-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Κάθε Παρασκευή κάτι συμβαίνει και δεν μπορώ να έρθω (η προηγούμενη ήταν εξαίρεση).
Σήμερα το πρωί έκανα εμβόλιο για την γρίπη και δεν θέλω να μπω σε καφετερία.Δυστυχώς ούτε και εγώ δεν θα μπορέσω η παρασκευή δεν με κάθετε εύκολα Ίσως την επόμενη
-
Δεν είναι το θέμα ότι δεν σου κάθεται η Παρασκευή, όσο το ότι κάθεται κάτι άλλο.
-
Αν πω ότι θα έρθω σήμερα, λέτε να μου κάτσει κι εμένα;
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν πω ότι θα έρθω σήμερα, λέτε να μου κάτσει κι εμένα;Sent from my Note II using smoke signals.
Μόνο αν τη λένε Παρασκευή
-
Eγώ πάντως θα είμαι εκεί...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν είναι το θέμα ότι δεν σου κάθεται η Παρασκευή, όσο το ότι κάθεται κάτι άλλο.Τοτε κατι πρεπει να κανουμε δεν ειναι κατασταση αυτη....
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
-
Καλησπερα και απο μενα στην παρεα της Θεσσαλονικης.
Μιας και νεος στο φορουμ αν εχω καταλαβει καθε παρασκευη εχετε συναντηση για καφε σωστα?
Αν ναι στην επομενη θα ρθω και γω. -
Καλώς να έρθεις!
Sent from my E10i using Tapatalk
-
Εχετε καποιο συγκεκριμενο μερος συναντησης στο παρκινκ και μετα στην καφετερια η κατευθειαν μεσα?
-
Ο χρήστης Cinquis έγραψε:
Εχετε καποιο συγκεκριμενο μερος συναντησης στο παρκινκ και μετα στην καφετερια η κατευθειαν μεσα?συνηθως περιμενουμε μπροστα στο Λεζαμι
ερχεται ο πατερ με ενα QQ (premium καταστασεις)
του ανοιγουμε πορτα ν κατεβει, αποδιδουμε τιμες, κ μετα εισερχομαστε στο χωρο....
-
Εχθές έκανε πλάκα στον οδηγό του κι οδηγούσε ο ίδιος.
Sent from my E10i using Tapatalk
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Εχθές έκανε πλάκα στον οδηγό του κι οδηγούσε ο ίδιος.Sent from my E10i using Tapatalk
γνωστος πλακατζης ο πατερ...
πολυ καλος εργοδοτης
και παντα καλοκαγαθος, τους οδηγους του κιολας τους παιρνει μαζι στον καφε
-
Ισχυει για αυριο παιδια?
Τι ωρα και που θα συναντηθουμε>?
Και κατι συμαντικο...πως θα σας βρω {ειναι που δν ξερω κανεναν σας} -
Κανονικά η συνάντηση ανακοινώνεται την ίδια μέρα το πρωί....
Αλλά θα κάνουμε μια εξαίρεση για σένα....
Λοιπόν κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούμε αύριο (παρασκευή) στο ΛεζΑμί που βρίσκεται στο ανατολικό καρφούρ, στις 7 το απόγευμα. Αν έρθεις εκείνη την ώρα θα ήμαστε μπροστά στο μαγαζί. Δες και τα pm σου. -
Ο χρήστης Cinquis έγραψε:
Ισχυει για αυριο παιδια?
Τι ωρα και που θα συναντηθουμε>?
Και κατι συμαντικο...πως θα σας βρω {ειναι που δν ξερω κανεναν σας}Στις 7 ΑΚΡΙΒΩΣ στήνεσαι έξω από το μαγαζί, εκεί στα γκρι πασαλάκια και περιμένεις. Καποια στιγμή θα εμφανιστεί ένα ανθρακί Qasqai και θα αποβιβαστεί ένα εκ των εκλεκτών μελών του φορουμ από τις πίσω θέσεις, ενδέχεται να υπάρχει και συνοδεία περιπολικού...
Δε γίνεται να μην τους καταλάβεις.
-
Ωραία όλα αυτά αλλά κάτι είπα με Τσάρδα για κανένα Πετροκέρασο, τώρα που τελείωσε και η Formula 1 και οι Κυριακές μας είναι ελεύθερες. Ποιο καλό παιδάκι ενδιαφέρεται για στροφοδιαδρομή και μαμ;
-
Δεν θα κανουμε oldies φετος;
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Δεν θα κανουμε oldies φετος;Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Αναγκαστικά oldies θα κάνουμε με το μνημόνιο Γιάννη.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μη ξεχνάτε! Και σήμερα 7 η ώρα στο ΛΕζΑμί στο ανατολικό καρφούρ για καφέ. -
Will be there too.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)