-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που ψηφιζαν ΝΔ και κάνουν και κύρηγμα περι αξιοκρατίας, τι να λέμε τώραΜην το πηγαίνεις έτσι, γιατί αφενός δεν είναι όλοι ίδιοι και αφετέρου ίσχυε το μή χείρον βέλτιστο.
Ας φρόντιζαν να είναι άλλοι χώροι λιγότερο αστείοι και να μην εξαντλούσαν τη δραστηριότητά τους σε ανάγνωση βιβλίων 100 ετών και παρελάσεις στην αμερικανική πρεσβεία.
Ακόμα και σήμερα, ο Τσίπρας, που θα έπρεπε να έχει το 60%, νομίζει ότι βρίσκεται στο τυροπιτάδικο του Μίκη, έξω από το λύκειο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απο ολα αυτα διαφαινεται οτι δεν ειναι καλη ιδεα να εχει ο καθε ελλημπαν το δικαιωμα του εκλεγειν.Sent from my Neo V using Tapatalk.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2659260#p2659260
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Απο ολα αυτα διαφαινεται οτι δεν ειναι καλη ιδεα να εχει ο καθε ελλημπαν το δικαιωμα του εκλεγειν.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2659260#p2659260
Ειδες που παλι εκει καταληξατε;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πολύ καλά κατανοώ αυτό το 'σύστημα' που περιγράφεις.Απλώς δεν δέχομαι ότι πρέπει να δοθεί συγχωροχάρτι στους διορισμένους ψηφοφόρους ή σ' αυτούς που παράνομα απέκτησαν πλεονεκτήματα έναντι των άλλων, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΡΟΥΣΦΕΤΙ στα πολιτικά γραφεία.
Μετά από λίγα χρόνια μουτζώνουν βέβαια, κάνουν γιούργια να πλακώσουν τον κάθε Φούχτελ και κάνουν καταλήψεις σε δημόσιες εγκαταστάσεις που δεν τους ανήκουν πετώντας έξω τους άλλους 'δια της βίας'.
Προβλημα νοοτροπιας, και απο τις δυο πλευρες της συναλλαγης.
Και μεσα σε ολα αυτα,βρηκαμε και τις λαθος λυσεις στο προβλημα:Ανεργια,λιτοτητα,εξαθλιωση.Οι αντιδρασεις θα ηταν σαφως μικροτερες εαν καποιος προσπαθουσε να αλλαξει την κατασταση ρεαλιστικα και-αναγκαστικα- σε βαθος χρονου,δηλαδη να δει ποιες οι αναγκες,ποιοι οι στοχοι,ποια τα μεσα,πως θα γινει ομαλα η μεταβαση χωρις να τιγκαρουν τα σισσύτια και ο ΟΑΕΔ κτλ
Ο κοσμος εχει καθε δικαιωμα να διαμαρτυρεται γιατι δεν προσφερονται λυσεις,απλα δημιουργουνται νεα προβληματα
-
Θυμήθηκα τώρα τις εκλογές του 2003. Βραδάκι, κατά τις 8 η ώρα, πέρναγα έξω από την πλατεία Κοραή στον Πειραιά, μπροστά στο δημαρχείο. Εκεί υπήρχε κάποιο στέκι της ΝΔ, παραδίπλα ήταν άλλων κομμάτων.
Χοροπήδαγαν κάτι θείτσες, που βγήκαν πρώιμα αποτελέσματα υπέρ της ΝΔ, αγκαλιάζονταν, φιλιούνταν. Με τα μαλακιστήρια τους παραδίπλα, που περίμεναν να πέσει ο Σημίτης για να δουν κανα διορισμό κι αυτοί. Με την παρέα μου νιώσαμε μια αηδία, το συζητούσαμε μετά. Κι όταν άλλαξε η ζυγαριά τη νύχτα, μπορώ να πω ότι το χάρηκα δεόντως. Τα ίδια βέβαια έκαναν κι οι ΠΑΣΟΚοι, αλλά αυτοί ήταν τα παιδιά του αείμνηστου, δεν περίμενες κάτι διαφορετικό. -
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
http://twitpic.com/bdxi9rΕχεις μια ψυχωση με αυτον τον παπαρα, ε;
-
Το 2003 απ οσο θυμαμαι βεβαια δεν εγιναν ποτε εκλογες στην Ελλαδα. Αν κανω λαθος ζητω συγγνωμη
-
Απλά θέλω να κάνω τον mjacob να συμφωνήσει μαζί του.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Το 2003 απ οσο θυμαμαι βεβαια δεν εγιναν ποτε εκλογες στην Ελλαδα. Αν κανω λαθος ζητω συγγνωμηΟντως. Το 2004 εγιναν.
-
Το 4, το 4, ΟΚ.
-
Το 4 δεν υπηρχε Σημιτης εχασε ο Γιωργος Παπανδρεου...
-
To πολυ γαρ της θλιψης γεννα παραφροσυνη
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
http://twitpic.com/bdxi9rO ΔΟΛ εχει κλασει πομολα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το 4, το 4, ΟΚ.Και βγηκε ο Κωστακης αρα ορθα πανηγυριζαν οι θειτσες. Δυο στα δυο λαθος αγαπητε.
-
Μη με μπερδεύετε παλιάνθρωποι, βιάζομαι. Ορίστε, τη δεύτερη περίοδο Σημίτη, όταν έχασε ο κ. Κώστας.
-
Αρα, το 2001!
-
το 2000 μηπως;
-
Σωστό ! 9 Απρ 2000 ! Κατακυρώνεται στον κ. bibendum !
-
Ηταν τα λαμπρα χρονια επι ΠΑΣΟΚ τοτε που υπηρχε σταθεροτητα στον τοπο και εκλογες γινονταν στην ωρα τους. Μετα με τη ΝΔ χαλασε η πιατσα.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Έλα μου ντε, ποιος τους έβαλε εκεί;
Τον Γρηγόρη Ανατολάκη ποιος τον έβαλε στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ;Εσύ; Εγώ; Είδες καμία λαϊκή συγκέντρωση υπέρ της εισόδου του Ανατολάκη στη Βουλή; ΟΧΙ. Τον μπαλαδόρο τον έβαλε ο πολιτικός μπαλαδόρος, ανεπαρκής και διεφθαρμένος, Καρατζαφέρης. Γιατί; Γιατί εκτίμησε ότι υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι Έλληνες (Ολυμπιακοί) που θα τον ψηφίσουν γιατί κλάδευε τους Παναθηναϊκούς. Και έπεσε μέσα. Υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι Έλληνες και τον ψήφισαν.
Μεχρι εδω καλα. Αλλα προσεξες οτι οι ψηφοφοροι ψηφισαν, οχι ο Καρατζαφυρερ
Έχει και συνέχεια όμως το πράμα. Ο ΛΑΟΣ δεν μπαίνει στη τελευταία Βουλή και ο πολιτικός ογκόλιθος Ανατολάκης βολιδοσκοπείται από τον ανεπαρκή και διεφθαρμένο Σαμαρά, ο οποίος επίσης πιστεύει ότι υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι Έλληνες που θα ψηφίσουν για τον ίδιο λόγο και τον παίρνει μεταγραφή. Δυστυχώς δεν βγαίνει σε εκλόγιμη θέση και ο ανεπαρκής και διεφθαρμένος Σαμαράς για να επιβραβεύσει τον Ανατολάκη για την προσφορά του και να τον κρατήσει στην ιστορική παράταξη, γιατί του είναι χρήσιμος, τον τοποθετεί Πρόεδρο του ΟΑΚΑ (sic). Εσύ λοιπόν απαιτείς ματσούκι βρεγμένο (τιμωρία) για τον Έλληνα, επειδή είναι ηλίθιος.
Η 'τιμωρια' αφορουσε το προηγουμενο ποστ σου.
Το ματσούκι προφανώς είναι οι οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Δυστυχώς όμως έτσι ο Έλληνας δεν γίνεται πιο έξυπνος. Παραμένει το ίδιο ηλίθιος, απλά πιο φτωχός.
Ναι, παραμενει βλακας και τωρα φτωχοτερος
Την Όλγα Κεφαλογιάννη ποιος την έβαλε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ; Εσύ; Εγώ; Είδες καμία λαϊκή συγκέντρωση υπέρ της εισόδου της Όλγας στη Βουλή; ΟΧΙ. Την Ολγάρα την πρότεινε (επέβαλε) ο πολιτικός ανεπαρκής και διεφθαρμένος μακαρίτης μπαμπάς της και αρχινονός της Κρήτης Μανώλης. Γιατί; Για την προσωπική καταξίωση της κοράκλας του. Η οποία θα επιτευχθεί αν συνεχίσει το θεάρεστο έργο του, την εξυπηρέτηση μαφιόζικων συμφερόντων στο Νησί. Κι ο ανεπαρκής και διεφθαρμένος Σαμαράς συμφώνησε, γιατί έχει ανάγκη τα ψηφαλάκια της Όλγας, δηλαδή του μπαμπά της.
Όταν λοιπόν εσύ και εγώ βλέπουμε στο ψηφοδέλτιο της ιστορικής παράταξης την κόρη του Μανώλη Κεφαλογιάννη, εγώ επειδή είμαι ηλίθιος την ψηφίζω είτε γιατί γράφει ωραία στο γυαλί είτε γιατί ο ηλίθιος μπαμπάς μου ψήφιζε τον μπαμπά της κι έχω εμπιστοσύνη στον μπαμπά μου, εσύ επειδή έχεις συμφέρον (που μέχρι τώρα στο εξυπηρετούσε ο μπαμπάς της) και ων έξυπνος καταλαβαίνεις το υπονοούμενο της ιστορικής παράταξης (το 'πάρτυ' επί Μανώλη συνεχίζεται επί Όλγας).
Άπειρα τέτοια παραδείγματα της βασιλευομένης δημοκρατίας μας με τους γόνους (χωρίς κανένα ιδανικό, αλλά με πολλά δανεικά από εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες) των διεφθαρμένων μπαμπάδων τους.
Βλέπεις λοιπόν ότι η συμμετοχή του ελληνικού λαού στην επιλογή (όχι εκλογή) των πολιτικών του ηγετών δεν υφίσταται.Οπως ο ιδιος γραφεις, ο Σαμαρας εχει αναγκη τα ψηφαλακια.
ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ. Οπως εγραψα παραπανω, οι οποιεσδηποτε προθεσεις δεν ειναι απολυμαντικο.Η κόρη του Μανώλη, ο γιος του Ανδρέα, ο εγγονός του Αλέξανδρου και δισέγγονος της Πηνελόπης, ο γιος του Κώστα και της Μαρίκας, η κόρη του Κώστα και της Μαρίκας και αδελφή(ή μάνα) του Κούλη δεν μπήκαν στην πολιτική γιατί το απαίτησε κανένας εφοπλιστής ή κανένας αγρότης. Μπήκαν γιατί το απαίτησαν οι διεφθαρμένοι - πολιτικοί - γονείς τους. Για την προσωπική τους καταξίωση. Κι επειδή είναι ανεπαρκείς και διεφθαρμένοι ως πολιτικοί, ο εφοπλιστής και ο αγρότης (που σκοπό έχουν το κέρδος, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΑ) βρήκαν πρόσφορο έδαφος να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Κανένας από αυτούς τους γόνους δεν μπήκε με ιδανικά. Μπήκε μόνο με δανεικά του μπαμπά του. Και φυσικά μόλις ο εφοπλιστής δει την ανεπάρκεια της Όλγας, της οποίας όμως η υπογραφή αξίζει χρυσάφι, θα φροντίσει να κάνει το παν για να συνεχίζει η Όλγα να υπογράφει (χρηματοδότηση μελλοντικών προεκλογικών της αγώνων). Ειδικά όταν γνωρίζει ότι λαδώνοντας το αντεράκι της Όλγας δεν πρόκειται να τιμωρηθεί από κανέναν.
και ξαναρωτω, ποιος ψηφιζει την Ολγα? (Η πλακα ειναι οτι στην προηγουμενη φαση ηθελα να σου παραθεσω εικονα απο το συγκεκριμενο εκλογικο τμημα που ψηφιζουν Μπακογιαννη, να δεις εκει 'θυματα' εκατομβες)
Αντιλαμβάνομαι την απελπισία ορισμένων, όταν βλέπετε το υπάρχον σάπιο πολιτικό σύστημα, να στρέφεστε απεγνωσμένα στον αγρότη ή στον εφοπλιστή ζητώντας να βάλουν μόνοι τους μυαλό και να γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα για την ψυχή της μαμάς τους.
Αυτό όμως δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ. Και λογικό είναι να μην γίνει, καθότι ο ψηφοφόρος είναι σαν τη μαϊμού: μιμητικό ζώο.
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)