-
Στέφανε φωτός με STEYR παρακαλώ
CLAB μην σκας μια κατασκήνωση είναι.
Γιώργο, έσταξε το κορμάκι σου σαν πουστόνεο και αυτό προβλεπόταν . Πέρα απο την πλάκα στον Αυλώνα δεν είχαμε ωραίο γήπεδο? Και οι μας έλεγαν μην παίζεται γιατι θα χτυπήσετε . Ολόκληρα γαιδούρια σε ηλικία και κάνανε λες και είμασταν μωρά
Πάντως για το ποτό Αλκοολικές οι νύχτες όπως λέει και ο σιχαμένος Παντελίδης...., πολύ τσίπουρο, κρασί, βότκα, τζίν, ουίσκι, σφηνάκια, κλπ. Αλκοολικό με κατάντησε ο Έβρος και μετά να γυρνάω κουρούμπελο και να έχω νούμερο (όχι οτι πήγαινα ). Απο φαγητό τόσα λεφτά που χάλασα φαλήρησα, αλλά απολάμβανα πιτόγυρα . Τα άρβυλα μόνο σε μένα φάνηκαν τα είχα λατρέψει και ειδικά με τους πάτους που είχα βάλει ηταν . Μόνο στο χιόνι και τον πάγο έκανα καλλιτεχνικό πατινάζ. Και όταν λέμε πάγο το εννοώ στην κυριολεξία . Ορεστιάδα speaking . -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
qsis
μαλιστα..με καλυψε πιστευω η αναλυση σου!κ επειδη θελω να μπορω να παιξω μπασκετ μεχρι τα 50 μου(το εννοω) κ οχι να σταματησω στα 30 απο προβληματα στα ποδια,κατα 99% θα επιλεξω κατι αλλο εκτος ειδικων δυναμεων..φιλοσοφια οπως την αναφερεις,οχι δεν εχω,ευτυχως η δυστυχως!μου αρεσει η γυμναστικη κ ο αθλητισμος γενικοτερα.
κ παλι ευχαριστω για την απαντηση σου,οπως κ των υπολοιπων παιδιων!!(σπαρταν,θωμας,μπαγιερν,δεν ξερω αν ξεχνω καποιον )
ευχαριστω στεφανε!!βυσμα δεν εχω,αν κ να ειχα,δεν ξερω κατα ποσο θα το χρησιμοποιουσα..
δουλεια θα αρχισει μολις τελειωσω,οποτε κ σε αυτο το θεμα ειμαι ανετος..υ.γ.
σταματηστε να λετε ολοι για προχωρημενη ηλικια ρε,28 ειμαι,οχι 70φευγα!!κ ο γιατρος μου τα ιδια μου ελεγε για το ποδι..να μαθω να αθλουμαι σαν 28ρης κ οχι σαν 24ρης!Ο αθλητισμός δεν έχει καμιά σχέση με τον στρατό, ειδικότερα στις ειδ. δυν. δεν είναι ο σκοπός να αυξήσουν τις αθλητικές σου επιδόσεις αλλά να αυξήσουν την αντοχή σου.....στον πόνο
Αυτό που επιδιώκουν είναι να σε κάνουν να ξεπερνάς τα σωματικά και ψυχικά σου όρια, αν σου αρέσει κάτι τέτοιο go for it, σαν αθλητής πιστεύω ξέρεις να φυλάγεσαι από τραυματισμούς κλπ. Άσε που οι τραυματισμοί δεν οφείλονται τόσο στην εκπαίδευση αλλά περισσότερο στα παιδάκια που άλλα τους λένε και άλλα κάνουν. Μια τυπική μέρα θα περιλαμβάνει αρκετό τρέξιμο, ακόμα περισσότερες κάμψεις συν την ημερήσια εκπαίδευση (πορείες-βολές, στίβος μάχης κλπ).
Λόγω ηλικίας θα σου φανούν πολύ περίεργα τα πράγματα εκεί όμως, κυρίως γιατί δεν θα έχεις την όρεξη και την διάθεση να ανταγωνιστείς τους πιτσιρικάδες.
Λόγω ηλικίας και φαντάζομαι αναστήματος σαν μπασκετμπολίστας θα σου πρότεινα να δηλώσεις για Στρατονομία.
Θα περάσεις λίγο δύσκολη εκπαίδευση στην Καρδίτσα για 1,5 μήνα από πλευράς πειθαρχίας κυρίως αλλά μετά θα είσαι άρχοντας, ξεχνάς όλα τα χαζά των υπολοίπων όπλων και βρίσκεσαι σε μια μονάδα το πολύ με 20-30 άτομα όπου κάνεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα και ζεις σε τελείως διαφορετικές συνθήκες.Μην κάνεις το λάθος και παρταλιάσεις σαν τον κιούση, θα έχεις την πιο βαρετή θητεία ever και θα παρακαλάς να περάσει ο καιρός.
-
dp
-
@Thomas_C200K
Ελεος ρε συ με τα emoticons, πιο πολλά από τα γράμματα είναι! -
Αφού γουστέρνει ΕΣ το παιδί.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@Thomas_C200K
Ελεος ρε συ με τα emoticons, πιο πολλά από τα γράμματα είναι!Η αλήθεια είναι οτι το παρακάνω λίγο.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ντάξει θα κάνει τα κουμάντα του να τον χώνουν περιπολάκια και θα μείνει fit. Εγώ μόνο και μόνο από αυτό το λίγο περπάτημα και το καθημερινό πρόγραμμα έχασα 9 κιλά σε 4 μήνες τρώγοντας βρωμιές σχεδόν καθημερινά συν το φαί του στρατού.
-12
αλλα τα πηρα ΟΛΑ πισω
τσάμπα κάνω διατροφή τόσο καιρό
θα βρώ κανα ντελιφερά να μου φέρνει ψητό κοτόπουλο και γλυκοπατάτες
-
εμενα μου επεφταν τα τζην εφτασα σε κιλα λυκειουβεβαια εγω και ο Στεφανος ειμαστε 'καλοπερασακηδες' , αν εισαι πιο αθλητικος τυπος το πιο πιθανο ειναι να βαλεις κιλα οπως παρα πολυς κοσμος
γιατί ρε κιούσι , οι υπόλοιποι τι λες να είμαστε?
-
τι kill bill?καλυτερα ill kon(stantinos)!
αυτοκινητο η μοτορι μπορουμε μεσα στο στρατοπεδο ε?δεν παιζει καμια γρατζουνια κτλ?
υ.γ.
ξερω,σας τα επρηξα με τις ερωτησεις,τελευταια ηταν αυτη!υποσχομαι!κανεις δε τολμαει να πειραξει αυτοκινητα μεσα σε στρατοπεδα γιατι θα γινει χαμος
εκτος απο το κεντρο το παιρνεις οπουδηποτε αλλου κανονικα
εγώ από τα 6 στρατόπεδα που πέρασα, μόνο σε 1 επιτρεπόταν να το βάλεις μέσα.
Για τα περί άρβυλων ασχολίαστα, είμαι με τον trident
-
Ταιριαζουν με το γουστο σου στην ενδυση
-
παντως κι εγω εχω κρατησει τα αρβυλα μου, τα εχω στις αποσκευες του s3 με ενα φορεμενο ζευγαρι καλτσες
καποια στιγμη πρεπει να τα βγαλω απο κει μεσα
-
Κιουση βλεπω σε ωριμασε η παρανια του στρατου. Σωστα αυτα που εγραψες πιο πανω με τη διαφορα οτι ο παραλογισμος που αναφερεις ειναι αναγκαιο κακο. Υπαρχουν και χειροτερα που δεν εζησες και που θα σε αναγκαζαν σε αναβολη. Εγω ισως σου εκανα χειροτερα ενω παραλληλα μπορουσα να ειμαι και ο καλυτερος σου φιλος. Πως; Θα σε αναγκαζα να θες αναβολη απο τα λαγουδακια και την στρατικοποιηση και μετα ως λυτρωτης θα σε εβαζα ακρη. Ενδυναμωση βαση παρανιας προβλεπομενης. Μην ανχωνεσαι ομως στην ουσια βγηκες καλυτερος ανθρωπος .Θα το δεις στην πορεια.
-
σε καποια πραγματα βγηκα καλυτερος, δε λεω
το γιατι επρεπε να το περασω αυτο (και οχι μονο εγω, ολοι μας) ειναι που δε καταλαβα
δεν πιστευω δηλαδη οτι υστερουν σε κατι οι πολιτες αλλων κρατων που δεν εχουν αυτη τη διαδικασια
(το μονο επιχειρημα υπερ της θητειας ειναι οτι δεν εχουμε λεφτα για να εχουμε επαγγελματικο στρατο, αυτο ομως δε δικαιολογει καποια πραγματα)οσο για τη πιεση , ωραια μου τα λες βρε κουπεα, αλλα στην αεροπορια δεν ειδα κανενα να εχει σοβαρα παραπονα
και εχω παρα πολλους που γνωστους που πηγαν αεροπορια
με εξαιρεση τη Τριπολη που ειναι η χειροτερη εμπειρια τους (και ειναι στην αρχη , οποτε εχουν και το θεμα του να προσαρμοστους) , πιο μετα ολοι επαιζαν 'της ελλαδος τα παιδια'
δεν εχω παει για να ξερω, αλλα βλεποντας το μεν και δε δειγμα η διαφορα υπαρχει
σε στρατο ξηρας εννοειται οτι πολλοι εχουν περασει χειροτερα απο μενα
ΥΓ οσο για τη πιεση απο τους ανωτερους ειναι και αυτο σχετικο..
εγω δεν ειχα πραγματικο προβλημα με αυστηρους ανωτερους γιατι κρατουσαν τη ταξη και λιγο πολυ ημουν σωστος , δε τραβουσα εγω τη προσοχη και τις καμπανεςπροβλημα ειχα με χαζες αντιληψεις , με το 'φαινεσθαι' και με το σοβαροφανες μπουρδελο
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
. Πως; Θα σε αναγκαζα να θες αναβολη απο τα λαγουδακια και την στρατικοποιηση και μετα ως λυτρωτης θα σε εβαζα ακρη. Ενδυναμωση βαση παρανιας προβλεπομενης. .Για να θυμίσω στον τριντεν απο πηγάζουν οι απαντήσεις μου στον κουπεα...
Στην πορεία της συζήτηση βέβαια τα χαζογυρισε , στην αρχή ήθελε να ενδυναμώσει τους φαντάρους μέσο παρανιας... λ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
. Πως; Θα σε αναγκαζα να θες αναβολη απο τα λαγουδακια και την στρατικοποιηση και μετα ως λυτρωτης θα σε εβαζα ακρη. Ενδυναμωση βαση παρανιας προβλεπομενης. .
μπράβο μλκ...
εύχομαι να μην έχει βύσμα ο γιος σου ... να τον φτάσουν ένα βήμα πριν φουντάρει , γιατί έτσι θα γίνει άντρας...
οι γιοι των στρατιωτικων (αναλογα με το τι μυαλο κουβαλαει ο γονιος τους) κανουν ειτε τη χειροτερη θητεια ειτε θητεια καλυτερη απο γιο υπουργου
καποιοι λιγοι μπορει να πεσουν σε μια μεση φαση
-
ε τον χαλβά του κουπέα βλέπω να τον πηδ@νε χωρίς baby oil...
-
. Πως; Θα σε αναγκαζα να θες αναβολη απο τα λαγουδακια και την στρατικοποιηση και μετα ως λυτρωτης θα σε εβαζα ακρη. Ενδυναμωση βαση παρανιας προβλεπομενης. .
μπράβο μλκ...
εύχομαι να μην έχει βύσμα ο γιος σου ... να τον φτάσουν ένα βήμα πριν φουντάρει , γιατί έτσι θα γίνει άντρας...
τς τς τς....πολύ εύκολα φουντάρουνε οι πιτσιρικάδες πλέον.....
βέβαια σε οποιαδήποτε άλλη φάση της ζωής τους έχουν κάτι @@ νααααα και το διαφημίζουνε κιόλας
-
ε τον χαλβά του κουπέα βλέπω να τον πηδ@νε χωρίς baby oil...Μη το λες ο καλύτερος φίλος μου στο στρατό ηταν γιος αξιωματικού λοκατζη
(Και η σιχαμαρα που είχε για το στρατό ξεπερνουσε κάθε φαντασία)Ριχναμε κάτι απαλεψιες στη σκοπιά κάθε πρωί..
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
μπράβο μλκ...
βέβαια σε οποιαδήποτε άλλη φάση της ζωής τους έχουν κάτι @@ νααααα και το διαφημίζουνε κιόλας
δεν έγραψα εγώ για λύτρωση και εξαναγκασμό...
όταν στα 17+ μπαίνεις σε κάτι ιατρικές έχεις ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ κάτι @@ ΝΑ... και προφανώς και δεν ανέχεσαι τα ΑΝΕΥ λόγου και αιτίας καψόνια του κάθε κουπέα...γιατί το βράδυ στραβογάμησε κλπ κλπ ...
εννοείται όσο πιο κοντά στο επίπεδο του είσαι (ΧΑ ουγκα κλπ ) τόσο λιγότερο θέμα έχεις με τα προστάγματα του ...
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
μπράβο μλκ...
Ανάλογα και τι θα σου τύχει και σίγουρα ανάλογα το χαρακτήρα σου
Όμως μη λες ότι ακόμα και σήμερα δε μπορεί να υπάρξουν δύσκολες καταστάσεις (που δεν έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση αλλά τις γενικότερες συνθήκες)
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Περί Θητείας [#3]