-
ρε παιδια στρατος ειναι τι να φοραγαν τα ρουχα του bruno ??
Youtube Video -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και fn fal *για πού μιλαμε τωρα?? Στα χρόνια μου FAL ειχαμε δει μονο σε κατι ΥλικοΠολεμίτες ή/και ΣΕΜτζήδες.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
και fn fal *
για πού μιλαμε τωρα?? Στα χρόνια μου FAL ειχαμε δει μονο σε κατι ΥλικοΠολεμίτες ή/και ΣΕΜτζήδες.
βραζιλια για τον famas ηταν
-
και fn fal *
για πού μιλαμε τωρα?? Στα χρόνια μου FAL ειχαμε δει μονο σε κατι ΥλικοΠολεμίτες ή/και ΣΕΜτζήδες.
Βραζιλια βρίσκεσαι?
-
και fn fal *
Βραζιλια βρίσκεσαι?
θα είναι Βραζιλία και θα κάθεται να μπαίνει στα φόρα?
Έριξα ένα κουρεματάκι σήμερα, ίδιος ο Dominic Purcell από το Prison break είμαι
και ενα γκομενάκι στο κομμωτήριο με είδε με τελείως διαφορετικό βλέμμα, ενω πριν τπτ
κρίμα που φεύγω στρατό -
και fn fal *
Βραζιλια βρίσκεσαι?
μισος βραζιλιανος ειμαι
-
και fn fal *
Βραζιλια βρίσκεσαι?
μισος βραζιλιανος ειμαι
Ποιο μισο;
Πανω ή κατω;
Αριστερα ή δεξια;
Μπροστα ή πισω; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
και fn fal *
Βραζιλια βρίσκεσαι?
μισος βραζιλιανος ειμαι
Ποιο μισο;
Πανω ή κατω;
Αριστερα ή δεξια;
Μπροστα ή πισω;(δεν πιστευω να με καρφωσει κανεις στα χρυσα αυγα )
-
Χτες στο σταθμό Λαρίσης γινόταν ο χαμός από τεθωρακισμένους (?) με μπερέ
Ποιο στρατόπαιδο έχει τις καλύτερες ΕΠΟΠίνες?
να ξέρω να χαρώ όταν μας πουν τις μεταθέσεις -
αμα ηταν μαυρος ηταν ΤΘ
ασε γιατι κι εγω ειχα ταξιδεψει σα μ@λακας απο κει με τη στολη εξοδου ευτυχως στο γυρνα την εβγαλα
ας βαλουμε και ενα βιντεακι να ευθυμησετε
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Χτες στο σταθμό Λαρίσης γινόταν ο χαμός από τεθωρακισμένους (?) με μπερέΠοιο στρατόπαιδο έχει τις καλύτερες ΕΠΟΠίνες?
να ξέρω να χαρώ όταν μας πουν τις μεταθέσειςΣε αυτο:
-
Τέτοιο τύπο μόνο η 23 κ η 26 ΕΜΑ διέθεταν.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τέτοιο τύπο μόνο η 23 κ η 26 ΕΜΑ διέθεταν.τυπο ?
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τέτοιο τύπο μόνο η 23 κ η 26 ΕΜΑ διέθεταν.ναι οντως τι εννοεις 'τυπο' ?
(ημουν στην 26 btw )
-
Τέτοιο τύπο μόνο η 23 κ η 26 ΕΜΑ διέθεταν.
τυπο ?
Σωστά άρματος εννοώ, μια και αυτό φαίνεται να απεικονίζεται στο βίντεο.
-
Leo 1 είναι αυτό δηλαδή? (δε καταλαβαίνω από το βίντεο )
-
Ο, ναι...Φαίνεται από το ότι ο πύργος του είναι από συγκολλημένες πλάκες θωράκισης κι όχι χυτός όπως όλα τα άλλα λέοπαρντ-1, εξ ου και είναι ορθογώνιος. Αλλά κυρίως διακρίνεται από τη θέση τοποθέτησης ΟΝΥΠΑ Pzb-200 πάνω από το ασπίδιο του πυροβόλου.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ο, ναι...Φαίνεται από το ότι ο πύργος του είναι από συγκολλημένες πλάκες θωράκισης κι όχι χυτός όπως όλα τα άλλα λέοπαρντ-1, εξ ου και είναι ορθογώνιος. Αλλά κυρίως διακρίνεται από τη θέση τοποθέτησης ΟΝΥΠΑ Pzb-200 πάνω από το ασπίδιο του πυροβόλου.Ποτε τα αποκτησαν? εχω την εντυπωση πως οταν ημουν εγω στο στρατοπεδο της 23ης δεν ειχαν Leopard
-
Ο, ναι...Φαίνεται από το ότι ο πύργος του είναι από συγκολλημένες πλάκες θωράκισης κι όχι χυτός όπως όλα τα άλλα λέοπαρντ-1, εξ ου και είναι ορθογώνιος. Αλλά κυρίως διακρίνεται από τη θέση τοποθέτησης ΟΝΥΠΑ Pzb-200 πάνω από το ασπίδιο του πυροβόλου.
Ποτε τα αποκτησαν? εχω την εντυπωση πως οταν ημουν εγω στο στρατοπεδο της 23ης δεν ειχαν Leopard
Πέραν των πολιτικών προεκτάσεων της παραγγελίας, τα άρματα παραγγέλθηκαν το 1981 κι η παράδοση ολοκληρώθηκε το 1984. Εξ αρχής διατέθηκαν στις παραπάνω υπομονάδες που από το 1978 με την ανασυγκρότηση της 1ης ΔΜΑ εδρεύουν εκεί που είναι τώρα.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τέτοιο τύπο μόνο η 23 κ η 26 ΕΜΑ διέθεταν.Στο ΚΕΤΘ είναι το συγκεκριμένο περιστατικό. Leo 1 GR και ο τότε Ιλχος Άγριος να δίνει πόνο ως συνήθως! Κορυφαίος Αξκος και παλικάρι αλλά άτυχος στη ζωή.
Περί Θητείας [#3]