-
ε δεν θελει ουτε καν τοσο πιο πολυ θα σε κρατησει το planetsides 2 παρα το co
-
Ρε παίδες ακόμα και σε βίντεο να το έβλεπα θα ήθελα μερικές ώρες. Πόσο μάλλον όταν παίζεις ο ίδιος που σε μερικά σημεία γουστάρεις τα γραφικά και την φάση οπότε και ασχολείσαι περισσότερο.
Υπάρχουν λόγου χάρη πίστες που γουστάρεις να σκοτώνεις με ...περίστροφο! Υπάρχουν άλλες που βάζεις το υπερόπλο και τους σκοτώνεις μαζεμένους! Όπως και να το κάνουμε θέλει το χρόνο του!
Πάντως όσο ασχολούμαι με fps βλέπω αυτό που λέγατε κάποιοι στην πράξη! Ότι δηλαδή πλέον, επειδή τα γραφικά είναι τοπ σε όλα και σπάνια σ' εντυπωσιάζουν, όλα είναι στην πράξη ξαναζεσταμένο φαγητό. Πρέπει να παίξει με σενάριο και ιδιαιτερότητες για να κολλήσεις! Εγώ εντυπωσιάστηκα διότι είχα αποσυρθεί για χρόνια από το gaming οπότε η μετάβαση ήταν...σοκαριστική! -
θα ερθει σε λιγες μερες το far cry 3 και ολα θα φτιαξουν
αφου σου αρεσε και το 2 με αυτο μαλλον θα κλαις απο συγκινηση φαινεται φοβερα καλο
εγω με τη σειρα μου συνεχιζω το assassin's creed 3 (ειμαι περιπου στη μεση) και δηλωνω πολυ ικανοποιημενος.
το παιχνιδι εχει εναν νεο αερα σε πολλα σημεια (ακομα και αν το παρακανουν και πολλα απο αυτα δεν εχουν και πολυ νοημα ) και παρα τα αρνητικα του δε θα ελεγα οτι με απογοητευσε τελικα σαν συνεχειαπαρολα αυτα δε θα ελεγα οτι φτανει σε συγκινηση το 2 , το οποιο μαλλον παραμενει το αποκορυφωμα της σειρας
μολις το τελειωσω θα παω σε hitman , φαινεται αρκετα ενδιαφερον και σιγουρα πολυ ομορφο
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Υπάρχουν λόγου χάρη πίστες που γουστάρεις να σκοτώνεις με ...περίστροφο!
εγω παντα επαιρνα μαζι μου ενα πιστο sniper (με μονο κριτηριο το damage) για να τους σκοτωνω μονοχιτους
με τα υπολοιπα οπλα βαρας βαρας βαρας
μονο σε κλειστους χωρους το αλλαζα με καραμπινα
τα πιστολινια δε μου αρεσαν ποτε
παρολα αυτα η αισθηση που σου δινουν τα οπλα στο cod εχουν τα εξης χαρακτηριστικα
ειναι περα για περα ψευτικη (το moh για παραδειγμα εχει περισσοτερο 'ρεαλισμο' )
ειναι ομως και πολυ φιλικη για τον παικτη , ειδικα αμα δε τον πολυαπασχολει το ζητημα, για αυτο και εχει κανει (ή μαλλον και για αυτο) τετοια επιτυχιαειναι ομως τελειως μουφα
δηλαδη με το sniper που ανεφερα τους πετυχαινα ολους ορθιος χωρις καν το shift για την ανασα
κανενα οπλο δε κλωτσαγε κτλ..φαινεται ωραιο και ευχαριστο σαν παιχνιδι, αλλα λιγος παραπανω ρεαλισμος δε θα εβλαπτε
ειναι δηλαδη σαν την arcade οδηγηση.. εχει τη φαση της , αλλα παραειναι ψευτικη
αν θες ρεαλισμο σε πολεμο παντως πας σε arma φαση , ομως εκει ισως γινεται ενοχλητικα ρεαλιστικο για παιχνιδι
για αυτο σου λεω , το far cry θα μας λυσει το προβλημα
-
Ξεκινησα το Elder Scrolls V Skyrim
ωραιο αλλα μου φανηκε ψιλοτεραστιο , ο χαρτης ειναι πολυ ανοικτος και μπορεις να πας παντου
βγηκα στο δασος και βαραγα λαγους και ελαφια για κανα μισαωρο χωρις λογο -
ειναι τεραστιο , θελει σιγουρα καμια 40αρια ωρες για το main quest και ισως καποιες επιπλεον αποστολες
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μολις το τελειωσω θα παω σε hitman , φαινεται αρκετα ενδιαφερον και σιγουρα πολυ ομορφο
Το πήρα χτες βράδυ (χβοχ) Νταξ, έχω παίξει 3 πίστες, τις περνάω 2 φορές, τη μια όσο πιο stealth μπορώ για να πάρω και τους πόντους, ε και την άλλη .... μακελειό. Καταπληκτική ατμόσφαιρα το παιχνίδι , σίγουρα αξίζει . Στο επίπεδο purist που δεν έχεις και καθόλου το instict, πρέπει να είναι πόλεμος κανονικός.
-
-
χαιρομαι που ακουω καλα λογια για το hitman, ανυπομονω να το ξεκινησω
-
μην με πωρώνετε ...
το έχω παρακάνει με το gaming από τον καιρό της αναβάθμισης και έκτοτε...βλέπω να τρώω ξύλο από την αγαπημένη στο τέλος! -
Πρέπει να πατήσεις πόδι , να δείξεις ποιος είναι το αφεντικό
Sent from my Gnex
-
όσο μεγαλώνεις θα καταλαβαίνεις ότι ο αγώνας σε αυτό το επίπεδο είναι μάταιος και ότι η σωστή τακτική είναι να αποφεύγεις την διένεξη!
Δεν έχει να κάνει μόνο με το gaming αλλά γενικότερα με ότι δεν εμπεριέχει κάτι το ενδιαφέρον για εκείνες. Τότε αρχίζουν γκρίνια ότι τις παραμελείς και τέτοια! Είναι ανώφελη η αντίσταση...πίστεψε με!On topic: αγοράζω τώρα το assasin 3 και θ' αγοράσω και το 2 σύντομα! Μόλις τελειώσω το black ops 2 θα τα δω!
-
όσο μεγαλώνεις θα καταλαβαίνεις ότι ο αγώνας σε αυτό το επίπεδο είναι μάταιος και ότι η σωστή τακτική είναι να αποφεύγεις την διένεξη!
Δεν έχει να κάνει μόνο με το gaming αλλά γενικότερα με ότι δεν εμπεριέχει κάτι το ενδιαφέρον για εκείνες. Τότε αρχίζουν γκρίνια ότι τις παραμελείς και τέτοια! Είναι ανώφελη η αντίσταση...πίστεψε με!On topic: αγοράζω τώρα το assasin 3 και θ' αγοράσω και το 2 σύντομα! Μόλις τελειώσω το black ops 2 θα τα δω!
+1
-
πρωτα το 2 παιξε
-
black ops 2 τέλος. Το τελείωσα με τον ένα τρόπο και παρακολούθησα τα εναλλακτικά φινάλε στο youtube.
Εντάξει καλά γραφικά είχε....next please!Αγόρασα το assasins 3 και θ' αγοράσω οσονούπω και το 2 για να τα πιάσω απ' την αρχή.
Παίζονται με πληκτρολόγιο αυτά ή θα κάνω το χταπόδι πάλι; -
παιζονται, αν και καλυτερα για αναλογες περιπτωσεις να εχεις ενα χειριστηριο xbox κατα τη γνωμη μου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
θα ερθει σε λιγες μερες το far cry 3 και ολα θα φτιαξουναφου σου αρεσε και το 2 με αυτο μαλλον θα κλαις απο συγκινηση φαινεται φοβερα καλο
Το 1 ήταν φοβερό μέχρι το σημείο που άρχισαν να βγαίνουν τα τέρατα, απο κεί και πέρα κάπου έκανε κοιλιά το story και ξενέρωσα.
Το 2 μου άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις. Αν και απο τεχνικής άποψης ήταν πολύ εξελιγμένο, μετά απο λίγο γινόταν επαναλαμβανόμενο και βαρετό. Επίσης είχε απο τα πιό άθλια voice acting που έχω δεί σε παιχνίδι, χωρίς συναίσθημα καθόλου σαν να μιλάνε ρομπότ.
Ελπίζω το 3 να είναι καλό. Το περιμένω πώς και πώς
-
το 3 απο οσα εχουμε δει φαινεται σπουδαιος τιτλος
βεβαια θα πρεπει να το δουμε στη πραξη, επισης ελπιζω να μην επαληθευτουν καποια πραγματα που διαβαζα περι κακου port και αδικαιολογητα βαρυ παιχνιδιου (κατι που εκανε προσφατα η ubi στο ac3 , το οποιο ειχε διαφορα τεχνικα θεματα )
-
το ένα δεν το εχω παίξει, το far cry 2 όμως ήταν παιχνιδάρα...με είχε εντυπωσιάσει τότε. 2008 ήταν νομίζω! Ένα από τα τελευταία παιχνίδια που έπαιξα πριν ξαναρχίσω το gaming πρόσφατα!
-
οι πρωτες εντυπωσεις παντως απο τις κονσολες που βγηκε (σε οτι αφορα το gameplay παντα) ειναι θετικες
το 2 δεν αρεσε σε αρκετο κοσμο λογω συγκεκριμενων αρνητικων (εμενα παντως μου αρεσε) , τα οποια στο 3 λενε οτι λυθηκαν
-
hitman absolution
ΠΑΙΞΤΕ ΤΟ!
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)