-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δηλαδη ο μονος προβληματισμος ειναι η διασκεδαση;
(Αν απευθύνεσαι σε εμένα) Έγραψα πουθενά κάτι τέτοιο;
Οχι ,απλα βλεπω οτι κολλησε εκει το θεμα.Ενταξει δεν ειπαμε να δουλευεις σαν σκλαβος αλλα σιγουρα υπαρχουν πολλα περισσοτερα να κανεις απο τα μπαρ/παμπ κλπ.
Ο ast αναφέρθηκε σε αρκετά πράγματα. Εμένα το μόνο που μου έχει λείψει είναι ο Ταξιάρχης και το Λιβάδι.
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Θα έρθει τώρα ο Αγγλολάγνος REALZEUS και θα σου πει 'έλα μωρέ σιγά τις διαδρομές, σαν τα Αγγλικά F-roads δεν έχει στην Ελλάδα'
-
Αν πάω βόλτα στους sheep-shaggers, μια χαρα διαδρομές έχει.
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Εμένα μου έχει λείψει η οδήγηση γενικότερα...
(άσχετο με το θέμα βέβαια... )
-
Πραγματικα το μονο που σου λειπει ειναι συγκεκριμενα στεκια, συγκεκριμενα προσωπα τιποτα αλλο. Λες και οταν ημουνα Ελλαδα εβγαινα καθε βραδυ για ποτο η για καφε. Για δουλεια ημασταν απ το πρωι μεχρι το βραδυ και βγαιναμε ενα Σαββατοβραδο. Μπορεις να ρυθμισεις τη ζωη σου ετσι ωστε να τα κανεις ολα. Και αν εχεις δουλεια με καλα λεφτα εχεις ακομα περισσοτερες επιλογες. Απο το να πας σε θεατρικες παραστασεις συχνα, σε καλα εστιατορια μεχρι να κανεις weekend σε αλλες πρωτευουσες της Ευρωπης.
Αλλο θεμα ειναι οι παρεες που θα βρεις. Λογω της διαφορετικοτητας των φυλων ειναι πολυ πιθανο να μην ταιριαζουν τα χνωτα σου με τους υπολοιπους που θα βρεις στον ιδιο χωρο. Απο την αλλη ομως, οι περισσοτεροι εδω ξενιτεμενοι ειναι οποτε ολοι ψαχνουν για μια παρεα.
Το πιο σημαντικο θεμα ομως ειναι τι δουλειες παιζουν και πως θα εξελιχθει η οικονομικη κατασταση σε μερικα χρονια γιατι ειναι δεδομενο οτι και εδω ειναι φθινουσα η κατασταση. Τι θα γινει αν κανουν δημοψηφισμα οι Αγγλοι και πουν οτι βγαινουμε απο ΕΕ; Θα μας διωξουν το αλλο πρωι; θα δημιουργησουν συνθηκες να μπορουμε να μεινουμε;
Οποτε εκτος απο τα της ζωης που ευκολα η δυσκολα μπορει να προσαρμοστει καποιος με τους ρυθμους που του ταιριαζουν υπαρχουν και αλλα θεματα που δεν ειναι του χεριου και ευκολα μπορει να μας επηρεασουν.
-
Πραγματικα το μονο που σου λειπει ειναι συγκεκριμενα στεκια, συγκεκριμενα προσωπα τιποτα αλλο. Λες και οταν ημουνα Ελλαδα εβγαινα καθε βραδυ για ποτο η για καφε. Για δουλεια ημασταν απ το πρωι μεχρι το βραδυ και βγαιναμε ενα Σαββατοβραδο. Μπορεις να ρυθμισεις τη ζωη σου ετσι ωστε να τα κανεις ολα. Και αν εχεις δουλεια με καλα λεφτα εχεις ακομα περισσοτερες επιλογες. Απο το να πας σε θεατρικες παραστασεις συχνα, σε καλα εστιατορια μεχρι να κανεις weekend σε αλλες πρωτευουσες της Ευρωπης.
Αλλο θεμα ειναι οι παρεες που θα βρεις. Λογω της διαφορετικοτητας των φυλων ειναι πολυ πιθανο να μην ταιριαζουν τα χνωτα σου με τους υπολοιπους που θα βρεις στον ιδιο χωρο. Απο την αλλη ομως, οι περισσοτεροι εδω ξενιτεμενοι ειναι οποτε ολοι ψαχνουν για μια παρεα.
Το πιο σημαντικο θεμα ομως ειναι τι δουλειες παιζουν και πως θα εξελιχθει η οικονομικη κατασταση σε μερικα χρονια γιατι ειναι δεδομενο οτι και εδω ειναι φθινουσα η κατασταση. Τι θα γινει αν κανουν δημοψηφισμα οι Αγγλοι και πουν οτι βγαινουμε απο ΕΕ; Θα μας διωξουν το αλλο πρωι; θα δημιουργησουν συνθηκες να μπορουμε να μεινουμε;
Οποτε εκτος απο τα της ζωης που ευκολα η δυσκολα μπορει να προσαρμοστει καποιος με τους ρυθμους που του ταιριαζουν υπαρχουν και αλλα θεματα που δεν ειναι του χεριου και ευκολα μπορει να μας επηρεασουν.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θα έρθει τώρα ο Αγγλολάγνος REALZEUS και θα σου πει 'έλα μωρέ σιγά τις διαδρομές, σαν τα Αγγλικά F-roads δεν έχει στην Ελλάδα'Ζ roads!
-
Αν μιλαμε για Λονδινο ειναι πολυ διαφορετικα απο την υπολοιπη Αγγλια. Μερικες φορες μου αρεσει πολυ (αν το δεις οτι θα μεινεις 2-3 χρονια οποτε θα διασκεδασεις λιγο με αυτα που προσφερει) αλλες φορες δεν μου αρεσει (αν το δεις πιο μακροχρονια). Παντως αν καποιος σκεφτεται να ερθει για διακοπες ωραια αλλα να βρεις καλη δουλεια αυτην την στιγμη ειναι πολυ δυσκολο γιατι η αγορα εργασιας εχει σχεδον παγωσει. Την ιδια στιγμη τα εξοδα αυξανονται (ενα διαμερισμα 60 τμ κανει γυρω στα 440κ λιρες). Για αυτοκινητο ας μην μιλαμε καλυτερα, στο Λονδινο τα τελευταια 20 χρονια ειναι υπο διωγμο.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Αν μιλαμε για Λονδινο ειναι πολυ διαφορετικα απο την υπολοιπη Αγγλια. Μερικες φορες μου αρεσει πολυ (αν το δεις οτι θα μεινεις 2-3 χρονια οποτε θα διασκεδασεις λιγο με αυτα που προσφερει) αλλες φορες δεν μου αρεσει (αν το δεις πιο μακροχρονια). Παντως αν καποιος σκεφτεται να ερθει για διακοπες ωραια αλλα να βρεις καλη δουλεια αυτην την στιγμη ειναι πολυ δυσκολο γιατι η αγορα εργασιας εχει σχεδον παγωσει. Την ιδια στιγμη τα εξοδα αυξανονται (ενα διαμερισμα 60 τμ κανει γυρω στα 440κ λιρες). Για αυτοκινητο ας μην μιλαμε καλυτερα, στο Λονδινο τα τελευταια 20 χρονια ειναι υπο διωγμο.Καποτε το διλημμα ηταν: καθομαι στην Ελλαδα στη δουλιτσα μου η κυνηγαω το εξωτερικο να βγαλω κανα χρημα παραπανω;
Τωρα: καθομαι στην Ελλαδα στην ανεργια η κυνηγαω το εξωτερικο να βρω μια δουλεια και οτι προκυψει; -
Εξαρταται απ το τι κανεις ρε χαρη, ο ενεργειακος τομεας παντως εχει αρκετο ψωμι ακομα.
Τωρα, χρηματοοικονομικα, κατασκευαστικα, καλλιτεχνικα, εχουν τρελα ζορια οπου και να σαι... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εξαρταται απ το τι κανεις ρε χαρη, ο ενεργειακος τομεας παντως εχει αρκετο ψωμι ακομα.
Τωρα, χρηματοοικονομικα, κατασκευαστικα, καλλιτεχνικα, εχουν τρελα ζορια οπου και να σαι...Υπαρχουν σιγουρα τομεις που πηγαινουν ακομα καλα. Τα κατασκευαστικα τραβανε ζορι σιγουρα αλλα γενικα δεν βρισκεις το ιδιο ευκολα τα νουμερα που εβρισκες παλιοτερα συν το γεγονος οτι εχει ανεβει το κοστος ζωης.
Οσον αφορα αυτο για τον ενεργειακο τομεα ολο ψωμι ακουω και ψωμι δεν βλεπω
-
Μαθε ολλανδικα η γερμανικα
-
Να μαθω αγγλικα πρωτα και μετα τ αλλα
-
Τωρα, χρηματοοικονομικα, κατασκευαστικα, καλλιτεχνικα, εχουν τρελα ζορια οπου και να σαι...Αν μιλαμε για Λονδινο μονο τα χρημα/οικονομικα και παρεμφερη επαγγελματα (πχ δικηγοροι για τραπεζικες συνναλαγες) σου δεινουν αρκετα για να ζησεις με αξιοπρεπεια. Αλλιως θα πρεπει να συνωστιζεσαι σε δωματια κλπ.
-
Υπερβολικο σε βρισκω. Ακομα και εντρυ λεβελ πολιτικος μηχανικος σε εποχες που δεν ειναι καλες για τον τομεα μπορει να μη μενει μονος του αλλα ουτε συνωστισμενος σε ενα δωματιακι ειναι ουτε τον βλεπω να πιεζεται οικονομικα. Και τα ποτακια τα πινει και τα ταξιδακια του τα κανει και μια χαρα τον βλεπω.
-
Εχω καποιους γνωστους μηχανικους που ειναι πολυ καλα (ενας στη ford κι ενας τηλεπικοινωνιακος) αλλα μιλαμε για χρονια στο κουρμπετι. Βασικα, τι αλλο να κανεις στο λονδινο εκτος απο χρηματοοικονομικα και δικηγορια
-
Μηχανικος ηυ εχει αγγιξει το 100k μετα απο 6 χρονια... ε τα 50 αν φτασουμε εμεις μια χαρα θα μαστε.
-
Εχω καποιους γνωστους μηχανικους που ειναι πολυ καλα (ενας στη ford κι ενας τηλεπικοινωνιακος) αλλα μιλαμε για χρονια στο κουρμπετι. Βασικα, τι αλλο να κανεις στο λονδινο εκτος απο χρηματοοικονομικα και δικηγοριαΥγεία (γιατροί-νοσηλευτές)
Στάλθηκε από το WT19i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Υπερβολικο σε βρισκω. Ακομα και εντρυ λεβελ πολιτικος μηχανικος σε εποχες που δεν ειναι καλες για τον τομεα μπορει να μη μενει μονος του αλλα ουτε συνωστισμενος σε ενα δωματιακι ειναι ουτε τον βλεπω να πιεζεται οικονομικα. Και τα ποτακια τα πινει και τα ταξιδακια του τα κανει και μια χαρα τον βλεπω.Εχει διαφορα να μενεις με αλλους και μονος σου. Φυσικα αν μενεις με αλλους σωζεις αρκετα χρηματα για αλλα εξοδα. Εγω μιλαω αν θελει καποιος να μεινει μονος του.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Μηχανικος ηυ εχει αγγιξει το 100k μετα απο 6 χρονια... ε τα 50 αν φτασουμε εμεις μια χαρα θα μαστε.Φυσικα παιζουν και τετοιες δουλιες, πολλες εταιρειες εχουν μαγαζι εδω περα (πχ γκουγκλ) αν και θα δεις οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει κατι παρομοιο ειδικα αυτην την στιγμη.
Η ζωή στην Αγγλία για εργαζόμενους. Τι γνωρίζετε;