-
Εργαζομαι στον κλαδο, αλλα οχι ως ασφαλιστης.
-
Για να βοηθήσω σε κάτι το οποίο έχει ερωτηθεί 1-2 φορές στο νήμα ,
Τα πακέτα είναι μία εμπορική απλούστευση των εταιρειών με στόχο και σκοπό :
α) την ενσωμάτωση καλύψεων με διαφορετικό συντελεστή επικινδυνότητας ώστε να μειωθεί η δυνητικά ο κίνδυνος επιλογής από τους πελάτες των καλύψεων που εμφανίζουν μεγαλύτερο αριθμό και ύψος ζημιών.
β) την μόχλευση του απόλυτου αριθμού ( τζίρου ) των πωλήσεων. Ορθή αύξηση του τζίρου, μπορεί οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα.
γ) την ευκολότερη εμπορική πολιτική ( marketing ) για τις πωλήσεις των εταιρειών προς τους πελάτες. π.χ. εκπτώσεις εντός πακέτου. εύκολη ανάγνωση. κλπ.Με τον τρόπο αυτό θα λέγαμε υπερ-απλουστεύοντας ότι οι εταιρίες προσπαθούν να επιτύχουν το : ' και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο ' ...
-
Εάν διακόψει κανείς την ασφάλεια του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας για ένα διάστημα (πχ 6 μήνες) και στη συνέχεια κάνει νέο συμβόλαιο, υπάρχει πρόβλημα (πχ πρόστιμο);
Σκέφτομαι να το κάνω στο συμβόλαιο της μηχανής καθώς δεν τη χρησιμοποιώ το χειμώνα. -
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Εάν διακόψει κανείς την ασφάλεια του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας για ένα διάστημα (πχ 6 μήνες) και στη συνέχεια κάνει νέο συμβόλαιο, υπάρχει πρόβλημα (πχ πρόστιμο);
Σκέφτομαι να το κάνω στο συμβόλαιο της μηχανής καθώς δεν τη χρησιμοποιώ το χειμώνα.Κανενα προβλημα, το εχω κανει πολλες φορες.
-
Ξέρω ότι γινόταν μέχρι πρόσφατα, αλλά φίλος που είναι σχετικός με το θέμα μου είπε ότι έγινε ή πρόκειται να γίνει αλλαγή στο σημείο αυτό και ότι θα υπάρχει πρόστιμο για όσους διακόπτουν την ασφάλεια.
Το κάνουν λέει για να αντιμετωπίσουν τα ολοένα αυξανόμενα κρούσματα ανασφάλιστων οχημάτων. -
Αν θα γινει αλλαγη στο μελλον δεν ξερω, παντως ακομα γινεται σιγουρα.
-
Γεια χαρά σε όλους, επιτέλους αγόρασα ένα μεταχειρισμένο που είχα βάλει στο μάτι εδώ και πολλά χρόνια.
Θέλω να ρωτήσω το εξής;
Το πήρα την Δευτέρα, εγώ τώρα έχω κάποια ασφαλιστική κάλυψη μέχρι να προλάβω να κάνω αίτηση κλπ,
ή είμαι παντελώς ανασφάλιστως; Θέλω να πώ έχω προσωρινή ασφάλεια για 2 βδομάδες ή κάτι τέτοιο;Ευχαριστώ !!!
-
Ο χρήστης Geotas έγραψε:
Γεια χαρά σε όλους, επιτέλους αγόρασα ένα μεταχειρισμένο που είχα βάλει στο μάτι εδώ και πολλά χρόνια.
Θέλω να ρωτήσω το εξής;
Το πήρα την Δευτέρα, εγώ τώρα έχω κάποια ασφαλιστική κάλυψη μέχρι να προλάβω να κάνω αίτηση κλπ,
ή είμαι παντελώς ανασφάλιστως; Θέλω να πώ έχω προσωρινή ασφάλεια για 2 βδομάδες ή κάτι τέτοιο;Ευχαριστώ !!!
Καμια ασφαλεια δεν εχεις.Πρεπει να βγαλεις μια αμεσως.
-
Ποπο, ευτυχώς που μου έκοψε και ρώτησα...γυναίκες...τι θέλω και ακούω γυναίκες το κερατό μου, να χτύπαγα να έτρεχα και να μην έφτανα. Ευχαριστώ για την απάντηση!
-
Πάντως δεν είναι από μάντρα και ο προηγούμενος ιδιώτης το είχε ασφαλισμένο μέχρι αρχές Ιανουαρίου, αν αυτό φυσικά αλλάζει κάτι.
-
Ο χρήστης Geotas έγραψε:
Πάντως δεν είναι από μάντρα και ο προηγούμενος ιδιώτης το είχε ασφαλισμένο μέχρι αρχές Ιανουαρίου, αν αυτό φυσικά αλλάζει κάτι.Δεν αλλαζει κατι γιατι η ασφαλεια ηταν στο ονομα του προηγουμενου ιδιοκτητη.
-
Κατανοητό, thanks !
-
Τελικα με τις διαστευρωσεις και τα ανασφαλιστα τι γινετε? ΠΡοχωραει το θέμα?
Διοτι ειμαι μεταξυ ανανεωσης ασφάλισης, τελη κυκλοφοριας ή να παραδωσω πινακιδες? -
Geotas,να ξέρεις οι περισσότερες εταιρείες κάνουν και 3μηνες.....άν όχι όλες...!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Geotas,να ξέρεις οι περισσότερες εταιρείες κάνουν και 3μηνες.....άν όχι όλες...!!Στην ιντερσαλλλονικα εγω κανω τριμηνη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Geotas,να ξέρεις οι περισσότερες εταιρείες κάνουν και 3μηνες.....άν όχι όλες...!!
Στην ιντερσαλλλονικα εγω κανω τριμηνη
γιαυτο γράφεις στο προς θεσσαλονικείς παιάνα μου!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Στην ιντερσαλλλονικα εγω κανω τριμηνη
γιαυτο γράφεις στο προς θεσσαλονικείς παιάνα μου!!!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Τελικα με τις διασταυρωσεις και τα ανασφαλιστα τι γινετε? Προχωραει το θέμα?Έχω την ίδια απορία. Τον Οκτώβριο αναμενόταν η υπογραφή μίας Υ.Α με την οποία θα πλήρωναν πρόστιμο οι κάτοχοι ανασφάλιστων οχημάτων (http://www.express.gr/news/finance/6428 ... 42803.php3).
Ωστόσο, στο διαδίκτυο δεν έχω βρει τίποτα σχετικό με την εξέλιξη του θέματος. -
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
Τελικα με τις διασταυρωσεις και τα ανασφαλιστα τι γινετε? Προχωραει το θέμα?
Έχω την ίδια απορία. Τον Οκτώβριο αναμενόταν η υπογραφή μίας Υ.Α με την οποία θα πλήρωναν πρόστιμο οι κάτοχοι ανασφάλιστων οχημάτων (http://www.express.gr/news/finance/6428 ... 42803.php3).
Ωστόσο, στο διαδίκτυο δεν έχω βρει τίποτα σχετικό με την εξέλιξη του θέματος.Εχω ερευνησει και εγω ( και ρωτησει ασφαλιστες-εφοριακους κτλ κτλ ) τιποτε ! Απολυτως τιποτε δεν εχει ερθει σε κανενα !
Μαλιστα κινδυνευω να χασω και στοιχημα 100ευρω που εβαλα με τον γειτονα ( που έχει 2 ιχ ανασφαλιστα εδω και 2+ χρονια και 1 παπι 7+ χωρις ...) ότι ειμαι μα@ακας -
Γελιέστε πλάνην οικτρά . Σιγά μην δουλέψει τίποτα
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ