-
Θα αφήσω να τρέξει λίγο νερό, αλλά πόσο;
Κατάσταση trial and error μάλλον, ε; -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Κατάσταση trial and error μάλλον, ε;Ελαχιστο νερο. Εξαερωση κανεις, μολις βγαλει νερο εισαι ενταξει.
Απλα ισως χρειαστει ξανα μετα απο 1-2 μερες. -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Κατάσταση trial and error μάλλον, ε;Τον αέρα θέλεις να βγάλεις, όταν αρχίσει να τρέχει νερό σταματάς
-
Βεβαιώνεσαι ότι η τρύπα στο πλαστικό είναι προς τα κάτω (περιστρέφεται).
Αγοράζεις ένα κλειδί για εξαεριστηράκι (0,5 ευρώ για να μη χρησιμοποιείς κατσαβίδι).
Κρατάς πάνω στο εξαεριστηράκι χαρτί κουζίνας ενώ ξεβιδώνεις.
Δεν χρειάζεται να τρέξει νερό - μερικές σταγόνες να βγούνε φτάνει (τις οποίες μαζεύει το χαρτί)Αν χρησιμοποιήσεις ποτηράκι αντί χαρτί μάλλον θα λερώσεις.
Αν έχει πολύ αέρα η εγκατάσταση ΠΕΡΙΜΕΝΕ να φύγει σιγά σιγά.
Αν βγάλεις το εξαεριστηράκι εντελώς, δεν θα περιμένεις αλλά όταν έρθει το νερό δεν θα βιδώνει εύκολα (και θα πετάγονται βρωμόνερα παντού). -
Ισχυει ότι αν βγει μαύρο το νερό συνεχίζουμε να αδειάζουμε μέχρι να βγει καθαρό ή μπούρδες μου είπανε?
Και γω ήξερα ότι τον αέρα θες να βγάλεις και αν βγάλει νερό είναι ΟΚ. -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Ισχυει ότι αν βγει μαύρο το νερό συνεχίζουμε να αδειάζουμε μέχρι να βγει καθαρό ή μπούρδες μου είπανε?
Και γω ήξερα ότι τον αέρα θες να βγάλεις και αν βγάλει νερό είναι ΟΚ.Όχι, έτσι μαύρο είναι όλο το νερό του κυκλώματος
Αναρωτιέμαι πάντως απο πού έρχεται αυτή η μαυρίλα
-

BILL, trident, dog, ευχαριστώ.
Ναι, έχει τελικά αυτά τα δοντάκια. Βέβαια, δεν καταλαβαίνω πώς στην ευχή πρέπει να τα πατήσω.Ας πούμε ότι είναι 22:00. ΟΚ, βάζω το περιστροφικό κουμπί στις 22:00, πραγματική ώρα.
Πώς πρέπει να πατήσω τα 'δοντάκια' για να αρχίσει η λειτουργία πχ στις 10:30 το πρωί; Κάνω δοκιμές. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:

BILL, trident, dog, ευχαριστώ.
Ναι, έχει τελικά αυτά τα δοντάκια. Βέβαια, δεν καταλαβαίνω πώς στην ευχή πρέπει να τα πατήσω.Ας πούμε ότι είναι 22:00. ΟΚ, βάζω το περιστροφικό κουμπί στις 22:00, πραγματική ώρα.
Πώς πρέπει να πατήσω τα 'δοντάκια' για να αρχίσει η λειτουργία πχ στις 10:30 το πρωί; Κάνω δοκιμές.Τα πατας προς τα κατω τα δοντακια.Ελενξε οτι ειναι ολα προς τα πανω πρωτα
Βαλε ενα φωτιστικο και γυρνα το ρολοι να τσεκαρεις ποτε αναβει. -
τα πατημενα δηλωνουν την ωρα που ο διακοπτης ειναι ΟΝ. Τα απατητα ειναι OFF. Στα πλαγια εχει διακοπτη που τον κανει ΟΝ μονιμα ανεξαρτητα πατημένων ή μη δοντιών.
-
-
Ψαχνω για κανενα βιντεακι DIY για συγκόλληση πράσινων σωλήνων,Μπορεί κάποιος να βοηθησει?
(Δεν με ενοχλεί να είναι σε οποιαδήποτε γλωσσα) -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Ψαχνω για κανενα βιντεακι DIY για συγκόλληση πράσινων σωλήνων,Μπορεί κάποιος να βοηθησει?
(Δεν με ενοχλεί να είναι σε οποιαδήποτε γλωσσα)νομιζω οτι αυτες εχουν μια ειδικη μηχανη με μητρες επανω για συγκολληση
-
Βάζεις τα εξαρτήματα για λίγο πάνω στη μηχανή που τα ζεσταίνει (νομίζω ότι ο χρόνος που αναφέρει στις οδηγίες είναι υπεραρκετός).
Μετά τα βγάζεις από τις μήτρες που τα ζεσταίνουν και τα συνδέεις για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να κολλήσουν.Πολύ σημαντικό:
Όταν τα βάζεις πάνω στις μήτρες και ιδίως όταν τα βγάζεις να είναι ΙΣΙΑ.
Αν τα σπρώξεις ή τα τραβήξεις λοξά μετά μπορεί να χάνει η σύνδεση.
Το ίδιο ισχύει και όταν συνδέεις τα ζεστά εξαρτήματα.
Να έχεις και βοηθό για να τα κρατάτε ΙΣΙΑ. -
Για να μήν γκρινιάζει ο nEK
Εδώ ο πίνακας με ρελέ Hager, ασφάλεια στη σωστή θέση και χτένι στις αυτ. ασφάλειες

Τη λυχνία την έβγαλα γιατι χρειαζόμουν λίγο μακρύτερο καφέ καλώδιο και δεν είχα πρόχειρο.
-
Εχεις χρόνο ε, πιστευω μετα τη φωτογραφιση να πρόσθεσες και τη λυχνία.
Αντικεραυνικο δεν εχεις, ε?
δες εδω ενα πληρη πινακα με ποικιλια ραγουλικων.https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 1129_n.jpg

-
Αντικεραυνικό δέν έχω, αλλά τώρα με πρίζωσες και θα πάω να πάρω
Η λυχνία έμεινε απ έξω προς το παρόν. Θα ξαναανοίξω τον πίνακα όταν μου έρθει το κιλοβατόμετρο.
-
το spd πριν το ΔΔΕ και μετά τη γενική ασφάλεια εκτος και αν το ασφαλισεις με τη δική του.
Αυτο που εχω εγω ειναι της hager μονοφασικο αυτοασφαλιζομενο, για ουδετερο και φάση σε δύο στοιχεια. Κανα 70αρη το είχε παρει εγω το καλοκαιρι. -
Μη θεωρείτε πανάκεια το αντικεραυνικό πάντως (αν και το κόστος του είανι αστείο για να μην το βάλεις)
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Λεφτά δεν έχουμε, χρόνο έχουμε, σκέφτηκα να κάνω μια ανανέωση σε ένα μαγγάνι που σκουριάζει στο εξοχικό. Καλό τρίψιμο, αστάρωμα και βάψιμο. Όχι ότι θα το δουλέυω, αλλά από το να το πετάξω για παλιοσίδερα, ας το έχω διακοσμητικό. What do you think?θα σου πρότεινα πρώτα να χρησιμοποιήσεις υγρό για την αδρανοποίηση σκουριάς. Αυτό που χρησιμοποιείται και στα αυτοκίνητα. Θα μετατρέψει την σκουριά σε σίδερο που δεν θα ξανασκουριάσει!
Αν δεν το ξέρεις, να σου 'ανεβάσω' φωτό το βράδυ από το σπίτι -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
.........................
θα σου πρότεινα πρώτα να χρησιμοποιήσεις υγρό για την αδρανοποίηση σκουριάς. Αυτό που χρησιμοποιείται και στα αυτοκίνητα. Θα μετατρέψει την σκουριά σε σίδερο που δεν θα ξανασκουριάσει!
Αν δεν το ξέρεις, να σου 'ανεβάσω' φωτό το βράδυ από το σπίτιΔηλαδή, σεβάσμιε γέροντα, τρίψιμο, μετά το περνάω με το 'μαγικό' υγρό που σου έχει δώσει ο Πανοραμίξ και τέλος αστάρωμα και βαφή; Θα περιμένω...
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ [#2]