-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο βουλευτής εννοείται ότι έχει ελευθερία λόγου. Αν αυτός ο λόγος δεν ταιριάζει με τον λόγο του κόμματος απλά διαγράφεται. Όχι όμως σε θέματα συνείδησης αλλά ουσίας. Για παράδειγμα, δεν μπορεί να δεχθεί το ΚΚΕ έναν βουλευτή που θα υποστηρίζει το κεφάλαιο, όπως δεν μπορεί να δεχθεί η Χ.Α. κάποιον που θα πει καλό λόγο για τους μετανάστες. Από εκεί και πέρα όμως, όταν τίθεται θέμα ψηφοφορίας μέτρων για τον ελληνικό λαό ο βουλευτής οφείλει να ακούει την συνείδησή του!Με μηλοφωνο , ακριβό αυτοκίνητο και παιδιά στας αμερικας , μπορει το ΚΚΕ να δεχτεί βουλευτή ;
-
Το γιωτόφωνο (Ι5 και βάλε) είναι μάλλον μια χαζομάρα των συμβούλων. Εξάλλου το κάθε κόμμα τα παίρνει τσάμπα αλλά έχεις δίκιο. Το Λέξους δεν είναι της Παπαρήγα. Είναι απλά μισθωμένο από την Βουλή για αυτήν. Δεν ξέρω αν το έχει ακόμα. Τα παιδιά στην Αμερική είναι ένα μεγάλο θέμα. Δέχομαι όμως ότι η κόρη είναι καπιταλίστρια, δε φταίει η μάνα που σπούδασε στην Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Κιέβου για αυτό. Κι εμένα ο γιος μου μπορεί να μου βγει καπιταλιστάκι...
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Τελικά θέλουμε βουλευτές με προσωπική άποψη ή οχι;
Δεν μπορω να πω. Τι σημαινει 'προσωπικη αποψη'?
Προσωπικη μου αποψη πχ ειναι οτι 2 απο τους 10 πελατες της εταιριας μου ειναι ζωα πχ, αλλα ενδεδυμενος το μανδυα της, δε θα το πω ποτε. Σπιτι μου ισως, και παλι θα ελεγα ειναι αντιεπαγγελματικο.
Για εμένα δεν υφίσταται ιδιαίτερο θέμα.
Ο Βουλευτής εξέφρασε μια άποψη, το κόμμα ξεκαθάρισε ότι δεν ενστερνίζεται (ως κόμμα) την άποψη αυτή - case closed.
-
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?p ... 34&catID=1
«Πρέπει να δημιουργηθεί μια νέα ενιαία προοδευτική παράταξη»
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ετοιμάζεται πρόταση διάρκειας 8+4 ετών (με δυνατότητα ανανέωσης από την πλευρά του παίχτη).
Αν γίνει τελικά η μεταγραφή προορίζεται να παίζει ως επιτελικός παρλαπίπας πίσω από το Λαφαζάνη. -
Ο Γλέζος τι είναι; Κυνηγός;
-
Το γιωτόφωνο (Ι5 και βάλε) είναι μάλλον μια χαζομάρα των συμβούλων. Εξάλλου το κάθε κόμμα τα παίρνει τσάμπα αλλά έχεις δίκιο. Το Λέξους δεν είναι της Παπαρήγα. Είναι απλά μισθωμένο από την Βουλή για αυτήν. Δεν ξέρω αν το έχει ακόμα. Τα παιδιά στην Αμερική είναι ένα μεγάλο θέμα. Δέχομαι όμως ότι η κόρη είναι καπιταλίστρια, δε φταίει η μάνα που σπούδασε στην Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Κιέβου για αυτό. Κι εμένα ο γιος μου μπορεί να μου βγει καπιταλιστάκι...Γιατί ρε συ Realzeus είναι πρόβλημα τα παιδιά στην Αμερική. Σαν μάνα η Παπαρήγα το καλύτερο θέλει για τα παιδιά της και αυτήν (ι5 κλπ).
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
Το ενοχλητικό είναι οτι πουλάνε ισότητα και εμπανάσταση. Γελάει ο κόσμος.
-
Ο Γλέζος τι είναι; Κυνηγός;Υπεύθυνος αποδυτηρίων και μασκοτ.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Το γιωτόφωνο (Ι5 και βάλε) είναι μάλλον μια χαζομάρα των συμβούλων. Εξάλλου το κάθε κόμμα τα παίρνει τσάμπα αλλά έχεις δίκιο. Το Λέξους δεν είναι της Παπαρήγα. Είναι απλά μισθωμένο από την Βουλή για αυτήν. Δεν ξέρω αν το έχει ακόμα. Τα παιδιά στην Αμερική είναι ένα μεγάλο θέμα. Δέχομαι όμως ότι η κόρη είναι καπιταλίστρια, δε φταίει η μάνα που σπούδασε στην Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Κιέβου για αυτό. Κι εμένα ο γιος μου μπορεί να μου βγει καπιταλιστάκι...
Γιατί ρε συ Realzeus είναι πρόβλημα τα παιδιά στην Αμερική. Σαν μάνα η Παπαρήγα το καλύτερο θέλει για τα παιδιά της και αυτήν (ι5 κλπ).
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
Δεν κάνει καθόλου καλά, γιατί ισχυρίζεται μαζί με τα ζώα της ότι το καλύτερο είναι αυτό που έχουμε εδώ, όχι το καπιταλβάρβαρο σύστημα των ΗΠΑμερικάνων και λοιπών ιμπεριαλιστών.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Γιατί ρε συ Realzeus είναι πρόβλημα τα παιδιά στην Αμερική. Σαν μάνα η Παπαρήγα το καλύτερο θέλει για τα παιδιά της και αυτήν (ι5 κλπ).
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.
αυτό ακριβώς ήθελα να γράψω εχθές αλλά μου έκλεισε και βαρέθηκα να το ξαναγράψω...
ούτε η κόρη είναι χαζή , ούτε η μάνα ... αφού μπορεί ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα πάρει το καλύτερο
το παράλογο εντοπίζεται στην ασυμφωνία μεταξύ λόγου και έργου ...
ακόμα και η ιδια η παπαρήγα γνωρίζει οτι ο καπιταλισμός είναι ιστορικά το πιο επιτυχημένο σύστημα ... με μόνο 2 κραχ στην 100ετή ιστορία του
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν κάνει καθόλου καλά, γιατί ισχυρίζεται μαζί με τα ζώα της ότι το καλύτερο είναι αυτό που έχουμε εδώΠότε ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο; Το καλύτερο κατά το ΚΚ είναι ο κομμουνισμός... το λέει και το όνομα!
-
καλα κανει η Αλεκα.
πουλαει επανασταση, εχει μονιμο εισοδημα, και περναει μια χαρα. Ποιος δεν θα το ηθελε; -
Το γιωτόφωνο (Ι5 και βάλε) είναι μάλλον μια χαζομάρα των συμβούλων. Εξάλλου το κάθε κόμμα τα παίρνει τσάμπα αλλά έχεις δίκιο. Το Λέξους δεν είναι της Παπαρήγα. Είναι απλά μισθωμένο από την Βουλή για αυτήν. Δεν ξέρω αν το έχει ακόμα. Τα παιδιά στην Αμερική είναι ένα μεγάλο θέμα. Δέχομαι όμως ότι η κόρη είναι καπιταλίστρια, δε φταίει η μάνα που σπούδασε στην Σχολή Πολιτικών Επιστημών του Κιέβου για αυτό. Κι εμένα ο γιος μου μπορεί να μου βγει καπιταλιστάκι...Τηλεφωνα κλπ δεν ειναι ειναι προβλημα για εμενα, ουτε η λεξους, στην τελικη αρχηγος κομματος ειναι, με τι θα κυκλοφορει, με σκουριασμενο lada? Γιατι? Ακομα και οι ηφοφοροι της εχουν δυτικα αυτοκινητα. Τωρα για την κορη, ας την εστελενε στο Λεμονόσοφ για να φαινεται και τιμία και μετα ας πηγαινε στο Αμερικα.
Η κορη μου η καπιταλιστρια!
Αντι να πηγαινει την εργατια εκδρομη με το φορτηγο, θα τους μαζευει με το ζορι απο το φεστιβαλ του ΚΚΕ και θα τους πηγαινει σούμπιτο στη φαμπρικα μη χαθει κανα μεροκαματο. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
[...]
«Πρέπει να δημιουργηθεί μια νέα ενιαία προοδευτική παράταξη»
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ετοιμάζεται πρόταση διάρκειας 8+4 ετών (με δυνατότητα ανανέωσης από την πλευρά του παίχτη).
Αν γίνει τελικά η μεταγραφή προορίζεται να παίζει ως επιτελικός παρλαπίπας πίσω από το Λαφαζάνη.Για ΣΥΡΙΖΑ χλωμό το κόβω (αν και όχι απίθανο).
Πρόσεξε μην πάει στη ΔΗΜΑΡ.
-
Πάντως τον Έντυ δεν τον είχα για Μπαρμπαφώτη... Έμεινα έτσι όταν το διάβασα --->
-
Η οποία ΔΗΜΑΡ, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, αρνήθηκε να υπερψηφίσει το απαράδεκτο συνονθύλευμα όλων των μέτρων του μνημονίου 3 σε ένα άρθρο.
-
Δεν κάνει καθόλου καλά, γιατί ισχυρίζεται μαζί με τα ζώα της ότι το καλύτερο είναι αυτό που έχουμε εδώ
Πότε ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο; Το καλύτερο κατά το ΚΚ είναι ο κομμουνισμός... το λέει και το όνομα!
...και στην τελική σε καπιταλιστική χώρα ζούνε, γιατί θά 'πρεπε να είναι οι μαλάκες της ιστορίας!?.
-
Η ΔΗΜΑΡ έχει επιτελικό παρλαπίπα τον Ψαριανό και ο Μίμης δεν πρόκειται να κάτσει πάγκο.
Στην τελική δεν μπορούμε να φτάσουμε το κασέ του.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Δεν κάνει καθόλου καλά, γιατί ισχυρίζεται μαζί με τα ζώα της ότι το καλύτερο είναι αυτό που έχουμε εδώ
Πότε ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο; Το καλύτερο κατά το ΚΚ είναι ο κομμουνισμός... το λέει και το όνομα!
...και στην τελική σε καπιταλιστική χώρα ζούνε, γιατί θά 'πρεπε να είναι οι μαλάκες της ιστορίας!?.
ακριβως! Σιγα μην ειναι κοροιδα. Στηριζουνε το συστημα μια χαρα.
-
Πήγε στο πιο ακριβό και φημισμένο ιδιωτικό σχολείο και στην Ούσα, για να τσεκάρει το σύστημα εκ των έσω και να δει τα τρωτά του.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Μα τι λες?
Αμα μεσα σε καπιταλιστικο συστημα δεν θεςνα εισαι 'ο μαλακας της ιστοριας', καλως...
Αλλα οταν προβαλλεις το συστημα το άλλο, όχι του καπιταλισμου, πρεπει να δειχνεις και οτι συμφωνειςμεαυτο που διδασκεις... οχι να κανεις οτι και όλοι οι βρωμοκαπιταλιστες. Δασκαλε που διδασκες, practice what you preach.Με την ιδια ευκολια που καταγγελεις τις ολοχρυσες ποιμαντορικες ραβδους του ανωτατου ιερατειου την ώρα που το ποίμνιο πειναει, μη μου στελνεις την κορη στο Κολλεγιο παρεα με τα παιδια του κάθε Σαμαρα και ΓΑΠ και Παγκαλου, την ωρα που οι ψηφοφοροι σου εχουν θεματα επιβιωσης. Στειλτη σε δημοσιο, αμα θες γραφτη σε 'καλο' δημοσιο. Στον καιρο μου λεγανε οτι η Ιωνιδειος στην Πειραια και η Λεόντιος στη Ν Σμυρνη ηταν καλυτερα σχολεια απο τα αλλα του σωρου, η εστω σε ενα νορμαλ Ιδιωτικο. Η γυναικα του Καίσαρα να ειναι τιμια και να φαίνεται.
Εκλογές 2012 The Day after Tomorrow [#4]