-
σώπα ρε κον
btw φαντάζομαι τον κορεάτη να πουλάει τσαμπουκά.
seems legitσυνέχισε το ναι μεν αλλά εντυ, σου πάει
-
@kon
είναι μάλλον λεπτή η ισορροπία στο θέμα βία σε περίπτωση σύλληψης.
Εσυ αν πάει κάποιος να σε συλλάβει (για οποιοδήποτε λόγο - όχι απαραίτητα με χρήση σχετικού αξεσουάρ) μπορεί να τον ακολουθήσεις φρόνιμα και ωραία.
Κάποιος άλλος μπορεί να τον μπερδέψει με τον μπαμπά του που τον τράβαγε από το χέρι όταν ήταν 5 χρονών και να αρχίσει να τον σπρώχνει/βρίζει/γουατέβερ.Εκεί όντως συμφωνώ ότι επίπεδο επαγγελματισμού των μπάτσων δεν σηκώνει πολλά πολλά...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Η μεγαλύτερη μαλακία που εχω βαρεθει να διαβάζω. ΟΧΙ, ΠΟΤΕ δεν είναι στη μέση η αλήθεια. Στη μέση είναι μόνο κάτι φοβισμένοι μικροαστούληδες που φοβούνται να πουνε τη γνώμη τους ή να πάρουν θέση.Πάντα ειναι στη μεση η αληθεια, γιατι η καθε πλευρά λεει τα δικά της γιατι έτσι τη βολευει περισσοτερο. Γνωμη μου, αν δεν πιστευεις οτι ισχύει, τι να κανω, εχεις και εσύ τη δική σου γνωμη.
-
Καλώς την ζαρτινιέρα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Καλώς την ζαρτινιέραυπάρχει πρόβλημα αυτό τον καιρό... δεν υπάρχουν λεφτά για ζαρτινιέρες (ούτε κ για ζαρτιέρες-αυτό κι αν είναι πρόβλημα ) κ ποιος θα αναλάβει την ευθύνη τώρα
Ολλανδέ σήμερα με την αργία ήρθαν όλοι οι Γερμανοί στα μέρη σου?
-
τί αργία έχετε πάλι
δεν έχω ιδέα, ήρθα πολύ νωρίς πάνω και μάλλον θα κάτσω μέχρι αργά, δεν προβλέπω να συναντιεμαι με γερμανούς -
τί αργία έχετε πάλι
δεν έχω ιδέα, ήρθα πολύ νωρίς πάνω και μάλλον θα κάτσω μέχρι αργά, δεν προβλέπω να συναντιεμαι με γερμανούςΕορτή Των Αγίων Πάντων!
Χθες γιορτάσαμε σαν γνήσιοι Αμερικανόφιλοι κ το Halloween
-
Καλώς την ζαρτινιέρα**Ανήλικος απειλούσε με μαχαίρι συμμαθητές του επειδή αποβλήθηκε **
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από σχολείο στην πλατεία Βάθη όταν 16χρονος υπήκοος Αλγερίας απειλούσε και εξύβριζε συμμαθητές του επειδή αποβλήθηκε.
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από σχολείο στην πλατεία Βάθη όταν 16χρονος υπήκοος Αλγερίας απειλούσε και εξύβριζε συμμαθητές του επειδή αποβλήθηκε.Σύμφωνα με πληροφορίες ο 16χρονος όταν έμαθε για την αποβολή του βγήκε από το σχολείο και κρατώντας ένα μαχαίρι - δεν έχει εξακριβωθεί εάν το είχε μαζί του ή εάν το βρήκε εκείνη τη στιγμή - άρχισε εξοργισμένος να φωνάζει προς τους άλλους μαθητές.
Καθηγητές ενημέρωσαν την Αμεση Δράση και αμέσως στη περιοχή έφτασε περιπολικό. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 16χρονο τον οποίο οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetai ... thike.aspx
Σίγουρα κάποιος μπάτσος με την βοήθεια κάποιας φασιστικής ζαρντινιέρας θα είναι ο πραγματικός λόγος πίσω και από αυτό το περιστατικό. Aλλο αν μας το κρύβουν τα φιλοφασιστικά ΜΜΕ
-
Αυτόν τον συνειρμό μόνο το μυαλό σου μπορεί να τον κάνει, δεν με εκπλήσεις
-
Τι ; Δεν τα είπα σωστά, προοδευτικά, ειρωνικά και κυρίως αντιφασιστικά;
Χρειάζομαι προπόνηση -
Κοίτα αν τύχει και σε περιλάβει κανένα όργανο και σε κοπανάει σε ζαρντινιέρα κάνοντας τα μούτρα σου μπλε μαρέν μην έρθεις να διαμαρτυρηθείς αλλά να πεις και ευχαριστώ.
-
μπα, καθόλου προπόνηση δε χρειάζεται.
την έχεις ματώσει -
KΙ εγώ αυτό νομίζω, καλά του κάναν του πουστηοχι,καλα δεν εκαναν.......... αν τα πραγματα εγιναν ετσι απλα οπως τα παρουσιαζουν οι γλυωδεις δημοσιοπαπαρογραφισκοι,οι οποιοι αρεσκονται να βλεπουν το ποτηρι παντα μισοαδειο και οχι μισογεματο
και μην ξεχναμε οτι οι μπατσοι ειναι καποιοι απο εμας και δεν γεννηθηκαν μπατσοι,εγιναν πολυ αργοτερα και απο καπου ψηλα δεχονται τα input -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
και μην ξεχναμε οτι οι μπατσοι ειναι καποιοι απο εμας και δεν γεννηθηκαν μπατσοι
Και οι λαθρομεταναστες το ιδιο
-
Ρε παιδιά για πειτε μου πόσες φορές έχετε έρθει σε επαφη με αστυνομικους για ελεγχο ή οτιδηποτε και σας έκαναν κακό? (Η συμμετοχή σε επεισόδια γηπεδου ή πορειών, δεν πιανεται)
Μιλώ για τετ α τετ καταστάσεις που σου κάνει σήμα στο αυτοκινητο/μηχανη για τυχαιο έλεγχο, ή εχεις κανει μαλακια με το όχημα και σε σταματάνε ή απλα σε σταματάνε πεζό.
Λιγη ευγένεια στο πως μιλάω και συμμόρφωση με τις εντολές που δεχομαι, αρκούν. Για εμένα μεχρι στιγμής τουλάχιστον. Εσεις έχετε άλλες εμπειρίες?
-
Αμ είσαι σκατόφατσα στύλ Danny Trejo βγάζουν το γκλόπ όταν σε βλέπουν απο 100 μέτρα μακρυά
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ρε παιδιά για πειτε μου πόσες φορές έχετε έρθει σε επαφη με αστυνομικους για ελεγχο ή οτιδηποτε και σας έκαναν κακό? (Η συμμετοχή σε επεισόδια γηπεδου ή πορειών, δεν πιανεται)Μιλώ για τετ α τετ καταστάσεις που σου κάνει σήμα στο αυτοκινητο/μηχανη για τυχαιο έλεγχο, ή εχεις κανει μαλακια με το όχημα και σε σταματάνε ή απλα σε σταματάνε πεζό.
Λιγη ευγένεια στο πως μιλάω και συμμόρφωση με τις εντολές που δεχομαι, αρκούν. Για εμένα μεχρι στιγμής τουλάχιστον. Εσεις έχετε άλλες εμπειρίες?
Πολλες.
Δεν καταλαβα, οταν εγω του μιλαω στον πλυθυντικο και αυτος στον ενικο και με αποτομο τροπο , απο που αντλει την ανεση να μιλαει ετσι ? Απο την στολη ?Πριν πολλα χρονια με εγραψε αστυνομικος στην Μπρατισλαβα για παρανομο παρκαρισμα μοτοσυκλετας. Τυπικος και ευγενεστατος αφου μου εκοψε την κληση , περιμενε να αλαξω χρηματα να την πληρωσω και αφου τον ρωτησα για ξενοδοχειο , μιλησε με το κεντρο και μου προτεινε 2 οικονομικα και κοντα στο κεντρο.
Βρες μου εναν Ελληνα αστυνομικο που θα εκανε κατι αναλογο. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
και μην ξεχναμε οτι οι μπατσοι ειναι καποιοι απο εμας και δεν γεννηθηκαν μπατσοι
εχεις λαθρομεταναστη αδελφο,πατερα,υιο,μπαρμπα;;;;;
Συριζα ψηφιζεις;;;;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ειχα, αλλα σε αλλη χωρα προφανως, οπως πιθανον να ειχες κι εσυ
Συριζα ψηφιζεις;;;;;;
Οχι
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Συριζα ψηφιζεις;;;;;;To mazda sou exei vgei kalo?
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;