-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Είπα ότι το είδα στην Ελλάδα;;Η αλήθεια είναι πως όχι, δεν είπες...αλλά το υπέθεσα.
Που την είδες?
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το γκούγκλισα αυτό που είπες και ναι αυτό είδα. Σαν 5άρα στο πιο σπορτίφ έμοιαζε, μια χαρά ήταν.Είχα δει ένα Audi Α7 on display στο αεροδρόμιο του Μονάχου και μου άρεσε πολύ.
Είδα πιο πέρα και την 6 Grand Coupe και μου φάνηκε πολύ άχαρο μετά το Α7.
Φιξντ.
-
Το Α5 και Α7 έχουν χάρη. Το 5GC όπως και η Mercedes R είναι γκουμούτσες.... Βέβαια όσο πιο γκουμούτσα τόσο πιο άνετοι οι χώροι...
Την 6GC την είδα στο Λονδίνο. -
Δεν υπάρχει 5 grand coupe...
-
5GT εννοουν υποθετω.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ναι αυτό εννοούσα (είχα βγει βόλτα και το σκεφτόμουνα ότι δεν το λένε κουπέ αλλά πως το λένε και το θυμήθηκα).
Επίσης αποτυχημένη αισθητικά, χονδροειδής είναι και η 4πορτη Porsche Panamera. H αντίστοιχη 4θυρη Aston Martin διατηρεί τη χάρη της. -
Γομάρι η καινούρια Μ5 Αλλά ανοίγει δαιμονισμένα η ρουφιάνα, με έπιασε ο αυχένας μου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γομάρι η καινούρια Μ5 Αλλά ανοίγει δαιμονισμένα η ρουφιάνα, με έπιασε ο αυχένας μου.σιγα τα ωα....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γομάρι η καινούρια Μ5 Αλλά ανοίγει δαιμονισμένα η ρουφιάνα, με έπιασε ο αυχένας μου.Πες κι άλλα!!
Οδήγησες? Που? Πότε? Πως σου φάνηκε?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γομάρι η καινούρια Μ5 Αλλά ανοίγει δαιμονισμένα η ρουφιάνα, με έπιασε ο αυχένας μου.
Πες κι άλλα!!
Οδήγησες? Που? Πότε? Πως σου φάνηκε?
Δεν πιστεύω να...
Youtube Video -
Οχι, δεν οδήγησα, με πήγαν σύντομη βόλτα Είναι λiγο τρομακτικό όταν επιταχύνει αυτός ο όγκος. Ενδιαφέρον ήχος εξωτερικά, εσωτερικά δεν με τρέλανε αλλά με κατεβασμένα τα παράθυρα έχει πλάκα.
Κάναμε κάτι συνεχόμενα 0-100-0 κι από αυτό την άκουσε ο αυχένας μου, όταν ζεσταθηκαν τα λάστιχα και πάτησε κάτω, ευχαριστούσα τον Φριτς που είχε βάλει μαλακά προσκεφαλα.@rocksta: έχουμε έναν κυκλικό εδώ, προσπάθησε να το γυρίσει λιγo αλά τα λάστιχα ακούγονταν αρκετά oπότε το παρατήσαμε το άθλημα γιατί οι περίοικοι έχουν μια τάση να φωνάζουν την αστυνομία
Sent from my Note II using smoke signals.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μεταπτυχιακό το κάνατε με τους υαλοκαθαριστήρες!
Έλα ντε
Παίδες... αυτά δεν είναι τα δικά μας που κάνανε παλιά 50 ευρω
http://www.automoto-eshop.gr/bosch-aerotiwin-a072s.html
Τώρα λεει σετ.... με 27 ευρω. Μάλλον θα τον επισκεφτω... χειμώνας έρχεται
-
To βαζω και εδω μιας και το bmwforum.gr εκλεισε....
Λοιπον σιγα σιγα ,πρεπει να αλλαχτούν τα ελαστικα στη 525i E60.** 225/55/16** (95W ) με 'νυχι' προστασιας.
Φοραει ακομα τα μαμα Dunlop SP Sport τα οποια για τη χρηση που τους γινετε ηταν μια χαρα.Δηλαδη καθε μερα στην Αθηνα και ΑΟ,αλλα και 1 με 2 ταξιδακια το μηνα,σε σχετικα ηρεμους ρυθμους ,μιας και εγω την οδηγαω σπανια πλεον...
Επισης θα ηθελα να σημειωσω οτι τα μπροστινα εχουν φθαρει περισσοτερο απο τα πισω,ενω ισως να χρειαζεται ενα λαστιχο με σχετικα σκληρα πλαινα( οχι σαν τα Potenza βεβαια!) ,μιας και η αναρτηση ειναι σχετικα μαλακη,ενω δε λειπει και η οδηγηση σε ασχημους δρομους.
Θα αρχισω να ψαχνω απο τους γνωστους που εχουν προταθει κατα καιρο.Ενας συναδελφος πετυχε παρα πολυ καλη τιμη για SC5 σε καποιον Φωκα.Τον εχετε ακουστα?
Καθε προταση ευπροσδεκτη! -
Κοίταγα σήμερα και τους τύπους στυλο Τασος και καρλής στο ιντερνετ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μεταπτυχιακό το κάνατε με τους υαλοκαθαριστήρες!
Έλα ντε
Παίδες... αυτά δεν είναι τα δικά μας που κάνανε παλιά 50 ευρω
http://www.automoto-eshop.gr/bosch-aerotiwin-a072s.html
Τώρα λεει σετ.... με 27 ευρω. Μάλλον θα τον επισκεφτω... χειμώνας έρχεται
Νομίζω αυτοί είναι, ναι. Για δοκίμασε.
Λοιπον σιγα σιγα ,πρεπει να αλλαχτούν τα ελαστικα στη 525i E60.** 225/55/16** (95W ) με 'νυχι' προστασιας.
Φοραει ακομα τα μαμα Dunlop SP Sport τα οποια για τη χρηση που τους γινετε ηταν μια χαρα.Δηλαδη καθε μερα στην Αθηνα και ΑΟ,αλλα και 1 με 2 ταξιδακια το μηνα,σε σχετικα ηρεμους ρυθμους ,μιας και εγω την οδηγαω σπανια πλεον...
Επισης θα ηθελα να σημειωσω οτι τα μπροστινα εχουν φθαρει περισσοτερο απο τα πισω,ενω ισως να χρειαζεται ενα λαστιχο με σχετικα σκληρα πλαινα( οχι σαν τα Potenza βεβαια!) ,μιας και η αναρτηση ειναι σχετικα μαλακη,ενω δε λειπει και η οδηγηση σε ασχημους δρομους.
Θα αρχισω να ψαχνω απο τους γνωστους που εχουν προταθει κατα καιρο.Ενας συναδελφος πετυχε παρα πολυ καλη τιμη για SC5 σε καποιον Φωκα.Τον εχετε ακουστα?
Καθε προταση ευπροσδεκτη!Τα POTENZA RE050A έχουν νύχι.
Προσωπικά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευχαριστημένος με τα Pirelli PZERO (rft) και επιτέλους ήρθαν και τα σωστά λάστιχα.
Το λάστιχο είναι Α ΠΙ ΣΤΕ ΥΤΟ!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καθε προταση ευπροσδεκτη!**Τα POTENZA RE050A έχουν νύχι. **
Προσωπικά είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευχαριστημένος με τα Pirelli PZERO (rft) και επιτέλους ήρθαν και τα σωστά λάστιχα.
Το λάστιχο είναι Α ΠΙ ΣΤΕ ΥΤΟ!
Ναι το ξερω αφου τα φοραει το Α5 Νικο.Το θεμα ειναι οτι δε θελω να τα βαλω στη 5αρα .Τωρα για τα pirelli δε ξερω ,θα κοιταξω.Α η δικια μας δε φοραει runflat.Εχει ρεζερβα!
-
Πάντως τα Potenza έχουν λίγο μεγαλύτερο νύχι από τα Pirelli.
-
Μπορει,εμενα με εχει σωσει πολλες φορες απο γρατζουνιες στις ζαντες...
-
Τα Pirelli έχουν ελάχιστο rim protection. Παλιότερα που είχα κοιτάξει, πολύ καλή προστασία είχαν τα Goodyear - Dunlop. Τα τελευταία στην έκδοση ΜΑΧΧ έχουν καλές κριτικές, αν και γενικώς, δεν τα εμπιστεύομαι...
(Nexus + Tapatalk)
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τα Pirelli έχουν ελάχιστο rim protection. Παλιότερα που είχα κοιτάξει, πολύ καλή προστασία είχαν τα Goodyear - Dunlop. Τα τελευταία στην έκδοση ΜΑΧΧ έχουν καλές κριτικές, αν και γενικώς, δεν τα εμπιστεύομαι...(Nexus + Tapatalk)
Φοράω τα maxx GT αν ενδιαφέρεσαι για εντυπώσεις σε 225/40/18, αν και ίσως στο δικό σου αμάξι να μην ταιριάξουν το ίδιο καλά με το Α3 'μου'.
BMW FORUM