστος!!!! Τιμωρία 3 γύρους με 40 km/h, και ένα γύρο με τα πόδια!!
Avatar έχουμε, φωτό έχουμε, ιστοσελίδα έχουμε...
Η μόνη αποδεκτή ερώτηση είναι '**πως **το οδηγάς;' -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Η μόνη αποδεκτή ερώτηση είναι '**πως **το οδηγάς;'Όχι μόνο αδιάβαστος αλλά και τυφλός!
Θα δεχθώ τον γύρο με τα πόδια (άλλωστε συνιστάται και από κορυφαίους οδηγούς η συνήθεια αυτή!) αλλά οι 3 γύροι με 40χαω είναι βαριά καμπάνα για το setup μου! .
Όσο για την 'γωνία' υπό την οποία εικάζεις πως οδηγάς, οψόμεθα να την βιώσουμε σε όλο της το μεγαλείο!
Τα σέβη μου,
Τέο
-
Μέσα
Αντε να δούμε τι θα κάνουμε .....
Ελπίζω να έχω και παρέα με ... Ιάπωνα σαμουράιΟ χρήστης theo111r έγραψε:
Όσο για το TFRC, με προβληματίζει η συμμετοχή μου στο track day τους γιατί αφενός μεν δείχνει να είναι μια πολύ πετυχημένη οργάνωση, αφετέρου η μεγάλη συμμετοχή (>90 αυτοκίνητα) σε κάνει να τρως όλη σου την ώρα στα pits, και όλη σου την ημέρα για 10 max. γύρους. Κατά τ'άλλα η διοργάνωση είναι κατά βάση ΑΨΟΓΗ (μιας και μιλάμε για ερασιτεχνική μη κερδοσκοπική διοργάνωση) και όσοι πιστοί στο θεσμό αλλά μη δυνάμενοι να έρθουν το Σάββατο στο 4T-TD6, ας προσέλθουν στα Μέγαρα την Κυριακή!
ΒΑΣΙΛΗΗΗΗΗ, θα σε δω;;;
Υ.Γ.
Αν έχει κάποιος καμμιά καλή φωτο από το σχεδιάγραμμα της πίστας των Σερρών, θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την αποστολή του στο theo111r@gmail.com.Θα με δεις
Η πίστα στις Σέρρες έχει site ... όπου έχει και χάρτη
http://www.serrescircuit.gredit .... διορθώθηκε
-
Καλά Kyannnnn!!! Back has the pear the tailΑυτό να το εκλάβω ως απειλή ή υπόσχεση;
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Αφου τολμω να γινω μπασοβγαλτης με ολους εσας τους τρελλους καταλαβαινεις τι αφοβος που ειμαι.Εδω μπηκα στου Ευριπιδη,εσενα θα φοβηθω ?
Μήπως λοιπόν πρέπει να συνομωτήσω με τον Ευριπίδη για να εντείνω την τιμωρία σου;;;
Η μόνη αποδεκτή ερώτηση είναι '**πως **το οδηγάς;'Διευκρίνηση:'Οταν κρατάνε τα λάστιχα ή οταν δεν κρατάνε?'
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Η πίστα στις Σέρρες έχει site ... όπου έχει και χάρτη
http://www.serrescirquit.grThanks για το link αλλά το γνώριζα ήδη!
Η φωτο που έχει το site είναι κάκιστης ποιότητας για εκτύπωση και περαιτέρω μελέτη.Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει καμμιά άλλη διαθέσιμη φωτο πουθενά προτού αρχίσουμε το Photoshopping;;;
Μήπως τα φιλαράκια απο την Σαλονίκη έχουν τίποτα διαθέσιμο;
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
www.serrescirquit.grhttp://www.serrescircuit.gr (με 'c' και όχι 'q').
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η μόνη αποδεκτή ερώτηση είναι '**πως **το οδηγάς;'
Διευκρίνηση:'Οταν κρατάνε τα λάστιχα ή οταν δεν κρατάνε?'
Μαρτυριάρη...
Απλά πράγματα... Στην αριστερή φωτό της υπογραφής δεν κρατάνε, στη δεξιά κρατάνε. -
Λοιπόν τι έχουμε μέχρι τώρα?
Elise
AE86
Delta
Alfasud
Corolla
147
E36 (είπαμε λύθηκε )
Cinque
CTRΆλλος?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
http://www.serrescircuit.gr (με 'c' και όχι 'q').
... σόρυ λάθος
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Λοιπόν τι έχουμε μέχρι τώρα?Elise
AE86
Delta
Alfasud
Corolla
147
E36 (είπαμε λύθηκε )
Cinque
CTRΆλλος?
Λύθηκε..λύθηκε!! [Μ' αρέσει να τ' ακούω!!]
Θα έχουμε και ένα Type-R μάλλον αλλά όχι του φανατικού redliner που είναι και moderator σε αυτό το Φόρουμ!! Αυτός θα κάνει κόντρες μάλλον με ότι TS βλέπει στον δρομο!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Λοιπόν τι έχουμε μέχρι τώρα?Elise
AE86
Delta
Alfasud
Corolla
147
E36 (είπαμε λύθηκε )
Cinque
CTRΆλλος?
Γιάρις στις δύο ρόδες έχετε δεί ποτέ? Μπορεί να το βάλω. Είδωμεν...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λοιπόν τι έχουμε μέχρι τώρα?
Elise
AE86
Delta
Alfasud
Corolla
147
E36 (είπαμε λύθηκε )
Cinque
CTRΆλλος?
Λύθηκε..λύθηκε!! [Μ' αρέσει να τ' ακούω!!]
Θα έχουμε και ένα Type-R μάλλον αλλά όχι του φανατικού redliner που είναι και moderator σε αυτό το Φόρουμ!! Αυτός θα κάνει κόντρες μάλλον με ότι TS βλέπει στον δρομο!!
Ωπ, τώρα το είδα αυτό!
Δεν ασχολούμαι με δήθεν σπορ αυτοκίνητα
Κατά τα λοιπά μέσα για TD!
-
Ο χρήστης Redliner του 4TF,σε ένα διάλλειμα από τις κόντρες! έγραψε:
Δεν ασχολούμαι με δήθεν σπορ αυτοκίνηταΓι' αυτό μ' αρέσεις βρε συ Νάσο!! Λόγια σταράτα!!!
-
Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ωπ, τώρα το είδα αυτό!Δεν ασχολούμαι με δήθεν σπορ αυτοκίνητα
Κατά τα λοιπά μέσα για TD!
Θα ασχοληθείς που θα πάει
Εγώ μέσα, η Corolla δε θα παίξει όμως γιατί την πουλάμε. Μην έχουμε και κανένα ατύχημα...
-
Όσο για το TFRC, με προβληματίζει η συμμετοχή μου στο track day τους γιατί αφενός μεν δείχνει να είναι μια πολύ πετυχημένη οργάνωση, αφετέρου η μεγάλη συμμετοχή (>90 αυτοκίνητα) σε κάνει να τρως όλη σου την ώρα στα pits, και όλη σου την ημέρα για 10 max. γύρους. Κατά τ'άλλα η διοργάνωση είναι κατά βάση ΑΨΟΓΗ (μιας και μιλάμε για ερασιτεχνική μη κερδοσκοπική διοργάνωση) και όσοι πιστοί στο θεσμό αλλά μη δυνάμενοι να έρθουν το Σάββατο στο 4T-TD6, ας προσέλθουν στα Μέγαρα την Κυριακή!.Σωστό αυτό που λες φίλτατε, λόγω των πάρα πολλών αυτοκινήτων (>90) δεν κάνεις πάνω από 10-15 γύρους αλλά μην ξεχνάς οτι εκείνη την ημέρα όλοι πάμε για να δούμε πολλά και διαφόρων ειδών αυτοκίνητα να τρέχουν στην πίστα καθώς και για τον απίστευτο χαβαλέ που γίνεται στα pits.
Επίσης ο άλλος λόγος είναι ότι το ΟD του TFRC είναι δωρεάν για τα μέλη.Στο θέμα μας τώρα στο TD του 4Τforum όλοι θα είμαστε εκεί!!! Είδη ψάχνω να βρω λάστιχα για την Μόνικα για να είναι ετοιμοπόλεμη για το Σάββατο-Κυριακή!!
Κώσταααααα (Kyan) θέλω βόλτα με την Αλίκη ειδάλλως δεν φεύγεις από τα Μέγαρα!!!! -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Κώσταααααα (Kyan) θέλω βόλτα με την Αλίκη ειδάλλως δεν φεύγεις από τα Μέγαρα!!!!
Μάλλον,άν θά κάνεις βόλτα με τήν Αλίκη,δέν τόν βλέπω να φεύγει από τά Μέγαρα!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κώσταααααα (Kyan) θέλω βόλτα με την Αλίκη ειδάλλως δεν φεύγεις από τα Μέγαρα!!!!
Μάλλον,άν θά κάνεις βόλτα με τήν Αλίκη,δέν τόν βλέπω να φεύγει από τά Μέγαρα!!!
Μα τι λες τώρα!
Η Αλίκη έβγαλε ταξίδι Αθήνα-Σέρρες, διήμερο στην πίστα (50+ γύροι αν θυμάμαι καλά) και πίσω Αθήνα χωρίς να κάνει τσικ, στον sado θα μασήσει τώρα;
4TF-TD6::Να μπει κανείς ή να μην μπει?Ιδου η απορία!