-
...παντως και στο brochure του προηγουμενου S3 αυτα που αναφερει ο morpheus γραφει:
'Vehicle’s unladen weight without driver (calculated in accordance with the current version of Directive 80/1268/EEC).'
(στην σελιδα 60 του παρακατω pdf , οπου και αναφερεται το βαρος των 1455κιλων)
-
busted...
-
να κατέβω να δω στο δικό μου manual που ΕΧΩ το Α3 8Ρ να δούμε???
ΥΓ: μιας και το κάναμε σήριαλ...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
εγώ αναφέρθηκα στο δικό μου user manual που έχω κρατήσει σαν ενθύμιο από το S3 οπότε και να τα ψάξεις, δεν θα βρείς αυτό που λέω...Ααα... για κάποιο δικό σου user manual που έχεις κρατήσει σαν ενθύμιο ελεγες...?
Εντάξει τότε...
Γιατί εγώ νόμιζα πως μας την έλεγες οτι έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας και οτι η Audi ακολουθεί σχετική οδηγία με οδηγό 65κιλών σε ΟΛΑ τα νούμερα που δημοσιοποιεί...
Μαλλον δεν θα κατάλαβα καλά... κρίμα που είναι τόσο δύσκολο να το διαπιστώσουμε αφού ως γνωστόν το φόρουμ χρησιμοποιεί αόρατο ηλεκτρονικό μελάνι που εξαφανίζεται 30 δευτερόλεπτα μετά και κανένας δεν μπορεί να δει τι έγραψες...
ΑΑΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΑΧΧΑ
-
Βρε Κωσταντίνε (Vell) ,το s3 εσύ ο ίδιος δε το είχες μετρήσει 1520 κιλά χωρίς οδηγό;
(Και μάλιστα έλεγες ότι ήταν σημαντικά πιο ελαφρύ απο το πρώτο)Sent from my Gnex
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...παντως και στο brochure του προηγουμενου S3 αυτα που αναφερει ο morpheus γραφει:'Vehicle’s unladen weight without driver (calculated in accordance with the current version of Directive 80/1268/EEC).'
Ο vell έχει δικό του manual
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Βρε Κωσταντίνε (Vell) ,το s3 εσύ ο ίδιος δε το είχες μετρήσει 1520 κιλά χωρίς οδηγό;
(Και μάλιστα έλεγες ότι ήταν σημαντικά πιο ελαφρύ απο το πρώτο)Sent from my Gnex
Αυτο ειναι με ΦΠΑ, η Audi δινει το νουμερο χωρις.
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
εγώ αναφέρθηκα στο δικό μου user manual που έχω κρατήσει σαν ενθύμιο από το S3 οπότε και να τα ψάξεις, δεν θα βρείς αυτό που λέω...
Ααα... για κάποιο δικό σου user manual που έχεις κρατήσει σαν ενθύμιο ελεγες...?
Εντάξει τότε...
Γιατί εγώ νόμιζα πως μας την έλεγες οτι έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας και οτι η Audi ακολουθεί σχετική οδηγία με οδηγό 65κιλών σε ΟΛΑ τα νούμερα που δημοσιοποιεί...
Μαλλον δεν θα κατάλαβα καλά... κρίμα που είναι τόσο δύσκολο να το διαπιστώσουμε αφού ως γνωστόν το φόρουμ χρησιμοποιεί αόρατο ηλεκτρονικό μελάνι που εξαφανίζεται 30 δευτερόλεπτα μετά και κανένας δεν μπορεί να δει τι έγραψες...
πέρα από την κακογουστη ειρωνεία που τρέφει πολλούς εδώ μέσα, ναι, είναι τυπωμένο αλλά ναι, έκανα λάθος αφού είναι στην σελίδα των καταναλώσεων...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
εγώ αναφέρθηκα στο δικό μου user manual που έχω κρατήσει σαν ενθύμιο από το S3 οπότε και να τα ψάξεις, δεν θα βρείς αυτό που λέω...
Ααα... για κάποιο δικό σου user manual που έχεις κρατήσει σαν ενθύμιο ελεγες...?
Εντάξει τότε...
Μαλλον δεν θα κατάλαβα καλά... κρίμα που είναι τόσο δύσκολο να το διαπιστώσουμε αφού ως γνωστόν το φόρουμ χρησιμοποιεί αόρατο ηλεκτρονικό μελάνι που εξαφανίζεται μετά απο 30 δευτερόλεπτα και κανένας δεν βλέπει τι γράφεις...
κοίτα πως χαίρεται το γίδι όταν του τραβάνε την ουρά! έχεις παθολογική εξάρτηση παιδί μου εσύ μαζί μου... να βγαίνω λάθος... είσαι αξιολύπητος
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι, περίπου 1500... και το πρώτο 1625...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
να κατέβω να δω στο δικό μου manual που ΕΧΩ το Α3 8Ρ να δούμε???ΥΓ: μιας και το κάναμε σήριαλ...
να πας, ή να διαβάσεις από πάνω τι διάβασα εγώ και μπερδεύτηκα... σε κάθε περίπτωση όμως τα κιλά είναι χωρίς οδηγό και όχι χωρίς υγρά, όπως και ισχυριστήκατε αρχικά και μπλέχτηκα στην συζήτηση κι εγώ...
-
βελλ , μια συγγνώμη θα ήταν αρκετή... έκανε λάθος , πρόσβαλες κιόλας , ε μην τα θες και όλα δικά σου ...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αυτο ειναι με ΦΠΑ, η Audi δινει το νουμερο χωρις.
που να προσθέσεις και το φόρο πολυτελειας να δεις πόσο θα ζυγίζει μετά...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
βελλ , μια συγγνώμη θα ήταν αρκετή... έκανε λάθος , πρόσβαλες κιόλας , ε μην τα θες και όλα δικά σου ...γιατί το κάνει κανένας άλλος εδώ μέσα? ζητάει συγγνώμη??? έτσι με μάθατε, απόλυτα αγωιστικά τρολάκια είμαστε όλοι, ή σχεδόν όλοι... όσο για την προσβολή δεν συμφωνώ... έχουν γραφτεί πολλά και πολύ χειρότερα προς τα εμένα και δεν αναζήτησα πουθενά το καλό ή το κακό, απλά απάντησα όπως ένιωθα... όπως κάθε ειλικρινής άνθρωπος κάνει... εξάλλου, εμπρός σε αυτά που με απασχολούν σοβαρά, εδώ μου είναι αδιάφορο...
-
να κατέβω να δω στο δικό μου manual που ΕΧΩ το Α3 8Ρ να δούμε???
ΥΓ: μιας και το κάναμε σήριαλ...
να πας, ή να διαβάσεις από πάνω τι διάβασα εγώ και μπερδεύτηκα... σε κάθε περίπτωση όμως τα κιλά είναι χωρίς οδηγό και όχι χωρίς υγρά, όπως και ισχυριστήκατε αρχικά και μπλέχτηκα στην συζήτηση κι εγώ...
Καθεστε τωρα και ασχολειστε με ενα αμαξι που και δεν το εχεις πια αν θυμαμαι καλα και μηδενικο ενδιαφερον εχει...γιατι? επειδη κατι σου ειπε καποιος και στο εθιξε ή δεν ξερω γω τι αλλο....να κατσω και γω δηλ να ξεθαψω το θεμα με το Mr2 που ειχα πριν 6 χρονια να δουμε αν θα τσιμπησει κανεις?
Να ασχοληθουμε με κατι πιο επικαιρο και φρεσκο δεν θα ταν κακη ιδεα ε? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
βελλ , μια συγγνώμη θα ήταν αρκετή... έκανε λάθος , πρόσβαλες κιόλας , ε μην τα θες και όλα δικά σου ...λοιπόν, επειδή με βάλατε κι έψαξα, είναι χειρότερα από ότι σας τα έλεγα... δεδομένου της μετάφρασης και της αναποδιάς που έχουμε στην σχέση μας Ελλάδας Γερμανίας, δείτε παρακάτω ακριβώς τις προδιαγραφές με τις οποίες η Audi ανακοινώνει όλα τα βάρη των οχημάτων της!
- Fahrzeugleergewicht mit Fahrer 68kg, Gepäck 7kg und Kraftstoffbehälter zu 90% gefüllt, ermittelt nach der EG-Richtlinie 92/21/EWG in der gegenwärtig geltenden Fassung. Durch Sonderausstattungen können sich das Leergewicht und der Luftwiderstandsbeiwert des Fahrzeugs erhöhen, wodurch die mögliche Nutzlast bzw. Höchstgeschwindigkeit entsprechend verringert wird.
βαριέμαι να τα μεταφράσω... αλλά είχα δίκιο τελικά... το μονό αστεράκι αντιστοιχεί στο leergewicht:
Gewicht
Leergewicht * 1995 kg
Zul. Gesamtgewicht 2530 kg
Zul. Dachlast/Stützlast 75/100 kgΛυπάμαι που δεν το έκανα εξ αρχής και ζήτησα και συγγνώμη για κάτι που τελικά θυμώμουν σωστά...
Υ.Γ.: το αυτοκίνητο που αναγράφεται το ως άνω βάρος είναι ένα SQ5... απλά για να μην ψάνχεστε πόσο μπορεί να βάρυνε το S3...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
με ροπή που κρατάει σταθερά απ΄τις 1800στρ/λ μέχρι και τις 5500 οπότε κι επιτυγχάνεται η μέγιστη ιπποδύναμη των τριακοσίων αλόγων. Φανταστείτε στροφάρισμα που θα φάει αυτός ο κινητήρας αφού έχει αυτήν την ιδιαιτερότητα να πικάρει ακριβώς εκεί που γεμίζει κιόλας...
Γιατί είναι ιδιαιτερότητα αυτό...? Και ο προηγούμενος 2.0Τ στα χαρτιά πίκαρε εκεί που γέμιζε...
Το συνολικό βάρος με το DSG φτάνει μέχρι και τα 1395 με ένα πλεονέκτημα 40 περίπου κιλών στην χειροκίνητη έκδοση
Δηλαδή το χειροκίνητο S3 θα είναι ~1350 κιλά...?
Με στεγνή μέτρηση, έτσι?
(για να μην 'ξεχνιόμαστε' )δεν ξεχνιόμαστε, δεν είναι με στεγνή μέτρηση... έχετε μπλέξει τα μπούτια σας... υπάρχει σχετική οδηγία στα γερμανικά και μπορείς να την βρεις άμα θες, συμπεριλαμβάνει όλα τα λάδια και τα γράσσα, τα υγρά κλπ και έναν οδηγό 65κιλών όπως και ένα ποσοστό ντεπόζιτου γεμάτο και αφορά όλα τα νούμερα που δημοσιοποιούνε οι μεγάλοι και σοβαροί κατασκευαστές... θα στο εξεηγήσω από κοντά...
Ευχαριστούμε που μας ενημερώνεις πως έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας και πως οι μετρήσεις είναι με οδηγό...
Στείλε και ένα mail στην Audi να τους το γνωστοποιήσεις γιατί οι ίδιοι άλλα λένε για τα νούμερα που δηλώνουν:
'Vehicle unladen weight without driver (calculated in accordance with the
current applicable version of Directive 92/21/EEC). Optional equipment may
increase the car’s unladen weight and drag coefficient'διαβάστε από πάνω το ακριβές αντίγραφο από το επίσημο γερμανικό site της Audi, το οποίο και επισκέπτομαι συχνά πυκνά δημιουργώντας στον konfigurator διάφορα αυτοκίνητα με εξοπλισμό της αρεσκείας μου ονειρευόμενος ότι μια μέρα θα τα αγοράσω...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
...παντως και στο brochure του προηγουμενου S3 αυτα που αναφερει ο morpheus γραφει:'Vehicle’s unladen weight without driver (calculated in accordance with the current version of Directive 80/1268/EEC).'
διάβασε από πάνω που ακριβώς στηρίζεται η Audι επισήμως και που στηρίχθηκα κι εγώ αλλά και το προηγούμενό μου user manual του S3
-
κοίτα πως χαίρεται το γίδι όταν του τραβάνε την ουρά! έχεις παθολογική εξάρτηση παιδί μου εσύ μαζί μου... να βγαίνω λάθος... είσαι αξιολύπητοςΜε το χιούμορ έχεις μαλώσει ε?
-
βελλ , μια συγγνώμη θα ήταν αρκετή... έκανε λάθος , πρόσβαλες κιόλας , ε μην τα θες και όλα δικά σου ...
λοιπόν, επειδή με βάλατε κι έψαξα, είναι χειρότερα από ότι σας τα έλεγα... δεδομένου της μετάφρασης και της αναποδιάς που έχουμε στην σχέση μας Ελλάδας Γερμανίας, δείτε παρακάτω ακριβώς τις προδιαγραφές με τις οποίες η Audi ανακοινώνει όλα τα βάρη των οχημάτων της!
- Fahrzeugleergewicht mit Fahrer 68kg, Gepäck 7kg und Kraftstoffbehälter zu 90% gefüllt, ermittelt nach der EG-Richtlinie 92/21/EWG in der gegenwärtig geltenden Fassung. Durch Sonderausstattungen können sich das Leergewicht und der Luftwiderstandsbeiwert des Fahrzeugs erhöhen, wodurch die mögliche Nutzlast bzw. Höchstgeschwindigkeit entsprechend verringert wird.
βαριέμαι να τα μεταφράσω... αλλά είχα δίκιο τελικά... το μονό αστεράκι αντιστοιχεί στο leergewicht:
Gewicht
Leergewicht * 1995 kg
Zul. Gesamtgewicht 2530 kg
Zul. Dachlast/Stützlast 75/100 kgΛυπάμαι που δεν το έκανα εξ αρχής και ζήτησα και συγγνώμη για κάτι που τελικά θυμώμουν σωστά...
Υ.Γ.: το αυτοκίνητο που αναγράφεται το ως άνω βάρος είναι ένα SQ5... απλά για να μην ψάνχεστε πόσο μπορεί να βάρυνε το S3...
Αν ζείς στην Γερμανία είχες δίκιο.
Κατα τα άλλα δεν υπάρχει ούτε λάθος στη μετάφραση ούτε αναποδιά Γερμανίας - Ελλάδας... τα νούμερα με το βάρος του οδηγού που λες είναι η νόρμα της Γερμανίας.
Αυτά που αναγράφονται στα Αγγλικά και Ελληνικά φυλλάδια/sites είναι άλλα νούμερα, διαφορετικά και είναι χωρίς οδηγό.
Δεν χάνεται δηλαδή το ίδιο νούμερο στη μετάφραση...Παράδειγμα Audi TT 2.0TFSI manual
Στο audi.de το έχει 1355 kg (με οδηγό)
Στα Αγγλικά (audi.co.uk) δηλώνεται χωρίς οδηγό δηλαδή 1280kg
με την υποσημείωση που έβαλα παραπάνω περι unladen weight without driver σύμφωνα με την ντιρεκτίβα 92/21/EEC
To ίδιο και στα Ελληνικά.
AUDI S3