-
Σαν κάτι να αρχίζει να αποδίδει η συνεργασία με Κράισλερ...
Νομίζω βέβαια η ακροβασία μεταξύ Αμερικανικής και Ευρωπαϊκής (Ιταλικής για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα) αισθητικής, είναι κάπως δύσκολη και περιμένω να δω πως θα καταλήξει...http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=12499
-
Σαν κάτι να αρχίζει να αποδίδει η συνεργασία με Κράισλερ...
Νομίζω βέβαια η ακροβασία μεταξύ Αμερικανικής και Ευρωπαϊκής (Ιταλικής για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα) αισθητικής, είναι κάπως δύσκολη και περιμένω να δω πως θα καταλήξει...http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=12499
-
-
Μην ξεχνατε οτι το freemont ΔΕΝ ειναι τζιπ αλλα ενα επταθεσιο οχημα πoυ τυγχανει να βγαινει και AWD .
Σε σχεση με τα 7θεσια της αγορας να σας πω την αληθεια το προτιμω με κλειστα ματια..
Και για την ψαρωτικη λιγο αμερικανικη εμφανιση που εχει και για την τετρακινηση που μπορεις να επιλεξεις και για τους τεραστιους χωρους που ειναι απαραιτητοι σε μια τετοια οικογενεια...Με τι να το συγκρινω με το Ζαφιρα? το verso? to Smax?
Το προτιμω με 1000.....
-
Εχω δει ενα με Ιταλικες πινακιδες το καλοκαιρι.
-
Δε φαίνεται να το προτιμούν οι αγοραστές όμως
Στάλθηκε από το GT-P1000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχω δει ενα με Ιταλικες πινακιδες το καλοκαιρι.Kαι εγω το καλοκαιρι ειδα ενα γκρι με ελληνικες...αλλα δεν ηταν ευρωπαικου τυπου...ηταν απο τις προηγουμενες με τρια γραμματα....
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Εχω δει ενα με Ιταλικες πινακιδες το καλοκαιρι.
Kαι εγω το καλοκαιρι ειδα ενα γκρι με ελληνικες...αλλα δεν ηταν ευρωπαικου τυπου...ηταν απο τις προηγουμενες με τρια γραμματα....
Εγω το ειδα στο Ναυπλιο.Εσυ;
-
Διοδια Νεστανης...
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Διοδια Νεστανης...Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
-
Εδώ στην Ιταλία κυκλοφορούν αρκετούτσικα. Είδα και στη Ρώμη, αλλά και στη Μπολόνια. Το παρακάτω το πέτυχα στη Μόντενα. Επίσης κυκλοφορούν πολλά taxi Freemont
-
ποιοτικα δειχνει ανωτερο απο τον ανταγωνισμο!
εχει πολυ ωραιους χωρους απο οτι εχω δει στις φωτο, αρκετους αποθηκευτικους χωρους! -
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
εχει πολυ ωραιους χωρους απο οτι εχω δει στις φωτο, αρκετους αποθηκευτικους χωρους!και ο ανταγωνισμος ποιος ειναι? Tiguan? Sorento? C4 picasso?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εχει πολυ ωραιους χωρους απο οτι εχω δει στις φωτο, αρκετους αποθηκευτικους χωρους!και ο ανταγωνισμος ποιος ειναι? Tiguan? Sorento? C4 picasso?
και τι αλλο θα μπορουσαμε να πουμε? δεν ειναι και πολλα τα αυτοκινητα σε αυτη την κατηγορια!
Fiat Freemont