-
Σιγά το νεο
Το θέμα είναι να μη βγαίνει γυμνός στους μείον για να πάει στο θάλαμο
Εκεί γίνεσαι πραγματικός άντρας
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Σιγά το νεοΤο θέμα είναι να μη βγαίνει γυμνός στους μείον για να πάει στο θάλαμο
Εκεί γίνεσαι πραγματικός άντρας
Εμείς στον Αυλώνα είχαμε συνέχεια ζεστό νερό
-
ε οχι και σιγα το νεο. οταν υπηρετησα εγω ειχαμε ολη μερα ζεστο νερο και καλοριφερ.
καποιοι νομιζουν οτι ειναι ζωαρα να υπηρετεις σημερα. εχουν αλλαξει πολλα ομως.
οι φανταροι λιωνουν στην αγγαρια ολη μερα γιατι τα στελεχη δεν ενδιαφεροντε. -
Και 424 είχε ατελείωτο ζεστό νερό όλο το 24ωρο
Λιτόχωρο όμως έριχνα τρεχαλα με τη πετσέτα μέχρι το θάλαμο
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
ε οχι και σιγα το νεο. οταν υπηρετησα εγω ειχαμε ολη μερα ζεστο νερο και καλοριφερ.
καποιοι νομιζουν οτι ειναι ζωαρα να υπηρετεις σημερα. εχουν αλλαξει πολλα ομως.
οι φανταροι λιωνουν στην αγγαρια ολη μερα γιατι τα στελεχη δεν ενδιαφεροντε.Εμένα μου το λες;
Ιούλιο απολυθηκα και ΕΚΛΑΙΓΑ επί 9 μήνες
-
Εσύ είσαι φλούφλης.
Δεν πιάνεσαι. -
Και είμαι περήφανος για αυτό
-
-
@QsisVTS δεν ηξερα οτι εισαι ακομα φανταρος. πρεπει να περασουν 6 μηνες για να εισαι πολιτης παλι.
-
Και 424 είχε ατελείωτο ζεστό νερό όλο το 24ωροΛιτόχωρο όμως έριχνα τρεχαλα με τη πετσέτα μέχρι το θάλαμο
Δεν θα ήθελα να αντικρύσω αυτό το θέαμα
Πραγματικά πάντως δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απο το να πηγαίνεις απο τον θάλαμο στις τουαλέτες-ντουζίερες και αυτά είναι έξω . Πάλι καλά εμείς τα είχαμε στο υπόγειο οπότε δεν μας έτρωγε το κρύο. -
αν σας πως οτι στην αεροπορια ειχα τουαλετα οπως ειναι στο σπιτι και οχι 'τουρκικη'
θα σας στεναχωρισω πολυ? -
αν σας πως οτι στην αεροπορια ειχα τουαλετα οπως ειναι στο σπιτι και οχι 'τουρκικη'
θα σας στεναχωρισω πολυ?Εγώ ήμουν στην ΛΑΦ , οπότε θα στεναχωρηθεί μόνο ο Qsis
-
θα σας στεναχωρισω πολυ?Προτιμώ τις τουρκικές
Κι εμείς κανονικές είχαμε συνήθως(παντού δηλαδή έκτος από Αυλώνα), αλλά εχεζα τις τουρκικές των στελεχώνSent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
@QsisVTS μετα το χεσιμο στις τουαλετες των στελεχων βαζανε εσενα για καθαριοτητες η οχι?
-
θα σας στεναχωρισω πολυ?Προτιμώ τις τουρκικές
Κι εμείς κανονικές είχαμε συνήθως(παντού δηλαδή έκτος από Αυλώνα), αλλά εχεζα τις τουρκικές των στελεχώνSent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Καλά η χλωρίνη πήγαινε σύννεφο , αλλά πήγαινα στις τουαλέτες των Ανωτάτων, μίας και δεν πάταγε κανείς
-
@QsisVTS μετα το χεσιμο στις τουαλετες των στελεχων βαζανε εσενα για καθαριοτητες η οχι?Στην αρχή με έβαζαν όταν ήμουν καινούριος μετά όχι
Μόνο αυτή του γραφείου μου καθαριζα προς το τέλος που χρησιμοποιούσα εγώ (κατά 90%) και αλλά 2 στελέχη
-
@REALZEUS: ναι, είναι αλήθεια. Δεν το πίστευα κι εγώ μέχρι να διαβάσω τη διαταγή. Είτε ο Κωσταράκος κατάφερε αυτό που δεν είχε γίνει εδώ και χρόνια από ιδρύσεως διακλαδικότητας είτε πάμε για σοβαρές ιστορίες στο άμεσο μέλλον είτε (το πιο πιθανό) θέλουν να κάνουν οικονομίες κλίμακας στον ιματισμό. Αλλάζουν μέχρι το εσωτερικό μπλουζάκι από κυανόφαιο σε παραλλαγής ΣΞ .
@QsisVTS: είναι τα μαύρα σε λαδί φόντο.
-
Τι να πω Σταμάτη. Πιστεύω για οικονομίες κλίμακος αλλά πόσα να γλυτώσουν πια από μια τέτοια κίνηση;
Όταν λες σοβαρές ιστορίες όμως; Πλήρη κάλυψη/απόκρυψη/παραλλαγή στα βουνά για όλους τους Κλάδους;
-
Κοίτα, Αλέξανδρε, είναι αστείο να μιλάμε για κάλυψη-απόκρυψη-παραλλαγή από ανεκπαίδευτο προσωπικό, εκτός αν αυτό αλλάξει σύντομα, τουλάχιστο για τους κληρωτούς με την ενοποίηση των κέντρων εκπαίδευσης. Αν είναι να φτάσουν οι ναύτες να πάρουν τα βουνά, σίγουρα κάτι θα έχει πάει ΠΟΛΥ στραβά. Εξ ου και δεν πιστεύω ότι είναι αυτή η περίπτωση.
Η παραλλαγή του ΣΞ δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά είναι η πιο κατάλληλη από τις δύο (ΣΞ-ΠΑ, το ΠΝ πρακτικά στερείται) για το ελληνικό περιβάλλον και αυξάνει έστω και ελάχιστα τις πιθανότητες επιβίωσης, εφόσον ο αγώνας διεξάγεται στην ύπαιθρο. Εντός ναυστάθμων-αεροδρομίων, το περιβάλλον είναι πολύ διαφορετικό (κτήρια, περιορισμένη και χαμηλή βλάστηση) και δεν ξέρω κατά πόσο θα συνεισφέρει. Μου φαίνεται, εξάλλου, αστεία η εικόνα ναύτη με παραλλαγή πάνω σε πλοίο στη μέση της θάλασσας.
Η αλήθεια είναι ότι η παραλλαγή της ΠΑ εξυπηρετούσε μόνο εγωιστικούς σκοπούς και όχι την ουσία, καθώς από μακριά φαίνεται σκούρα μπλε. Ο ισοπεδωτικός χαρακτήρας της ενιαίας στολής με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι μάλλον οικονομία πάνε να κάνουν και όχι να βελτιώσουν τις επιχειρησιακές δυνατότητες των Όπλων. Αν ήθελαν το τελευταίο, θα έπρεπε να μελετήσουν τις ιδιαιτερότητες του κάθε Όπλου, να λάβουν υπόψη τους τις εξελίξεις της τεχνολογίας στο αντικείμενο (digital camo, low IR signature κλπ) και, γιατί όχι, να αναλύσουν την εμπειρία άλλων χωρών πριν πάρουν αποφάσεις. Διάβασα τυχαία πριν από λίγο καιρό για τη νέα στολή παραλλαγής της USAF και έψαξα λίγο στο νετ να δω τι παίζει γενικά. Φυσικά, χάθηκα και θαύμασα το βάρος που ρίχνουν άλλες ένοπλες δυνάμεις στην αποτελεσματικότητα και την άνεση που παρέχει η στολή στο μαχητή.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
@QsisVTS: είναι τα μαύρα σε λαδί φόντο.
εγω το ξερω , ο θωμας ρωτησε
εγω εχω και το οπλοσημο του υγειονομικου σε τετοιο και καλα σα νοσοκομος που ημουν ( δε το εραψα βεβαια ισως στη στολη εξοδου να το εχω μονο )
η μονη μου απορια ειναι: ποτε καταργηθηκε? το φεβρουαριο κανονικα το φορουσαν ολοι
η μονη αλλαγη που ηρθε οσο ημουν εγω ηταν για τη σημαια σε ολες τις στολες
Τι να πω Σταμάτη. Πιστεύω για οικονομίες κλίμακος αλλά πόσα να γλυτώσουν πια από μια τέτοια κίνηση;
Όταν λες σοβαρές ιστορίες όμως; Πλήρη κάλυψη/απόκρυψη/παραλλαγή στα βουνά για όλους τους Κλάδους;
τωρα που εκλεισε το ΤΥΛ στη Μαλακασα που αποθηκευουν ρουχα ?
Περί Θητείας [#3]