-
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/pro ... 96412.html
Ε
Π
Ι
Τ
Ε
Λ
Ο
Υ
Σ -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/prostima_350_000_eyrw_gia_energeiaka_vraxiolia.1996412.htmlΕ
Π
Ι
Τ
Ε
Λ
Ο
Υ
ΣUploaded with ImageShack.us
-
Τι γελάτε ρε κριάρια. Εδώ αλλοι έχουν σταυρουδάκια/τιμια ξυλα/τριχα απο το αρκιδι του Αγιου κλπ. Χώρια που μιλάνε με τους θεούς, περιμένουν τη βοηθεια της μΠαναγίας και προσκυνάνε εικόνες.
Γελάει ο κόσμος
-
μπερδεύεσαι και δεν είναι ούτε αστείο ούτε μπορεί να συγκριθεί.
έχεις πήξει στη ακακία τώρα τελευταία πάντως
-
μπερδεύεσαι και δεν είναι ούτε αστείο ούτε μπορεί να συγκριθεί.έχεις πήξει στη ακακία τώρα τελευταία πάντως
Δεν έχει καθόλου άδικο ο j. ο καθένας προσπαθεί από κάπου να πιαστεί και όλο αυτό λειτουργεί ψυχολογικά, σαν ανθυποβολή.
-
εγώ δεν εχω δει κανένα κομποσκίνι να το πουλάνε 35 ευρω ούτε βεβαια να διαφημιζουν τις 'ευεργετικές' του ικανότητες.
μην μπερδεύεστε.
-
εγώ δεν εχω δει κανένα κομποσκίνι να το πουλάνε 35 ευρω ούτε βεβαια να διαφημιζουν τις 'ευεργετικές' του ικανότητες.μην μπερδεύεστε.
Αυτοί με τα βραχιολάκια έχουν καλύτερο -και πολυέξοδο- μάρκετινγκ ψηλέ μου.
-
Αντε να παιρνει σειρα κι ο μακης με το βιονικο γιλεκο :sviihaha:
-
και τα αντικαρκινικά τσάγια
-
Θεωρείτο 'φυτό' αλλά κατάφερε να επικοινωνήσει
Μπρρρρρ ρε παιδιά, να σου τύχει κάτι τέτοιο, να μείνεις όλη τη ζωή ούτε καν παραπληγικός αλλά φυλακισμένος στο ίδιο σου το σώμα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θεωρείτο 'φυτό' αλλά κατάφερε να επικοινωνήσειΜπρρρρρ ρε παιδιά, να σου τύχει κάτι τέτοιο, να μείνεις όλη τη ζωή ούτε καν παραπληγικός αλλά φυλακισμένος στο ίδιο σου το σώμα
Αυτά τα Βήμα science και τα αντίστοιχα για την Υγεία των εφημερίδων μαζικής κυκλοφορίας είναι ό,τι πιο ακατάλληλο για να διαβάσεις Ιατρική.
Για του λόγου το αληθές -αν και δεν μπορώ να ξερω τι ακριβώς έγινε μ'αυτον- και απο μη επιστημονική πηγή δείτε το παρακάτω
http://en.wikipedia.org/wiki/Locked-in_syndrome
1966 παρακαλω.... -
Απο τις αρχές Νοεμβρίου είχα μια ενόχληση μυικής φύσεως στον αγκώνα. Έβαζα κάποιες φορές 'βολταρέν' αλλά το πρόβλημα επέμενε. Πήγα στο γιατρό και μου έδωσε 'φαρμελόξ'. Του είπα ότι σε 10-15 μέρες ΠΡΕΠΕΙ να πάω στις ελιές και φυσικά ο άνθρωπος μου είπε να μην πάω. Εγώ πήγα...
Πήγαινα και δούλευα και παράλληλα έπαιρνα το χάπι που μου έδωσε. Φυσικά καλά δεν έγινα. Συνέχισα να δουλεύω ακόμα και όταν τελειώσαμε το ράβδισμα.
Κάποια στιγμή τελειώσαμε και ξεκουράστηκα μερικές μέρες οπότε πήγα απο μόνος μου και ξαναπήρα το 'φαρμελόξ' και το πήρα χωρίς να δουλεύω. Ο πόνος ενόχληση πέρασε σε ποσοστό 90% όταν τελείωσε το φάρμακο αλλά έπρεπε μετά να αρχίσω κλάδεμα. Μετά απο 15 μέρες τα ίδια, πόνος στον αγκώνα ο οποίος τελευταία επεκτάθηκε και στον ώμο. Πήγα πάλι χθες στο γιατρό και μου έδωσα 'Αρκόξια'.
Τον ρώτησα ο αφελής αν είναι να πηγαίνω τουλάχιστον 1-2 ώρες μέρα παρα μέρα να κλαδεύω και η απάντηση του ήταν:
'Πρόσεχε γιατί αν σου γίνει χρόνιο το πρόβλημα δεν θα γίνεις καλά ποτέ'Δε μαμιέται ας κάτσω και 2 εβδομάδες δεν το αξίζω? Έχω κάτσει σπίτι χωρίς αγροτικές δουλειές φέτος το χειμώνα ελάχιστες μέρες.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
...Κουμπάρε τσέκαρε τα προσωπικά σου μηνύματα
-
Παρουσιάστηκε πρόβλημα στο δόντι μου , κάτω γνάθος δεύτερο από το τέλος δεν ξέρω πως λέγεται , έσπασε και η γιατρός που πήγα μου είπε να το σφραγίσουμε , τι άλλο να έκανα απονεύρωση το έσκαψε και με τον τροχό έκοψε και το μισό από τη μέση και πίσω και μου είπε πως θα το φτιάξει με αμάγαλμα αυτό που είναι σαν σίδερο και όχι με την άσπρη ρητίνη γιατί δεν είναι τόσο σταθερή όταν τα πίσω δόντια μασσάνε και δεν φαίνεται στην τελική , καθώς επίσης με ρητίνη θα φτιάξει τα δύο πιο μπροστά δόντια τα δύο πίσω από τους κυνόδοντες που διέγνοσε ότι έχουν πρόβλημα τι να κάνω
-
Να προχωρήσεις σε θεραπεία, λογικά ακούγονται έτσι όπως τα περιγράφεις και φαντάζομαι ότι με κλινικη εξέταση είναι πιο ξεκάθαρα. Αυτό που σου είπε για το αμάγαλμα ισχύει και εφόσον έχεις πρόβλημα και στους προγόμφιους μη το καθυστερείς
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Παρουσιάστηκε πρόβλημα στο δόντι μου , κάτω γνάθος δεύτερο από το τέλος δεν ξέρω πως λέγεται , έσπασε και η γιατρός που πήγα μου είπε να το σφραγίσουμε , τι άλλο να έκανα απονεύρωση το έσκαψε και με τον τροχό έκοψε και το μισό από τη μέση και πίσω και μου είπε πως θα το φτιάξει με αμάγαλμα αυτό που είναι σαν σίδερο και όχι με την άσπρη ρητίνη γιατί δεν είναι τόσο σταθερή όταν τα πίσω δόντια μασσάνεΠριν ένα 4μηνο είχα το ίδιο θέμα και θεραπεία με τον ίδιο τρόπο.
Το χειρότερο μου οι τρεις επισκέψεις -με τον αντίστοιχο πόνο- για την απονεύρωση! -
ακομα κάνουν απονευρώσεις;;;
είχα μείνει εδώ και πάρα πολλά χρονια οτι ειναι το τελευταίο στάδιο από το τελευταίο στάδιο του τελικού σταδίου (ουσιαστικά μετά πεθαίνεις).
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Παρουσιάστηκε πρόβλημα στο δόντι μου , κάτω γνάθος δεύτερο από το τέλος δεν ξέρω πως λέγεται , έσπασε και η γιατρός που πήγα μου είπε να το σφραγίσουμε , τι άλλο να έκανα απονεύρωση το έσκαψε και με τον τροχό έκοψε και το μισό από τη μέση και πίσω και μου είπε πως θα το φτιάξει με αμάγαλμα αυτό που είναι σαν σίδερο και όχι με την άσπρη ρητίνη γιατί δεν είναι τόσο σταθερή όταν τα πίσω δόντια μασσάνε
Πριν ένα 4μηνο είχα το ίδιο θέμα και θεραπεία με τον ίδιο τρόπο.
Το χειρότερο μου οι τρεις επισκέψεις -με τον αντίστοιχο πόνο- για την απονεύρωση!Κανονικά με στην απονεύρωση πονάς είτε ελάχιστα και μόνο στην πρώτη επίσκεψη μέχρι να καθαρίσει τα υπολείματα του νεύρου, είτε καθόλου εφόσον σου κάνει αναισθησία στην αρχή..
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Παρουσιάστηκε πρόβλημα στο δόντι μου , κάτω γνάθος δεύτερο από το τέλος δεν ξέρω πως λέγεται , έσπασε και η γιατρός που πήγα μου είπε να το σφραγίσουμε , τι άλλο να έκανα απονεύρωση το έσκαψε και με τον τροχό έκοψε και το μισό από τη μέση και πίσω και μου είπε πως θα το φτιάξει με αμάγαλμα αυτό που είναι σαν σίδερο και όχι με την άσπρη ρητίνη γιατί δεν είναι τόσο σταθερή όταν τα πίσω δόντια μασσάνε και δεν φαίνεται στην τελική , καθώς επίσης με ρητίνη θα φτιάξει τα δύο πιο μπροστά δόντια τα δύο πίσω από τους κυνόδοντες που διέγνοσε ότι έχουν πρόβλημα τι να κάνωτο παλιο σφραγισμα δηλαδη, το 'μαυρο'
παλια θεωρουνταν σιγουρα πιο ανθεκτικο απο τα ασπρα,σημερα δεν ξερω αν αυτη η διαφορα υφισταται ακομα -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
το παλιο σφραγισμα δηλαδη, το 'μαυρο'
παλια θεωρουνταν σιγουρα πιο ανθεκτικο απο τα ασπρα,σημερα δεν ξερω αν αυτη η διαφορα υφισταται ακομαΕτσι ειναι μια που πηγα προσφατα οδοντιατρο και ειχα την ιδια ακριβως απορια....τωρα ομως και τα ασπρα ειναι το ιδιο ανθεκτικα και προτιμωνται για την αισθητικη πλευρα. Επισης μπορει καποιος να ''μετατρεψει'' το μαυρο του σφραγισμα σε ασπρο
Εγω που πηγα επειδη ενα παλιο μου μαυρο σφραγισμα ειχε ανοιξει, βγηκα με ολοκαινουριο ασπρο
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες