-
Ακούστε να δείτε τι γίνετε και στις καλύτερες οικογένειες.
Στο βιβλίο συντήρησης της νέας Α class αναφέρεται ότι οι αλυσίδες χιονιού μπαίνουν στις πίσω ρόδες!!!Απαράδεκτο φαινόμενο να κάνουν copy τα χαρακτηριστικά απο τις πισωκίνητες mercedes. Φανταστείτε ατύχημα που μπορεί να συμβεί αν καποιος δεν ξέρει εμπιστευθεί το βιβλίο και βγεί σε στροφιλίκια με αλυσίδες πίσω. Στην πρώτη στροφή έξω. Α ρε και να ήμουνα στην Αμερική να το κάνω και να πάρω καμιά 300 εκκατομύρια αποζημίωση για την πλάκα.
Αλλλάξτε το γρήγορα γιατί... καραδοκώ
-
Στο βιβλίο συντήρησης της νέας Α class αναφέρεται ότι οι αλυσίδες χιονιού μπαίνουν στις πίσω ρόδες!!!Απαράδεκτο φαινόμενο να κάνουν copy τα χαρακτηριστικά απο τις πισωκίνητες mercedes. Φανταστείτε ατύχημα που μπορεί να συμβεί αν καποιος δεν ξέρει εμπιστευθεί το βιβλίο και βγεί σε στροφιλίκια με αλυσίδες πίσω. Στην πρώτη στροφή έξω. Α ρε και να ήμουνα στην Αμερική να το κάνω και να πάρω καμιά 300 εκκατομύρια αποζημίωση για την πλάκα.
-
-
Kαλό, πολύ καλό...
Αλλά και φοβερό όμως... -
ερε γλεντια.....
-
Καραγκιοζηδες! Καλα εχω δει και εγω κατι βλακιες σε βιβλια αλλα οχι τοσο χοντρες! Παντως καλη τακτικη για χειροφρενιες στην αλανα! Αν εχεις αλυσιδες για πεταμα και αντεξουν!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Καραγκιοζηδες! Καλα εχω δει και εγω κατι βλακιες σε βιβλια αλλα οχι τοσο χοντρες! Παντως καλη τακτικη για χειροφρενιες στην αλανα! Αν εχεις αλυσιδες για πεταμα και αντεξουν!αφου δεν ειπαν να βαλουν μια μπροστα και μια πισω παλι καλα
-
Όπου και να βάλεις τις αλυσίδες Α Κλας είναι
Αυτός που την έχει α) την έχει ως δεύτερο β) δεν θα μπορούσε να οδηγήσει στο χιόνι ακόμη και με Volvo AWD γ) θα περιμένει κάποιον άλλον να τη βάλει, που αν δεν έχει και αυτός Α-κλας ή κάτι ανάλογο μάλλον θα ξέρει κάτι περισσότερο -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Αυτός που την έχει α) την έχει ως δεύτερο β) δεν θα μπορούσε να οδηγήσει στο χιόνι ακόμη και με Volvo AWD γ) θα περιμένει κάποιον άλλον να τη βάλει, που αν δεν έχει και αυτός Α-κλας ή κάτι ανάλογο μάλλον θα ξέρει κάτι περισσότεροΕκτός αν μιλάμε για την Α Κλας την Bimoto Κώστα, την θυμάσαι?
Είχαν βάλει οι Γερμανοι 2 μοτέρ 1900άρια, σύνολο 290 ίπποι, ένα μπρος, ένα πίσω, ως επετειακό μοντέλο για το πρωτάθλημα στν F1. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Αυτός που την έχει α) την έχει ως δεύτερο β) δεν θα μπορούσε να οδηγήσει στο χιόνι ακόμη και με Volvo AWD γ) θα περιμένει κάποιον άλλον να τη βάλει, που αν δεν έχει και αυτός Α-κλας ή κάτι ανάλογο μάλλον θα ξέρει κάτι περισσότεροΈχεις οδηγήσει την νέα Α class 1.7 ?
-
Και μετά λέμε γιατί πάτωσε η mercedes στις πωλήσεις !!!!!
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Και μετά λέμε γιατί πάτωσε η mercedes στις πωλήσεις !!!!!Ε όχι και πάτωσε, πρώτη σε πωλήσεις στις κατηγορίες που παίζει C, E.
Η νεά Α class είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο με μεγάλους χώρους και απίστευτα καλή τιμή. Η 1.5 έχει λίστα αναμονής 6 μήνες!!!!!!! Η ΕΚΑ έχει τρελαθεί στις παραγγελίες μιλάμε. Το καλοκαίρι που θα αρχίσουν οι παραδόσεις θα βρωμίσει ο κόσμος. Κοντά είναι και θα το δείτε, άσε που έρχετε και η B class και εκεί να δείτε γλέντια... -
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=10662Καλά αυτά που γράφει το post αλλά εμείς ζούμε στην Ελλάδα και στην Ελλάδα ισχύει ότι σου ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα.
Πρώτη σε πωλήσεις στις κατηγορίες που παίζει, C class, E class και το μικρό πολύ καλό και σε πολύ καλή τιμή με μεγάλες παραγγελίες.Αν έχεις κατί να πείς συγκεκριμένα για αυτά που σου γραφω και όχι θεωρητικά σχόλια ... περιμένω.
-
Interland, άλλο Ελλάδα και άλλο ο υπόλοιπος κόσμος...
Και μην ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα η Μερσεντές σκυλοπούλησε (σε χιλιάδες), επειδή κυκλοφορούσε/κυκλοφορεί με 1800 κυβικά, ενώ η κύρια ανταγωνίστρια έχει 2.200. Το πόσο ιδιαίτερη είμαστε ως αγορά, δεν περιγράφεται... -
Το ότι πουλάει στην Ελλάδα η mercedes δεν μου λέει τίποτα προσωπικά
Μου λέει όμως πολλά η 28η θέση στην λιστα με τις πιό άξιόπιστες μάρκες καθώς και η πτώση σε πωλήσεις παγκοσμίως
-
ΚΩΣΤΑΣ για αυτη τη λιστα εχω ακουσει κι εγω αλλα δεν την εχω βρει πουθενα. Ξερεις που μπορω να τη βρω;
-
Interland με έπιασες αδιάβαστο.
Όχι, δεν έχω οδηγήσει τη νέα Α΄κλας. Μίλαγα για την προηγούμενη.
Για τη νέα μόνο (θετικές) εικασίες μπορω να κάνω από αυτά που διαβάζω -
Ότι ήταν να πώ το είπα, επί της ουσίας
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Interland με έπιασες αδιάβαστο.
Όχι, δεν έχω οδηγήσει τη νέα Α΄κλας. Μίλαγα για την προηγούμενη.
Για τη νέα μόνο (θετικές) εικασίες μπορω να κάνω από αυτά που διαβάζωΚαι που να την οδηγήσεις. Είναι αυτοκίνητο για αυτούς που δεν αγοράζουν αυτοκίνητο με το μέτρο για να γεμίσουν το γκαράζ αλλά για αυτό που τους προσφέρει:
Μεγάλους χώρους
Ορατότητα μπροστά
Αξία μεταπώλησης
Πολλά ηλεκτρονικά και πολλή καλή συμπεριφορά στον δρόμο
Άνεση (επιτέλους) απο την ανάρτηση
Πρεστίζ
Μικρές εξωτερικές διαστάσειςΤί αλλο να ζητήσει ένας κάτοικος μεγαλούπολης?
Δολοφονικό λάθος MERCEDES A