-
Ντινο φαντάζομαι εννοείς NIN, όχι NIS. Δεν είναι τίποτα δύσκολο. https://www.gov.uk/national-insurance-number
-
Nαι, μου ξέφυγε το S λόγω NCIS Ξέρω τα περί ραντεβού, το μετά με ενδιαφέρει.
-
Το εβγαλαν κατι φιλοι μου τωρα τελευταια. Κλεινεις ραντεβου, πας και μετα απο 15 μερες περιπου σου το στελνουν στο σπιτι. Μπορει να παρει κανα μηνα ολη η διαδικασια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nαι, μου ξέφυγε το S λόγω NCIS Ξέρω τα περί ραντεβού, το μετά με ενδιαφέρει.Πες οτι θέλεις να γίνεις πράκτορας! (Το NCIS, παλαιότερα ονομάζονταν NIS ).
10 μέρες το πολύ είναι η όλη υπόθεση. Θα πας μια βόλτα από εκεί με κάτι χαρτιά που θα σου ζητήσουν και θα σου το στείλουν ταχυδρομικά αν θυμάμαι καλά.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
βάλε ότι για τις ακριβές περιοχές υπάρχει και πολύ έντονο διεθνές ενδιαφέρον [70% αύξηση αιτήσεων visa έγραφαν χτες οι FT]
Άραβες, ρώσοι, έλληνες
Σε περιοχές που τα νοίκια ξεκινάνε από κάτι 3000αρα λίρες για 70τμ [περίπου σαν να μένεις ξενοδοχείο ] και οι αγορές στο 10άρικο και βάλε (για ολόκληρο σπίτι, όχι flat)και τι αγορά , μέχρι να στο ξαναπάρει πίσω ο πριγκιπς...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ποια ειναι η πορεια των ενοικιων τα τελευταια χρονια στο Λονδινο?
Το 2006 ενα δυαρι ας πουμε 45τμ ειχε 1100 βασικο ενοικιο, τωρα ειναι πανω απο 1500.
S it
Mε τι μέσο μηνιαίο μισθό τότε?
φαντάσου οτι το ενοίκιο φοιτητικής εστίας μέσα στο λονδίνο είναι κοντά στα 700 ευρά... για αντίστοιχη εστία στην γερμανία ολ ινκλουντιν είναι 220 ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Zorz και λοιποί, με το NIS τι παίζει; Βγαίνει εύκολα; Το χρειάζομαι για πρόσληψη.Πανεύκολα, απλά παίρνεις ένα τηλ για να σου κλείσουν ραντεβού για μια κλάιν μάιν συνέντευξη (περίπου έναν μήνα μετά ήταν στο Nottingham ).
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ποια ειναι η πορεια των ενοικιων τα τελευταια χρονια στο Λονδινο?
Το 2006 ενα δυαρι ας πουμε 45τμ ειχε 1100 βασικο ενοικιο, τωρα ειναι πανω απο 1500.
S it
Mε τι μέσο μηνιαίο μισθό τότε?
φαντάσου οτι το ενοίκιο φοιτητικής εστίας μέσα στο λονδίνο είναι κοντά στα 700 ευρά... για αντίστοιχη εστία στην γερμανία ολ ινκλουντιν είναι 220 ...
Γνωστή μου στο city έδινε 2400 τον μήνα για εστία...
-
Merci για τις πληροφορίες παίδες, αύριο θα τους πάρω τηλ να κλείσω ραντεβού.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Γνωστή μου στο city έδινε 2400 τον μήνα για εστία...Ακόμα να την παντρευτείς;
-
700 ευρω μονο αν μενεις σε δωματιο 10-12 τετραγωνικα με κοινο μπανιο και κοινη κουζινα με αλλους 3-4. Αν μενεις σε στουντιο σε εστια ανετα φτανει στο 1200+ ευρα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γνωστή μου στο city έδινε 2400 τον μήνα για εστία...
Ακόμα να την παντρευτείς;
Μπααα.....
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
700 ευρω μονο αν μενεις σε δωματιο 10-12 τετραγωνικα με κοινο μπανιο και κοινη κουζινα με αλλους 3-4. Αν μενεις σε στουντιο σε εστια ανετα φτανει στο 1200+ ευρα!εστία είπαμε ρε, όχι σουίτα
μιλάω για εστία με δικό του αυτόνομο μπάνιο όχι όμως και κουζίνα...
τουλάχιστον στο κουιν μέρι τόση είναι η ταρίφα...και στο ΕΜΠ τις παλιές εστίες τις νοικιάζουν οι φοιτητές σε πακιστανούς και τις νέες ΤΣΑΜΠΑ εστιάρες τις κάναν μουνί κ@πέλο...
-
Τι σουιτα λες ρε;
Οταν λεμε στουντιο σε εστια ειναι ενα δωματιακι με ενα κρεβατι, ενα γραφειο, εναν νεροχυτη, ενα κουζινακι καμια ντουλαπα και ενα μπανακι μικρο. Σε καμια περιπτωση πανω απο 20 τετραγωνικα!
Γενικα αλλο να ακους για την εδω ακριβεια και αλλο να τη ζεις, χεχε
-
Σε ποιάν εστία έμενε ρε συ και έδινε 1200 ευρώ;
-
Τωρα μενει. Καποια απο τις ιδιωτικες καπου στο Barbican. Δεν ξερω ονομα. 250 λιρες νομιζω την εβδομαδα. Και εγω οταν κοιταζα και ιδιωτικες το στουντιο δεν ειχε λιγοτερο απο 210-220 την εβδομαδα ενω σε δωματιο με κοινο μπανιο και κοινη κουζινα με αλλους 3 η τιμη ηταν 150-160 την εβδομαδα. Αυτη ηταν στο London Bridge.
-
Ensuite με 120 την εβδομαδα αλλα και φαγητο εδεινα το 2000 στο πορτσμουθ
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Εγώ στο Kingston Upon Thames έδινα 105 λίρες για ensuite μπάνιο, κοινή κουζίνα πέρσυ. Βέβαια δεν είναι ιδιωτικές εστίες.
-
Καλο deal αυτο!
jtblaster εχουν περασει 12 χρονια απο τοτε και αλλο Πορτσμουθ αλλο Λονδινο. Αυτο που ηθελα να δειξω ειναι οτι εχουν ξεφυγει οι τιμες στο κεντρο οσον αφορα κυριως τη διαμονη.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αν ισχυει αυτο που λεει ο gto, με τη μεγαλη κριση του 2008 που ειχε αποδεκατιστει το ciry, δε θα επρεπε να ειχαν πεσει τα ενοικια?Εξωφρενικες τιμες παντως, ελεγα οτι το παρισι και το αμστερνταμ ειναι ακριβα, αλλα
Aπο οτι ακουω το Παρισι ειναι αναλογα ακριβο με το Λονδινο αλλα οχι το Αμστερνταμ.
Περνει λιγο καιρο μεχρι να φανει στα ενοικια (γυρω στους 6 μηνες, μεχρι να τα μαζεψουν και να φυγουν) οποτε απο το επομενο καλοκαιρι πρεπει να κοιταμε για πτωση. Ομως εχει αρχησει νεο παραμυθι οτι ερχοντε η Γκουκγλ και το Φβ και αλλες παρομοιες εταιρειες και οι δικοι τους θα παρουν τα υψηλα ενοικια για να μην καταρευσει η πυραμιδα.
Η ζωή στην Αγγλία για εργαζόμενους. Τι γνωρίζετε;