-
Rolling start θα έχουμε λόγω της βροχής..
-
18 o RG, λάθος μου
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ΗΘΙΚΕΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ
Jacques Villeneuve Wrecks Alex Tagliani - NASCAR Montreal 2012 - HD
δεν υπαρχουν ηθικες αναστολες στον επαγγελματικο αθλητισμο, χωνεψτε το μερικοι ντε
Δεκτό αλλά μιλάς για ένα άθλημα όπου το wrecking και το bumping (υπάρχει και επίσημη ορολογία) επιτρέπονται και δεν τιμωρούνται. Δε μ΄αρέσει αλλά στο NASCAR >'UNLESS YOU WRECK, SOMEBODY ELSE WILL DO IT ON U'
Δε το επικροτώ αλλά δε θα αλλάξω εγώ την φιλοσοφία των 'Αμερικάνων'. Επίσης μη ξεχνάς πως στον ίδιο αγώνα ο Ζακ εφαγε και ο ίδιος bumping στην τελευταια στροφή και έχασε την πρώτη θέση. Άλλο το NASCAR RACING και άλλο να δέχεσαι εντολές από τον team manager για να επωφεληθεί ο ομόσταυλος...
Φυσικά και ΥΠΑΡΧΟΥΝ ηθικές αναστολές στον επαγγελματικό αθλητισμό όπως υπάρχει και fairplay
και φυσικά στον ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ που εινια κ πιο ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ !
αλλιώς ο ένας θα έσπαγε ο ένας τις σφραγίδες του αλλουνου και θα του χαλαγε τις αναρτήσεις, πιέσεις στα ελαστικά κτλπ με τα γνωστά αποτελεσματα...άμα σάρέσει το ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ λυπάμαι για λογαριασμό σου....
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Rolling start θα έχουμε λόγω της βροχής..Mιλάς σοβαρά? Το διάβασες καπου ή έκανες μαντεψιά?
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
10 θέσεις μάλλον ο Πάστορας...
Λόγω της 3ης του επίπληξης.
ωραια...ξεκιναει 7ο το παιδι που θα μας δωσει χρηματα αυριο...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Rolling start θα έχουμε λόγω της βροχής..
Mιλάς σοβαρά? Το διάβασες καπου ή έκανες μαντεψιά?
Μαντεψιά γι αυτό και το emoticon με τις ντομάτες (για μένα).
Μήπως δεν το χουμε ξαναδεί όμως με πολλή βροχή; -
Kαι δυο ψιχάλες να ρίξει ρολινγκ σταρτ έχουμε.
Μόνο σε εγκατάλειψη του Vettel μπορεί να ελπίζει ο Alonso. Που και αυτό να γίνει δεν είναι τίποτε δεδομένο για αυτόν γιατί πρέπει να περάσει έναν εκ των Hamilton, Button και Webber.
-
Aς περιμενουμε αυρο να δουμε,μην το κουραζουμε κ πολυ τι θα γινει κ τι δεν θα γινει,ο φετελ ειναι το φαβορι,ο αλονσο το αουτσαιντερ,αν βρεξει ολα τα σεναρια ειναι μεσα.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Aς περιμενουμε αυρο να δουμε,μην το κουραζουμε κ πολυ τι θα γινει κ τι δεν θα γινει,ο φετελ ειναι το φαβορι,ο αλονσο το αουτσαιντερ,αν βρεξει ολα τα σεναρια ειναι μεσα.+1 Επιτέλους και μία σωστή πρόταση
... είπα να κάτσω να διαβάσω και έπηξα στην μαλακία ... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προφανώς δεν το είδε. Ας μη ξεχνάμε ότι πηγαίνουν με 100 χ.α.ω. εκεί!(Δεν το είδα) Αν έγινε μετά τα χρονομετρημένα (Q*) τότε το ζύγισμα είναι υποχρεωτικό, δεν έχει 'δεν το είδα'.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Προφανώς δεν το είδε. Ας μη ξεχνάμε ότι πηγαίνουν με 100 χ.α.ω. εκεί!
(Δεν το είδα) Αν έγινε μετά τα χρονομετρημένα (Q*) τότε το ζύγισμα είναι υποχρεωτικό, δεν έχει 'δεν το είδα'.
Στο Q2 εγινε.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ε τότε ας πρόσεχε
Οταν λέω 'υποχρεωτικό' σημαίνει ότι σταματάς στο γκαράζ της FIA, σβήνεις και περιμένεις, φεύγεις (σπρώχνοντας εννοείται από την ομάδα) μόνο αν σου πουν οι τεχνικοί έφοροι ότι δε σε χρειάζονται. Αρα είναι δύσκολο να γίνει λάθος, στη χειρότερη σε φέρνουν πίσω σπρώχνοντας. -
Mετά το Q3 (αφου προκρίθηκε εκεί) δεν θα ήταν πιο λογικό να ζυγιστεί;
-
Είναι στη διακριτική ευχέρεια του τεχνικού εφόρου.
Αν (λέμε) ήταν 1 κιλό ελαφρύτερος στο τέλος του Q2 και προκρίθηκε άδικα στο Q3 δεν πρέπει να μπορεί να διαπιστωθεί αυτό έγκαιρα ώστε να μπορεί κάποιος άλλος να κάνει προσπάθεια στο Q3 αν ο συγκεκριμένος δεχτεί ποινή ? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είναι στη διακριτική ευχέρεια του τεχνικού εφόρου.
Αν (λέμε) ήταν 1 κιλό ελαφρύτερος στο τέλος του Q2 και προκρίθηκε άδικα στο Q3 δεν πρέπει να μπορεί να διαπιστωθεί αυτό έγκαιρα ώστε να μπορεί κάποιος άλλος να κάνει προσπάθεια στο Q3 αν ο συγκεκριμένος δεχτεί ποινή ?Σωστός.
-
Έχω αγνοήσει κι εγώ ζύγισμα... ...πρώτο μου qualifying, δε μου το είπε κανείς ότι πρέπει να το κάνω τότε (δεν είναι δικαιολογία, το ξέρω ), νόμιζα μόνο στον αγώνα, αλλά επειδή ήμουν ήδη 12 κιλά υπέρβαρος δε μου έκαναν τίποτα
-
Ο Massa βαραει τον Vettel στην 1η ή στην 4η;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ο Massa βαραει τον Vettel στην 1η ή στην 4η;Πουθενά.
Θα τον περάσει όμως ο Μασσάκος
-
Αααα...έβρεχε όλη τη νύχτα στο Sao Paulo και οι ουρανοί είναι μαύροι.
-
Τα 'χαμε πει αυτα απο χθες
2012 - Grande Prêmio Petrobras do Brasil (final round)