Ο χρήστης turbo rabitt έγραψε:
Καλημερα και απο εμενα παιδια, παρακαλουθω εδω και καιρο τις ομορφες συζητησεις σας και πραγματικα εχετε δημιουργησει ενα πολυ καλο Φορουμ.Κατοχος corsa εδω και ενα χρονο,το 1.4 το twinport..Ωστοσο, ειμαι τοσο ζοχαδιασμενος που σκεφτομαι να το δωσω..Απο τον πρωτο μηνα μου παρουσιασε το κλασσικο προβλημα που ταλαιπωρει ολα σχεδον τα corsa:Κρεμαγιερα..ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΥΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ!.Πιο συγκεκριμμενα, ακουγεται μεσα απο την κρεμαγιερα ενα ντουπ-ντουπ,που οσο περναει ο καιρος αυξανει σε ενταση..Απο δυο αντιπροσωπειες που το εχω ηδη παει(να σας τις πω αν θελετε, γιατι ειναι πραγματικα απαραδεκτοι) μου εχουν πει πολυ ωραια ανεκδοτα..Χαρακτηριστικα:'Έτσι είναι ολα τα αυτοκίνητα κύριε,έχουν ανοχές στην κρεμαγιέρα', 'Σύμφωνα με την opel,δεν δικαιουστε αλλαγη κρεμαγιερας, παρα μονο λίπανση,αλλα εμεις σας την αλλαξαμε', μονο και μονο για να γινει το αμαξι χειροτερο απο πριν!!.Ακουστε και το καλυτερο:¨οταν τους ρωτησα γιατι οταν το πηρα και για τους τρεις πρωτους μηνες το αμαξι ηταν αψογο,δηλ δεν ακουγοταν τιποτα, τι μου ειπαν:'Ε, αφου αρχισε να κινειται, λογικο ειναι οτι θα το εκανε καποια στιγμη!! .Παιδια πειτε μου τι να κανω?.Και κυριως, μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο συνεργειο opel,απο προσωπικη σας εμπειρια που να βρω ακρη μαζι τους?. Συγγνωμη για το μεγαλο post
Ρώτησα γνωστό μου που ξέρει από Opel και το γνώριζε και αυτός ότι υπάρχει πρόβλημα στα corsa με την κρεμαγιέρα. Αυτό που μου είπε είναι ότι διορθώνεται με αλλαγή και τοποθέτησει καινούργιας και ευτυχώς που τα Όπελ έχουν 6 χρόνια εγγύηση για μηχανικά μέρη...